Hivatalos Leírás

Vagyunk egy angol Iskola szívében East London, élénk és merész területén kínál egy multikulturális élmény.

Kínálunk egy sor angol tanfolyamok, amelyek célja, hogy megfeleljen az Ön igényeinek, és gondoskodik a képességeit. Az órák dinamikus és kommunikatív, így a gyakorlatban, amire megtanulni és használni, hogy napi rendszerességgel.

A szakmai, lelkes és megközelíthető tanár segít elérni az angol nyelvi célokat és mindig támogatni fogja az idejét közben velünk segíteni abban, hogy a legtöbbet a tanulási tapasztalat.

Munkatársaink itt válaszolni bármilyen kérdése lehet, és végigvezeti Önt az egész időt az iskolában. Van több nyelven beszélő személyzet, akik mindig az Ön rendelkezésére áll, és az üdülés könnyebb.

Reméljük, élvezni az időt Londonban, és hogy hasznot mindazt, amit ez a város kínál.

Mit fog elérni, ha tanulni velünk?

  • Javítani kell a nyelvi készségek és szintű angol folyamatos gyakorlat és vonzó tevékenységek.
  • Angol nyelv használata pontosan a helyes kiejtés és a nyelvtan.
  • Magabiztosabbá válnak a tudományos és szakmai életben.
  • Megismerni más kultúrákat. Köszönhetően a nemzetközi hangulat, akkor képes lesz arra, hogy új barátokat a különböző országokban.
  • Tudjon életvezetési, hogy hasznos lesz a napi, javítja a karrierlehetőségeket, és elérje a céljait.
  • Kell tanítani a tapasztalt és képzett tanárok, mindig ott, hogy segítsen javítani az angol.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Bethnal Student Academy

Az általános angol tanfolyamok állnak rendelkezésre a diákok minden szinten: kezdőtől (A1) jártasság (C2). A tanfolyamok segítenek fejleszteni a angoltudása, így javíthat ... [+]

Általános angol nyelvtanfolyam Az általános angol tanfolyamok állnak rendelkezésre a diákok minden szinten: kezdőtől (A1) jártasság (C2). A tanfolyamok segítenek fejleszteni a angoltudása, így javíthatja a beszéd és folyékonyan. Célunk, hogy a gyakorlatban a kommunikációs készség, amelynek középpontjában a beszéd, odafigyelés és a kiejtés. A tanítási módszer biztosítja, hogy kapsz sok lehetőséget használni az angol, és mi mindig rendelkezésre áll, hogy kapsz extra gyakorlatban. Szeretnénk, ha élvezni a tanulási tapasztalat, és azt is, hogy mi megtanít az órákon hasznos és releváns a tanórán kívül. Elfogadjuk a diákok 16 éves kortól *. Az angol nyelvtanfolyamok fut egész évben *. BSA fenntartja a maximális 20 diák egy osztályban, az átlagos osztálylétszám 12 versenyző. Kiválaszthatja, hogy mennyi ideig szeretne tanulni. Kínálunk különböző lehetőségeket 1-től kezdődő héten az órák annyi hétig, amit akar. Kiválaszthatja, hogy tanulmányozza 9 **, 15, 20, 25 vagy 30 órát egy héten. ... [-]
Egyesült Királyság London
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
9 - 30 órák
Campus
Bővebben magyarul