Boston College UK

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A 50 éves, Boston College óta nyújt magas színvonalú továbbképzés ezer diák.

Hol vagyunk?

A testület található, közel a város központjában Boston három campus közel egymáshoz. A mi fő campus - Rochford, meg fogja találni a dedikált hatodik forma központ és egyetemi központ mellett műhelyekben és az iparban stílusú tantermek a mi szakmai tanfolyamok. Peter Paine mi Sport és Előadóművészeti Központ és Sam Newsom mi dedikált zenei központ.

tanfolyamaink

A Főiskola biztosítja több mint 400 tanfolyamok, bezárólag fokos szinten, beleértve a széles körű szakmai képzés, valamint az A / AS szint, GCSEs és oklevelek. Bármi legyen is a kor, akkor válasszon valamit, ami kiterjeszti a látókörét, és megadja a bizalmat, hogy sikerül.

Diákjaink

Minden évben, a testület fogadja mintegy 8000 diák keresztül kapuit. Mintegy 1500 ilyen vizsgálatot velünk teljes munkaidőben, akár 200 olyan nemzetközi diákok a világ minden tájáról, és további 200 tanul a felsőoktatási szinten. A részmunkaidős diákok változik pályakezdők és a gyakornokok a felnőtt tanulók és a hallgatók diplomát.

Látomás

"Ahhoz, hogy egy ragyogó egyetemi, amely átalakítja az emberek életét, és kiemelkedő hozzájárulását a gazdasági, társadalmi és kulturális életében Lincolnshire."

Értékek

Boston College befogadó szervezet, amely alapján a következő értékeket:

Bizalom Nyitottság Tisztelet Kihívás Becsületesség

Egyenlőség és Sokféleség

Az egyenlőség, a sokszínűség és befogadás úgy, hogy központi kérdéssé válik a főiskolai kultúra egyik legfontosabb stratégiai célja. Ez segít teljesíteni a látás "Ahhoz, hogy egy ragyogó egyetemi, amely átalakítja az emberek életét, és kiemelkedő hozzájárulását a gazdasági, társadalmi és kulturális életében Lincolnshire".

Fedezze fel ezt az oldalt, hogy hogyan dolgozunk a diákok, az alkalmazottak és a partnerek közötti egyenlőség keresztül politikák és eljárások, valamint változatos projektek és tevékenységek.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés A-levels » Megjelenítés Alapítás Éve » Megjelenítés Előkészítő Év » Tanfolyamok megjelenítése » Megjelenítés Health Diplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

A-levels

A-szintek (egyetemi előkészítő / access program)

Campus Nappali 2 év August 2019 Egyesült Királyság Boston

A-szint a hagyományos utat brit egyetemeken. Hallgatók négy AS személynél az első évben, és továbbra is a három téma a második évben, ha nem akarják, hogy haladást az egyetemig. [+]

Keressen új lehetőségeket és tanulmányozza az A-szint a Boston College

A szintek egy hagyományos utat a brit egyetemeken. Hallgatók négy AS személynél az első évben, és továbbra is a három téma a második évben, ha nem akarják, hogy haladást az egyetemig. Témák ajánlatot is: Kommunikáció és Kultúra, közgazdaságtan, Angol Irodalom, Film Studies, Kormányzat és politika, történelem, törvény, Matematika és további Matematika.

Hallgatók képesek a haladást, hogy a legjobb egyetemekkel, beleértve: York, Durham, Nottingham, King 's College London, Warwick, Birmingham, Manchester, Sheffield, Leeds és Leicester.

Tanulás A-szintek a Boston College ajtót nyit az új témák és lehetőségek lehet, hogy nem tapasztaltam. Nem csak kínálunk hagyományos tantárgyak, mint a matematika, angol irodalom és történelem, hanem a különböző lehetőségeket, mint a Film Studies, szociológia, pszichológia.... [-]


Alapítás Éve

Nemzetközi felsőoktatáshoz való hozzáférés (alapozó program)

Campus Nappali 1 év September 2019 Egyesült Királyság Boston

A nemzetközi hozzáférésről HE során egy speciális egyéves kurzus a diákok, akik szeretnének felkészülni belépés a brit University. A kurzus célja, hogy az Ön számára a szükséges ismeretek és készségek, hogy sikerül a brit University rendszer. Ez biztosítja, hogy az angol is jó lesz ahhoz, hogy megbirkózzon egyetemi szinten tanulmány. [+]

A nemzetközi hozzáférésről Felsőoktatási során egy speciális egyéves kurzus a diákok, akik szeretnének felkészülni belépés a brit University.

A kurzus célja, hogy az Ön számára a szükséges ismeretek és készségek, hogy sikerül a brit University rendszer. Ez biztosítja, hogy az angol is jó lesz ahhoz, hogy megbirkózzon egyetemi szinten tanulmány. Most megtudhatod, hogyan lehet jól használni a könyvtárak és tanulási források és akkor időt javítja a tanulási készségek, hogy meg tudja a jó hangokat, írjon esszét és jelentéseket, bemutatókat és előkészíti a vizsgákra.

Nézze meg, miért a diákok a világ minden tájáról dönt, hogy tanulmányozza a Boston College ... [-]

Előkészítő Év

Tudomány - egyetem access program

Campus Nappali 1 év September 2019 Egyesült Királyság Boston

Ez hozzáférés Science program célja a felnőttek érdekelt vállalkozás a karrier a tudományos vagy mérnöki területen. [+]

Ezt Hozzáférés a Science program tervezték felnőtteknek érdekelt vállalkozás a karrier a tudományos vagy mérnöki területen.

Ez természetesen kapható Boston.

A sikeres befejezése a tanfolyam is vezethet progresszió rá a kollégium egyetemi szintű képzés. Lehet tanulni a HNC / HND az Applied Science vagy számítástechnikai rendszerek és Fejlesztési a küszöbön, és akár feléért egyetemi díjakat.

Mit fogok csinálni?

A diploma szerzett elérése 18 Level 3 kredit 3 fő téma. Kiválaszthatja ezeket a következő témák, biológia, fizika, matematika, kémia vagy számítástechnika.

Azt is teljes 3 Level 3 kredit Study Skills: Kutatás és referenciái és 3. szint 3 kredit informatikai tudományos célokra.... [-]


üzleti tanulmányok - egyetemi előkészítő programot

Campus Nappali 1 év September 2019 Egyesült Királyság Boston

Ez hozzáférés Business Studies program célja a felnőttek iránt érdeklődő vállalkozás a karrier az üzleti és marketing, jog, számítástechnika, vagy a pénzügyminiszter területeken. [+]

Ezt Hozzáférés a Business Studies program tervezték felnőtteknek érdekelt vállalkozás a karrier az üzleti és marketing, jog, számítástechnika, vagy a pénzügyminiszter területeken.

Ez természetesen kapható Boston.

A sikeres befejezése a tanfolyam is vezethet haladást rá a kollégium egyetemi szintű képzés. Lehet tanulni a HNC / HND üzleti, utazási és idegenforgalmi menedzsment a küszöbön, és akár feléért egyetemi díjakat.

Mit fogok csinálni?

A diploma szerzett elérése 24 Level 3 kredit az üzleti életben.

Akkor is választhat további 2 fő témák szerezni 15 kredit. Ezek a tárgyak szerepelnek Law, matematika és számítástechnika. ... [-]


Tanfolyamok

Angol mint idegen nyelv

Campus Nappali Részidős 2 - 34 hetek August 2019 Egyesült Királyság Boston + 1 további

Kínálunk tanfolyamokat szeptembertől júniusig. Ön részt vesz 2 hétig, vagy egy egész tanév (34 hét). [+]

Kínálunk tanfolyamokat szeptembertől júniusig. Ön részt vesz 2 hétig, vagy egy egész tanév (34 hét). Meg fogja tanulni angolul heti 20 órában, plusz van modern létesítmények és barátságos és tapasztalt személyzet. Mi jobb hely, hogy angolul tanulni, mint Angliában - az otthon az angol nyelvet!

Sok diák úgy dönt, hogy angolul tanulni Angliában, mert azt hiszik, hogy megadja nekik a lehető legjobb kezdet megszerzésére nyelvtudás szükséges, mind az egyetemi és a nemzetközi munkaerőpiacon a jövőben.

Boston College, akkor

Mit fogok csinálni?

Két lehetőség van: - Vagy angolul tanulni, mint a nappali tagozatos, vagy - össze English más tárgyakkal. Például ha lehetne angol közgazdasági vagy Film Studies, vagy sport, vagy a Media. ... [-]


Üzleti HND szinten 5

Campus Nappali 1 - 2 év September 2019 Egyesült Királyság Boston

A Edexcel BTEC Level 5 HND biztosít nagyobb szélessége és a specializáció, mint a 4-es szint HNC. A szerkezet a program olyan innovatív és kreatív tananyag, amely alapvető fontosságú területeken, mint például az üzleti környezet, az üzleti kommunikációs és információs, marketing és emberi erőforrás - az összes alapvető a sikeres üzleti szervezetek. [+]

A Edexcel BTEC Level 5 HND biztosít nagyobb szélessége és a specializáció, mint a 4-es szint HNC. A szerkezet a program olyan innovatív és kreatív tananyag, amely alapvető fontosságú területeken, mint például az üzleti környezet, az üzleti kommunikációs és információs, marketing és emberi erőforrás - az összes alapvető a sikeres üzleti szervezetek.

Mit fogok csinálni?

A Edexcel BTEC Level 5 HND alkotja 16 egység: nyolc kötelező és nyolc különleges egységek.

A kötelező egységek a következők: - Az üzleti környezet - ügyvezető pénzügyi forrásokat és döntések - szervezetek és viselkedés - Marketing alapelvek specialista egységek lehetnek: - Projektmenedzsment... [-]


Videók

Experience College, Experience Boston College