Bosworth Independent College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért válassza a Bosworthot?

Az 1977-ben alapított kis oktatói kollégium, ma Bosworth az Egyesült Királyság egyik vezető független fedélzeti főiskolája. Kitűnő tudományos eredményei, az egyetemi kapcsolatok kialakítása, a gondoskodó és támogató etika irigylésre méltó hírnévnek örvendenek. A tanítás minden szinten lelkesedéssel és szenvedéllyel jellemezhető, és büszkék vagyunk arra, hogy egy nem szelektív főiskola, bizonyítottan, helyben és külföldön is, a hallgatók törekvéseinek növelése érdekében.

A Bosworthnek több mint 310 hallgatója van, akik mindannyian várom, hogy teljesítsék egyéni tudományos potenciáljukat. A Bosworth diákok sokévente különbözõ nemzetiségi keverékkel rendelkeznek rendszeresen, különbözõ kulturális, társadalmi és vallási hátterû osztálytársaik mellett. Ez biztosítja, hogy elhagyják a Főiskolát, mint a kerekített egyének, akik remek lehetőséggel rendelkeznek ahhoz, hogy sikeresek legyenek a világban. A Bosworth képes nyújtani a diákok kitűnő tudásának és tapasztalatainak széles skáláját.

A 14-19 éves korú oktatási programokat biztosítva a Bosworth biztosítja, hogy minden egyes hallgató számára testreszabott menetrend jöjjön létre. A GCSE és A-szinteken nagyon kevés korlátozás van a tantárgykombinációkra vonatkozóan, és átlagos osztálymérete nyolc, minden diák megkapja az egyéni figyelmet, amire szükségük van az akadémiai potenciál eléréséhez. Ahogy a Főiskola sikeres múltjára épül, várakozással tekint a jövőben a brit, európai és nemzetközi hallgatók oktatásában a Kulturális Teljesítményben.

Független Iskolák Szövetsége (ISA)

2015-ig a Bosworthet ellenőrzi a Ofsted, az iskolák szabványainak ellenőrzéséért felelős kormányzati osztály. A legfrissebb ellenőrzési jelentést az Ofsted honlapján olvashatja el. Most csatlakozunk a Független Iskolák Szövetségéhez, így minden jövőbeli ellenőrzés az ISI (Independent Schools Inspectorate) alá fog tartozni. Az ISA értékteremtőinek és inspirációinak tagjai az integritás, a magas színvonal, az ipar és a felelősség előmozdításának legjobb hagyományaira épülnek.

Fiona Pocock, igazgató, szintén az IHE (Független Felsőoktatás) igazgatótanácsának tagja. Http://independenthe.com/about-us/ourboardboard/

Bosworth értékek

Célunk, hogy a közösségünkben minden diákot ápolják és neveljék, függetlenül attól, hogy képesek-e, kultúrájukban, etnikai hovatartozásukban vagy társadalmi hátterükben. Arra törekszünk, hogy ösztönözzük az egyes hallgatókat a bizalomra, az egész életen át tartó kíváncsiságra a körülöttünk lévő világ iránt, lelkesedéssel, együttmûködéssel, közösségünk elkötelezettségével és kreativitásával. Célunk, hogy elősegítsük az akadémiai kiválóságot, amelyet a körülöttünk lévőek gondozása és aggodalma táplál.

Fő üzenet

Azok az emberek, akik egyedülállóvá teszik a Bosworth Független Főiskolát. A diákok, a tanárok és a személyzet együtt dolgozik együtt, hogy biztosítsuk a legjobb tudományos eredmények elérését egy gondos, biztonságos és boldog környezetben. Rugalmassággal kiegyensúlyozott struktúrát kínálunk, a megértéssel és a könyörtelen bátorítással, a melegséggel és az optimizmussal felajánlott útmutatást. A kollégium minden tagjának értékesnek és tiszteletben kell tartania, ahogy tanulunk és együtt nő.

Diákjaink megosztják velük a magas és realisztikus törekvéseiket, miközben hozzájárulnak az egész globális közösségünk jólétéhez. Rengeteg és sokszínű identitásunk van, melyben kiemeljük a kiválóságot és megünnepeljük az egyéni teljesítményt, beleértve a szórakozást és az eredetiséget. A diákok jól járnak egy ápoló és együttérző környezetben, amely tele van pozitívumokkal.

Nagyon remélem, hogy lehetősége nyílik a Bosworth Független Kollégium meglátogatására. Szeretném, ha megtapasztalná a barátságos légkörünket, amelyben a diákok boldogulnak.

Fiona Pocock MA PGCE

Egyetemi élet

A Bosworth Hall és három felügyelt panziónk egy öt hektáros parkra néznek, melynek neve The Racecourse. Ideális a szabadtéri sportokhoz, ahol a labdarúgás a legnépszerűbb. Ugyanabban a környéken van egy sportcsarnok használata, ahol esténként és hétvégén a diákok számos sportlétesítményen részt vehetnek: tollaslabda, kosárlabda, röplabda, asztalitenisz és 5-a-side futball.

Minden héten gazdagodást biztosítunk, és a diákok választhatnak, hogy részt vesznek különböző tevékenységekben. Ezek különbözőek, de magukban foglalják a következő tevékenységeket: jóga, labdarúgás, fotózás, művészet, főzés, kötés, mandarin, gyöngy kézműves, futás, jóga, viták, gitározás és sakk.

A Bosworth diákcsarnokja komolyan részt vesz a téli és nyári bálok rendezésében, valamint éves adománygyűjtési rendezvények szervezésében. Azok, akik részt vesznek a Diák Tanácsban, nagyon szórakoztatóak. Más esténként és hétvégén is lehetőség van arra, hogy a diákok csatlakozzanak, és ezek közé tartozik a rockiskola, pilates, önvédelmi osztályok, valamint szombati kirándulások az Egyesült Királyságban érdekes területeken, pl. Oxford és Cambridge.

Egyéni zenei órákat szervezhetünk a Főiskolán különböző különböző hangszerekről a kezdőtől az oklevelig. A Northampton School of Music a zenei vizsgákon. A Rock School diákjai mindig a karácsonyi és nyári koncerteken játszanak, valamint minden más tehetséges diákkal, akik részt kívánnak venni.

Minden évben új események és tevékenységek alakulnak ki; ezeket gyakran az új diákok érdekei vezérlik, akiket arra ösztönöznek, hogy a diáktanácsba kerüljenek. Weboldalunk további részleteket tartalmaz a hallgatói tevékenységekről és eseményekről, amelyeket tartunk vagy veszünk részt.

A-szintű eredmények 2017. nap

Örömmel jelentjük, hogy az idei eredmények ismét felülmúlják az Egyesült Királyság nemzeti átlagát 74,6% -kal, A-ből B-re, 89,4% A-C-re.

Fiona Pocock, a Bosworth igazgatója kijelenti,

"Nagy örömünkre szolgál, hogy sok diákunk kemény munkájuk eredményeképpen olyan örömteli eredményeket kapott, hogy nem felejtette el a szülők támogatását és a Bosworth-i csapat irányítását. Ezen a nyáron kivételesen ideges várakozáson ment keresztül, mert ez volt az első ciklus, amely számos témában, nevezetesen a tudományokban, felülvizsgált specifikációt alkalmaz. Ez tanúsága tanáraink elkötelezett tervezésének és diákjaink kivételes elhatározásának, hogy az eredmények annyira kedvesek. Büszkén vagyunk, és csak egy kis megkönnyebbüléssel! "

Olyan büszkék vagyunk mindannyiunk diákjainkra, akik most áttérhetnek az akadémiai karrierjük következő szakaszára, ahol folytatni kívánják a sikereket és a kíváncsiságot a tanulás megtartása érdekében. Tudjuk, hogy számíthatunk ránk, hogy jól képviseljen minket.

Helyszínek

Northampton

Address
Nazareth House
Barrack Road
Northampton

NN2 6AF Northampton, Anglia, Egyesült Királyság