Bournemouth & Poole College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A programok széles köre

A Bournemouth és a Poole Főiskola egy nagy kormányzati intézmény, amely széles körű oktatási és felsőoktatási programokat kínál. Minden évben mintegy 300 tengerentúli diák sok különböző háttérrel és országgal úgy dönt, hogy tanulmányoz velünk.

Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb állami finanszírozású továbbképzési kollégiumaként kiváló oktatási és oktatói csoportokat kínálunk Önnek, és széles körű szakmai és műszaki kurzusokat kínálnak, amelyek az egyetemre, a nemzetközileg elismert szakmai szervezetekhez való csatlakozásra és a a munka világa.

Életmód és választás

A Bournemouth és a Poole Főiskola minden évben mintegy 20 000 diákot oktat, köztük a Közel-Keleten, Európában, Ázsiában, Latin-Amerikában, Afrikában és a Csendes-óceánon élő nemzetközi diákokat. Függetlenül attól, hogy felkészülsz az egyetemre, fejleszted szakmai vagy technikai ismereteidet, vagy nyelveket tanulsz, magas színvonalú oktatást és képesítést kapsz, amelyet az egyetemek és a munkáltatók világszerte elismertek.

A helyi terület nagyon népszerű választás a nemzetközi diákok számára, és kiváló életmódot kínál; amikor veletek tanulsz, garantált értékes és emlékezetes élmény.

A nemzetközi hallgatók legjobb gondozása

Attól a pillanattól kezdve, hogy megérkezik a repülőtérre, a nap elhagyásáig, biztos lehet benne, hogy a legjobb gondoskodás és támogatás. A kollégium elnyerte a rangos Beacon-díjat a nemzetközi diákok támogatására.

Angol nyelvű képzési és tanulmányi készségek támogatása

A Főiskola az Egyesült Királyság egyik angol nyelvű oktatási központja. Vezető szakértők tanítanak majd, és hozzáférhetnek az ország legjobb tanulási lehetőségeihez, beleértve a kiterjedt könyvtárakat, hangoskönyveket és támogató anyagokat. Rugalmas angol nyelvű programokat kínálunk rendszeres kezdési időpontokkal és angol nyelvtámogatással, miközben egy mainstream tanfolyamon tanulunk.

Tanulmány az Egyesült Királyságban tanulókkal

A térség legnagyobb állami kollégiumaként több ezer brit diák mellett tanul. Ez kiváló lehetőséget nyújt az angol nyelv javítására és a brit életre és kultúrára.

Nagyszerű elhelyezkedés

A helyi régió, beleértve Bournemouth és Poole városait, az Egyesült Királyság egyik legnagyobb turisztikai célpontja és tengerparti üdülőhelye. Az éghajlat jó és vannak olyan tevékenységek, amelyekkel mindenki élvezheti, beleértve a kiváló vásárlást, éjszakai életet, éttermeket és természetesen a 7 mérföldnyi strandot és a vízi sportok széles választékát.

Gyorsan vonatok indulnak Londonba, körülbelül egy órát és negyven percet vesz igénybe, és dél-angliai helyzetünk kiváló lehetőségeket nyújt London, Bath, Oxford és Thorpe Park kulturális kirándulásokhoz, hogy csak néhányat említsünk.

Helyszínek

Bournemouth

Address
International Operations
The Bournemouth and Poole College
The Lansdowne
Dorset

BH1 3JJ Bournemouth, Anglia, Egyesült Királyság