British Academy of Jewellery

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az ipar 1999-ben született egy helyi Hatton Garden családi vállalkozással, akadémia vagyunk, amely úttörő ékszer oktatási és képzési programokat kínál, amelyek ápolják a kreatív tehetséget és a technikai képességeket.

A British Academy of Jewellery célja egy ékszeriskola, ahol a műszaki képzés nem utólagos. Ahol a technikai készségek nem tekinthetők a kreativitás akadályának, de a kezek által megszerzett tudás inspirációt jelent. Kíváncsian arra törekszik, hogy olyan iskola legyen, ahol a diákok nem félnek az eredetiségtől és a kreativitástól, és ahol a hagyományos technikákat megtanítják, akkor megtámadják.

Az ipari igények kielégítésére törekszünk arra, hogy biztosítsuk a következő generációs képzett ékszerészeket, akik rendelkeznek az alkalmassággal és a leleményességgel, hogy alakítsák az ipar jövőjét.

A londoni és a birminghami bázissal szorosan együttműködünk az iparral, a kormányzattal és az oktatási partnerekkel abban a reményben, hogy olyan támogató hálózatot építünk ki, amely elősegíti az ékszerkereskedelem és más kreatív iparágak növekedését az Egyesült Királyságban.

A látomásunk

Annak érdekében, hogy világszínvonalú műszaki és kreatív oktatást biztosítson az INSPIRE számára, NURTURE és TRAIN a következő generációs ékszerészek számára.

Kultúránk

Miközben oktatási szolgáltatóként fejlődtünk, megtartottuk a hagyományos értékeket és a kiválóság tanításával kapcsolatos elkötelezettséget.

Tehetséges csapata a BAJ oktatóinak és munkatársainak elősegíti kultúránk keresését:

az INSPIRE-hez , hogy meggyújtson érdeklődést a brit ékszergyártás és formatervezés világában.

az NURTURE-hoz , hogy felhívja az egyes tanulók egyéni kreativitását és látását, és építsen bizalmukat.

a VONAT , hogy felkészítse a hallgatók fogalmi és technikai készségek felkészítésére őket az karrier az iparágban.

a PIONEER-nek , hogy az ékszerek oktatása terén az innováció előtt álljon.

CONNECT , hogy támogasson egy ékszeres támogatási hálózatot, amely segít fenntartani és támogatni az ékszer kereskedelem növekedését.

Helyszínek

London

Address
British Academy Of Jewellery,
5 St Cross St, Hatton Garden,

EC1N 6UA London, Anglia, Egyesült Királyság