British School of Marketing International

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kérjen ösztöndíjat itt!

Küldetésünk

A BSMI professzionális és egyetemi kurzusokat kínál üzletekben és marketingben, amelyek arra szolgálnak, hogy a fiatalok és a meglévő szakemberek felkészüljenek az egyetemi tanulmányokra és a karrierre a fejlődő globális digitális gazdaságban.

Jövőkép nyilatkozat

A BSMI célja, hogy egyetemi és felsőoktatási előkészületeket és szakmai képzést biztosítson a karrierjük számára. Arra törekszünk, hogy az iskola növekedésével növeljük meglévő felsőoktatási partnereinket, és az egyetemekkel az egész világon tovább csatlakozva. Azzal a kitűzött célunkval, hogy Tier 4 UK iskolává válhassunk, a BSMI továbbra is átalakítja a hallgatókat és a szakembereket globális piaci szereplőkké és üzleti vezetőkké az alapítványtól a posztgraduális szintig terjedő tanulmány révén.

A BSMI üdvözli a diákokat a világ minden szegletéből, hogy továbbfejlesszék karrierlehetőségeiket. A hallgatók választhatnak a professzionális kurzusok a Business Administration, a digitális marketing, ügyfélszolgálat, vezetés és menedzsment és az ipar-testreszabott karrier programokat.

106052_pexels-photo-785667.jpeg

Rólunk

British School of Marketing International egy üzleti és marketing specialista iskola, amely diákok Pathway programokat kínál brit egyetemek, szakmai kurzusok és karrier programok üzleti és marketing kapcsolatos szakok, valamint az angol nyelvtanfolyamok. Erős munkakapcsolatunk van az Egyesült Királyság egyetemeivel, amely lehetővé teszi diákaink számára, hogy előrelépjenek az egyetem első vagy utolsó évében.

A British School of Marketing egy fiatal, dinamikus iskola. Büszkék vagyunk a nyugodt, vendégszerető légkörünkre, és úgy véljük, a diákok magukkal viszik magukat csodálatos emlékekkel is a velünk való tanulással. Ez a családi környezet lehetővé teszi számunkra, hogy figyelemmel kísérjük a hallgatók fejlődését, miközben tanítanak velünk.

Ezt az iskolát rendszeresen ellenőrzi a British Council, és megfelel az akkreditáció követelményeinek, hogy az angol nyelvet idegen nyelven tanítsa.

A BSMI kínálja a diákok számára egy sor szakmai lehetőséget, ahol javíthatja angol nyelvükön és építheti a BSMI karrier-központú programjaiból szerzett szakmai készségeket. British School of Marketing International Bournemouth szívében található. Az iskola két osztályból áll, a második emeleten, tizenöt plusz hallgató számára. Mindkét tanterem táblákat tartalmaz, és egy számítógép és projektor van. A 2019 elejéig tartó bővítés miatt a BSMI további négy tanteremben lesz az épület legfelső emeletén.

A BSMI rendelkezik egy számítógépes teremmel a diákok számára a nap folyamán. A számítógépek MS Word, PowerPoint és Excel programokat futtatnak, és ideálisak a diákok számára projektmunkák és prezentációk készítéséhez.

Bournemouth egy élénk tengerparti város, amely évtizedek óta fogadja a nemzetközi diákokat. A BSMI a Bournemouth Központi Kertjeire néz, amelyek egy kilométernél kevesebb távolságra fekszenek a homokos strandtól. Sétatávolságra az iskolától mozik, üzletek, színház, tornatermek, valamint helyi buszok, a Bournemouth vasútállomás egy rövid buszjárat. Bournemouth strandja sok díjat nyert a tiszta homok és víz számára. Bournemouth körülbelül két óra Londonból vonattal, autóbusszal vagy autóval, és ugyanolyan távolságban van az Oxfordtól és a Bicester falu designer márkáitól.

Bízunk benne, hogy a világ minden tájáról hallgató hallgatókat fogadnak a BSMI-nek.

Helyszínek

Bournemouth

Address
4 Westover Rd
BH1 2BY Bournemouth, Anglia, Egyesült Királyság