Brookfield Aviation

Bevezetés

Hivatalos Leírás

RÓLUNK

Kik vagyunk és mit csinálunk?

Brookfield Aviation a világ vezető szállítója a pilóták, mérnökök, és az emberi erőforrás megoldásokat a légi közlekedési ágazat világszerte.

Mivel mi létrehozása 1993 mi múlttal a gyors reagálás és a szállítás szakértői ismeretek nagyon rövid időn belül a második, és a szolgáltatásaink hasznosítják világszerte a légitársaságok, repülőgép lízing cégek, a képzés és a karbantartó szervezetek. Mi megy messzire, hogy megfeleljen minden követelménynek, hogy ügyfeleink jelenlegi, akár rövid, közép- és hosszú távú feladat.

Az a képességünk, hogy rövid időn belül, a széles jól képzett és gyakorlott hajózószemélyzet / karbantartó személyzet a legtöbb nyugat-repülőgép, segítünk kiegészítik ügyfeleink állandó személyzet, míg az új repülőgépek ültetni flották vagy típuskonverziójára képzés befejeződött . Ez azt is lehetővé teszi, hogy az ügyfelek, hogy éljenek a lehetőségekkel kapcsolatban nem tervezett terhelés és igények további személyzet főszezonban műveleteket.

Azt is dolgozott együtt az újonnan létrehozott ellátó üzemeltetők őket képzett és tapasztalt személyzetre, oktatók és vizsgáztatók, magasan képzett és tapasztalt mérnöki személyzet, biztosítása és segíti az összes érintett documentation.We büszkék vagyunk, hogy kiváló ügyfélszolgálat megfelelő gondosság és figyelem, hogy az ügyfelek és a személyzet számára egyaránt. Adunk jó tanácsot, amelyek érdekes és kihívást jelentő feladatok, a fizetésekkel személyes figyelem és a munka folyamatosságát az egyes pilóták és a karbantartó személyzet.

Múltunk látott rendkívüli növekedés és a jövőnk fényesebbnek tűnik, mint minden évben átadja az. Folyamatosan mozog tovább a világba, és a jobban ismert válunk, annál több ügyfél légitársaságok a vágy, hogy kihasználja a szolgáltatást, ami több hajózószemélyzet / karbantartó személyzet számára, akik dolgozni us.Longevity hozza a stabilitás, és ez a stabilitás, hogy egyre több ügyfél, hajózószemélyzet és a karbantartó személyzet jöttek támaszkodni.

Helyszínek

Epsom

Brookfield Aviation International

Address
Brookfield Aviation International
P.O. Box 279, Epsom, Surrey
KT19 8YX, England

Epsom, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 1372 747044