Hivatalos Leírás

Minden kurzus sor Ditchley Park Oxfordshire egyik dél-angliai legkiválóbb falusi házak.

Nem lehetett kérni egy jobb környezetet, hogy megtanulják a butling képességeit. A jelenetek száma a népszerű TV-sorozat Downton Abbey volt itt forgatták, és akkor úgy érzed keverednek azokkal karaktereket ahogy elsajátításához összes mai ismeretek a modern komornyik.

„Built in 1722, Ditchley Park bemutatja egy szelet tökéletesen megőrzött angol történelem. Ez egy gyönyörű, időtálló helyen. El sem hinnéd a szépség is, ha nem látja a saját szemével.”

  • Damien McMorran, történész Kényelme és kiváló felszereltsége teszi tökéletes háttérré, ahol megtanulni mindent, ami ahhoz szükséges, hogy első osztályú csőcselék vagy szobalány legyen. A cél az iskola emelheti szabványok és utasítsa új gyakornok inasok, hogy hogyan végzik feladataikat bizalommal, a szenvedély és hangulattal.
Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Butler Valet School

Mi kiterjed pontosan ugyanaz témák a 4 hetes tanfolyam, de kevésbé részletesen, és gyorsabb ütemben azokat a fiatalokat, akik valamilyen tudást, de szeretnék összpontosít ... [+]

A 2 hetes program

£ 5160 + ÁFA (tartalmazza a szállást, a reggelit, és minden étkezés az iskolában). A küldöttek néhány előzetes tapasztalat.

Mi kiterjed pontosan ugyanaz témák a 4 hetes tanfolyam, de kevésbé részletesen, és gyorsabb ütemben azokat a fiatalokat, akik valamilyen tudást, de szeretnék összpontosítani adott területeken, és fejleszteni bizonyos készségek.

1. HÉT

EZEN A HÉTEN intenzíven gyakorlati tapasztalat és gyakorlat feladatait a BUTLER.

1.How viselkedjenek, ruhát és beszélj a munkaadók és a vendégek.

2.How hogy üdvözölje vendégeit, részt azok igényeinek és azokat szívesen.

3.Become ismeri a feladatait a házvezetőnő és egyéb alkalmazottak és megérteni, hogyan működnek együtt 4.Learn mi történik a kamra, pl az ellátás finom kristály, ezüst és porcelán.... [-]

Egyesült Királyság Witney
Augusztus 2019
Angol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Butler Valet School

Ez a részletes és intenzív tanfolyam megtanítja, hogyan kell egy komornyik 4 hét. Kezdve teljesen a nulláról, Mr Fink személyesen megosztani a készségek és ismeretek, val ... [+]

A 4 hetes program

£ 7,950 + ÁFA (tartalmazza a szállást, a reggelit, és minden étkezés az iskolában). Ez a részletes és intenzív tanfolyam megtanítja, hogyan kell egy komornyik 4 hét. Kezdve teljesen a nulláról, Mr Fink személyesen megosztani a készségek és ismeretek, valamint a vonat, hogy egy világszínvonalú szinten. Nagyon ajánlott, hogy azok, akik nem rendelkeznek tapasztalattal, vagy változik a vendéglátás magán szolgáltatás.

Minden tanfolyam ütemezése kissé változik attól függően, hogy az események zajlanak Ditchley Park az év során.

1. HÉT

EZEN A HÉTEN intenzíven gyakorlati tapasztalat és gyakorlat feladatait a BUTLER.... [-]

Egyesült Királyság Witney
Augusztus 2019
Angol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul