CAE

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az új pilóták iránti igény soha nem volt nagyobb. Mivel a kereskedelmi repülés várhatóan a következő 20 évben megduplázódik, izgalmas lehetőség nyílik olyan fiatal férfiak és nők számára, akik a felhők felett karriert keresnek mint légitársasági pilótákat.

CAE becslései szerint az elkövetkező 10 évben 255.000 új légi pilóta lesz szüksége a légi közlekedési ágazat növekedésének fenntartására. A gyors flottabővítés és a magas pilóta nyugdíjazási ráta további igényt teremt arra, hogy 180 000 első tisztet dolgozzanak ki az új légitársaságok kapitányaiban, mint bármely korábbi évtizedben. Ezek a számok azt jelentik, hogy a pilóták több mint 50% -a, akik 10 év alatt repülnek a világ kereskedelmi repülőgépein, még nem kezdték el a képzésüket. 70 új típusú névleges pilóta kell, hogy induljon a légitársaságokkal a következő 10 évben minden nap!

Ki a CAE ?

70 éves kiválóság
Tanulj meg repülni a CAE és tedd álmodba a pilóta valósággá válását. CAE globális vezető szerepet tölt be a polgári repülés, a védelem és a biztonság, valamint az egészségügyi piacok képzésében. Az iparág első 70 éves rekordja, a világ légitársaságainak választási partnere vagyunk, és a globális vezető szerepet tölt be a teljes körű szimulátorgyártásban. Tanulj velünk és légy CAE pilóta az életért!
CAE képzési programjai egy profi pilóta teljes életciklusát magukban foglalják, így képesek vagyunk Önnek a karrierjük során igénybe vett képzésre, a kadéttól a kapitányig. Ez része annak, hogy évente több mint 120 000 pilóta jár el velünk. Világszerte több mint 50 oktatási helyszínen a CAE a világ legnagyobb polgári repülési képzési hálózatával rendelkezik, amely képzési lehetőséget nyújt a termelési és a kiszolgáló repülőgép-modellek legszélesebb körű lefedettségére.
CAE vezető szerepet CAE az iparágban
Több mint 300 légitársaság képzési szükségleteinek kielégítése világszerte, sokan várnak minket arra, hogy felvehessék a legjobb tehetségüket légitársaságuknak. Számos légiközlekedési akadémián a világ minden táján és légiközlekedési toborzási szolgáltatásaink során egyetlen más szervezet sem több pilótát helyez el több légitársasággal, mint a CAE .

CAE a világon az ab initio repülésbiztosítási hálózat, amely világszínvonalú repülő iskolákkal rendelkezik a következő helyeken:

 • Brüsszel, Belgium
 • Gondia, India
 • Madrid, Spanyolország
 • Melbourne, Ausztrália
 • Oxford, Egyesült Királyság
 • Perth, Ausztrália
 • Phoenix - Falcon Field, Amerikai Egyesült Államok
 • Rae Bareli, India

Több mint 85 éves pilótaképzési szakértelemre támaszkodva, a CAE Cadet Pilot Képzési Programok az abilív pilótákra összpontosító ab initio képzést nyújtanak szerte a világon. A programcsalád CPL, ATPL és MPL képzési útvonalakat foglal magában, melyek mindegyike premier alapiskolai kurzusokat kombinál, magas színvonalú repülési utasítást biztosítva a nemzeti légügyi hatósági követelményeknek megfelelően. Több mint 170 repülőgép flotta üzemeltetésével a CAE rendelkezik erőforrásokkal és szakértelemmel ahhoz, hogy évente 2 000 cadet pilótát képezzen.

Miért van CAE

 • Élénk Campus Élet
 • Szoros kötésű közösség
 • Nagy repülési iskolák helyszínei
 • A legfrissebb repülőgép-flotta
 • Több ezer elégedett kadét
 • Folyamatos Karrier Támogatás
 • Interaktív tanulás
 • CAE Global Training Network
 • CAE Parc Pilot Resources

A CAE képzési tapasztalata

Flight Instructors

A kadétok olyan tudással és készségekkel való ellátása, amelyek szükségesek ahhoz, hogy biztonságosan és hatékonyan közlekedjenek a kereskedelmi repülőgépekre. Programjaink gyakorlott, szakértő repülés-oktatók, akik évnyi valós élményt nyújtanak az osztálytermi tanulási környezetbe.

Biztonság

Felszereltségünk a legmodernebb technológiával van felszerelve, a legfrissebb iparági irányelvek és előírások alkalmazásával. CAE az elsõ légiközlekedési akadémia a világon, amely repülõgép-vezérlõ rendszerrel és forgalmi figyelemfelkeltõ technológiával rendelkezik. Ezek a rendszerek rögzítik az adatokat, a hangot és a videót a repülés során, lehetővé téve a diákok számára, hogy egy repülés után azonnal beszámoljanak, és lehetővé tegyék a CAE számára statisztikai tendenciák összegyűjtését a hosszabb távú biztonság és teljesítmény előnyök érdekében.

Családi érzés

Diákjaink azt mondják nekünk, hogy a család úgy érzi, hogy rezonálja az akadémiánkat, tényleg különválasztja egymástól a többi repülési akadémiát. Támogatott ügyfélszolgálati és oktatói munkatársaink otthon érezhetik magukat, és segítenek Önnek a lelkipásztori képzés során, valamint a személyes egy tanítási órákon. Szenvedélyesek vagyunk attól, amit teszünk, és elköteleztük magunkat, hogy a kísérleti álma valósággá váljon.

Helyszínek

Oxford

CAE Oxford Aviation Academy

Address
CAE Oxford Aviation Academy HQ
Oxford Airport,Kidlington,

OX5 1QX Oxford, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 1865 841234

Steenokkerzeel

Address
CAE Oxford Aviation Academy Brussels
Brussels Airport - Building 201
Tervuursesteenweg

1820 Steenokkerzeel, Flandria, Belgium

Gondia

Address
CAE Oxford Aviation Academy Gondia
National Flying Training Institute (NFTI)
c/o Airport Authority of India
Birsi Airport
PO Paraswada

441-614 Gondia, Maharashtra, India

Madrid

Address
Polígono Industrial N°2
La Muñoza, Barajas Madrid
Spain

28042 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Főnix

Address
Főnix, Arizona, Amerikai Egyesült Államok