Cardiff and Vale College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Cardiff és Vale College (CAVC) az egyik legnagyobb főiskolák az országban - átalakítja az oktatás és képzés az egész főváros régiójában Wales. Jelenleg több mint 20.000 diák minden évben, és egy nagy munkatársai iparág szakértői csoport, ágazat szakemberei és ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkező támogató csoportok.

Mi tanítjuk emberek első osztályú ipari létesítmények és kiválósági központok Cardiff és a Vale of Glamorgan; a közösség és a munkahelyeken az egész régióban, Wales és a világ.

Büszkék vagyunk a mi diák siker mértéke - az egyik legjobb az ágazatban, 87% elérése a fő feltétele - 2% -kal magasabb a nemzeti komparátor.

Célunk nem csupán a képzettségre, hanem készségeinek fejlesztése az egyének és a munkáltatók megkövetelik a jövőbeli siker. És működik - 82% diákjaink halad tovább vagy az elhelyezkedésre számított két hónapon belül befejezzék a tanfolyam. Tavaly ez benne a hihetetlen 850 haladók ra egyetemi tanulmány.

A diákok kapnak egyedi lehetőséget, hogy fejlesszék szélesebb képességek válnak a vállalkozói és foglalkoztathatók, és álljon ki a tömegből. Tavaly ezt látta ezer diák munkát vállalni elhelyezések, versenyezni nemzeti vállalkozói kihívások és szakmai versenyek és nyerj több országos díjat, mint valaha.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy biztosítsuk, hogy a felajánlás a legjobb minőségű oktatás és képzés - a Őfelsége Főfelügyelőség oktatás és képzés, Estyn odaítélése nekünk "Kettős jó" a minőségi oktatás és tanulás. Munkánk munkáltatók díjnyertes és folyamatosan növekszik a lépést. Büszkék voltunk, hogy neve Wales Business Insider "College of the Year" mi partneri munkaadók és arra is elismert vezető munka Emberek Development.

Dolgozunk a partnerekkel, hogy átalakítsa az oktatás és képzés régiónkban - a fejlődő inspiráló új helyszínek és létesítmények, amelyek támogatják az egyének, a munkaadók és a közösségek számára a jövőben. Ez magában foglalja a megnyitásával a mérföldkő £ 45m Városközpont Campus szívében Cardiff városközpontjától; ami egy stand-out otthon CAVC Sport Cardiff International Sports Campus; és partnerségben dolgozik a helyi tanácsok, hogy dolgozzon ki egy új, innovatív oktatási partnerségek támogatása a fiatalok Cardiff és a Vale.

Azt is gondolom, az erő és hatályát FE ágazat gazdasági fejlődés elősegítése érdekében. Mi marad az egyetlen walesi egyetemen, hogy tagja legyen a Gazelle Főiskolák Group és egy két walesi főiskolák, hogy egy büszke tagja a 157 Csoport kollégiumok - mind támogatták számunkra, hogy megosszák a legjobb gyakorlatok és működjön együtt az érintettekkel, hogy bajnok a szektor a jövőben hatása lehet hozni.

Jövőképünk, Küldetésünk

A LÁTOMÁSUNK:

Inspiráló. Befogadó. Befolyásos.

Küldetésünk:

Átalakítja életét felszabadításával lehetséges, készségek

Találkozó jövőképünk:

Cardiff és Vale College van egy hároméves fejlesztési terv. Ez a rövid dokumentum meghatározza a prioritásokat a következő három évben, amely lehetővé teszi számunkra, hogy teljesítsük jövőkép és a küldetés. Kattintson az alábbi dokumentum letölthető egy másolatot a tervet.

Cardiff és Vale College International fontos szerepet tölt be az oktatás és képzés Walesben.

Cardiff, a főváros Wales kiváló hely, hogy látogassa meg, és tanulni. Angol UK egyetért azzal, hogy tanul Wales egy nagyszerű választás és az olvasók a Rough Guide könyveket a világ minden tájáról a közelmúltban szavazott Wales egyik legjobb ország a világon, hogy látogassa meg.

Cardiff és Vale College International található a város szívében, jó közlekedési kapcsolatokkal és a hozzáférést a város felszerelve. A testület több száz nemzetközi hallgatók érkeznek több mint 30 különböző országban.

A támogatás a nemzetközi diákok

Tól vizsgálatot földetérés, hogy ünnepeljük a tanulók eredményeinek és búcsú, amikor a diákok befejezni a tanfolyamot, Cardiff és Vale College International kínál teljes idejű támogatási program. Akkor tárja fel további részleteket a szolgáltatások és a tanácsadás kínálunk kapcsolatokon keresztül a bal oldali ezen az oldalon.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés A-levels » Megjelenítés Felsőfokú Diplomák » Megjelenítés Diplomák » Tanfolyamok megjelenítése » Megjelenítés Health Diplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:


A szintek

Campus Nappali 34 hetek September 2019 Egyesült Királyság Cardiff

Az Advanced Level (A Level) program egy hagyományos akadémiai kurzus és népszerű választás a diákok, akik szeretnének belépni a brit egyetemre. Legfeljebb három témát választhat ki, amelyeket két év alatt tanulmányoznak. A több mint 30 A szintű opcióink hatalmas választéka az angol irodalomból a fotózásig, a biológiától a szociológiáig terjed. [+]

Az Advanced Level (A Level) program egy hagyományos akadémiai kurzus és népszerű választás a diákok, akik szeretnének belépni a brit egyetemre. Legfeljebb három témát választhat ki, amelyeket két év alatt tanulmányoznak. A több mint 30 A szintű opcióink hatalmas választéka az angol irodalomból a fotózásig, a biológiától a szociológiáig terjed.

Az A-szintű hallgatók tanulmányozzák a mi új, híres City Center Campusunkat, és élvezzük a fantasztikus témaköröket. Ezek közé tartozik egy dedikált Tudományos, Technológiai és Matematikai Központ, amely lenyűgöző ipari szabványos laboratóriumokkal rendelkezik. Általános oktatótermünk izgalmas teret is kínál, és minden diák számára hozzáférést biztosít a hatalmas tanulási központhoz a lecke tanulmányozásán kívül.... [-]


Cambridge Általános angol nyelvtanfolyam

Campus Nappali Részidős

A Cardiff és a Vale College International számos rugalmas angol nyelvű tanfolyamot kínál minden szinten azok számára, akik általános, szakmai vagy tudományos okokból javítani szeretnék angoljukat. Számos kurzust kínálunk az alapítványtól a magasabb szintig azok számára, akik javítani szeretnék az angol nyelvüket általános, szakmai vagy tudományos okokból. [+]

A Cardiff és a Vale College International számos rugalmas angol nyelvű tanfolyamot kínál minden szinten azok számára, akik általános, szakmai vagy tudományos okokból javítani szeretnék angoljukat.

Számos kurzust kínálunk az alapítványtól a magasabb szintig azok számára, akik javítani szeretnék az angol nyelvüket általános, szakmai vagy tudományos okokból.

A British Council akkreditálta az angol nyelvtanítást az Egyesült Királyságban, és a közelmúltban elnyerte a Nemzetközi Kiválósági Központ 2017-es státuszt az El. Közlöny.

A Cardiff és a Vale College szintén akkreditált brit angol tag.

Belépési követelmények:... [-]


IELTS felkészítő tanfolyam

Campus Nappali

Egy teljes idejű angol nyelvtanfolyam a nemzetközi hallgatók számára, akik IELTS vizsga felkészülését szeretnék készíteni. Úgy tervezték, hogy a hallgatók bevezetést a formátum a IELTS teszt és hogy megismertessék velük a különböző típusú feladatok, amelyek bemutatják a vizsga. [+]

Egy teljes idejű angol nyelvtanfolyam a nemzetközi hallgatók számára, akik IELTS vizsga felkészülését szeretnék készíteni. Úgy tervezték, hogy a hallgatók bevezetést a formátum a IELTS teszt és hogy megismertessék velük a különböző típusú feladatok, amelyek bemutatják a vizsga.

Alkalmas olyan hallgatók számára, akik egy angol nyelvű országban szeretnének előrelépni az egyetemre.

A British Council akkreditálta az angol nyelvtanítást az Egyesült Királyságban, és a közelmúltban elnyerte a Nemzetközi Kiválósági Központ 2017-es státuszt az El. Közlöny.

A Cardiff és a Vale College szintén akkreditált brit angol tag.

Belépési követelmények: A kurzushoz csatlakozó hallgatókat Skype-on keresztül megkérdezik, mielőtt ajánlatot kapnak. A jelentkezőknek 16 éves vagy annál idősebbeknek kell lenniük. A tanfolyam díja 4080 forinttól [-]

Aat fejlett diploma számviteli

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 34 hetek September 2019 Egyesült Királyság Barry

Az AAT Advanced Diploma in Accounting kiterjed számos összetett számviteli feladatok, beleértve a fenntartása költségeinek számviteli és jelentések készítése és visszatér. A hallgatók megtanulják és elsajátítsák a pénzügyi folyamatokat, beleértve a számviteli alapelvek és koncepciók, a fejlett könyvelés, zárszámadás ÁFA kérdések az üzleti, vezetői számvitel költségszámítás technikák és etikai gyakorlat könyvelők. [+]

Egyesületek :

Képesítések :

AAT Advanced Diploma in Accounting (3. szint)

A tantárgy áttekintése:

Az AAT Advanced Diploma in Accounting kiterjed számos összetett számviteli feladatok, beleértve a fenntartása költségeinek számviteli és jelentések készítése és visszatér. A hallgatók megtanulják és elsajátítsák a pénzügyi folyamatokat, beleértve a számviteli alapelvek és koncepciók, a fejlett könyvelés, zárszámadás ÁFA kérdések az üzleti, vezetői számvitel költségszámítás technikák és etikai gyakorlat könyvelők. Ez a minősítés további olyan szoftvereket képességek révén táblázatkezelő képzés számvitel.... [-]


Légiforgalmi Engineering [2 év kiterjesztett Diploma]

Campus Nappali 2 év September 2019 Egyesült Királyság Barry

A 3 A szintet (beleértve a 90 kredit diplomát) egyenértékű tanfolyam elvégzi a képzést potenciális repülőgéptechnikusként, vagy lehetővé teszi a felsőoktatás, beleértve a BSc (Hons) Aeronautical Engineering képzést is. [+]

Minősítés:

Btec 90 Credit Diploma Légiforgalmi Engineering

A tantárgy áttekintése:

A 3 A szintet (beleértve a 90 kredit diplomát) egyenértékű tanfolyam elvégzi a képzést potenciális repülőgéptechnikusként, vagy lehetővé teszi a felsőoktatás, beleértve a BSc (Hons) Aeronautical Engineering képzést is.

Ez a kurzus lehetővé teszi számodra további analitikus készségek fejlesztését egy átfogó projekt megvalósításával, melyet további repülőgép-témák egészítenek ki.

A témák a következők:

emberi tényezők Repülőgép Mechanikus Tudomány Repülőgép anyagok és alkotórészek Repülőgépváz strukturális fogalmak Engineering Project Elektromos alapelvei További matematika szakembereknek ... [-]

Electrical & Electronic Engineering [1 Year Subsidiary Diploma]

Campus Nappali 1 év September 2019 Egyesült Királyság Cardiff

[+]

Egyesületek:

Minősítés:

A témák a következők:

Egészség és biztonság a munkahelyen Engineering Az elektromos és elektronikus alapelvei Matematika technikus

Belépési követelmények:

A tanítás és értékelés:

Írásbeli és gyakorlati feladatok

[-]

Computing [1 Year - Foundation Diploma]

Campus Nappali 1 év September 2019 Egyesült Királyság Cardiff

[+]

Minősítés:

Web Development

Ez egy olyan program, amely mellett fut a kurzus biztosítja a transzformációs út. A program segít, hogy az Ön belépni a munka világába vagy egyetemi bizalommal, készségek és szakmai hálózatok teljesítéséhez szükséges képességeiket.

Mindez együtt fog működni, és építeni a tanulmányok, hogy segítsen nekik, hogy fejlesszék a készségek és bizalmat ahhoz, hogy sikeresek legyenek a jövőbeli karrierjük.

Belépési követelmények:

[-]

Grafikai tervezés [2 éves bõvített diplomája]

Campus Nappali 2 év September 2019 Egyesült Királyság Cardiff

Ez a BTEC Graduate Design Graduate Diploma a digitális interaktív dizájn széles skáláját kínálja, ugyanakkor a legmodernebb Apple Macs és az Adobe szoftverek segítségével stimuláló eredményeket generál. Fejleszteni fog egy sor fejlett készséget, amely megfelel az Ön egyéni érdeklődési területének és kreatív potenciáljának. [+]

Minősítés:

Bővített diploma a grafikai tervezésben Teljes munkaidős 3. szint

A kurzus áttekintése:

Ez a BTEC Graduate Design Graduate Diploma a digitális interaktív dizájn széles skáláját kínálja, ugyanakkor a legmodernebb Apple Macs és az Adobe szoftverek segítségével stimuláló eredményeket generál. Fejleszteni fog egy sor fejlett készséget, amely megfelel az Ön egyéni érdeklődési területének és kreatív potenciáljának.

A kurzus projekt-vezette és stúdió alapú, élő projektek és versenyek befecskendezésével ösztönzi az innovációt és a kreativitást, amelyek lehetővé teszik, hogy kreatív módon válaszoljon az egyéni projekt rövidnadrágokra és megkóstolja a grafikai tervezés speciális területeit. Az év során számos speciális tudományterületet fognak gyakorolni, további vizsgák nélkül. Minden projekt a szakmai gyakorlat elvein alapul, figyelembe véve az eredményeket, az esztétikát és a felhasználói interaktivitást.... [-]


Btec diploma üzleti

Campus Nappali 2 év September 2019 Egyesült Királyság Cardiff

A EDEXCEL Level 3 BTEC Extended Certificate és a BTEC Diploma in Business tanfolyam gyakorlati, munkával kapcsolatos képesítés. Ez a tanfolyam két A-szintnek felel meg. A hallgatók megtanulnak olyan projektek és feladatok elvégzésével, amelyek reális munkahelyi helyzetekre, tevékenységekre és igényekre épülnek. [+]

Minősítés:

Edexcel Level 3 BTEC Extended Business Certificate [az 1. év végén] és a Business Diploma [2. év végén] - BTEC Diploma egyenértékű az "A" szintekkel

A tantárgy áttekintése:

A EDEXCEL Level 3 BTEC Extended Certificate és a BTEC Diploma in Business tanfolyam gyakorlati, munkával kapcsolatos képesítés. Ez a tanfolyam két A-szintnek felel meg. A hallgatók megtanulnak olyan projektek és feladatok elvégzésével, amelyek reális munkahelyi helyzetekre, tevékenységekre és igényekre épülnek.

Az EDEXCEL Level 3 kiterjesztett tanúsítványt az első évben tanulmányozzák, és 4 egységből áll:

feltárása Business Marketing terv kidolgozása Személyes és üzleti pénzügyek Plusz 1 opcionális egység ... [-]

Alkalmazott tudomány (Forensic Science) - Nemzeti Diploma

Campus Nappali 2 év September 2019 Egyesült Királyság Cardiff

A BTEC 3-as szintű Alkalmazott Tudományok Országos Diploma a 16 éves posztgraduális képesítés megszerzésére szakosodott, akik az alkalmazott és gyakorlati tanuláson keresztül folytatják tudományuk oktatását, és amelynek célja az egyetemre vagy a tudományos szektorban való foglalkoztatásra való törekvés. [+]

Minősítés:

BTEC Nemzeti Diploma az Alkalmazott Tudományban

A kurzus áttekintése:

A BTEC 3-as szintű Alkalmazott Tudományok Országos Diploma a 16 éves posztgraduális képesítés megszerzésére szakosodott, akik az alkalmazott és gyakorlati tanuláson keresztül folytatják tudományuk oktatását, és amelynek célja az egyetemre vagy a tudományos szektorban való foglalkoztatásra való törekvés. A kurzus ideális azoknak a tanulóknak, akik érdeklődnek a laboratóriumi technikusok iránt; igazságügyi, analitikai vagy orvosi tudományokban dolgozik; válhat ápolónő vagy mentőorvos vagy olyan diákok számára, akik általános / alkalmazott tudományokat akarnak az egyetemen tanulni.... [-]


Kreatív média termelési kurzus

Campus Nappali 2 év September 2019 Egyesült Királyság Cardiff

Ez a kreatív médiatermelési tanfolyam az ipar számára releváns oktatást és képzést nyújt azok számára, akik dolgozni kívánnak, vagy akik már dolgoznak a kreatív média szektorban. [+]

Minősítés:

90 kreditkép diploma kreatív médiában teljes munkaidőben 3. szint - 1. évfolyam Kibővített oklevél a kreatív médiában 3. szint a 2. évben Essential Skills Wales 6 A 2 éves képesítés, valamint a BTEC Work Skills Qualification

A tantárgy áttekintése:

Ez a kreatív médiatermelési tanfolyam az ipar számára releváns oktatást és képzést nyújt azok számára, akik dolgozni kívánnak, vagy akik már dolgoznak a kreatív média szektorban.

A kurzus lehetőséget ad Önnek arra, hogy országosan elismert 3. szintű szakképesítést érjen el, amely lehetővé teszi számukra, hogy akár a kreatív médiaszektorba való bejutást, akár a felsőoktatásba való bejutást. A minősítés lehetőséget ad arra, hogy a médiaipar számára releváns készségeket, tudást és megértést fejlesszen ki. Emellett lehetőséget nyújt a készségek és technikák széles skálájának kidolgozására is, amelyek nélkülözhetetlenek a sikeres munkahelyi teljesítményhez.... [-]


Zenei technológia [1 év diploma]

Campus Nappali 34 hetek September 2019 Egyesült Királyság Cardiff

A 90-ben szerzett okleveles zenei technológia egy 1 éves, teljes munkaidős kurzus a zeneipar technikai oldalának karrierje iránt érdeklődőknek. Fogsz tanulni olyan témák széles skáláját, amelyek fejlesztik a képességeit, és felkészítenek a foglalkoztatásra. Különböző projekteken fog dolgozni, amelyek reális, munkaalapú forgatókönyveket kínálnak az iparági készségek fejlesztéséhez. [+]

Minősítés:

90 kredit-diploma zenei technológiában teljes munkaidős 3. szintA tanfolyam részeként minden hallgató tanulmányozza a walesi érettségi vizsgát, fejleszti a kulcsfontosságú készségeket, és akkreditálásra kerül. A walesi érettségi és a legfontosabb készségek fontos átruházható készségek az életre általánosságban, és az akkreditáción keresztül szerzett pontokat a felsőoktatási intézmények elismerik.

A kurzus áttekintése:

A 90-ben szerzett okleveles zenei technológia egy 1 éves, teljes munkaidős kurzus a zeneipar technikai oldalának karrierje iránt érdeklődőknek. Fogsz tanulni olyan témák széles skáláját, amelyek fejlesztik a képességeit, és felkészítenek a foglalkoztatásra. Különböző projekteken fog dolgozni, amelyek reális, munkaalapú forgatókönyveket kínálnak az iparági készségek fejlesztéséhez. A tanfolyam alkalmas minden korosztály számára, akik fejleszteni szeretnék és előmozdítanák készségüket a zenei produkcióban, élő rendezvényszervezésben és marketingben, a kompozícióban és elrendezésben, valamint a zeneiparban.... [-]


Előadóművészetek - 90 kredit btec diploma

Campus Nappali 34 hetek September 2019 Egyesült Királyság Cardiff

Ez a Performing Arts, 90 Credit Diploma tanfolyam az érdeklődők számára az előadó-művészeti iparban való fellépéshez vagy munkához. Esélyt ad arra, hogy tanulmányokat folytathasson egy országosan elismert előadóművészeti végzettségre, amely lehetővé teszi számodra, hogy a színészi médiumban számos olyan készséget fejlesszen ki, amely a színjátszó színvonalához szükséges. [+]

Minősítés:

90. Teljes körű 3. szintű kredit-oklevél

A tantárgy áttekintése:

Ez a Performing Arts, 90 Credit Diploma tanfolyam az érdeklődők számára az előadó-művészeti iparban való fellépéshez vagy munkához. Esélyt ad arra, hogy tanulmányokat folytathasson egy országosan elismert előadóművészeti végzettségre, amely lehetővé teszi számodra, hogy a színészi médiumban számos olyan készséget fejlesszen ki, amely a színjátszó színvonalához szükséges. Lehetőség van arra is, hogy készségeket fejlesszenek ki a TV-teljesítmény terén.

A tanfolyam részeként minden hallgató tanulmányozza a walesi érettségi vizsgát, fejleszti a kulcsfontosságú készségeket, és akkreditálásra kerül. A walesi érettségi és a kulcsképesség fontos átadható készség az élethez általában, és az akkreditáción keresztül szerzett pontokat a felsőoktatási intézmények elismerik.... [-]


Engineering with CAD [2 Year Extended Diploma]

Campus Nappali 34 hetek September 2019 Egyesült Királyság Cardiff

[+]

Minősítés:

A témák a következők:

Elektromos alapelvei elektronika Programozható logikai vezérlők

Belépési követelmények:

A tanítás és értékelés:

Következő lépések:

EGYETEMI [-]

Diploma in Business Administration

Campus Nappali 34 hetek September 2019 Egyesült Királyság Cardiff

[+]

Karrier Ready

A program segít, hogy az Ön belépni a munka világába vagy egyetemi bizalommal, készségek és szakmai hálózatok teljesítéséhez szükséges képességeiket.

Mindez együtt fog működni, és építeni a tanulmányok, hogy segítsen nekik, hogy fejlesszék a készségek és bizalmat ahhoz, hogy sikeresek legyenek a jövőbeli karrierjük.

Belépési követelmények:

A tanítás és értékelés:

Következő lépések:

EGYETEMI Foglalkoztatás [-]

Pénzügy, kockázat és befektetési oklevél (3. szint)

Campus Nappali 34 hetek September 2019 Egyesült Királyság Cardiff

A cél a CISI Level 3 Diploma in Finance, Risk & Investment, hogy jelöltek, hogy értik a legfontosabb jellemzőit, mechanizmusok és hatások a pénzügyi piacok és intézmények, valamint tartalmaz egy alapozó adatok elemzése, a befektetések vizsgálatának és számviteli szerepe és felelőssége a pénzügyi szolgáltatások a társadalom egészére. [+]

Minősítés:

Pénzügyi, Kockázati és Befektetési Diploma - 3. szint - Jogosult Értékpapír- és Befektetési Intézet - (A Level Equivalent)

A tantárgy áttekintése:

A CISI 3-as szintű pénzügyminiszter, kockázat- és befektetési oklevél célja, hogy a jelöltek megismerjék a pénzügyi piacok és intézmények kulcsfontosságú jellemzőit, mechanizmusait és hatásait, és magában foglalja az adatelemzés, a befektetés-értékelés és a számvitel alapját, a pénzügyi szolgáltatások felelőssége a társadalom egészében.

Az oklevél a következő négy egységből áll: 1. egység - Pénz, gazdaságok és bizonytalanság **

A természet a pénz A gazdaság A kormányok és a gazdaság A nemzetközi dimenzió (Trade and Exchange) Elemezve és az adatok értelmezése (Statisztika, mintavétel) Kockázat és bizonytalanság ... [-]

Utazás és idegenforgalom - [1 év 90 kredit diploma]

Campus Nappali 34 hetek September 2019 Egyesült Királyság Cardiff

Ez a BTEC Diploma az Utazás és Idegenforgalom 3. szintjén az első évben egy kétéves tanfolyamot szerezni diploma az utazási és turisztikai 3. szintű képesítést. [+]

Minősítés:

BTEC Diploma az Utazás és Idegenforgalom 3. szintjén Agored Cymru beszélgetési francia 1. szint Essential Skills Wales - kommunikáció

A tantárgy áttekintése:

Ez a BTEC Diploma az Utazás és Idegenforgalom 3. szintjén az első évben egy kétéves tanfolyamot szerezni diploma az utazási és turisztikai 3. szintű képesítést. Ez a tanfolyam célja, hogy megfeleljen a tanulók igényeinek, akik már dolgoznak, vagy szeretnének dolgozni:

Tengerentúli települési képviselők Egyesült Királyság utazási célként Az üzleti utazás és turizmus Long-Haul Utazási Úticélok Munkahely az utazás és idegenforgalom számára Cruise line cégek Konferencia események ... [-]

Sport teljesítmény és kiválóság (QCF) - Futsal [2 éves bõvített diplomával]

Campus Nappali 34 hetek September 2019 Egyesült Királyság Cardiff

A tanulók a BTEC 3-as fokozatú kibővített diplomája (Performance and Excellence) befejezéséig dolgoznak, ami 3 A-es szintű képesítés. A BTEC szakképesítésben részt vevő számos egység a gyakorlati ülések alatt fejeződik be, amelyek legfeljebb 5 órás heti képzésen vehetnek részt. [+]

Minősítés:

Bővített Diploma Sport (CCFC) teljes munkaidős 3. szint

A kurzus áttekintése:

A tanulók a BTEC 3-as fokozatú kibővített diplomája (Performance and Excellence) befejezéséig dolgoznak, ami 3 A-es szintű képesítés. A BTEC szakképesítésben részt vevő számos egység a gyakorlati ülések alatt fejeződik be, amelyek legfeljebb 5 órás heti képzésen vehetnek részt.

A Futsal izgalmas, gyors ütemű, kisoldalú labdarúgó játék, a játék nagy hangsúlyt fektet a technikai készségekre és a nagynyomású helyzetekben rejlő képességekre, és ezután kiváló labdarúgó-kompetenciaterületek, amelyek a 11-es oldalra lefordíthatók a játék formátuma.... [-]


Sport

Campus Nappali 34 hetek September 2019 Egyesült Királyság Cardiff

Ez a Sport és a Gyakorlat Tudomány Bővített Diploma 3. szintje követi a Sport és a Testmozgás Tudomány BTEC kiegészítő Diploma. Ez egyenértékű három A szinttel, és megfelel bárkinek, aki érdekli a sportot és a mögötte lévő tudományt, valamint azokat, akik a sportban való előmenetelre kívánnak menni. [+]

Minősítés:

Bővített Diploma SportTovábbi képesítések is rendelkezésre állnak - a Football Leaders Award, a 2. szintű gimnasztikai oktatói díj nemzeti medencei mentővédő képesítés (NPLQ)

A kurzus áttekintése:

Ez a sport- és gyakorlati tudomány kiterjesztett diplomája 3. szint követi a sport-és gyakorlati tudomány BTEC kiegészítő szakképesítést. Ez egyenértékű három A szinttel, és megfelel bárkinek, aki érdekli a sportot és a mögötte lévő tudományt, valamint azokat, akik a sportban való előmenetelre kívánnak menni. Lehetősége lesz arra, hogy hetente gyakorlati sporttevékenységet folytasson, és az egyes hallgatók szakképesítésük részeként kapcsolódó munkát végeznek.... [-]


Interactive Media / Design [2 Year Extended Diploma]

Campus Nappali 34 hetek September 2019 Egyesült Királyság Cardiff

[+]

Minősítés:

Témák vizsgálták a következők:

grafikai tervezés ábra

Belépési követelmények:

A tanítás és értékelés:

Következő lépések:

EGYETEMI Foglalkoztatás [-]

Videók

CAVC International

Kapcsolat

Cardiff and Vale College

Cím Cardiff and Vale College City Centre Campus Dumballs Road Cardiff CF10 5FE Wales - UK
Cf10 5FE Cardiff, Wales, Egyesült Királyság
Honlap http://www.cavc.ac.uk/
Telefon +44 (0)29 2090 8004