Cambridge International Education Centre

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kik vagyunk?

kik vagyunk

Mi szakemberek az üzleti és menedzsment oktatás és angol nyelvi képzés globális kiadói profil írtam és fejleszteni szövegek sorozat nagy kiadók, mint a Pearson és Kaplan több mint 10 millió értékesített világszerte, beleértve a nagyobb szövegeket, a kínai, az orosz és sok más nyelven .

Mi széles körű tapasztalattal rendelkezik a tanácsadási és kutatási szervekkel, például az OECD és a nagyobb multinacionális cégek, és természetesen érvényesítés, külső vizsgálata és fejlesztése tananyagok számos brit és a nemzetközi egyetemeken.

CIEC is magas szintű tapasztalattal a vezetői képzésbe és a rendelkezésre és értékelése számos angol nyelv képzettséggel Pearson teszt az angol (PTE Academic) és IELTS. Mi kijelölt hivatalos Cambridge tesztközpontja PTE Academic. CIEC is a közös tulajdonos Cambridge szemináriumok College található Cambridge, Egyesült Királyság, ahol a CIEC elnöke, Stuart Wall, a Principal.

Amit csinálunk

amit csinálunk

Mi kialakításához és megtartásához Felsőoktatási programok, mint az Alapítvány tanfolyamok, főiskolai, Pre-mester és mesterképzés az üzleti és menedzsment, valamint az angol képzési programokra.

A Pre-University programok felkészítsen a tudás, készségek és nyelvi képességek, hogy sikeresen elvégzi fok és a mester programok angol nyelvű egyetemeken.

Azt is kialakulhat, szállítani és értékeli a modulok részt azok mértékét és mester programok egy sor felsőoktatási intézmények és egyetemek az Egyesült Királyságban és nemzetközi szinten. CIEC is nagy tapasztalattal rendelkezik a fejlődő on-line és távoktatási anyagok üzleti és menedzsment a graduális és posztgraduális képzés, beleértve az akkreditált Pearson / Edexcel.

A mi angol képzési programok hozunk létre, és szállít személyre szabott képzés egy sor intézmények és az állami szervek az egész világon.

Az irodáink

Irodáink található, a történelmi és gyönyörű város Cambridge, England. Cambridge mellett a M11-es és A14 utak, és körülbelül 49 percre a londoni Kings Cross által non-stop vonat, más vasúti összeköttetés a Norwich, Birmingham és másutt. Ugyancsak közel a Stansted Airport.

Helyszínek

Cambridge

Address
Sheraton House
Castle Park


CB3 0AX Cambridge, Anglia, Egyesült Királyság