Hivatalos Leírás

Kik vagyunk?

kik vagyunk

Mi szakemberek az üzleti és menedzsment oktatás és angol nyelvi képzés globális kiadói profil írtam és fejleszteni szövegek sorozat nagy kiadók, mint a Pearson és Kaplan több mint 10 millió értékesített világszerte, beleértve a nagyobb szövegeket, a kínai, az orosz és sok más nyelven .

Mi széles körű tapasztalattal rendelkezik a tanácsadási és kutatási szervekkel, például az OECD és a nagyobb multinacionális cégek, és természetesen érvényesítés, külső vizsgálata és fejlesztése tananyagok számos brit és a nemzetközi egyetemeken.

CIEC is magas szintű tapasztalattal a vezetői képzésbe és a rendelkezésre és értékelése számos angol nyelv képzettséggel Pearson teszt az angol (PTE Academic) és IELTS. Mi kijelölt hivatalos Cambridge tesztközpontja PTE Academic. CIEC is a közös tulajdonos Cambridge szemináriumok College található Cambridge, Egyesült Királyság, ahol a CIEC elnöke, Stuart Wall, a Principal.

Amit csinálunk

amit csinálunk

Mi kialakításához és megtartásához Felsőoktatási programok, mint az Alapítvány tanfolyamok, főiskolai, Pre-mester és mesterképzés az üzleti és menedzsment, valamint az angol képzési programokra.

A Pre-University programok felkészítsen a tudás, készségek és nyelvi képességek, hogy sikeresen elvégzi fok és a mester programok angol nyelvű egyetemeken.

Azt is kialakulhat, szállítani és értékeli a modulok részt azok mértékét és mester programok egy sor felsőoktatási intézmények és egyetemek az Egyesült Királyságban és nemzetközi szinten. CIEC is nagy tapasztalattal rendelkezik a fejlődő on-line és távoktatási anyagok üzleti és menedzsment a graduális és posztgraduális képzés, beleértve az akkreditált Pearson / Edexcel.

A mi angol képzési programok hozunk létre, és szállít személyre szabott képzés egy sor intézmények és az állami szervek az egész világon.

Az irodáink

Irodáink található, a történelmi és gyönyörű város Cambridge, England. Cambridge mellett a M11-es és A14 utak, és körülbelül 49 percre a londoni Kings Cross által non-stop vonat, más vasúti összeköttetés a Norwich, Birmingham és másutt. Ugyancsak közel a Stansted Airport.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapítás Éve

Cambridge International Education Centre

Ez a program már kifejlesztett speciális, hogy előkészítse és felkészítsen, különösen a nemzetközi diákok, akik kívánják, hogy tanulmányozza a jogi diploma szállított és ... [+]

Law Alapítvány tanfolyam Cambridge

Tanulmány a Cambridge Melchior College (CMC) és Cambridge International Education Centre (CIEC), hogy felkészüljenek a törvény kapcsolódó fok. Csatlakozzon hozzánk a 6 hónapos program Cambridge-ben. Sikeres diákok kapnak mind a CMC / CIEC Level 3 Diploma Törvény és a ATHE (Ofqual jóváhagyott) Level 3 Diploma Law. Ezek diplomák biztosítja majd progresszió számos kapcsolódó jogszabály fok brit egyetemeken, többek között például a Southampton Solent University, University of Bedfordshire, University of Northampton többek között.

Körülbelül ez a program

Ez a program már kifejlesztett speciális, hogy előkészítse és felkészítsen, különösen a nemzetközi diákok, akik kívánják, hogy tanulmányozza a jogi diploma szállított és értékelik az angol nyelvet. Arra törekszik, hogy fejlessze a jogi angol és a tanulási készségek, amelyek együtt a jogi tudás és a megértés, annyira elengedhetetlen a sikerhez az egyetemen. ... [-]

Egyesült Királyság Cambridge
Nyílt Beiratkozás
Nappali
6 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge International Education Centre

Az Alapítvány Program egy intenzív program angol és egyetemi tanulmány előkészítése nemzetközi hallgatók a belépő üzleti kapcsolatban fok brit egyetemeken. Ha nincs meg a ... [+]

Business Foundation tanfolyam Cambridge

Study in Cambridge, hogy felkészüljenek az üzleti vagy kapcsolódó mértékben Csatlakozzon hozzánk 6 hónapos program Cambridge-ben. Sikeres diákok kapnak mind a CIEC és ATHE (Ofqual jóváhagyott) Oklevelek amely biztosítja majd progresszió számos brit egyetem1. Azonban CIEC küld a sikeres diákok saját alapítvány tanfolyamok az elejére egyetem az Egyesült Királyságban.

Cambridge International Education Centre (CIEC) specializálódott üzleti, menedzsment és angol nyelvű oktatás, annak kulcsfontosságú személyzet, amelynek világszerte elismert tudományos és kiadói profil. Ez partnerek világszerte az egyetemeken a közös szállítási és akkreditációja tanfolyamok és CIEC van központok egyre több városban és országban.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge
Nyílt Beiratkozás
Nappali
6 hónapok
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Cambridge International Education Centre

Ezt a programot fejlesztettek ki az Egyesült Királyságban, az EU és a nemzetközi hallgatók kívánnak vállalni MPhil és / vagy a doktori tanulmányok, akár PhD vagy DBA, ang ... [+]

Előre Doktori Program Cambridge Erről a program

Ezt a programot fejlesztettek ki az Egyesült Királyságban, az EU és a nemzetközi hallgatók kívánnak vállalni MPhil és / vagy a doktori tanulmányok, akár PhD vagy DBA, angol közegben. Elfogadott, a doktori tanulmány szerint a világ egyetemeinek egyre versenyképesebb. Ezért elengedhetetlen, hogy van egy világosan meghatározott és megalapozott javaslatot a kezdetektől fogva az elkötelezettség tervezett egyetem. Ez a program már gondosan felépített segítségével nem csak ezt!

Ugyancsak tanácsos, hogy bizonyítani tudja, hogy a tervezett egyetemi erős tudományos háttérrel, ha bevallani, hogy doktori tanulmányokat. Ez általában azt jelenti, hogy elérték, az Egyesült Királyságban az összefüggésben a felső második kitüntetéssel besorolás (vagy nemzetközi egyenértékű) az első fokú, vagy hogy azt mutatták, hogy hasonló szintű eredmény a posztgraduális képesítést a választott téma. ... [-]

Egyesült Királyság Cambridge
Április 2020
Nappali
12 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge International Education Centre

Ez a program felkészíti a tanulókat a posztgraduális tanulmányok széles körű üzleti, gazdasági és menedzsment tárgyak. CIEC küldött a diákokat, hogy mesterek "tanulmányok ... [+]

Pre-Masters: üzleti és menedzsment

Ez a program felkészíti a tanulókat a posztgraduális tanulmányok széles körű üzleti, gazdasági és menedzsment tárgyak. CIEC küldött a diákokat, hogy mesterek "tanulmányokat számos egyetem az Egyesült Királyságban, amelyek közül sok magas rangú.

Mintegy CIEC

Mi szakemberek az üzleti és menedzsment oktatás és angol nyelvi képzés globális kiadói profil írtam és fejleszteni szövegek sorozat nagy kiadók, mint a Pearson és Kaplan több mint 10 millió értékesített világszerte, beleértve a nagyobb szövegeket, a kínai, az orosz és sok más nyelven .

Mi széles körű tapasztalattal rendelkezik a tanácsadási és kutatási szervekkel, például az OECD és a nagyobb multinacionális cégek, és természetesen érvényesítés, külső vizsgálata és fejlesztése tananyagok számos brit és a nemzetközi egyetemeken.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge
Április 2020
Nappali
24 hetek
Campus
Bővebben magyarul