Coventry University London

Bevezetés

Hivatalos Leírás

International Study Center

A Coventry Egyetem, London Nemzetközi Tanulmányi Központ, melyet London üzleti központja alapoz meg, a nemzetközi hallgatók számára közvetlen hozzáférést biztosít az egyetemre.

Programjaink akadémiai modulokból, tanulmányi készségekből és angol nyelvoktatásból állnak, annak érdekében, hogy sikeres legyen, amikor Ön a választott képzési programra lép.

A Coventry Egyetem London International Study Center-ben választhat három programot a készségek, a tudományos háttér és az életkor függvényében:

Nemzetközi Alapítvány az üzleti életben, menedzsmentben, számvitelben, pénzügyekben és divatban

Ez a tanfolyam célja, hogy segítse a nemzetközi hallgatók sikerét az Egyesült Királyságban osztálytermi környezet és megfelelnek a belépési követelmények az egyetemi tanulmány.

Nemzetközi év az üzleti, menedzsment, számviteli és pénzügyi

Ez a kurzus egyenértékű az alapképzés első évével, és a választott diplomájának második évéhez vezet.

Pre-Masters Program üzleti, menedzsment, számviteli és pénzügyi

Ez a tanfolyam kifejezetten a nemzetközi diákok igényeinek kielégítésére készült. Megszerzi a szükséges szakismereteket és ismereteket, amelyeknek sikeresnek kell lenniük a mesterképzésben.

Az egyetemi élet íze

A Nemzetközi Tanulmányi Központ programok bemutatják Önt a tanítás és a tanulás stílusához, amelyet akkor fog megtapasztalni, ha fokozatosan haladsz. Egyedülálló oktatóanyagokat, kis szemináriumokat és nagyobb előadók részeként tanul.

Hozzáférés a világszínvonalú létesítményekhez

Amellett, hogy jól felszerelt központunkban tanul, az egyetemen számos lehetőség nyílik az egyetem számára, beleértve a könyvtárat és a legkorszerűbb tárgyi erőforrásokat.

A választott program végére teljes mértékben felkészülsz a diploma megszerzésére és a szükséges készségekre, amelyeknek sikerülniük kell az egyetemen.

Miért válassza a Coventry University London-ot?

Valódi üzleti tapasztalat London szívében, karrier-központú tanítással és programokkal

Globálisan elismert intézmény

A Coventry Egyetemhez való csatlakozáskor biztos lehet benne, hogy globálisan elismert minőségi intézményhez csatlakozik.

  • A Coventry Egyetem az 15-ös brit egyetemen (Guardian University Guide 2017)
  • Az Év Modern Egyeteme három évig fut (The Times és a Sunday Times Good University Guide 2014, 2015 és 2016)
  • A diákok 91% -a elégedett a tanítással (NSS 2014)
  • Az egyetemek egyetemi egyeteme az Országos Student Survey alapján visszamenőleges elégedettségre (Guardian University League 2015. táblázat)
  • Egyetem az év a hallgatói tapasztalat (The Times és a Sunday Times Good University Guide 2015)
  • Legjobb foglalkoztathatósági kezdeményezés (Guardian University Awards 2015)
  • Az egyik legnagyobb üzleti kapcsolt szakképzési program Európában

Az egyetem folyamatosan nyújt minőséget számos kulcsfontosságú területen, mint például a hallgatói elégedettség, a kutatási minőség, a diplomás álláslehetőségek, az elért eredmények és a hallgatói-alkalmazottak aránya.

Nemzetközileg orientált perspektíva

A Canary Wharf, a globális üzleti és pénzügyi központ közelében található Coventry University London kiváló munkaalapú tanulási lehetőségeket kínál a globális szervezetekben, valamint hálózati találkozókat az iparág vezetőivel.

A nemzetközi programok egyedülálló skálája biztosítja a hallgatók számára a nemzeti és kulturális határokon átnyúló működéshez szükséges készségeket és ismereteket, és sikeresen működik a jövő szervezeteiben.

Ipari Linkek

Szakértelmünk, az iparági követelmények alapos megértése és a munkáltatókkal való szoros kapcsolataik egy releváns és naprakész tananyagot jelentettek meg. A vezető szakértők segítségével intenzív és egyedi programokat hoztunk létre, amelyek a hallgatók felkészítésére irányulnak egy sikeres nemzetközi üzleti karrier számára. Számos partner a Jaguar Land Rover, a Deloitte és a Lloyds Banking Group, csak néhányat említ.

Karrier-központú oktatás

A Coventry University London az első lépés a jövőbeni karrierje felé. A hallgatói foglalkoztathatóság a mi elsőbbségünk, és elkötelezettek vagyunk a magasan alkalmazható diplomások megszerzésében. Világszínvonalú tanulási erőforrások biztosítják, hogy alkalmazza a tanult dolgokat valódi üzleti kérdésekre és a sikerre a holnapi nemzetközi üzleti környezetben. Az Egyesült Királyságban és külföldön egyaránt szakmai gyakorlatot és gyakornoki tevékenységet biztosítunk.

Innovatív programszállítás

A Coventry University London programjai élénkek, interaktívak és relevánsak a nemzetközi üzleti világ számára. A kiváló szolgáltatások és a tanulási környezet egy egyedülálló szimulált kereskedési platformot tartalmaz, amelyet a pénzügyi ágazat vezetőivel fejlesztettek ki; technológiailag használható tanítási és tanulási környezetek; és a legkorszerűbb könyvtári és tanulási készségek központja. A nemzetközileg összpontosított programok széles választékával megszerzi azokat a tudást és készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikeresek legyenek a mai világgazdaságban.

Ipari szakértői oktatók

Büszkék vagyunk elkötelezett és tapasztalt munkatársainkra. Érkező több mint 20 országban, a tutorok van egy gazdag szerzett globális számos iparágban. Segítségével vezető szakértők, hoztunk létre az intenzív és testre szabott programokat kell összpontosítani a hallgatók felkészítése a sikeres nemzetközi üzleti karrier.

Hallgatói támogatás

Barátságos személyzetünk lesz, aki válaszol a kérdéseire, amikor megérkezik az egyetemre és a tanulmányai során. A Coventry University London tapasztalat formális indukciós és orientációs programokkal kezdődik. A személyzet készen áll arra, hogy tanácsot adjon olyan kérdésekben, mint a szállás, bankszámla megnyitása, klubok egyesítése és kirándulások.

Van egy dedikált foglalkoztathatósági csapatunk is, amely az építőipar kapcsolatokra összpontosít, és felkészít az elhelyezésre.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapítás Éve »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapítás Éve

Nemzetközi alapítvány éve

Campus Nappali 3 félév October 2019 Egyesült Királyság London

A Nemzetközi Alapítvány éve egy hároméves program, amelynek célja, hogy segítse a nemzetközi hallgatókat egy brit osztálytermi környezetben és megfeleljen az egyetemi tanulmányi követelményeknek. [+]

A nemzetközi alapítvány éve egy hároméves program, amelynek célja, hogy segítse a nemzetközi hallgatókat egy brit osztálytermi környezetben és megfeleljen az egyetemi tanulmányi követelményeknek.

Az órák az előadásoktól és a műhelyektől az interaktív tevékenységekig és a vendégelőadókkal való találkozókig terjednek. Megtanulják a teljesítmény kezelésének fontosságát az üzleti siker elérése érdekében, és vállalkozási és kreatív megoldásokat keresnek az üzleti problémákra. Tanulmányozhatja a mikroökonómiai és makrogazdasági elemzések alapelveit, koncepcióit és modelljeit, valamint megszerzi a Coventry University London egyetemi tanulmányait érintő üzleti és alapvető matematikai készségeket. A program moduláris felépítésű akadémiai témákkal, tanulmányi készségekkel és angol nyelvtudással. Szakértő tanításunk, kis osztályméretek és támogató környezet biztosítja Önnek a Coventry Egyetem londoni diplomáját a szaktudás és tudás megszerzéséhez. ... [-]