Cambridge Centre for Sixth-Form Studies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az oktatás álmodsz

CCSS büszke arra, hogy beállítása az oktatási napirend ambiciózus fiatalok. Diákjaink "teljesítményekre és a siker a mi öregdiák tükrözik a törekvést, hogy átalakítsa aspiráció elérését.

CCSS ... inspiráló oktatás.

Rólunk

Cambridge Központ hatodik-forma egy olyan megalapozott és vezető független hatodik formában főiskola kiváló minőségű egy- és kétéves GCSE A Level tanfolyamok.

Az elmúlt 35 évben CCSS épített lenyűgöző hírnevét stimulálására, a siker összpontosító oktatás, a hallgatók felkészítése az egyetemi és az élet.

CCSS található szívében egyetemi Cambridge, körülvéve főiskolák a University of Cambridge.

A kis létszámú osztályok és első osztályú oktatást lehetővé elérését és ösztönzik az ambíció és az önbizalom. Mindkét nap és beszállás helyeket és széles nemzetközi hallgatói mix, az Egyesült Királyság és külföldi diákok gyarapodását, és sikerül.

Nemzetközi diákok kínált bevezetés a brit oktatási rendszer segítségével a Nemzetközi Nyári Egyetem programja vagy a tudományos alapot Course, vagy dönthet úgy, hogy csatlakozzon a teljes tanulmányi GCSE szintű képzés.

UK diákok is tapasztalni "kóstoló" az élet CCSS, csatlakozva akár húsvéti Revision tanfolyamok, vagy egy rövid nyári kurzus - mindkettő célja, hogy segítse a diákok önálló vagy állami iskolák szerezni ezeket az extra jelek, hogy a különbséget a évfolyamon.

Üdvözöljük a CCSS ... inspiráló oktatás. Bízunk benne, hogy találkozzunk.

Oktatási, hogy tetszik

A szaktanárok és a kiváló tanulási hoznak létre, néhány a legkisebb osztálylétszám bárhol az Egyesült Királyságban, azt jelenti, a diákok az összes időt és figyelmet meg kell tanulni, és megszerezni a tanulási képességeket. Az egyedi támogató légkört a CCSS biztosítja a diákok képességeit és távlatokat folyamatosan támadott és kibővítették.

CCSS - az ellenőrök véleménye

"A főiskola célja, hogy az oktatás, amely segít, hogy minden diák készít, belül és kívül a tananyag, az igények és lehetőségek a felnőtt élet."

ISI Jelentés 2013

"A meghatározó jellemzője a szoros összhangban, és barátságok alakultak ezek között a fiatalok. Diversity ünneplik és a kultúra a főiskola egyértelműen kimutatható a tisztelet egymással. "

OFSTED 2010

A CCSS előny

A tanfolyamok és a tanulás azok igazodjanak a stílus és a törekvéseit.

Inspiráló tanárok, kis oktatás csoportokban, páratlan választéka tárgyak, extra oktatás idejét és persze lelkes diákok mind hozzájárulnak, hogy az idő CCSS mesés tanulási tapasztalat.

Kis létszámú (átlagosan hat) Kiváló állampolgárság mix (40% brit / 60% EU és nemzetközi) Akár 7,5 óra tanítási időt Tantárgyanként heti szinten Kiemelkedő oktatási magasan képzett személyzet Páratlan hálózati lehetőségeket tudományos, társadalmi és üzleti kapcsolatok Változatos és oktatási tanórán kívüli programok sport- és kulturális tevékenységek Kiváló UCAS támogatása és az egyetemi progresszió Minden lakók élnek egyetlen szállás CCSS kezelt lakóépületek Támogató és gondoskodó környezetben, amely ösztönzi a függetlenség és az érettség

"Az egyéni figyelmet világszínvonalú oktatók kiemelkedő." Hadley Freeman, Graduate származó CCSS, most egy újságíró a The Guardian.

Eredmények és úticélok

Akár 200 diák az Egyesült Királyságban és a világ jön CCSS minden évben befejezni a középiskolát előtt halad rá egyetemen. Minden esetben, eredményeink azt mutatják, hogy a diákok nagy előnyt jelent a kis létszámú osztályok, tapasztalt és a tanítás, és az egyes személyes konzultáció. A túlnyomó többsége CCSS diákok választhatnak, hogy továbbra is a tanulási egyetemeken az Egyesült Királyságban vagy külföldön. Sokan élvezték siker az Egyesült Királyság legjobb egyetem, köztük Cambridge, Oxford, LSE, Imperial és a többiek.

A szakok kezdve International Business Law and Medicine a tanulmányi eredmény egyértelmű. A művészet is excel, a CCSS diplomások rendszeresen kínált férőhelyek vezető kreatív intézmények, például Közép-Szent Márton, London.

Sok diák eredményeket elérni túl eredeti várakozásokat, ami a mi "hozzáadott érték" a valóban lenyűgöző statisztika. Biztosak lehetünk abban, hogy hagynak képes folytatni a törekvések, miután elérték a legjobb, sok elérése A * fokozat szükséges a világ legversenyképesebb egyetemeken.

Például 2015-ben, öt diák kapott ajánlatot Oxford és Cambridge, akik közül három került helyüket idén szeptemberben, egy visszautasította Cambridge javára Durham, és az egyik ment Edinburgh.

CCSS egyik legsikeresebb iskolák és főiskolák az ország elérésére Oxford és a Cambridge hely, mint egy nagyobb százaléka a diákok elérése Oxbridge sikert, mint bármelyik hasonló iskolák vagy főiskolák tudjuk. További részletek az összes 2015 eredmények és a célpontok, kérjük kattintson az alábbi linkre (a teljes listát a vizsgálati eredmények az elmúlt tanévben igényelhető a fő iskolai office).

Berendezések

CCSS két központi oktatási helyszínek és öt beszállás rezidencia. Minden található szívében Cambridge percen belül egymással és a Cambridge-i City Centre (gyalog vagy kerékpárral, de egy kicsit hosszabb az autó!) A campus tükrözi stílusunk és szellemiség: a magas minőség, a céltudatos és egy millió mérföldre távol a hagyományos iskolai környezetben. A testületi set-up ösztönzi a diákokat, hogy a lehető legjobban kihasználják az első osztályú oktatási létesítmények, a csendes és jól felszerelt dolgozó szoba és a modern és jól felszerelt közösségi oldalakkal.

tanítás

A tanítási épületek közé szakember laboratóriumok tudományok, jól felszerelt, világos dolgozó szoba és egy teljes programcsomag a vizuális művészetek. IT rendelkezés felülmúlhatatlan, lapkával szélessávú megfelelően működik huzalozott és WiFi hálózatok és egyedülállóan nagyvonalú letöltési korlátokat.

Beszállás

A panziókban nyújt 130 vonzó, teljes mértékben támogatott egyetlen szoba, minden magas színvonalú és minden jó "otthonos". A legtöbb szoba saját fürdőszobával rendelkezik, és van egy jó választás a különböző stílusok, hogy megfeleljen az egyéni ízlés.

Panziókban is részesülnek a szupergyors széles sávú, amely támogatja a kapcsolatok hazai és a legjobb, hogy a tudományos források.

TEVÉKENYSÉGEK

Minden diák arra ösztönzik, hogy megtapasztalják a sokféle sportolási, művészeti, kulturális és szabadidős tevékenységek. Mi összeáll a kulcsfontosságú kulturális társult amikor ez hozzáadott értéket diákjaink. Például osztjuk sportolási lehetőségek a University of Cambridge: otthonunk focipálya Pembroke College, ahol a diákok megtapasztalják a magas színvonalú létesítmények, valamint betekintést egyetemi élet.

Cambridge sok mindent kínál, és a tanítás és a bentlakásos helyek perceken belül fedett teniszpálya, első osztályú sportpályák, egy olimpiai méretű úszómedence és sportcsarnokokban.

Oktatók és a személyzet

A CCSS rendszer

Alátámasztó egyedi stílusú CCSS egy lelkipásztori rendszert kell kialakítani a hatékony kommunikációt a személyzet valamennyi tagja, a diákok és a szülők. Minden tanuló van rendelve egy magántanárt, aki szorosan együttműködik velük, szüleik, a tanárok és a beszállás személyzet egész idejüket CCSS. Mi egy közös cél: annak biztosítása, hogy a diákok, hogy egy hatékony átmenetet a függetlenség és a felelősség. Alatt idejüket CCSS, a diákok fogják támogatni elérésében tudományos siker, a személyes fejlődés és a gazdag kulturális és tanórán kívüli élmény.

Munka minden egyes

A bemutató csapat áll, több mint 20 tapasztalt és elkötelezett munkatársak, akik meg tudják tutees egyenként heti rendszerességgel. A "tutorial" biztosít a védett ideje, hogy olyan kérdéseket, mint:

Segítség a tanulmány, időgazdálkodás és felülvizsgálati képességek Haladás figyelemmel kísérése és visszajelzést Támogatás való kapcsolattartásban tantestület, hogy segítsen leküzdeni testspecifikus nehézségek Arra, hogy beszéljünk a személyes problémák Ajánlók mi SEND osztály a különleges nehézségeket a tanulási folyamat felmerülő Útmutatást kiválasztásában megfelelő kurzusokat szakorvosi Careers Profilírozó Intenzív támogatás a UCAS jelentkezési folyamat és személyes adatok előkészítése A pályázatokat a megfelelő egyetemi információs és Kóstoló nap pl mérnöki tapasztalat elhelyezések / orvosi munkamegfigyelő / Törvény műhelyek és Headstart tanfolyamok Ösztönzi, hogy a legtöbb oktatási és kulturális lehetőségek, hogy Cambridge-ben például a Cambridge-i Egyetem nyilvános előadás program és az Institute of Astronomy előadások.

Belépési követelmények

Ha elvégezte GCSE vizsgák, a standard követelmény, hogy a 2-év A Level program a diákoknak, hogy elérték fokozat A * C legalább öt tantárgyból angol és matematika. Ha még nem tanul GCSEs felmérjük az alkalmazás külön-külön.

Mivel minden tengerentúli ország saját oktatási rendszer nincs egyetlen belépési követelmény. Tapasztalataink értékelésében tengerentúli iskolai átiratok és vizsgálat tanúsítás (Európa, Ázsia, Afrika, a FÁK, USA, stb) azt jelenti, hogy képesek leszünk, hogy tájékozott döntést nagyon gyorsan, a múltbéli vagy közelgő képesítést. Jelentések és átiratok a jelenlegi vagy a korábbi iskolák fontos lesz. Mi mindig ösztönözni jön interjú CCSS, ha egyáltalán lehetséges, és ha nem jön személyesen fogunk beszélni a Skype video link.

Milyen angol nyelvű szintre kell csatlakozni CCSS?

Nem lényeges, hogy egy hivatalos angol nyelvű képesítést, ha csatlakozik CCSS, de megbirkózni Egy szint vizsgálatot meg kell egy angol szint legalább egyenértékű IELTS 5.0. Az egyéves A Level programot angol szint legalább IELTS 6.0 szükséges, legalább 6,0 az írásbeli összetevő. Mert GCSE szükség van legalább IELTS 4.5, és a mi Pre-program minimum 4,0 van szükség.

Mi teszi annak értékelését, a kimondott angol interjú, mert nagyon fontos a tanulás, hogy meg tudja-e részt venni az órákon megfelelően. Ha az első nem angol nyelven adunk Önnek egy programot ESL órák, mint a mi a követelmény az, hogy ha a magas szintű angol siker az egyetemen.

Helyszínek

Cambridge

Cambridge Centre for Sixth-form Studies

Address
4-5 Bene’t Place, Lensfield Road
CB2 1EL Cambridge, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 1223 716890