Hivatalos Leírás

110930_Social_Media-8.jpg

Áttekintés

Egy páratlan oktatási tapasztalat a Cambridge-i történelmi egyetemi városban

 • 1. ülés: július 7. és 20. között
 • 2. ülés: augusztus 21. - augusztus 4.
 • 3. ülés: augusztus 28. - augusztus 10.
 • 4. ülés: augusztus 4. és 17. között
 • 5. ülés: augusztus 11–24

Az Immersion Education egy kéthetes lakossági akadémiai program, amely sokszínű és gazdag tantervet tartalmaz 11-18 éves diákok számára. A tanfolyamokat és szemináriumokat szakértői oktatók tervezik és tanítják egy olyan optimális tanulási környezetben, amely ösztönzi a tudományos vizsgálatot. A gondosan megtervezett menetrend biztosítja, hogy a program nemcsak megfeleljen a résztvevők tudományos igényeinek, hanem az egyetemi város egyedülálló élményét is nyújtja a tanórán kívüli tevékenységek bőségesen.

A diákok a Cambridge egyik legnagyobb és legszebb egyetemi kollégiumában találhatók. A kollégium történelmi falain belül büszkék vagyunk arra, hogy a résztvevők inspirációs programja révén egyedülálló vezetői és tudományos kiválóságokat nyújtanak. A sokszínű és dúsító tananyagával a program lehetővé teszi a diákok számára, hogy felfedezzék és továbbfejlesszék tudásukat a kiválasztott témáról egy páratlan akadémiai környezetben. A diákok magabiztosabbak és készek arra, hogy kifejtsék, amit megtanultak, a választott területek ismeretében, amely páratlan tudományos megismeréseket nyújt - és persze sok felejthetetlen emléket az út mentén.

Kivételes tanítás

Cambridge Immerse teaching" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/40/40173_teaching.jpg" alt="Cambridge Immerse teaching" />

A résztvevők számára számos témát kínálunk, a művészetektől a tudományokig. A Cambridge Immerse tanárait a Cambridge Egyetem vagy az Oxfordi Egyetem jelenlegi vagy korábbi oktatói tanítják. Szigorú ellenőrzési folyamatunk biztosítja, hogy minden tanuló olyan oktatókat tanítson, akik elkötelezettek és támogatóak - és leginkább lelkesek a tapasztalataik megosztására.

Filozófiánk szerint a résztvevõknek érdekes tudományos koncepciókkal kell megküzdeniük; míg oktatóink üdvözlõ és támogató környezetet teremtenek, amelyben résztvevõink kényelmesen és jól érzik magukat. tanítás Önt arra ösztönözni fogják, hogy a kiválasztott tudományterületen folyó vitákat és kérdéseket a gondosan megtervezett oktatóprogramokban fedezzék fel és fedezzék fel, amelyek az egyedülálló Oxbridge oktató-hallgatói elkötelezettséget és vitát követik. Ez egy olyan megközelítés, amely felülmúlja a felszínt, és olyan egyedi bepillantást biztosít, amely frissítő és intellektuálisan stimuláló.

Az biztos, hogy nyilvánvalóan sokkal magabiztosabb és tudatosabb lesz a választott tudományágban, olyan kihívásokkal teli, mégis érdekes témákkal foglalkozva, amelyek reményeink szerint tovább fogják erősíteni az Ön akadémiai szenvedélyeit. A diákok mostanában legfeljebb két tantárgyat tanulhatnak a program során. Az általunk kínált tárgyak:

 • Gyógyszer
 • Törvény
 • Mérnöki
 • Fizika
 • Matematika
 • Kémia

Cambridge Assessments

A résztvevők értékelései

A program során a tanárok figyelemmel kísérik a hallgatói elkötelezettséget az általuk megtanult témákkal. A programot követően a résztvevő értékelését az oktató írja le, értékeli a résztvevők előrehaladását, és ajánlásokat tesz arra vonatkozóan, hogyan lehet a résztvevők megértését és érdeklődését a feltárt témákban a leghatékonyabban előmozdítani.

Interjú készségek workshopok (opcionális)

Cambridge interviews

A gondosan megtervezett interjúk készségfejlesztő műhelyeiben a diákok betekintést nyernek az alapvető készségekbe, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikeresen artikulálják nézőpontjukat egy sűrített környezetben. Ezek a műhelyek középpontjában a bizalom és az intellektuális állóképesség fejlesztése áll, amelyek az interjú során felmerülő néhány kulcskérdés kezeléséhez szükségesek, valamint a fegyelemen belüli legfontosabb kérdések körüli viták kezelése mellett. Az Interview Skills workshopok a programdíjban szerepelnek, bár a részvétel opcionális.

Személyes egyéni konzultációk (opcionális)

A Cambridge Immerse kurzus időtartama alatt a hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy az egyetemekhez való hozzáférésükhöz szükséges személyes megállapítások tervezetét a magasan elismert oktatók szakértelmével és segítségével dolgozzák ki. A hallgatók megtanulják a technikákat, hogy tömören fejezzék ki érdeklődésüket egy adott fegyelem iránt, és olyan lenyűgöző személyes nyilatkozatot készítenek, amely bemutatja az egyének eredményeit és érdeklődését. A Személyes Nyilatkozat konzultációkat a programdíj tartalmazza, bár a részvétel opcionális.

Extracurricular diversity

Cambridge extracurricular

Cambridge Immerse egy valóban magával ragadó élményt nyújt az egyetem életében. Nem csak felfedezni és tovább növelni akadémiai érdekeit, hanem a Cambridge-ben elérhető kulturális tevékenységek izgalmas és gyakran lenyűgöző spektrumát is magába foglalja. A napi szervezett kirándulások megtapasztalásának lehetősége lehetővé teszi az esélyt, hogy a különböző gondolatokkal rendelkező, hasonlóan gondolkodó társaikkal közösen találkozzanak, és gyorsan ismerkedjenek meg a városgal.

A program keretében szervezett tevékenységek a következők:

 • Egy nyári délután a Cam-folyó felszínén, a Cambridge-i ügyben.
 • Egynapos kirándulás Oxfordba, a Cambridge Egyetem íves riválisának otthona.
 • Formális étkezés Cambridge híres középkori bankett termében.
 • Tekintse meg tevékenységi oldalunkat az általunk kínált tantárgyak teljes körének megtekintéséhez.

Menetrend

A Cambridge Immerse ütemterv számos egyedi akadémiai és extracurricularis tevékenységgel teli.

A résztvevők elkezdik a napot reggelivel a fõ főiskola éttermében, ahol különféle kontinentális és meleg reggeli választék áll rendelkezésre. Ezt követi a nap első tudományos ülése, amely szemináriumon vagy előadás formában történik. A résztvevőket ezután ebédelni fogják Cambridge egyik legszebb szendvicsbárjában és kávézójában, és szívesen látják a várost kis csoportokban. Az ebéd után az akadémiai ülések kis oktatócsoportok vagy workshopok formájában folytatódnak. Miután befejeződtek a fő egyetemi foglalkozások, a diákokat a kirándulások és kulturális tevékenységek széles skálájára kezelik, beleértve a puntingot, a múzeumi látogatásokat és a sporttevékenységeket. A háromfogásos vacsorát a főiskola étkezőtermében követi egy esti társadalmi esemény, amely segíti a résztvevőket a napsütés után szaladni és szocializálni.

Az oldalon látható ütemterv betekintést nyújt a tipikus napi ütemtervbe, bár ez az adott napi tervezett eseményektől függően változhat.

Egy tipikus nap...

Kezdje a napot egy kontinentális vagy főtt reggelivel a kollégiumi étkezőben. A reggeli elemek széles választéka segít a résztvevőknek felkészülni a kihívásokkal teli napra.

Cambridge a typical day

Egyedülálló támogatási rendszer

Cambridge Immerse" src="//cdn04.masterstudies.com/element_db/40/40178_rsz_studentsbreak-e1477319276223.jpg" alt="Cambridge Immerse" />

Nagy hangsúlyt fektetünk egy támogató és megközelíthető környezet megteremtésére az alt = "Cambridge Immerse-nél. A mentorunk egy barátságos, speciálisan képzett diplomások és a Cambridge-i Egyetemen szerzett egyetemi hallgatók, akik segítenek a résztvevőknek a programba való bejutásban. Az első kézből szerzett tapasztalatok számos tudományos és nem akadémiai kérdéssel rendelkeznek, és ezért a legjobb helyzetben vannak, hogy barátságos, bizalmas egy-egy tanácsot nyújtsanak. Ez egy páratlan támogató hálózat, amellyel hihetetlenül büszkék vagyunk.

A mentorok számos tudományágat tanulmányoztak, lehetővé téve számukra, hogy megosszák saját ismereteiket és tapasztalataikat az egyetemi karrierjükről. Mindegyik résztvevő mentorhoz tartozik, hat tanuló és egy mentor aránya között, akik mindegyike lelkesen segítenek a résztvevőknek abban, hogy segítsenek otthonról otthont teremteni.

Szállás

Cambridge Mentors

Cambridge Immerse a Cambridge-i Egyetem legszebb és történelmi központjában található. Ha megtudja, melyik főiskolát fogja fogadni, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Minden résztvevő a saját egyéni hálószobájukban, nagy sebességű internet-hozzáféréssel felszerelt. A folyosók vagy lépcsők külön férfi és női hallgatók, a fürdőszobák en suite vagy megosztottak csak néhány résztvevő között. A főiskolai site-ot mindenkor biztosítják és figyelik. További információért látogasson el a "Campus" oldalra.

Gyakorlati információk

Utazási információ:

A Cambridge Immerse díja nem tartalmazza a Cambridge-be való utazást. Számos közlekedési lehetőség áll rendelkezésre, beleértve a Cambridge-be érkezést vasúton, autóbusszal vagy repüléssel. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha segítségre van szüksége a Cambridge-i utazás megtervezéséhez.

A nemzetközi résztvevők számára közös reptéri transzfert szervezünk London Heathrow repülőtérről Cambridge-be. A dedikált munkatársak megérkeznek az érkezésükre érkező repülőtérre érkező résztvevőkhöz. A résztvevők képesek lesznek ezt a szolgáltatást lefoglalni, miután helyet szereztek a programban.

Orvosi és táplálkozási követelmények:

Képesek vagyunk kielégíteni a legtöbb táplálkozási igényt (vegetáriánus, vegán, anyai allergia, halal, kóser); kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha nem vagy biztos abban, hogy kielégítenénk a táplálkozási igényeit. A reggelit és az esti ételeket a Cambridge Immerse , és a résztvevők elvárják, hogy e-mailben saját ebédet készítsenek különböző Cambridge-i ízletes éttermekben.

Egyéb információk:

A hallgatóknak a jelenlétük idején 16-18 éves korban kell idősebbnek lenniük. A diákok várhatóan folyékonyan / szinte folyékonyan beszélnek angolul.

Vegyen részt 2018-ban

Cambridge Immerse egy kiváló nyári tanfolyam, amely kiemelkedő tudományos osztályokból, kitűnő készségekből álló workshopokból és izgalmas extracurricular tevékenységekből áll a Cambridge-i történelmi egyetemi városban. Cambridge Immerse a következő kéthetes foglalkozásokon fut:

 • 1. szekció: július 8. - július 201.
 • 2. szekció: július 22 - augusztus 4
 • 3. szekció: augusztus 5. - augusztus 18
 • Globális vezetés: július 1 - július 7, 2018

Örömmel segítünk Önnek, ha kérdései vannak a helyfoglalás előtt.

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Cambridge Immerse

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tantervvel, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói terveztek és ... [+]

A kurzus áttekintéseJúlius 8. - 2018. július 21.Július 22 - augusztus 4Augusztus 5. - augusztus 18Lakóhelyiség egy Cambridge-i központi egyetemenAz egyetemi oktatók által tervezett és tanított osztályokSzámos gondosan tervezett készségfejlesztő műhelyEgyedi egyetemi és tárgyi tanácsokMinden kirándulást és tanórán kívüli képzést tartalmazA nemzetközi résztvevők különböző köreA résztvevők értékeléseRészvételi igazolásösszefoglalás

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tantervvel, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói terveztek és tanítottak. A tananyagokat és szemináriumokat az optimális tanulási környezet szakértői tanítják, amelyek ösztönzik a tudományos kutatásokat; de a gondosan megtervezett ütemterv biztosítja, hogy a program nem csak a résztvevők akadémiai igényeit elégíti ki, hanem egyedülálló betekintést nyújt az egyetemi városba az extracurricularis tevékenységek sokaságával. A Cambridge Immerse English Literature kurzus mind kihívásokkal és elkötelezettséggel bír, a diákok pedig kis csoportokban megtanulják annak biztosítását, hogy az egyes hallgatók igényeit megcímezzék. Az A-szintű és az IB-szinten tanulmányozott anyagok lefedése mellett a hallgatók olyan felsőoktatási témákat is tanítanak, amelyek megközelíthetők és könnyen érthetőek. A Cambridge Immerse English Literature kurzus tökéletes azok számára, akik az egyetemi tanulmányokat angolul tanulják. A kurzus elsősorban arra irányul, hogy a hallgatókat az angol nyelvű irodalom tanulmányozásához elengedhetetlen készségekkel ruházza fel, különösen a logikai, koherens és ékesszóló érvek megfogalmazására, valamint a szöveg különböző jellemzőinek elemzésére annak érdekében, hogy felteszi a kérdést - "irodalmi" nyelvi irodalom?... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
July 2019
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

A világ legapróbb mikroorganizmusaitól az ember számára ismert legnagyobb ökoszisztémákig nyissa meg a rejtélyeket. A merülő két hetes biológiai program során a 16-18 év ... [+]

A program arra ösztönzi a résztvevőket, hogy működjenek együtt, mivel feltárják az élet építőkövei mögötti mechanizmusokat, megszilárdítják az új ismereteket egy sor tervezett tevékenységen keresztül, és olyan fejlett témákba süllyednek, amelyeket általában nem fednek le egy középiskolai tantervben. A tanterv mélyen merül el a sejtelméletbe, mielőtt megvizsgálná a fertőző betegségek világát, és továbblépne a további kihívásokkal teli anyagok széles körére.

Mivel a résztvevők ezen a tanterven keresztül dolgoznak, napjaikat Cambridge-i Egyetem főiskolájában tanítják, és önállóan felelősek a tanulásért. Ez segít annak biztosításában, hogy a kurzus végére a résztvevők nemcsak az összetett első évek biológiai koncepcióinak megértését, hanem az egyetemi élet rutinjainak és felelősségeinek új elismerését is megismerjék.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
July 2019
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tantervvel, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói terveztek és ... [+]

A kurzus áttekintéseJúlius 8. - 2018. július 21.Július 22 - augusztus 4Augusztus 5. - augusztus 18Lakóhelyiség egy Cambridge-i központi egyetemenAz egyetemi oktatók által tervezett és tanított osztályokSzámos gondosan tervezett készségfejlesztő műhelyEgyedi egyetemi és tárgyi tanácsokMinden kirándulást és tanórán kívüli képzést tartalmazA nemzetközi résztvevők különböző köreA résztvevők értékeléseRészvételi igazolásösszefoglalás

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tantervvel, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói terveztek és tanítottak. A tananyagokat és szemináriumokat az optimális tanulási környezet szakértői tanítják, amelyek ösztönzik a tudományos kutatásokat; de a gondosan megtervezett ütemterv biztosítja, hogy a program nem csak a résztvevők akadémiai igényeit elégíti ki, hanem egyedülálló betekintést nyújt az egyetemi városba az extracurricularis tevékenységek sokaságával. A Cambridge Immerse filozófiai tanfolyam kihívást és elkötelezettséget jelent, a diákok pedig kis csoportokban megtanulják annak biztosítását, hogy minden egyes diák igényeit megoldják. A hallgatók olyan egyetemi szintű témákat tanítanak, amelyek megközelíthetők és könnyen érthetők. A Cambridge Immerse Philosophy tanfolyam tökéletes azok számára, akik többet szeretne megtudni a lenyűgöző témákról, amelyek egy egyetemi filozófiai tanfolyamon találhatók. A kurzus bemutatja a diákokat olyan témákra és vitákra, amelyek nemcsak ösztönzik a szellemi kíváncsiságot, hanem elősegítik a vezető egyetemek tudományának tanulmányozását. A kurzus nem követeli meg, hogy a hallgatók bármilyen ismeretekkel rendelkezzenek a filozófia területén.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
July 2019
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tantervvel, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói terveztek és ... [+]

A kurzus áttekintéseJúlius 8. - 2018. július 21.Július 22 - augusztus 4Augusztus 5. - augusztus 18Lakóhelyiség egy Cambridge-i központi egyetemenAz egyetemi oktatók által tervezett és tanított osztályokSzámos gondosan tervezett készségfejlesztő műhelyEgyedi egyetemi és tárgyi tanácsokMinden kirándulást és tanórán kívüli képzést tartalmazA nemzetközi résztvevők különböző köreA résztvevők értékeléseRészvételi igazolásösszefoglalás

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tantervvel, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói terveztek és tanítottak. A tananyagokat és szemináriumokat az optimális tanulási környezet szakértői tanítják, amelyek ösztönzik a tudományos kutatásokat; de a gondosan megtervezett ütemterv biztosítja, hogy a program nem csak a résztvevők akadémiai igényeit elégíti ki, hanem egyedülálló betekintést nyújt az egyetemi városba az extracurricularis tevékenységek sokaságával. A Cambridge Immerse Physics tanfolyam kihívásokkal és elkötelezettséggel bír, a diákok pedig kis csoportokban tanulnak annak biztosítására, hogy minden egyes diák igényeit megoldják. Az A-szintű és az IB-szinten tanulmányozott anyagok lefedése mellett a hallgatók olyan felsőoktatási témákat is tanítanak, amelyek megközelíthetők és könnyen érthetőek. A hallgatók jelenlegi fizikai ismereteinek megszilárdítása mellett a hallgatók olyan fejlettebb témákat és vitákat vezetnek be, amelyek nemcsak szellemi kíváncsiságot ösztönöznek, hanem elősegítik a tudományok egyetemi szintű tanulmányozását is. A témák közé tartoznak a klasszikus mechanika, a hullámjelenségek, az elektromosság és a mágnesesség, az asztrofizika, az optika, a speciális relativitás és a kvantummechanika.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
July 2019
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tantervvel, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói terveztek és ... [+]

A kurzus áttekintése1. ülés: 2017. július 23 - 2017. augusztus 5.2. szekció: 2017. augusztus 6. - 2017. augusztus 19.

---

Lakóhelyiség egy Cambridge-i központi egyetemenAz egyetemi oktatók által tervezett és tanított osztályokSzámos gondosan tervezett készségfejlesztő műhelyEgyedi egyetemi és tárgyi tanácsokMinden kirándulást és tanórán kívüli képzést tartalmazA nemzetközi résztvevők különböző köreA résztvevők értékeléseRészvételi igazolásösszefoglalás

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tantervvel, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói terveztek és tanítottak. A tananyagokat és szemináriumokat az optimális tanulási környezet szakértői tanítják, amelyek ösztönzik a tudományos kutatásokat; de a gondosan megtervezett ütemterv biztosítja, hogy a program nem csak a résztvevők akadémiai igényeit elégíti ki, hanem egyedülálló betekintést nyújt az egyetemi városba az extracurricularis tevékenységek sokaságával.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
July 2019
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tantervvel, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói terveztek és ... [+]

A kurzus áttekintéseJúlius 8. - 2018. július 21.Július 22 - augusztus 4Augusztus 5. - augusztus 18

---

Lakóhelyiség egy Cambridge-i központi egyetemenAz egyetemi oktatók által tervezett és tanított osztályokSzámos gondosan tervezett készségfejlesztő műhelyEgyedi egyetemi és tárgyi tanácsokMinden kirándulást és tanórán kívüli képzést tartalmazA nemzetközi résztvevők különböző köreA résztvevők értékeléseRészvételi igazolásösszefoglalás

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tantervvel, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói terveztek és tanítottak. Úgy tervezték, hogy kihívásokkal teli kóstolja meg, hogy mit szeretne egyetemi szinten tanulni, az osztályokat az optimális tanulási környezetben szakemberek tanítják, amelyek ösztönzik az intellektuális vizsgálatot. A gondosan megtervezett ütemterv biztosítja, hogy a program nemcsak a résztvevők akadémiai igényeit elégíti ki, hanem egyedülálló betekintést nyújt az egyetemi városba az extracurricularis tevékenységek sokaságával. A Cambridge Immerse Chemistry tanfolyam kihívásokkal és elkötelezettséggel bír, a diákok pedig kis csoportokban megtanulják annak biztosítását, hogy minden egyes diák igényeit megoldják. Az A-szintű és IB-szinten tanulmányozott anyagok lefedése mellett a hallgatók olyan felsőoktatási témákat is tanítanak, amelyek megközelíthetők és könnyen érthetőek. A hallgatók meglévő kémiai megértésének megszilárdítása mellett a hallgatók olyan fejlett témákat és vitákat vezetnek be, amelyek nemcsak ösztönzik a szellemi kíváncsiságot, hanem elősegítik a tudományok egyetemi szintű tanulmányozásának előkészítését is.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
July 2019
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tanterv alapján, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói tervezt ... [+]

A kurzus áttekintéseJúlius 8. - 2018. július 21.Július 22 - augusztus 4Augusztus 5. - augusztus 18Lakóhelyiség egy Cambridge-i központi egyetemenAz egyetemi oktatók által tervezett és tanított osztályokSzámos gondosan tervezett készségfejlesztő műhelyDedikált egyetemi és tárgyi tanácsokMinden kirándulást és tanórán kívüli képzést tartalmazA nemzetközi résztvevők különböző köreA résztvevők értékeléseRészvételi igazolásösszefoglalás

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tantervvel, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói terveztek és tanítottak. A tananyagokat és szemináriumokat az optimális tanulási környezet szakértői tanítják, amelyek ösztönzik a tudományos kutatásokat; de a gondosan megtervezett ütemterv biztosítja, hogy a program nem csak a résztvevők akadémiai igényeit elégíti ki, hanem egyedülálló betekintést nyújt az egyetemi városba az extracurricularis tevékenységek sokaságával. A Cambridge Immerse Economics kurzus egyaránt kihívásokkal és elkötelezettséggel bír, a diákok pedig kis csoportokban megtanulják, hogy biztosítsák az egyes tanulók igényeinek kielégítését. Az A-szintű és az IB-szinten tanulmányozott anyagok lefedése mellett a hallgatók olyan felsőoktatási témákat is tanítanak, amelyek megközelíthetők és könnyen érthetőek. A hallgatók meglévő közgazdasági megértésének megszilárdítása mellett a kurzus olyan fejlettebb témákat és vitákat vezet be a hallgatók számára, amelyek nem csak ösztönzik az intellektuális kíváncsiságot, hanem elősegítik a tudományok egyetemi szintű tanulmányozásának előkészítését is.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
July 2019
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tantervvel, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói terveztek és ... [+]

A kurzus áttekintéseJúlius 8. - 2018. július 21.Július 22 - augusztus 4Augusztus 5. - augusztus 18Lakóhelyiség egy Cambridge-i központi egyetemenAz egyetemi oktatók által tervezett és tanított osztályokSzámos gondosan tervezett készségfejlesztő műhelyEgyedi egyetemi és tárgyi tanácsokMinden kirándulást és tanórán kívüli képzést tartalmazA nemzetközi résztvevők különböző köreA résztvevők értékeléseRészvételi igazolás

összefoglalás

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tantervvel, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói terveztek és tanítottak. A tananyagokat és szemináriumokat az optimális tanulási környezet szakértői tanítják, amelyek ösztönzik a tudományos kutatásokat; de a gondosan megtervezett ütemterv biztosítja, hogy a program nem csak a résztvevők akadémiai igényeit elégíti ki, hanem egyedülálló betekintést nyújt az egyetemi városba az extracurricularis tevékenységek sokaságával. A Cambridge Immerse Mathematics kurzus mind kihívásokkal és elkötelezettséggel bír, a diákok pedig kis csoportokban megtanulják, hogy biztosítsák az egyes tanulók igényeinek kielégítését. Az A-szintű és az IB-szinten tanulmányozott anyagok lefedése mellett a hallgatók olyan felsőoktatási témákat is tanítanak, amelyek megközelíthetők és könnyen érthetőek. A hallgatók meglévő matematikai megértésének megszilárdítása mellett a hallgatókat olyan fejlettebb témák és viták bevezetésére vezeti be, amelyek nemcsak szellemi kíváncsiságot ösztönöznek, hanem elősegítik a tudományok egyetemi szintű tanulmányozását is.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
July 2019
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tanterv alapján, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói tervezt ... [+]

A kurzus áttekintése1. ülés: 2017. július 23 - 2017. augusztus 5.2. szekció: 2017. augusztus 6. - 2017. augusztus 19.Lakóhelyiség egy Cambridge-i központi egyetemenAz egyetemi oktatók által tervezett és tanított osztályokSzámos gondosan tervezett készségfejlesztő műhelyEgyedi egyetemi és tárgyi tanácsokMinden kirándulást és tanórán kívüli képzést tartalmazA nemzetközi résztvevők különböző köreA résztvevők értékeléseRészvételi igazolásösszefoglalás

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tantervvel, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói terveztek és tanítottak. A tananyagokat és szemináriumokat az optimális tanulási környezet szakértői tanítják, amelyek ösztönzik a tudományos kutatásokat; de a gondosan megtervezett ütemterv biztosítja, hogy a program nem csak a résztvevők akadémiai igényeit elégíti ki, hanem egyedülálló betekintést nyújt az egyetemi városba az extracurricularis tevékenységek sokaságával.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
July 2019
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tantervvel, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói terveztek és ... [+]

A kurzus áttekintéseJúlius 8. - 2018. július 21.Július 22 - augusztus 4Augusztus 5. - augusztus 18Lakóhelyiség egy Cambridge-i központi egyetemenAz egyetemi oktatók által tervezett és tanított osztályokSzámos gondosan tervezett készségfejlesztő műhelyEgyedi egyetemi és tárgyi tanácsokMinden kirándulást és tanórán kívüli képzést tartalmazA nemzetközi résztvevők különböző köreA résztvevők értékeléseRészvételi igazolásösszefoglalás

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tantervvel, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói terveztek és tanítottak. A tananyagokat és szemináriumokat az optimális tanulási környezet szakértői tanítják, amelyek ösztönzik a tudományos kutatásokat; de a gondosan megtervezett ütemterv biztosítja, hogy a program nem csak a résztvevők akadémiai igényeit elégíti ki, hanem egyedülálló betekintést nyújt az egyetemi városba az extracurricularis tevékenységek sokaságával. A Cambridge Immerse nemzetközi kapcsolatok tanfolyam mind kihívásokkal és elkötelezettséggel bír, a diákok pedig kis csoportokban megtanulják annak biztosítását, hogy minden egyes diák igényeit megoldják. A hallgatók olyan egyetemi szintű témákat tanítanak, amelyek megközelíthetők és könnyen érthetők. A Cambridge Immerse nemzetközi kapcsolatok tanfolyam tökéletes azok számára, akik tanulmányozzák a nemzetközi kapcsolatok, a politológia, a társadalomtudományok vagy a kapcsolódó tudományágak egyetemi szinten. A kurzus bemutatja a diákokat olyan kulcsfontosságú témákra és vitákra, amelyek nemcsak az intellektuális kíváncsiságot ösztönzik, hanem segítik a vezető egyetemek tanulmányozásának előkészítését is.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
July 2019
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

A számítástechnika területén folyamatos, izgalmas innováció van, amely forradalmasítja a fegyelmet egy évről a másikra - nem is beszélve arról, hogy hatalmas hatással van ... [+]

A merülő számítógép-tudomány nyári programja izgalmas betekintést nyújt a résztvevőknek, hogy mi az, ami az egyetemi Számítástudomány tanulmányozása. A világvezető egyetemek szakértői által kifejlesztett tananyagon keresztül a Számítástudományi Program a középiskolás diákokat tanítja a legizgalmasabb és alapvető témákról, amelyeket egy tipikus egyetemi informatikai fokozatban vizsgáltak. Itt a 16–18 éves diákok megtanulják, hogy az életükbe hozzák az ötleteiket, új programokat hozzanak létre, és megvitassák az ilyen gyorsan alkalmazkodó területen való munka lehetséges következményeit.

Mindegyik leckét gondosan megtervezték a területen dolgozó szakemberek, akiknek célja, hogy megfeleljenek a résztvevőknek a szintjükön, és fokozatosan elmélyítsék őket a mélyebb, nagyobb kihívást jelentő tartalmak felé. A program résztvevői az alapokkal kezdődnek, majd megismerik a számítástechnika fejlettebb, modernebb mozgását, mint a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás és a kriptográfia. Ráadásul a résztvevők megvizsgálják, hogyan lehet ezeket az új ötleteket használni a világ legnagyobb problémáinak megoldására.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
July 2019
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tantervvel, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói terveztek és ... [+]

A kurzus áttekintéseJúlius 8. - 2018. július 21.Július 22 - augusztus 4Augusztus 5. - augusztus 18Lakóhelyiség egy Cambridge-i központi egyetemenAz egyetemi oktatók által tervezett és tanított osztályokSzámos gondosan tervezett készségfejlesztő műhelyEgyedi egyetemi és tárgyi tanácsokMinden kirándulást és tanórán kívüli képzést tartalmazA nemzetközi résztvevők különböző köreA résztvevők értékeléseRészvételi igazolásösszefoglalás

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tantervvel, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói terveztek és tanítottak. A tananyagokat és szemináriumokat az optimális tanulási környezet szakértői tanítják, amelyek ösztönzik a tudományos kutatásokat; de a gondosan megtervezett ütemterv biztosítja, hogy a program nem csak a résztvevők akadémiai igényeit elégíti ki, hanem egyedülálló betekintést nyújt az egyetemi városba az extracurricularis tevékenységek sokaságával. A Cambridge Immerse történelem tanfolyam kihívás és vonzó, és a diákok megtanulják kis csoportokban, hogy biztosítsák az egyes tanulók szükségleteinek kielégítését. Az A-szintű és az IB-szinten tanulmányozott anyagok lefedése mellett a hallgatók olyan felsőoktatási témákat is tanítanak, amelyek megközelíthetők és könnyen érthetőek. A Cambridge Immerse History tanfolyam tökéletes azok számára, akik tanulmányozzák a történelem és a kapcsolódó tudományágak egyetemi szinten. Ez a kurzus izgalmas és páratlan betekintést nyújt a résztvevőknek az egyetemi tanulmányok tanulmányozásához. A feltárt témák a hallgatók számára megkönnyítik a kortárs történeti tanulmányok legfontosabb tudományos koncepcióit, valamint arra ösztönzik őket, hogy kritikusan gondolkodjanak, és tudatos, logikus érvekkel dolgozzanak ki - az egyetemi szintű történelem alapvető készségét. Akadémiai tartalom... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
July 2019
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tantervvel, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói terveztek és ... [+]

A kurzus áttekintéseJúlius 8. - 2018. július 21.Július 22 - augusztus 4Augusztus 5. - augusztus 18Lakóhelyiség egy Cambridge-i központi egyetemenAz egyetemi oktatók által tervezett és tanított osztályokSzámos gondosan tervezett készségfejlesztő műhelyEgyedi egyetemi és tárgyi tanácsokMinden kirándulást és tanórán kívüli képzést tartalmazA nemzetközi résztvevők különböző köreA résztvevők értékeléseRészvételi igazolásösszefoglalás

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tantervvel, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói terveztek és tanítottak. A tananyagokat és szemináriumokat az optimális tanulási környezet szakértői tanítják, amelyek ösztönzik a tudományos kutatásokat; de a gondosan megtervezett ütemterv biztosítja, hogy a program nem csak a résztvevők akadémiai igényeit elégíti ki, hanem egyedülálló betekintést nyújt az egyetemi városba az extracurricularis tevékenységek sokaságával. A Cambridge Immerse Law tanfolyam egyaránt kihívásokkal és elkötelezettséggel bír, a diákok pedig kis csoportokban megtanulják annak biztosítását, hogy minden egyes diák igényeit megoldják. A hallgatók olyan egyetemi szintű témákat tanítanak, amelyek megközelíthetők és könnyen érthetők. A Cambridge Immerse Law tanfolyam tökéletes azok számára, akik jogi vagy jogtudományi egyetemi szinten, és nincs hivatalos jogi tapasztalata a törvény. Amellett, hogy a hallgatók megalapozhatják a törvény legfontosabb elméleti és gyakorlati tantételeit, a kurzus olyan speciális készségekre összpontosít, amelyek elengedhetetlenek az egyetem jogának tanulmányozásához, ideértve a logikai és koherens érvek kialakítását, valamint a hatékony vita. Ezenkívül a jogi program betekintést nyújt a kulcsfontosságú jogi területek elméleti kereteibe, beleértve a büntetőjogot, a nemzetközi jogot és a társasági jogot, valamint az egyes területeken lenyűgöző eseteket és figyelemre méltó fejlesztéseket. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nincs szükség a törvény / jogtudomány előzetes ismereteire vagy... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
July 2019
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

A brit könyvtár szilárd, brutális dizájnjától a Leicester Nemzeti Űrközpontjának futurisztikus stílusával és a Heathrow 3-as termináljának funkcionális szépségével - mind ... [+]

Felismertük, hogy az egyetemi élethez való alkalmazkodás, a szigorú tanulmányi ütemterv betartása és az önálló életmód megtanulása még a legmeghatározóbb tanulók számára is túlnyomónak érzi magát. Ezért a két hetes Immerse Architecture nyári programban olyan tapasztalatot kívánunk biztosítani, amely segít a résztvevőknek elképzelni, hogy mi lehet az egyetemi szintű tanulás. A résztvevők képesek lesznek az első éves építészeti anyagokkal, Cambridge-i Egyetem főiskolájában tartózkodni, és új készségeket fejleszteni, amikor gondosan megtervezett tananyagon dolgoznak.

Az építészet olyan tudományág, amelyet ritkán fedeznek fel a tipikus középiskolákban, de ez egy lenyűgöző művészet a tervezés és a tervezés kereszteződésénél. Az Architektúra program a leendő egyetemi hallgatókra irányul, akik érdeklődnek az egyetemi szintű építészet tanulmányozására, vagy akik egyszerűen szeretnének többet megtudni az építészet világáról. A program során a résztvevők különböző kulcsfontosságú készségek fejlesztésén túl különböző építészeti stílusokat fedeznek fel, páratlan betekintést nyújtva az építészet egyetemi szintű tanulmányozására. Két hetes tanácsadás után a diákok a programot jobban megismerik a modern építészet mögötti történelemről és trendekről, valamint a mai napig a gyakorlatban építész építészek számára reális kihívásokról.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge
July 2019
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse
Address
Cambridge Immerse 23 King Street Cambridge CB1 1AH United Kingdom
Cambridge, England, Egyesült Királyság
Honlap
Address
Royal Hospital School, Suffolk
IP9 2RX London, England, Egyesült Királyság
Telefonszám
undefined