Hivatalos Leírás

110930_Social_Media-8.jpg

Áttekintés

Egy páratlan oktatási tapasztalat a Cambridge-i történelmi egyetemi városban

 • 1. ülés: július 7. és 20. között
 • 2. ülés: augusztus 21. - augusztus 4.
 • 3. ülés: augusztus 28. - augusztus 10.
 • 4. ülés: augusztus 4. és 17. között
 • 5. ülés: augusztus 11–24

Az Immersion Education egy kéthetes lakossági akadémiai program, amely sokszínű és gazdag tantervet tartalmaz 11-18 éves diákok számára. A tanfolyamokat és szemináriumokat szakértői oktatók tervezik és tanítják egy olyan optimális tanulási környezetben, amely ösztönzi a tudományos vizsgálatot. A gondosan megtervezett menetrend biztosítja, hogy a program nemcsak megfeleljen a résztvevők tudományos igényeinek, hanem az egyetemi város egyedülálló élményét is nyújtja a tanórán kívüli tevékenységek bőségesen.

A diákok a Cambridge egyik legnagyobb és legszebb egyetemi kollégiumában találhatók. A kollégium történelmi falain belül büszkék vagyunk arra, hogy a résztvevők inspirációs programja révén egyedülálló vezetői és tudományos kiválóságokat nyújtanak. A sokszínű és dúsító tananyagával a program lehetővé teszi a diákok számára, hogy felfedezzék és továbbfejlesszék tudásukat a kiválasztott témáról egy páratlan akadémiai környezetben. A diákok magabiztosabbak és készek arra, hogy kifejtsék, amit megtanultak, a választott területek ismeretében, amely páratlan tudományos megismeréseket nyújt - és persze sok felejthetetlen emléket az út mentén.

Kivételes tanítás

Cambridge Immerse teaching" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/40/40173_teaching.jpg" alt="Cambridge Immerse teaching" />

A résztvevőknek számos tantárgyat kínálunk a művészettől a tudományokig. Az Immerse-ben tanított összes tárgyat a Cambridge-i Egyetem vagy az Oxford Egyetem jelenlegi vagy múltbeli tanárai tanítják. A szigorú ellenőrzési folyamatunk biztosítja, hogy minden diákot olyan oktatók tanítsanak, akik részt vesznek és támogatnak - és leginkább lelkes, hogy megosszák szakértelmüket.

Filozófiánk szerint a résztvevõknek érdekes tudományos koncepciókkal kell megküzdeniük; míg oktatóink üdvözlõ és támogató környezetet teremtenek, amelyben résztvevõink kényelmesen és jól érzik magukat. tanítás Önt arra ösztönözni fogják, hogy a kiválasztott tudományterületen folyó vitákat és kérdéseket a gondosan megtervezett oktatóprogramokban fedezzék fel és fedezzék fel, amelyek az egyedülálló Oxbridge oktató-hallgatói elkötelezettséget és vitát követik. Ez egy olyan megközelítés, amely felülmúlja a felszínt, és olyan egyedi bepillantást biztosít, amely frissítő és intellektuálisan stimuláló.

Az biztos, hogy nyilvánvalóan sokkal magabiztosabb és tudatosabb lesz a választott tudományágban, olyan kihívásokkal teli, mégis érdekes témákkal foglalkozva, amelyek reményeink szerint tovább fogják erősíteni az Ön akadémiai szenvedélyeit. A diákok mostanában legfeljebb két tantárgyat tanulhatnak a program során. Az általunk kínált tárgyak:

 • Gyógyszer
 • Törvény
 • Mérnöki
 • Fizika
 • Matematika
 • Kémia

Cambridge Assessments

A résztvevők értékelései

A program során a tanárok figyelemmel kísérik a hallgatói elkötelezettséget az általuk megtanult témákkal. A programot követően a résztvevő értékelését az oktató írja le, értékeli a résztvevők előrehaladását, és ajánlásokat tesz arra vonatkozóan, hogyan lehet a résztvevők megértését és érdeklődését a feltárt témákban a leghatékonyabban előmozdítani.

Interjú készségek workshopok (opcionális)

Cambridge interviews

A gondosan megtervezett interjúk készségfejlesztő műhelyeiben a diákok betekintést nyernek az alapvető készségekbe, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikeresen artikulálják nézőpontjukat egy sűrített környezetben. Ezek a műhelyek középpontjában a bizalom és az intellektuális állóképesség fejlesztése áll, amelyek az interjú során felmerülő néhány kulcskérdés kezeléséhez szükségesek, valamint a fegyelemen belüli legfontosabb kérdések körüli viták kezelése mellett. Az Interview Skills workshopok a programdíjban szerepelnek, bár a részvétel opcionális.

Személyes egyéni konzultációk (opcionális)

Az immerz program időtartama alatt a hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy a világszerte egyetemekhez való hozzáféréshez szükséges személyes nyilatkozatok tervezetét dolgozzák ki a magasan elismert oktatók szakértelmével és segítségével. A diákok megtanulják a technikákat, hogy tömören kifejezzék érdeklődésüket egy adott tudományág iránti érdeklődését illetően, és egy olyan kényszerítő személyes nyilatkozatot dolgozzanak ki, amely bemutatja a témával kapcsolatos eredményeket és érdeklődést. A személyi nyilatkozat konzultációit a programdíj tartalmazza, bár a részvétel nem kötelező.

Extracurricular diversity

Cambridge extracurricular

A bemerítés valóban magával ragadó élményt nyújt az egyetemi életben. Nemcsak hogy felfedezzük és tovább fokozzák az akadémiai érdeklődésedet, akkor a Cambridge-i kulturális tevékenységek izgalmas és gyakran lenyűgöző spektrumába is belekerülnek. A napi szervezett kirándulások megtapasztalásának lehetősége lehetővé teszi, hogy sokszínű hátterű, hasonló gondolkodású társakkal szocializálódjanak, és gyorsan megismerkedjenek a városgal.

A program keretében szervezett tevékenységek a következők:

 • Egy nyári délután a Cam-folyó felszínén, a Cambridge-i ügyben.
 • Egynapos kirándulás Oxfordba, a Cambridge Egyetem íves riválisának otthona.
 • Formális étkezés Cambridge híres középkori bankett termében.
 • Tekintse meg tevékenységi oldalunkat az általunk kínált tantárgyak teljes körének megtekintéséhez.

Menetrend

A merülő menetrend egyedülálló akadémiai és tanórán kívüli tevékenységek széles skálájával van ellátva.

A résztvevők elkezdik a napot reggelivel a fõ főiskola éttermében, ahol különféle kontinentális és meleg reggeli választék áll rendelkezésre. Ezt követi a nap első tudományos ülése, amely szemináriumon vagy előadás formában történik. A résztvevőket ezután ebédelni fogják Cambridge egyik legszebb szendvicsbárjában és kávézójában, és szívesen látják a várost kis csoportokban. Az ebéd után az akadémiai ülések kis oktatócsoportok vagy workshopok formájában folytatódnak. Miután befejeződtek a fő egyetemi foglalkozások, a diákokat a kirándulások és kulturális tevékenységek széles skálájára kezelik, beleértve a puntingot, a múzeumi látogatásokat és a sporttevékenységeket. A háromfogásos vacsorát a főiskola étkezőtermében követi egy esti társadalmi esemény, amely segíti a résztvevőket a napsütés után szaladni és szocializálni.

Az oldalon látható ütemterv betekintést nyújt a tipikus napi ütemtervbe, bár ez az adott napi tervezett eseményektől függően változhat.

Egy tipikus nap...

Kezdje a napot egy kontinentális vagy főtt reggelivel a kollégiumi étkezőben. A reggeli elemek széles választéka segít a résztvevőknek felkészülni a kihívásokkal teli napra.

Cambridge a typical day

Egyedülálló támogatási rendszer

Cambridge Immerse" src="//cdn04.masterstudies.com/element_db/40/40178_rsz_studentsbreak-e1477319276223.jpg" alt="Cambridge Immerse" />

Nagy hangsúlyt fektetünk egy támogató és megközelíthető környezet megteremtésére az Immersion-nál. A mentorok barátságos, speciálisan képzett diplomások és egyetemi hallgatók csapatai a Cambridge-i Egyetemen, akik segítséget nyújtanak a résztvevőinknek a programba való bejutáshoz. A mentorok az első kézből sokféle tudományos és nem akadémiai kérdéssel rendelkeznek, és ezért a legjobb helyzetben vannak, hogy barátságos, bizalmas egy-egy tanácsot adjanak. Ez egy páratlan támogatási hálózat, amellyel hihetetlenül büszkék vagyunk.

A mentorok számos tudományágat tanulmányoztak, lehetővé téve számukra, hogy megosszák saját ismereteiket és tapasztalataikat az egyetemi karrierjükről. Mindegyik résztvevő mentorhoz tartozik, hat tanuló és egy mentor aránya között, akik mindegyike lelkesen segítenek a résztvevőknek abban, hogy segítsenek otthonról otthont teremteni.

Szállás

Cambridge Mentors

Merüljön el Cambridge-i Egyetem legszebb és központi elhelyezkedésű főiskoláiban. Ha meg szeretné tudni, hogy melyik főiskolát fogjuk elhelyezni, lépjen kapcsolatba velünk.

Minden résztvevő a saját egyéni hálószobájukban, nagy sebességű internet-hozzáféréssel felszerelt. A folyosók vagy lépcsők külön férfi és női hallgatók, a fürdőszobák en suite vagy megosztottak csak néhány résztvevő között. A főiskolai site-ot mindenkor biztosítják és figyelik. További információért látogasson el a "Campus" oldalra.

Gyakorlati információk

Utazási információ:

A bemerítés díja nem tartalmazza a Cambridge-be történő utazást. Számos közlekedési lehetőség áll rendelkezésre, beleértve a Cambridge-be vasúton, busszal vagy repüléssel érkezőket. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha segítségre van szüksége az utazás megtervezéséhez Cambridge-be.

A nemzetközi résztvevők számára közös reptéri transzfert szervezünk London Heathrow repülőtérről Cambridge-be. A dedikált munkatársak megérkeznek az érkezésükre érkező repülőtérre érkező résztvevőkhöz. A résztvevők képesek lesznek ezt a szolgáltatást lefoglalni, miután helyet szereztek a programban.

Orvosi és táplálkozási követelmények:

A legtöbb táplálkozási igényt kielégítjük (vegetáriánus, vegán, dió allergia, halal, kóser); Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha nem biztos abban, hogy tudjuk-e kielégíteni a táplálkozási igényeket. A reggelit és az esti ételeket az Immersion tartalmazza, és a résztvevőknek elvárják, hogy saját maguk rendelkezzenek ebédre a különböző Cambridge-i éttermekben.

Egyéb információk:

A tanulóknak 2019-ben 13-18 éves korúaknak kell lenniük. A hallgatók várhatóan folyékonyan, folyékonyan beszélnek angolul.

Vegyen részt 2019-ben

Merüljön el egy lakossági nyári kurzus, amely kiemelkedő akadémiai tanórákból, kiváló készségekből álló workshopokból és izgalmas szabadidős tevékenységekből áll, Cambridge történelmi egyetemi városában. Merüljön el a következő 2 hetes ülésen:

 • 1. ülés: 2019. július 7. és 20. között
 • 2. ülés: 2019. július 21. - augusztus 3.
 • 3. ülés: 2019. július 28. - augusztus 10.
 • 4. ülés: 2019. augusztus 4. - augusztus 17.
 • 5. ülés: 2019. augusztus 11. - augusztus 24.

Örömmel segítünk Önnek, ha kérdései vannak a helyfoglalás előtt.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Cambridge Immerse

A bemerítés egy díjnyertes szolgáltató a két hetes lakóhelyi oktatási tapasztalatoknak, sokrétű és gazdag tantervvel, amelyet a világ vezető egyetemek szakértői oktatói t ... [+]

Cambridge-i angol irodalmi nyári iskolai összefoglaló

A bemerülő angol irodalmi nyári iskolai program arra kéri a résztvevőket, hogy gondosan mérlegeljék, mi teszi ki a nagyszerű alkotásokat. Végtére is, minden Shakespeare, Milton és JK Rowling a világon, számtalan más szorosan követi az írásukat, gondosan értelmezi, és elemzi, miért működik. A nyári program résztvevői megtanulhatják ugyanezt úgy, hogy két héttel töltik Cambridge történelmi városát, olvassák, írják és megvitatják a legnagyobb angol irodalmi alkotásokat.

Ez az angol irodalmi nyári kurzus célja, hogy segítse a fiatal irodalmi rajongókat, 16-18 éves korig, hogy megtanulják, hogyan elemzik a szövegeket egyetemi szinten és azon túl. A program során tanított készségek megkönnyítik a résztvevőket abban, hogy megértsék a nehéz munkákat, és pontosan értelmezzék azokat, mielőtt eldöntenék, hogy a saját írásban hogyan tudják megmagyarázni értelmezésüket.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
Július 2019
Angol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

A világ legapróbb mikroorganizmusaitól az ember számára ismert legnagyobb ökoszisztémákig nyissa meg a rejtélyeket. A merülő két hetes biológiai program során a 16-18 év ... [+]

A program arra ösztönzi a résztvevőket, hogy működjenek együtt, mivel feltárják az élet építőkövei mögötti mechanizmusokat, megszilárdítják az új ismereteket egy sor tervezett tevékenységen keresztül, és olyan fejlett témákba süllyednek, amelyeket általában nem fednek le egy középiskolai tantervben. A tanterv mélyen merül el a sejtelméletbe, mielőtt megvizsgálná a fertőző betegségek világát, és továbblépne a további kihívásokkal teli anyagok széles körére.

Mivel a résztvevők ezen a tanterven keresztül dolgoznak, napjaikat Cambridge-i Egyetem főiskolájában tanítják, és önállóan felelősek a tanulásért. Ez segít annak biztosításában, hogy a kurzus végére a résztvevők nemcsak az összetett első évek biológiai koncepcióinak megértését, hanem az egyetemi élet rutinjainak és felelősségeinek új elismerését is megismerjék.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
Július 2019
Angol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

A bemerítés egy díjnyertes szolgáltató a két hetes lakóhelyi oktatási tapasztalatoknak, sokrétű és gazdag tantervvel, amelyet a világ vezető egyetemek szakértői oktatói t ... [+]

Cambridge filozófia nyári iskolai összefoglalása

A filozófia olyan tág téma, amely a humanitárius és a társadalomtudományok számos területére kiterjed, és a középiskolás diákoknak nem mindig van lehetőségük értékelni. A Cambridge-i Immerse Philosophy nyári iskolai tanfolyam lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy betekintést nyerjenek a filozófia egyetemi szintű tanulmányozásába: az új anyag bevezetésétől a jó esszéírásig, az érvelés kialakításáig és megvédéséig.

Sok középiskolás diák számára az egyetemi filozófia tanulmányozása új és potenciálisan ijesztő. Az Immerse Education filozófia nyári programja révén, amelyet a világ vezető egyetemeinek szakértői terveztek és tanítanak, a résztvevők nemcsak a filozófiai beszélgetés kulcsfontosságú témáit és területeit mutatják be, hanem a híres filozófusok elméleteire is, akik hozzájárultak az ilyen vitákhoz. Ezen kívül, függetlenül attól, hogy milyen mértékben veszik részt a résztvevők a filozófia korábbi tapasztalatai, a filozófiai nyári programunk kis osztályméretei gondoskodnak arról, hogy mindketten kihívást kapjanak és támogassák azokat a gondosan megtervezett osztályokban, amelyek ösztönzik a tanár-diák elkötelezettséget és vitát.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
Július 2019
Angol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

A bemerítés egy díjnyertes szolgáltató a két hetes lakóhelyi oktatási tapasztalatoknak, sokrétű és gazdag tantervvel, amelyet a világ vezető egyetemek szakértői oktatói t ... [+]

Nyári fizika tanfolyam összefoglaló

A fizika tanulmánya arra törekszik, hogy segítsen bennünket abban, hogy jobban megértsük a körülöttünk lévő és a mi világunk körüli világot. A fegyelem a természetet tanulmányozza, és arra törekszik, hogy megmagyarázza, miért viselkedik a világ a maga módján, feltárva azokat a témákat, amelyek a hatalmas galaxisok, a fekete lyukak és a Big Bang tanulmányozásától kezdve, az apró szubatomi részecskék vizsgálatáig terjednek. A fizika egy széleskörű, hihetetlenül változatos terület, amely felelős a modern élethez nélkülözhetetlen dolgokért, beleértve az orvosi műszereket, például röntgensugárzást és ultrahangot, műholdas jeleket a televízió nézésére és mobiltelefonok használatát; és felelős az internetért.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
Július 2019
Angol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

A bemerítés egy díjnyertes szolgáltató a két hetes lakóhelyi oktatási tapasztalatoknak, sokrétű és gazdag tantervvel, amelyet a világ vezető egyetemek szakértői oktatói t ... [+]

összefoglalás

Az Immerse Creative Writing program lehetőséget ad arra, hogy a fiatal írók fejlesszék kézművességüket a Cambridge-i egyetem ösztönző kulturális környezetében - a világ egyik legnagyobb irodalmi elméjének egyetemi otthona. A 16–18 éves írók számára tervezett két hetes program arra ösztönzi a résztvevőket, hogy a jelenlegi írási képességeik korlátait, az egyetemi egyetemi oktatókkal való együttműködésre ösztönözzék, és megtanulják saját munkájuk javítását a nagy irodalom kritikus elemzésével.

A program résztvevői a kreatív írási technikák széles skáláját fogják felfedezni, konstruktív visszajelzést kapnak társaiktól, és a kurzus végéig még saját novellájukat is teljesítik. Tartózkodásuk során a résztvevők megtanulják, mi teszi a nagyszerű írást, egy dinamikus tananyagot követve, amely segít abban, hogy azonosítsák egyedi erősségeiket és gyengeségeiket. Ezeket az „író műhely” fogalmát is bemutatják, amelyet a professzionális írók saját munkájuk javítására használnak.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
Július 2019
Angol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

A bemerítés egy díjnyertes szolgáltató a két hetes lakóhelyi oktatási tapasztalatoknak, sokrétű és gazdag tantervvel, amelyet a világ vezető egyetemek szakértői oktatói t ... [+]

összefoglalás

Amikor a tudományról van szó, a siker egyik alapja a kíváncsi elme. Ez különösen igaz az Immerse Chemistry programra, ahol a résztvevőknek komplex folyamatokat kell értékelniük, tájékozott előrejelzéseket kell készíteniük és hipotéziseiket kísérletekkel tesztelniük, amelyek nemcsak izgalmas eredményeket hoznak, hanem kíváncsiságukat is kielégítik. A nyomozás iránti szenvedéllyel együtt arra törekszik, hogy a valós világban alkalmazott munka eredményeit láthassuk. Ezen a programon a diákok két héttel megtanulják megtanulni, hogyan kell a fontos elmélet gyakorlati alkalmazását használni.

Ez a program az egyetemi élet tökéletes ízét nyújtja a kémia iránti szenvedélyes diákok számára, de szeretné megnézni, hogy a jövőbeli akadémiai vagy szakmai pályafutása valójában hogyan fog kinézni. Előadásokon, gyakorlati laboratóriumokon és osztályon belüli vitákon keresztül a tananyag bemutatja a résztvevőket egy sor egyetemi szintű szerves, szervetlen és biológiai kémia számára. Mindegyik leckét gondosan tervezték a szakértői oktatók, hogy építsenek középiskolai anyagokra, mind a korábbi ismeretek megszilárdítása, mind a fejlettebb koncepciók előkészítése érdekében.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
Július 2019
Angol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

A bemerítés egy díjnyertes szolgáltató a két hetes lakóhelyi oktatási tapasztalatoknak, sokrétű és gazdag tantervvel, amelyet a világ vezető egyetemek szakértői oktatói t ... [+]

összefoglalás

Mielőtt eldöntené, hogy valamit vásárol, gyakran használ egy költség-haszon elemzést, hogy eldöntse, hogy megéri-e az árat. Ez a fajta értékelés a gazdaságtan egyik fő elve, és rávilágít arra, hogy ez a fegyelem a modern élet szinte minden aspektusát érinti. A bemerülő nyári közgazdász programban a résztvevők merülnek be a téma alapjaiba, erős alapot építenek a kulcsismeretekhez, és elemzik az egyének és a világpiacok tevékenységeit, döntéseit és viselkedését befolyásoló tényezőket.

A Economics program a 16 és 18 év közötti fiatal közgazdászok számára készült, amely átfogó pillantást nyújt a résztvevőknek a mikro- és makroökonómia kihívásokkal teli világaira. A világ vezető egyetemek szakértői oktatói által kifejlesztett, gondosan megtervezett tananyagon keresztül a résztvevők két héttel tanulnak a modern gazdasági elmélet lényegeiről, mielőtt olyan fejlettebb témákba merülnének, mint a kereskedelem, a fiskális politika és a fejlesztési gazdaságtan.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
Július 2019
Angol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tanterv alapján, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói tervezt ... [+]

Matematikai nyári iskolai összefoglaló

A matematika hatékony eszköz, és hatása több területen is megtalálható. A mérnöki, az orvostudományi és a tudományoktól a pénzügyekig, a közgazdaságtanig és az üzleti életig terjedő matematika széles körű téma, amely számos virágzó utat kínál.

A világ egyik legbefolyásosabb gondolkodója és kiemelkedő elmélete a matematika alapja. A matematika tanulmányozásával a diákok kitűnő helyzetbe kerülnek ahhoz, hogy kihívást jelentő, mégis rendkívül előnyös karrierbe léphessenek.

A matematika és az egyetemi szint közötti szakadék nagy lehet. Ez gyakran hagyja, hogy a diákok felkészüljenek és túlterheltek a felsőoktatási matematikával. A bemerítéssel foglalkozó oktatás foglalkozik ezzel az egyensúlytalansággal azáltal, hogy a hallgatókat az egyetemi szintű tartalmakhoz érthető és érdekes módon vezetik be. A matematikai nyári program lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy mélyrehatóabban felfedezzenek számos fontos témát, és megértsék a matematikai készségek gyakorlati alkalmazását. A világ egyik vezető egyetemi matematikai tanszékének szakértői oktatói programjainkat tervezik és tanítják, és a résztvevőket irányítják a tudományág iránti érdeklődésük fejlesztésére. A résztvevők új meggyőződéssel hagyják el a kihívást jelentő anyag közeledését, az egyetemben felbecsülhetetlen értéket.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
Július 2019
Angol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse egyedülálló kéthetes oktatási tapasztalat a változatos és gazdagabb tanterv alapján, amelyet a Cambridge-i Egyetem és az Oxfordi Egyetem oktatói tervezt ... [+]

összefoglalás

A mérnöki tudomány az innováció és a problémamegoldás élvonalában. Komplex matematikai és tudományos elvek alkalmazásával a mérnökök felelősek a strukturális és technológiai problémák megoldásáért, a tökéletes csésze kávé megteremtéséig egy olyan szerkezet felépítéséért, amely megtartja az idő próbáját. A két hetes Immerse Engineering programban a 16-18 évesek résztvevői megtanulják a kreatív munkához szükséges készségeket és a képzeletüket, hogy elegáns és robusztus megoldásokat tervezzenek a valós kihívásokra. A résztvevők felfedezhetik az egyetemi szintű mérnöki témák sokféleségét, és megkóstolják az egyetemi szintű fegyelem tanulmányozását.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
Július 2019
Angol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

A bemerítés egy díjnyertes szolgáltató a két hetes lakóhelyi oktatási tapasztalatoknak, sokrétű és gazdag tantervvel, amelyet a világ vezető egyetemek szakértői oktatói t ... [+]

Cambridge Nemzetközi Kapcsolatok Nyári Iskola összefoglalása

A nemzetközi kapcsolatok egy olyan tudományos fegyelem, amely a nemzetközi politika szereplői, köztük az államok és a nem állami szereplők közötti kölcsönhatás vizsgálatára összpontosít. Az IR tanulmánya olyan kérdéseket vet fel, mint: Milyen hatáskörökkel rendelkezik az Egyesült Nemzetek? Milyen befolyással bír a biztonsági tanács a világ többi részén? Mely szerződések és kereskedelmi megállapodások alakították ki azokat az országokat, amelyek csak évtizedekkel ezelőtt háborúban voltak? Ezeket a kérdéseket és másokat, mint ezek, két héten keresztül fogják feltárni a Immerse's International Relations nyári programjában.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
Július 2019
Angol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

A bemerítés egy díjnyertes szolgáltató a két hetes lakóhelyi oktatási tapasztalatoknak, sokrétű és gazdag tantervvel, amelyet a világ vezető egyetemek szakértői oktatói t ... [+]

A merülő számítógép-tudomány nyári programja izgalmas betekintést nyújt a résztvevőknek, hogy mi az, ami az egyetemi Számítástudomány tanulmányozása. A világvezető egyetemek szakértői által kifejlesztett tananyagon keresztül a Számítástudományi Program a középiskolás diákokat tanítja a legizgalmasabb és alapvető témákról, amelyeket egy tipikus egyetemi informatikai fokozatban vizsgáltak. Itt a 16–18 éves diákok megtanulják, hogy az életükbe hozzák az ötleteiket, új programokat hozzanak létre, és megvitassák az ilyen gyorsan alkalmazkodó területen való munka lehetséges következményeit.

Mindegyik leckét gondosan megtervezték a területen dolgozó szakemberek, akiknek célja, hogy megfeleljenek a résztvevőknek a szintjükön, és fokozatosan elmélyítsék őket a mélyebb, nagyobb kihívást jelentő tartalmak felé. A program résztvevői az alapokkal kezdődnek, majd megismerik a számítástechnika fejlettebb, modernebb mozgását, mint a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás és a kriptográfia. Ráadásul a résztvevők megvizsgálják, hogyan lehet ezeket az új ötleteket használni a világ legnagyobb problémáinak megoldására.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
Július 2019
Angol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

A bemerítés egy díjnyertes szolgáltató a két hetes lakóhelyi oktatási tapasztalatoknak, sokrétű és gazdag tantervvel, amelyet a világ vezető egyetemek szakértői oktatói t ... [+]

Történelmi nyári iskolai tanfolyam összefoglaló

A középkori európai bíróságok performatív jellegéből, a jelenlegi társadalmi-politikai konfliktusokig az Immerse History nyári program résztvevői felfedezik a lenyűgöző történelmi témákat és a legjobb történelmi gyakorlat fogalmát. Ez a program tökéletes azok számára, akik egyetemi szinten tanulmányozzák a történelmet és a kapcsolódó tudományágakat. Az A-szintű és az IB-szinten tanult anyagokon kívül a résztvevők a fejlettebb egyetemi szintű témákat is hozzáférhető és könnyen érthető módon fedezhetik fel.

Ez a történeti nyári iskolai program izgalmas és páratlanul betekintést nyújt a résztvevőknek az egyetemi történelem tanulmányozásához. A feltárt témák a kortárs történelmi tanulmányok kulcsfontosságú tudományos elképzeléseit kóstolják meg, és arra ösztönzik őket, hogy kritikusan gondolkodjanak, és tájékozott, logikus érveket fejlesszenek ki.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
Július 2019
Angol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

A bemerítés egy díjnyertes szolgáltató a két hetes lakóhelyi oktatási tapasztalatoknak, sokrétű és gazdag tantervvel, amelyet a világ vezető egyetemek szakértői oktatói t ... [+]

Cambridge Law Summer School összefoglalása

A 16-18 éves korosztályra törekvő egyetemi hallgatók számára kialakított Immerse Law nyári iskolai program izgalmas pillantást kínál a résztvevőknek egy egyetemi jogi hallgató életére. A törvény nyári programja során a résztvevőket akadémiai diszciplínaként mutatták be a törvénybe, miközben megvizsgálják a jelenlegi jogrendszer mindennapi valóságát Angliában és Walesben.

A legtöbb résztvevő számára a törvény tanulmányozása teljesen új. A középiskolai tantervek ritkán érintik ezt a kihívást jelentő témát, ami azt jelenti, hogy az alapfokú tanulmányok kezdeti éve kihívást jelenthet először. Ez a törvény nyári iskolai kurzusa arra szolgál, hogy áthidalja ezt a szakadékot, segítve a diákokat abban, hogy szilárd alapot teremtsenek az alapvető ismeretek, elméletek és koncepciók egy olyan programban, amelyet a világ egyik vezető egyetemének szakértői terveztek és tanítanak. A nyári jogiskolai program végére a résztvevők részt vesznek egy olyan átfogó tantervben, amely az alkotmányos, büntetőjogi, emberi jogi és uniós jog lényegeit fedi le.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge London
Július 2019
Angol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Immerse

A brit könyvtár szilárd, brutális dizájnjától a Leicester Nemzeti Űrközpontjának futurisztikus stílusával és a Heathrow 3-as termináljának funkcionális szépségével - mind ... [+]

Felismertük, hogy az egyetemi élethez való alkalmazkodás, a szigorú tanulmányi ütemterv betartása és az önálló életmód megtanulása még a legmeghatározóbb tanulók számára is túlnyomónak érzi magát. Ezért a két hetes Immerse Architecture nyári programban olyan tapasztalatot kívánunk biztosítani, amely segít a résztvevőknek elképzelni, hogy mi lehet az egyetemi szintű tanulás. A résztvevők képesek lesznek az első éves építészeti anyagokkal, Cambridge-i Egyetem főiskolájában tartózkodni, és új készségeket fejleszteni, amikor gondosan megtervezett tananyagon dolgoznak.

Az építészet olyan tudományág, amelyet ritkán fedeznek fel a tipikus középiskolákban, de ez egy lenyűgöző művészet a tervezés és a tervezés kereszteződésénél. Az Architektúra program a leendő egyetemi hallgatókra irányul, akik érdeklődnek az egyetemi szintű építészet tanulmányozására, vagy akik egyszerűen szeretnének többet megtudni az építészet világáról. A program során a résztvevők különböző kulcsfontosságú készségek fejlesztésén túl különböző építészeti stílusokat fedeznek fel, páratlan betekintést nyújtva az építészet egyetemi szintű tanulmányozására. Két hetes tanácsadás után a diákok a programot jobban megismerik a modern építészet mögötti történelemről és trendekről, valamint a mai napig a gyakorlatban építész építészek számára reális kihívásokról.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge
Július 2019
Angol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul