Cambridge Marketing College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért válassza Cambridge Marketing College?

Hírneve és tapasztalata

Cambridge Marketing College kínál folyamatos és diploma kurzusok a marketing és a kommunikáció több mint 21 éve. Kijelentjük több mint 8000 szakemberek az egész világon kombinációja révén csoportos órák és online. Mi vagyunk a vezető képzési központ Európában 8 központok az Egyesült Királyságban, hanem központok Hollandiában, Németországban, Kanadában, Oroszországban, Ázsiában .... Az elmúlt évben 99% -át a küldöttek azt mondta, hogy ajánljon minket.

Edzés

Minden tanfolyam

• tanítani angol nyelven, ez lehetővé teszi, hogy javítsa a marketing ismeretek mellett így a lehetőséget, hogy tanulmányozza az angol. Ezek az új készségek lehetővé teszi, hogy működjön együtt a marketingesek világszerte. Be kell folyékonyan beszél angolul az ilyen tanfolyamok.

• képesítések - Akkreditációs CIM, CAM, MRS és ICRP, a főbb szervezetek marketing és nemzetközileg elismert tagjai EMC (Európai Marketing Szövetség). Az Ön minősítése kapsz egy minősítési előírásoknak világszerte elismert és elősegíti a szakmai mutációk.

• Távoli képzés / oktatás en-sor- előírt azonos a "face-to" tartalmilag és támogatást.

• Kötelező class Angliában.

Magas színvonalú oktatás

A tutorok mind professzionális marketing vagy PR. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gazdagítsák oktatási és szakoktatási és hogy kiváló siker aránya. Jelenleg már a kar több mint 60 professzorok különböző hátterű, különböző tapasztalatok és ismeretek.

Sikerességi ráta

A küldöttek mindig is kiváló eredményeket. A tavalyi év folyamán 75 osztályok a sikerességi arány 100%

Képzési anyagok: A vendégek számára oktatási támogatás magas színvonalú

  • A személyes tutor felvesszük Önnel egész edzés - Természetesen tartalmazó értékelési útmutatók gyakorolja, valós példákat, minta-előkészítési feladatok, további forrásokat, hogy elmélyítsék - példányban letett vizsgákról A vizsgáztatók jelentések, feladatok és válaszok példányokra kiválasztott - Linkek pótlólagos források - Vegye igénybe az Internet vitafórum vita és kiképzik a helyi támogató csoportok - Online Webszemináriumok - Konferencia Podcast

Helyszínek

Cambridge

Address
Cambridge Marketing Colleges Cygnus Business Park Middlewatch Swavesey
CB24 4AA Cambridge, Anglia, Egyesült Királyság

Nottingham

Address
Nottingham, Anglia, Egyesült Királyság

London

Address
London, Anglia, Egyesült Királyság

Manchester

Address
Manchester, Anglia, Egyesült Királyság

Guildford

Address
Guildford, Anglia, Egyesült Királyság

Bristol

Address
Bristol, Anglia, Egyesült Királyság

Birmingham

Address
Birmingham, Anglia, Egyesült Királyság

Edinburgh

Address
Edinburgh, Skócia, Egyesült Királyság

Dubai

Address
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek