Cambridge Marketing College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért válassza Cambridge Marketing College?

Hírneve és tapasztalata

Cambridge Marketing College kínál folyamatos és diploma kurzusok a marketing és a kommunikáció több mint 21 éve. Kijelentjük több mint 8000 szakemberek az egész világon kombinációja révén csoportos órák és online. Mi vagyunk a vezető képzési központ Európában 8 központok az Egyesült Királyságban, hanem központok Hollandiában, Németországban, Kanadában, Oroszországban, Ázsiában .... Az elmúlt évben 99% -át a küldöttek azt mondta, hogy ajánljon minket.

Edzés

Minden tanfolyam

• tanítani angol nyelven, ez lehetővé teszi, hogy javítsa a marketing ismeretek mellett így a lehetőséget, hogy tanulmányozza az angol. Ezek az új készségek lehetővé teszi, hogy működjön együtt a marketingesek világszerte. Be kell folyékonyan beszél angolul az ilyen tanfolyamok.

• képesítések - Akkreditációs CIM, CAM, MRS és ICRP, a főbb szervezetek marketing és nemzetközileg elismert tagjai EMC (Európai Marketing Szövetség). Az Ön minősítése kapsz egy minősítési előírásoknak világszerte elismert és elősegíti a szakmai mutációk.

• Távoli képzés / oktatás en-sor- előírt azonos a "face-to" tartalmilag és támogatást.

• Kötelező class Angliában.

Magas színvonalú oktatás

A tutorok mind professzionális marketing vagy PR. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gazdagítsák oktatási és szakoktatási és hogy kiváló siker aránya. Jelenleg már a kar több mint 60 professzorok különböző hátterű, különböző tapasztalatok és ismeretek.

Sikerességi ráta

A küldöttek mindig is kiváló eredményeket. A tavalyi év folyamán 75 osztályok a sikerességi arány 100%

Képzési anyagok: A vendégek számára oktatási támogatás magas színvonalú

  • A személyes tutor felvesszük Önnel egész edzés - Természetesen tartalmazó értékelési útmutatók gyakorolja, valós példákat, minta-előkészítési feladatok, további forrásokat, hogy elmélyítsék - példányban letett vizsgákról A vizsgáztatók jelentések, feladatok és válaszok példányokra kiválasztott - Linkek pótlólagos források - Vegye igénybe az Internet vitafórum vita és kiképzik a helyi támogató csoportok - Online Webszemináriumok - Konferencia Podcast

Helyszínek

Cambridge

Address
Cambridge Marketing Colleges
Cygnus Business Park
Middlewatch
Swavesey

CB24 4AA Cambridge, Anglia, Egyesült Királyság