Cardiff Sixth Form College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Történelem

Cardiff Sixth Form College : A kezdet

Cardiff Sixth Form College ot 2004-ben alapították. Kicsi, magániskolai kollégiumként úttörő úton úttörő szerepet töltöttünk. Kisebb osztályméretek, kiváló tanítás és egyéni figyelem kombinálása minden hallgató számára; hittünk a tápláló potenciálban - és az eredmények első osztályúak voltak.

Azóta a kollégium erőssé vált. A gyors növekedés szükségessé tette a fejlesztést minden fronton. A főiskolát kétszer olyan helyre emeltük, hogy a megszületett eredményekről kiderült, és most a Newport Road Trinity Bíróságon lakunk. Cardiff városának szívében a modern, tágas egyetemünk tökéletes helyszín a növekvő ambíciókért - és még mindig bővülünk!

2009-ben a Cardiff Sixth Form College elfogadta első nemzetközi hallgatóit. Azóta egyre több külföldi diákot fogadtunk el, akik beszállási lehetőségeket és első osztályú lelkipásztori ellátásokat biztosítottak. Cardiff Sixth Form College egy alaposan multikulturális környezet. Büszkék vagyunk a sokszínűségünkre, és most több mint 30 különböző nemzetiségű diákot hallgatunk kollégiumunkon.

Minden tekintetben nőttünk - több személyzet, több tanítás, több siker! Most, a Cardiff Sixth Form College elérte célját - a Top Independent School az Egyesült Királyságban A-szintű eredményekkel! Büszkék vagyunk az eredetünkre, de most már várjuk a jövőt. Célunk, hogy továbbra is törekszünk a sikerre; a fegyelmezett és kreatív tanítás élvonalában áll az eljövendő generációk számára.

Egyedülálló megközelítésünk

Hogyan csináljuk?

Hogyan érhet el magas színvonalat? Milyen oktatási formát alakít ki a legjobban lekerekített diákok? Melyik tanulási környezet valóban működik? Ezek a kérdések a Cardiff Sixth Form College minden nap kérdeznek.

Mint a diákjaink, keményen dolgozunk a tanulmányainkon. Elemezzük osztályainkat és tanítási stílusainkat; folyamatosan törekszenek tökéletesre. Mindig lehetséges javítani - van egy tudomány a tanításhoz. Az oktatás - nagy és kicsi - részleteinek értékelésével a hallgatók számára a lehető legjobb légkört biztosítjuk.

A hagyomány fontos. Minden iskolának szüksége van egy kultúrára. A Cardiff Sixth Form College ban azonban a kultúránk alaposan jelen van. Számos angol bentlakó iskola hosszú történetekre és örökségre támaszkodik. Itt Cardiffban várjuk. Szeretnénk a jövőre építeni, és az a szabvány, amellyel minden iskolát megítélnek. És eredményeink azt mutatják, hogy már útban vagyunk ...

2017-ben a hallgatók 92% -a A * -A minősítést ért el, míg a diákok 99% -a A * -B osztályokat ért el. Nyolcéves rendezvénysorozatunk során a Top Private Co-educational Boarding School és a Top Independent Sixth Form College volt az Oktatási Tanácsadók Díjában. Ezenkívül az A-Level eredményeket rangsoroltuk a The Telegraph és a The Times által öt egymást követő évben kiadott bajnoki táblákban.

A díjátadóktól és az akkreditációkról további információért kérjük, látogasson el a Díjjába.

a kelet találkozik a nyugattal

Cardiff Sixth Form College szó szerint keresi a világot a legjobb oktatási megközelítésekhez. Tanítási filozófiánk mind Keletről, mind Nyugatról szól. Mint a multikulturális hallgatói testünkhöz, úgy véljük, hogy integrált módszereink különböznek egymástól a többi fedélzeti kollégiumtól.

A keleti oktatás díjakat szigorú és fegyelmezett, és a hallgatók elsajátítják az alapvető tantárgyakat a hallgatói testületben, míg a nyugati megközelítések értékelik az egyéni kreativitást. Minden tanuló lelkipásztori ellátást kapott, és arra ösztönözte őket, hogy támogassák a számukra egyedülálló tehetségeket.

A Cardiff Sixth Form College -nál nem hiszem, hogy nem kellene választania. Tanításaink egyesítik mindkét rendszer erősségeit, hogy egyedi oktatási megközelítést hozzanak létre. Minden diák számára biztosítjuk az erõs, fegyelmezett tantárgyi tanterveket, miközben nyomon követjük és segíti az egyéni haladást. Keményen dolgozunk a fokozatokon, és felkészítjük minden tanulónak a készségeket és a magabiztosságot, hogy túlélhessék életüket. Diákjaink készek csatlakozni az egyetemekhez az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, vagy bárhol máshol a világon! A nevelés nem ér véget velünk, de úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb kezdet.

Akkreditációk és díjak

Cardiff Sixth Form College büszke arra, hogy a nyolcadik egymást követő évben az oktatási tanácsadók bajnoki tábláinak csúcsán helyezkedik el, két kategóriában:

  • A legnépszerűbb társaképző iskola
  • Felső Független Hatodik Képző Főiskola

Az Egyesült Királyság oktatási tanácsadói, a világ minden tájáról érkező szülők számára tanácsadással foglalkozó szakértői magánoktatási tanácsadók összeállítják az Egyesült Királyságban az iskolák által közvetlenül nyújtott A Level statisztikákat, és éves díjakat ítélnek oda a legmagasabb intézmények számára az A * -A százalék alapján.

A kristálydíjakat, ahogyan ismerték, bemutatták a Cardiff Hatodik Formavezetőnek, Gareth Colliernek, a Les Webb Oktatási Tanácsadóknak és az Oktatási Tanácsadónak, Ryan Crittendennek. Cardiff Sixth Form College megnyerte ezeket a kitüntetéseket a kiemelkedő 2017-es A-szintű eredményeknek köszönhetően, amelyekben 99% A * -B értéket ért el; 92% -a A * -A-fokozat volt. Ha teljes jelentést szeretnénk látni eredményeinkről, kérjük, látogasson el az A-szintű eredményekre.

Akkreditáció

Legutóbbi ellenőrzésünk (2016) után a Független Iskolák Felügyelősége (ISI) a Cardiff Sixth Form College ot "meghaladja az oktatás minőségére vonatkozó elvárásokat".

A jelentés tovább folytatta:

"A tanterv, a tanítás és a tanulók eredményei kiválóak, a hallgatók rendkívül jó oktatást kapnak célkitűzéseikkel és a kollégium céljával összhangban ... a diákok egészségének, biztonságának és jólétének rendszerei kiválóak ... a hatékonyság az irányítás, a vezetés és a vezetés kiváló. "

Helyszínek

Cardiff

Cardiff Sixth Form College

Telefonszám
(+44) 029 2049 3121