Hivatalos Leírás

A kollégiumról

Egy magániskola Oxford szívében található, a Carfax College specializálódott a legmagasabb minőségű egy-egy és kis csoportos oktatáshoz.

A Carfax strukturált tanulási környezetet és barátságos, érzékeny közösséget kínál. Itt minden tanuló külön figyelmet, támogatást és bátorítást kap, nemcsak az akadémiai célok elérése érdekében, hanem személyes jólétük szempontjából is. Akár az A-szintekre, a GCSE-kre vagy más képesítésekre való áttérés, akár egy vizsga vagy egy átképzésre való áttérés, a tanulók személyre szabott programokat kapnak, amelyek céljaik és szükségleteikhez szorosan illeszkedő tanulással rendelkeznek, beleértve a speciális oktatási igényekkel rendelkező szakembereket is. A fiatalabb diákok olyan önálló tantervet követnek, amelyet szakszerűen felkészítettek arra, hogy előkészítsék őket a vezető középiskolák számára.

A Carfax gazdag kulturális örökséggel és a városban virágzó kulturális és sportegyesületekkel karöltve ösztönzi a tanulókat arra, hogy részt vegyenek a Közösségen kívüli tevékenységekben. Számos szálláslehetőség is rendelkezésre áll.

A csoportos tanfolyamok szeptemberben és februárban kezdődnek, de az egyes kurzusok az év bármely szakában indulhatnak. Rövid és részidős tanfolyamokat is kínálnak egész évben, beleértve a hétvégéket és az ünnepeket.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

A-levels

Carfax College Oxford

Az A-szintek egy "arany standard" minősítés, amelyet az egyetemek és a munkaadók világszerte elismertek a tudományos kiválóság jegyében. A legtöbb diák három A-szintet ve ... [+]

Az A-szintek egy "arany standard" minősítés, amelyet az egyetemek és a munkaadók világszerte elismertek a tudományos kiválóság jegyében. A legtöbb diák három A-szintet vesz igénybe, és a legtöbb egyetem ezt igényli, de más számok kettő és öt között nem ritkák.

Az A-szinteken való tanulás igényes folyamat, és általában két teljes évet vesz igénybe az iskolai vagy főiskolai környezetben. Ez a struktúra azonban nem mindenki számára felel meg.

A diákok számára, akik nem szabványos dátummal, nagyobb egyéni támogatási szinttel vagy szokatlan kombinációk megszerzésével vagy opcionális modulokkal kívánnak részt venni, a Carfax College segítséget nyújt.... [-]

Egyesült Királyság Oxford
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul

Előkészítő Év

Carfax College Oxford

A Carfax a diákok széles skáláját kínálja a brit és az amerikai egyetemek számára, valamint a világ vezető egyetemeihez vezető úton. ... [+]

A Carfax a diákok széles skáláját kínálja a brit és az amerikai egyetemek számára, valamint a világ vezető egyetemeihez vezető úton.

Egyes tanulók egy-két évet töltenek el a kollégiumban, felkészülnek az A-szintek vagy egyéb képesítések készítésére, valamint a tanfolyam-specifikus szabványos tesztek (vagy az amerikai egyetemek pályázói esetében a Advanced Placement (AP) és SAT), míg mások csatlakoznak a hétvégi, esti vagy ünnepi tanfolyamokhoz.

A Carfax egy "alapítványi programot" is kínál, beleértve (ha szükséges) angol nyelvoktatást, hogy nemzetközi diákokat készítsen a vezető egyetemekbe való belépéshez.

A tanfolyamokat úgy alakították ki, hogy kielégítsék az egyes tanulók sajátos igényeit, attól függően, hogy mely egyetemeket kíván bejutni.... [-]

Egyesült Királyság Oxford
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Carfax College Oxford

A nemzetközi diákoknak gyakran segítségre van szükségük angolul. Ha az akadémiai kurzus megkezdése nem lehetséges anélkül, hogy először angolul javulna, a tanulónak inten ... [+]

A nemzetközi diákoknak gyakran segítségre van szükségük angolul. Ha az akadémiai kurzus megkezdése nem lehetséges anélkül, hogy először angolul javulna, a tanulónak intenzív angol nyelvtanfolyamra kell irányulnia.

A Carfax rendkívül személyre szabott angol nyelvtanfolyamokat kínál, amelyek a leginkább javító területekre irányulnak. Ha a tanuló egy akadémiai kurzusra törekszik, akkor a tanítás az érintett tantárgyakra irányulhat. Ha egyéni tanfolyamot követünk, akkor a program egyensúlya úgy módosítható, ahogyan a tanuló előrehalad, és az egyetemi tárgyak óráit be lehet vezetni, amint a tanuló eléri a megfelelő szintet.

A diákok néha előnyösek lesznek a további angol nyelvórák folytatásával, miközben teljes munkaidős tanulmányi kurzust tartanak. A Carfax fel tudja mérni a szükséges támogatási szintet, és beépítheti a diákok menetrendjébe tartozó további tanulságokat.... [-]

Egyesült Királyság Oxford
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul