Carfax College Oxford

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A kollégiumról

Egy magániskola Oxford szívében található, a Carfax College specializálódott a legmagasabb minőségű egy-egy és kis csoportos oktatáshoz.

A Carfax strukturált tanulási környezetet és barátságos, érzékeny közösséget kínál. Itt minden tanuló külön figyelmet, támogatást és bátorítást kap, nemcsak az akadémiai célok elérése érdekében, hanem személyes jólétük szempontjából is. Akár az A-szintekre, a GCSE-kre vagy más képesítésekre való áttérés, akár egy vizsga vagy egy átképzésre való áttérés, a tanulók személyre szabott programokat kapnak, amelyek céljaik és szükségleteikhez szorosan illeszkedő tanulással rendelkeznek, beleértve a speciális oktatási igényekkel rendelkező szakembereket is. A fiatalabb diákok olyan önálló tantervet követnek, amelyet szakszerűen felkészítettek arra, hogy előkészítsék őket a vezető középiskolák számára.

A Carfax gazdag kulturális örökséggel és a városban virágzó kulturális és sportegyesületekkel karöltve ösztönzi a tanulókat arra, hogy részt vegyenek a Közösségen kívüli tevékenységekben. Számos szálláslehetőség is rendelkezésre áll.

A csoportos tanfolyamok szeptemberben és februárban kezdődnek, de az egyes kurzusok az év bármely szakában indulhatnak. Rövid és részidős tanfolyamokat is kínálnak egész évben, beleértve a hétvégéket és az ünnepeket.

Helyszínek

Oxford

Address
39-42 Hythe Bridge Street
OX1 2EP Oxford, Anglia, Egyesült Királyság