Celtic English Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Celtic angol Akadémia egy British Council akkreditált angol nyelvi központ.

AJÁNLUNK angol órák kiváló kis diák személyzet aránya, mint osztályok legfeljebb csak 10 fő. Ez egy barátságos diák-központú tanulási környezet, amely biztosítja, hogy minden diák megkapja a figyelmet, hogy ő kell, hogy sikerül.

Tudtad?

Mi által akkreditált a British Council és az ISI és tagja az angol UK. 98% -a diákok azt mondják, hogy ők azt javasolja Celtic angol Akadémia a barátok és a család. Nyarán 2015, mi volt a diákok akár 50 különböző nemzetiségű tanuló velünk.

Cardiff kényelmes hollétéről is egyszerűvé teszik a diákok, hogy vizsgálja meg több brit vonattal vagy busszal. Ez egy alacsony költségű, kozmopolita város, amely Európa egyik legnagyobb bevásárlóközpontja, a korábbi olimpiai helyszín, és a 2014-es Európai Fővárosa Sport.

A nevünk

Korábban az úgynevezett kelta Iskola, megújítottuk név egyeztetni az új identitás: Celtic tükrözi a kulturális örökség a helyszín. Megtartottuk ezt a részét a nevet, mert a kelta English Academy szerzett jó hírnevét élőszóban a kelta Iskola. Azt akarjuk, hogy a megújult márka nyerhet.

Az angol a termék, amit árul. A szó hatalma, mint termék és a szimbólum a lehetőség azok számára, akik szeretnének tanulni.

Akadémia a rangos szó, mint az iskolában. Az iskolák gyakran társul egy fiatalabb közönség, és kötelező részvétel. Akadémia ad a látás hallgatók növekvő és halad, és jobban megfelel a minőségi oktatás számára hozzáférhető, minden korosztály számára.

Értékeink

A pénz értéke Etikai Személyes Szakmai Rugalmas Gondoskodó Alapított Társadalmi Változatos multikulturális Student barát Biztonságos üdvözölve kulturálisan gazdagító

Helyszínek

Cardiff

Celtic English Academy

Address
18 Park Grove
CF10 3BN Cardiff, Wales, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 29 2034 4805