Chef Academy London

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Chef Academy London ot 2007-ben alapították. Az olaszországi hatalmas siker után első iskolánkat nyitottuk meg az Egyesült Királyságban, London központjában. Célunk, hogy felkészítsük diákjainkat szakmai szakácsokká.

Olyan hatékony gyakorlati képzést kínálunk, amely a hallgatóknak minden eszközt és készséget biztosít ahhoz, hogy karrierjét professzionális szakácsként kezdjék. A tanfolyam során egy éttermeink valamelyikét, az egyik séf oktatónkat kiképzi. Élvezheti az élő professzionális konyhában való munkát és az éttermi üzlet belső nézetét. A séf-rutin minden aspektusával foglalkozik, a friss termékek választékától kezdve az élelmiszerek költségének kiegyensúlyozásáig. Meg fogja tanulni az összes technikát, amire a munka azonnal elkezdődik. A legfontosabb szempont, és miért hisszük, hogy a leghatékonyabb formában tanítjuk, hogy szakemberektől tanul a szakmai környezetben. Mi vagyunk az egyetlen iskola, amely ezt a fajta edzést kínálja, és ez az oka annak, hogy diákjaink ilyen magas sikerességgel rendelkeznek.

Jelenleg a következő kurzusokat ajánljuk: Hospitality Management

Az egyik tanfolyamunk elvégzése után minden olyan eszközzel rendelkezünk, amire a karriered elindításához szükséges. Ön HACCP minősítéssel rendelkezik, diplomásot kap a Chef Academy London , amely nemzetközileg elismert és akkreditált az ASIC (Akkreditációs szolgálat nemzetközi kollégiumok) számára. Biztosan tudni fogja a konyhában az utat, és minden olyan technikával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy belépjen a konyhába, mint a dandár aktív tagja.

Itt a Chef Akadémiánál a legjobbat szeretnénk a diákjaink jövője számára. Amikor befejezi a tanfolyamot, egy karrier csapatunk tagja megtalálja az Ön számára tökéletes munkát, és gondoskodik az Ön számára készített interjúkról. Jelenleg 100% -os foglalkoztatási arányunk van.

Új és izgalmas kurzusok!

Nézze meg vadonatúj tanfolyamunkat Vendéglátás Menedzsment és Haladó Élelmiszertudomány! Tanuld meg, hogy válj profi szakácsmá, és mennyire sikeresen és hatékonyan kezelheti saját konyháját.

Álmodsz arról, hogy az élelem iránti szenvedélyedet izgalmas új üzletbe vagy karrierré változtatod?

Csatlakozzon hozzánk egy tanfolyamunkra, és indítsa el a jövőjét a kulináris mezőben!


A tanfolyam céljai

A Chef Academy diákjai megtanulják a főzés szakmáját a professzionális platformról, hogy tapasztalatokat szerezzenek a területen. Rendelkezésre álló, praktikus és hatékony kurzusokat kínálunk, amelyek nem csak a főbb főzési technikákat tanítják, hanem azt is tanítják, hogy milyen szakácsként dolgozik egy professzionális konyhában.

Diákjainknak lehetősége nyílik a londoni legjobb szakácsok mellett, a csúcsminőségű étkezéstől a Michelin csillagos színvonalig, éttermük konyhájában. A kurzus sikeres befejezése után azonnal készen áll a munkára. Minden gyakorlati és elméleti készséggel magabiztosan belépnek egy professzionális konyhába.

A Chef Academy egy elismert iskola, amely nemzetközileg elismert. Az akadémiát Olaszországban alapították, és hatalmas sikert arattak, röviddel ezután Londonban nyílt meg egy másik iskola, amely az Egyesült Királyságban leginkább elismert. A Chef Academy-től végzett főiskola hozzáférést biztosít a főzés szakma világához. Iskolánk nemzetközileg elismert ASIC (Akkreditációs Szolgálat nemzetközi iskolák számára).


Chef Academy Certificate

Chef Academy London egy tekintélyes és nemzetközileg elismert oktatási intézmény. Napjaink során egyre több pályázó szeretne belépni egy magas szakmai kurzusunkra, a Chef Academy London egyik legismertebb oktatási intézménye. Büszkék vagyunk arra, hogy minőségi kurzusokat készítünk és előkészítjük a legjobb szakképző szakembereket az iparágban!

Iskolánk nemzetközileg elismert ASIC (a nemzetközi főiskolák akkreditációs szolgálata), amely lehetővé teszi diákaink számára, hogy karrierjüket nemzeti vagy nemzetközi területen folytassák.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

A Michelin Starred Chef Course kurzusa (300 óra)

Campus Nappali 3 hónapok February 2019 Egyesült Királyság Mayfair

Ez a kurzus olyan szakembereknek szól, akik szeretnék növelni pályafutásukat. Az üzleti szakmában dolgozó szakácsok tudják, mennyire fontos tapasztalatokat szerezni egy Michelin csillagozott konyhában, és ez is segíthet a készségek, a tudás és a keresőképesség javításában. Fejlesztési konyhánkban való képzés után lehetőséget adunk a diákoknak arra, hogy Michelin Starred partnereink bármelyik konyhájába belépjenek. [+]

Ez a kurzus olyan szakembereknek szól, akik szeretnék növelni pályafutásukat.

Az üzleti szakmában dolgozó szakácsok tudják, mennyire fontos tapasztalatokat szerezni egy Michelin csillagozott konyhában, és ez is segíthet a készségek, a tudás és a keresőképesség javításában. Fejlesztési konyhánkban való képzés után lehetőséget adunk a diákoknak arra, hogy Michelin Starred partnereink bármelyik konyhájába belépjenek.

Itt, a 225 órás edzés során, bővíteni fogják a kulináris képzelőerejüket és megkapják a szükséges élményt, ami segít a hallgatóknak abban, hogy fokozzák vágyukat, hogy olyan sikeresek legyenek, amennyire lehetséges.... [-]


Halal haladó szakmai tanfolyam (550 óra)

Campus Nappali 6 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Mayfair

Ezzel a kurzus keretében a Chef Academy of London 100 órányi edzést biztosít a fejlesztőképzésben a képzett Chef Trainerrel. A diákok megtanulják és javítják a szükséges készségeket, csak Halal hús felhasználásával, hogy egy partnerünkbe bejussanak egy professzionális környezetbe a következő 450 órára. A program végén a hallgató teljesíti a szükséges tapasztalatokat, hogy karrierjét egy profi Chef's World-ban kezdheti. [+]

Ezzel a kurzus keretében a Chef Academy of London 100 órányi edzést biztosít a fejlesztőképzésben a képzett Chef Trainerrel.

A diákok megtanulják és javítják a szükséges készségeket, csak Halal hús felhasználásával, hogy egy partnerünkbe bejussanak egy professzionális környezetbe a következő 450 órára.

A program végén a hallgató teljesíti a szükséges tapasztalatokat, hogy karrierjét egy profi Chef's World-ban kezdheti.

Tanfolyamprogram

A tanfolyam időtartama: 550 óra / 6 hónap

Fejlesztési képzés (100 óra)

Az online HACCP képzés befejezése a tanfolyam megkezdése előtt.Bevezetés egy professzionális konyhába vezetõképzési trénerünkkel.Konyha túraTűzbiztonságEgészség és biztonságA konyha szabályaiKézi vezérlésKonyhai gépek, edények és késekVágási technikákMise en hely és konyha szakaszokmise en hely a készletek, szószok és levesekhúsok, halak és kagylók mise en helyéremise en hely a zöldségek és a friss gyógynövényekízekA kezdők, a hálózati, az oldalak és a desszertek közötti különbségek (részek és időzítés stb.)HúsHalMártások és levesekTészta és rizottóPörköltKészletek és kötszerekFőzési technikák (grillezés, sütés, pörkölés, sütés, serpenyő, mély sütés, gőzölés, merülő főzés, párolás és párolás)Előadói képességekKenyér és élesztő termékekSütemény (Sütemény, desszertek és édességek)... [-]

Kosher Szakmai Chef Kurzus (400 óra)

Campus Nappali 4 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Mayfair

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy bejelentsük szakmai Kosher Chef kurzusunkat. Ezt a kurzust kóser alkotók segítségével kóser kenyéren tanítják. A tanfolyam hús lesz, és összpontosul, és követi az összes zsidó étrendet. A zsidó naptárban is dolgozunk. minden olyan közönségre vonzódunk, akik igazi professzionális kóser főzésre vágynak. [+]

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy bejelentsük szakmai Kosher Chef kurzusunkat. Ezt a kurzust kóser alkotók segítségével kóser kenyéren tanítják. A tanfolyam hús lesz, és összpontosul, és követi az összes zsidó étrendet. A zsidó naptárban is dolgozunk. minden olyan közönségre vonzódunk, akik igazi professzionális kóser főzésre vágynak.

Tanfolyamprogram

Tanfolyam időtartama: 400 óra / 4 hónap

Fejlesztési képzés (80 óra)

Az online HACCP képzés befejezése a tanfolyam megkezdése előtt.Bevezetés egy professzionális konyhába vezetõképzési trénerünkkel.Konyha túraTűzbiztonsági / találkozási pontEgészség és biztonságA konyha szabályai / Konyha biztonságaKézi vezérlésKóser szabályokKonverziós táblázatok és magyarázatokKonyhai gépek, edények és késekVágási technikákMise en hely és konyha szakaszokmise en hely a készletek, szószok és leveseka hús, a baromfi helyétmise en hely a zöldségek és a friss gyógynövényekÍzek (keserű, savanyú, édes, umami, sós)A canapes, a starters, a mains, sides és a desszertek meghatározásacanapesHúsHalZöldségek és gabonafélékRizsFriss tésztaMártások, levesek, készletek és kötszerekFőzési technikák (grillezés, pörkölés, sütés, serpenyő, sütés, gőzölés, merülő főzés, párolás, párolásElőadói képességekKenyérCukrászsüteménysüteményekCukor... [-]

Pálya Advanced Professional Chef Course (550 óra)

Campus Nappali 6 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Mayfair

Ezzel a kurzussal a diákok először képzést kapnak a fejlesztő konyhánkban, ahol szakképzett szakácsmesterünk fedezi az alapismereteket és a fejlett technikákat, amelyek alaposan átgondolják programunk minden tárgyát. Miután befejeződött a tanfolyam ezen része, a diákok eljutnak a szakmai kolléga dolgozójának gyakorlati készségeiből. Ez készíti el őket a tanfolyam következő részére: 400 óra egy éttermi partnerünk konyhájában. A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy két partnert vegyenek fel, hogy a különböző szakácsok teljes képződményeit élvezhessék, különböző stílusokat és még különféle főzési technikákat kínálva. Ez valóban a végső szakmai képzési program! [+]

Ezzel a kurzussal a diákok először képzést kapnak a fejlesztő konyhánkban, ahol szakképzett szakácsmesterünk fedezi az alapismereteket és a fejlett technikákat, amelyek alaposan átgondolják programunk minden tárgyát.

Miután befejeződött a tanfolyam ezen része, a diákok eljutnak a szakmai kolléga dolgozójának gyakorlati készségeiből. Ez készíti el őket a tanfolyam következő részére: 400 óra egy éttermi partnerünk konyhájában. A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy két partnert vegyenek fel, hogy a különböző szakácsok teljes képződményeit élvezhessék, különböző stílusokat és még különféle főzési technikákat kínálva. Ez valóban a végső szakmai képzési program!... [-]


Szakmai szakács tanfolyam (325 óra)

Campus Nappali 3 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Mayfair

A diákok 75 órányi edzést kapnak fejlesztõi konyhánkban a szakképzett séf trénerünkkel. Ez az intenzív tanfolyam megkönnyíti a hallgatók minden szükséges ismeretét, hogy minden étterembe beléphessenek. Ezt követi 250 óra az éttermi partnerünk konyhájában. Itt a diákok esélyt kapnak a csapat tagjaiként való képzésre, tanulhatnak valódi szakemberekből egy strukturált környezetben, és megkapják a képzést, amely lehetővé teszi számukra, hogy azonnal menjenek be a főzési üzletbe. [+]

A diákok 75 órányi edzést kapnak fejlesztõi konyhánkban a szakképzett séf trénerünkkel. Ez az intenzív tanfolyam megkönnyíti a hallgatók minden szükséges ismeretét, hogy minden étterembe beléphessenek. Ezt követi 250 óra az éttermi partnerünk konyhájában. Itt a diákok esélyt kapnak a csapat tagjaiként való képzésre, tanulhatnak valódi szakemberekből egy strukturált környezetben, és megkapják a képzést, amely lehetővé teszi számukra, hogy azonnal menjenek be a főzési üzletbe.

Tanfolyamprogram

A tanfolyam időtartama: 325 óra / 3 hónap

Fejlesztési képzés (75 óra)

Az online HACCP képzés befejezése a tanfolyam megkezdése előtt.Bevezetés egy professzionális konyhába vezetõképzési trénerünkkel.Konyha túraTűzbiztonságEgészség és biztonságA konyha szabályaiKézi vezérlésKonyhai gépek, edények és késekVágási technikákMise en hely és konyha szakaszokmise en hely a készletek, szószok és levesekhús, baromfi, hal és kagylómise en hely a zöldségek és a friss gyógynövényekÍzek (keserű, savanyú, édes, umami, sós)A kezdők, a hálózati, az oldalak és a desszertek közötti különbségek (részek és időzítés stb.)Hús, baromfi és vadHalak és kagylókMártások és levesekTészta és rizottóPörköltKészletek és kötszerekFőzési technikák (grillezés, sütés, pörkölés, sütés, serpenyő, mély sütés, gőzölés, merülő főzés, párolás és párolás)Előadói képességekKenyér és élesztő termékekSütemény (Sütemény, desszertek és édességek)... [-]

Szakmai szakács tanfolyam - olasz konyha (325 óra)

Campus Nappali 3 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Mayfair

Ez a kurzus olyan diákok számára készült, akik az olasz konyha specializálódására szakosodott szakácsokká akarnak válni. A tanfolyam célja, hogy a hallgatókat a gyakorlatban a konyhába vezesse. A tanfolyam első 75 órájában a diákok minden szempontból elsajátítják és fejlesztik ismereteiket és készségeiket, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig. A program az olasz konyha minden aspektusát lefedi, beleértve a hagyományos és innovatív konyhát. [+]

Ez a kurzus olyan diákok számára készült, akik az olasz konyha specializálódására szakosodott szakácsokká akarnak válni. A tanfolyam célja, hogy a hallgatókat a gyakorlatban a konyhába vezesse. A tanfolyam első 75 órájában a diákok minden szempontból elsajátítják és fejlesztik ismereteiket és készségeiket, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig. A program az olasz konyha minden aspektusát lefedi, beleértve a hagyományos és innovatív konyhát.

A második lépés a 250 órás képzés, amely az egyik olasz partner éttermünkben zajlik. Itt a diákok kiszélesítik kulináris képzelőerejüket, különös figyelmet fordítanak a táplálkozásra, az ízérzékelésre, a receptek fejlesztésére és az ételek megjelenítésére. Ez a kurzus egy fantasztikus lehetőség azoknak a diákoknak, akik meg akarják szerezni a szükséges élményt, ami megerősíti azon szándékukat, hogy sikeresek legyenek egy olasz konyhában.... [-]


Tanfolyam a szakmai cukrászda és cukrászda tanfolyamok (840 óra)

Campus Nappali 6 hónapok February 2019 Egyesült Királyság Mayfair

Ez az egyedülálló, teljes idejű gyakorlati program a cukrászsütés, a sütés és a cukrászművészet minden vonatkozására összpontosít. Intenzív oktatást, fejlett felszereléseket és minőségi összetevőket kínál diákjainknak. Ez az intenzív program célja, hogy kielégítse a diákok igényeit, akik széles és alapos alapot kívánnak elérni a sütemények és sütés művészetében, a viennoiseries-től a csokoládéig és mindentől. A jól felszerelt cukrászati ​​laboratóriumban képzésünket a mi elismert cukrász szakembereink kapják. [+]

Ez az egyedülálló, teljes idejű gyakorlati program a cukrászsütés, a sütés és a cukrászművészet minden vonatkozására összpontosít. Intenzív oktatást, fejlett felszereléseket és minőségi összetevőket kínál diákjainknak. Ez az intenzív program célja, hogy kielégítse a diákok igényeit, akik széles és alapos alapot kívánnak elérni a sütemények és sütés művészetében, a viennoiseries-től a csokoládéig és mindentől. A jól felszerelt cukrászati ​​laboratóriumban képzésünket a mi elismert cukrász szakembereink kapják.

A karrierváltók, a szakemberek és a kezdők számára a cukrászsütemények ideálisak arra, hogy a sikeres karrier eléréséhez szükséges ismeretek és készségek szilárd alapját képezzék. Létfontosságú, hogy jól irányítsák, koncentrált hozzáállással és magas motivációval rendelkezzenek a tanfolyam befejezéséhez. Miután sikeresen befejeződtek, a diákok készek lesznek kitűnni a süteményiparban.... [-]


Tanfolyam a vendéglátás menedzsment és a fejlett élelmiszer-tudomány (600 óra)

Campus Nappali 6 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Mayfair

Chef Academy London nyújt a diákoknak arra, hogy profi szakácská váljanak, és rendelkezzenek a konyha sikeres és hatékony kezeléséhez szükséges készségekkel és ismeretekkel. Mi vagyunk az egyetlen londoni főiskola, amely ezt a fantasztikus lehetőséget nyújtja Önnek. Ez felkészíti Önt arra, hogy professzionális környezetbe lépjen, és lehetővé teszi, hogy karrierjét magas rangú szinten kezdjék meg, vagy ha a saját vállalkozás megnyitását tervezi, ez az út az Ön számára. [+]

Chef Academy London nyújt a diákoknak arra, hogy profi szakácská váljanak, és rendelkezzenek a konyha sikeres és hatékony kezeléséhez szükséges készségekkel és ismeretekkel.

Minden diák 75 órányi edzést indít a fejlesztõkonyhánkban, ahol a vezetõ szakács tanítja a diákokat egy professzionális konyha alapjainak, és felkészíti az élõ edzésre. Miután a fejlesztő képzés befejeződött, a diákok majd 200 órát továbbtanulnak az egyik éttermi konyhánkba, majd a Konyha minden szakaszára kiterjedő képzési programunkat követik, a képzést a vezető szakács felügyeli. A következő lépés a fejlett főzési technikák tanulmányozása, amely az egyik Michelin csillagképző partnerünknél a Michelin Star képzést 200 órára előkészíti.... [-]


Videók

Chef Academy London