Chef Academy London

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Chef Academy London ot 2007-ben alapították. Az olaszországi hatalmas siker után első iskolánkat nyitottuk meg az Egyesült Királyságban, London központjában. Célunk, hogy felkészítsük diákjainkat szakmai szakácsokká.

Olyan hatékony gyakorlati képzést kínálunk, amely a hallgatóknak minden eszközt és készséget biztosít ahhoz, hogy karrierjét professzionális szakácsként kezdjék. A tanfolyam során egy éttermeink valamelyikét, az egyik séf oktatónkat kiképzi. Élvezheti az élő professzionális konyhában való munkát és az éttermi üzlet belső nézetét. A séf-rutin minden aspektusával foglalkozik, a friss termékek választékától kezdve az élelmiszerek költségének kiegyensúlyozásáig. Meg fogja tanulni az összes technikát, amire a munka azonnal elkezdődik. A legfontosabb szempont, és miért hisszük, hogy a leghatékonyabb formában tanítjuk, hogy szakemberektől tanul a szakmai környezetben. Mi vagyunk az egyetlen iskola, amely ezt a fajta edzést kínálja, és ez az oka annak, hogy diákjaink ilyen magas sikerességgel rendelkeznek.

Jelenleg a következő kurzusokat ajánljuk: Hospitality Management

Az egyik tanfolyamunk elvégzése után minden olyan eszközzel rendelkezünk, amire a karriered elindításához szükséges. Ön HACCP minősítéssel rendelkezik, diplomásot kap a Chef Academy London , amely nemzetközileg elismert és akkreditált az ASIC (Akkreditációs szolgálat nemzetközi kollégiumok) számára. Biztosan tudni fogja a konyhában az utat, és minden olyan technikával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy belépjen a konyhába, mint a dandár aktív tagja.

Itt a Chef Akadémiánál a legjobbat szeretnénk a diákjaink jövője számára. Amikor befejezi a tanfolyamot, egy karrier csapatunk tagja megtalálja az Ön számára tökéletes munkát, és gondoskodik az Ön számára készített interjúkról. Jelenleg 100% -os foglalkoztatási arányunk van.

Új és izgalmas kurzusok!

Nézze meg vadonatúj tanfolyamunkat Vendéglátás Menedzsment és Haladó Élelmiszertudomány! Tanuld meg, hogy válj profi szakácsmá, és mennyire sikeresen és hatékonyan kezelheti saját konyháját.

Álmodsz arról, hogy az élelem iránti szenvedélyedet izgalmas új üzletbe vagy karrierré változtatod?

Csatlakozzon hozzánk egy tanfolyamunkra, és indítsa el a jövőjét a kulináris mezőben!


A tanfolyam céljai

A Chef Academy diákjai megtanulják a főzés szakmáját a professzionális platformról, hogy tapasztalatokat szerezzenek a területen. Rendelkezésre álló, praktikus és hatékony kurzusokat kínálunk, amelyek nem csak a főbb főzési technikákat tanítják, hanem azt is tanítják, hogy milyen szakácsként dolgozik egy professzionális konyhában.

Diákjainknak lehetősége nyílik a londoni legjobb szakácsok mellett, a csúcsminőségű étkezéstől a Michelin csillagos színvonalig, éttermük konyhájában. A kurzus sikeres befejezése után azonnal készen áll a munkára. Minden gyakorlati és elméleti készséggel magabiztosan belépnek egy professzionális konyhába.

A Chef Academy egy elismert iskola, amely nemzetközileg elismert. Az akadémiát Olaszországban alapították, és hatalmas sikert arattak, röviddel ezután Londonban nyílt meg egy másik iskola, amely az Egyesült Királyságban leginkább elismert. A Chef Academy-től végzett főiskola hozzáférést biztosít a főzés szakma világához. Iskolánk nemzetközileg elismert ASIC (Akkreditációs Szolgálat nemzetközi iskolák számára).


Chef Academy Certificate

Chef Academy London egy tekintélyes és nemzetközileg elismert oktatási intézmény. Napjaink során egyre több pályázó szeretne belépni egy magas szakmai kurzusunkra, a Chef Academy London egyik legismertebb oktatási intézménye. Büszkék vagyunk arra, hogy minőségi kurzusokat készítünk és előkészítjük a legjobb szakképző szakembereket az iparágban!

Iskolánk nemzetközileg elismert ASIC (a nemzetközi főiskolák akkreditációs szolgálata), amely lehetővé teszi diákaink számára, hogy karrierjüket nemzeti vagy nemzetközi területen folytassák.

Helyszínek

Mayfair

Address
Hanover Square,17
W1S 1BN Mayfair, Anglia, Egyesült Királyság

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: