Hivatalos Leírás

Rólunk

Cheshire College - dél

Célunk, hogy tanulóink számára olyan készségeket, tapasztalatokat és képesítéseket biztosítsunk, amelyek felkészítik őket jövőbeli karrierjükre vagy magasabb szintű tanulmányaikra az egyetemen vagy az egyetemen. Arra biztatjuk diákokat, hogy váljanak magabiztos személyekké, akik jövőbeli karrierjük során értékes hozzájárulást nyújtanak a vállalkozások és a helyi gazdaság számára.

Ajánlatunk

Számos kurzust kínálunk helyi közösségeinknek, a belépési szinttől a 7. szintig, az alábbiak szerint:

  • Egy szinten
  • Teljes munkaidős tanfolyamok
  • Szakmai gyakorlati képzés
  • Részidős tanfolyamok felnőtteknek
  • Belépési és felsőoktatási kurzusok
  • Különleges képzés a munkaadók számára
  • Matematika, angol, IT és ESOL tanfolyamok felnőtteknek
  • Programok nemzetközi hallgatók számára
  • Futures program

Erős kapcsolatok a vállalkozásokkal

Büszkék vagyunk arra, hogy szoros kapcsolatainkkal állunk mindenféle méretű helyi vállalkozással, akik részesülnek a munkahelyen vagy a főiskolai egyetemen működő testreszabott képzésből, valamint a gyakorlati képzés széles skálájából, mint például könyvelés, vendéglátás, építés, mérnöki munka és fogászati ápolás. Együttműködünk a régiók számos jelentős helyi munkáltatójával, például a Bentley, a Brownlow Furniture, az Ecolab, a Vauxhall Motors, a Scottish Power, az Unilever, a Brunning és az Price, valamint a National Grid.

Jóváhagyott gyakornoki szolgáltató

Jóváhagyott gyakornoki szolgáltatóként támogathatjuk azokat a helyi munkáltatókat, akik az új Levy rendszert használják, hogy üzleti gyakorlataikban gyakornokokat toborzzanak és képezzenek. Üzleti fejlesztési csapata oktatási igények elemzését is elvégezheti és javaslatot tehet a szervezetre szabott képzési és fejlesztési stratégiára vonatkozóan, miközben hozzáférhet a vállalkozások pénzügyi támogatásához.124013_boy-524512_960_720.jpg
TaniaVdB / Pixabay

Program oktatási nyelve:
  • English (UK)

Az intézmény további kínálata:

A-levels

Cheshire College - South & West

Cheshire College - South ... [+]

A szintek

Cheshire College - dél

Az A szint nemzetközileg elismert képesítés az egyetemi belépéshez. Általában a hallgatók három tantárgyat választanak két év alatt. Tanulmányuk végén minden választott tantárgyra vizsgát tesznek.

A legkorszerűbb egyetemen és egy erre a célra kijelölt nemzetközi irodában a hallgatók minden szükséges támogatást megkapnak ahhoz, hogy gyorsan betelepedjenek és kényelmesen érezzék magukat.

455992 / Pixabay

A szintű tantárgyak széles skáláját kínáljuk:Művészet - divatArt - KépzőművészetMűvészetBiológiaÜzleti tanulmányokKémiaKlasszikus civilizációkSzámítástechnikaTánc (BTEC tanúsítvány)Dráma és színházKözgazdaságtanAngol nyelvAngol irodalomFranciaTovábbi matematikaFöldrajzGeológianémetTörténelemTörvényMatematikaMatematikai tanulmányok (Core Maths Cert)Matematika (AQA 3. szintű tanúsítvány)MédiaismeretZenei előadás (BTEC tanúsítvány)Zenetechnika (BTEC tanúsítvány)Filozófia, etikaFényképezésTestnevelésFizikaPolitikaPszichológiaSzociológiaspanyolKiemelkedő eredmények ünneplése!... [-]
Egyesült Királyság Crewe
Szeptember 2020
English (UK)
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul

Cheshire College - South & West