Churchill Square Training And Development

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Hogyan tudunk segíteni

Tapasztalt tanácsadóink lehetővé teszik Önnek, hogy a lehető legjobbak legyenek a személyes gyorsító tanfolyamainkkal, valamint olyan speciális vállalati oktatási csomagokat is kínálunk, amelyek konkrét előnyöket nyújtanak mind az egyén, mind a szervezet számára.

Innovatív technikákat alkalmazva, köztük világszerte elismert pszichometriai eszközöket az öntudatosság fejlesztése és a csapatközi kapcsolatok erősítése érdekében, legyen szó akár nagy teljesítményű csapatok létrehozásáról vagy konfliktuskezelésről, képzési tanfolyamot és úttörő technikákat tartalmaz. Futtatjuk rendkívül népszerű "munkavállalói napjainkat", ahol egy szórakoztató napot egy speciálisan testre szabott oktatási elem kombinál.

Kik vagyunk?

A Churchill téren , mint képzési szolgáltatónak hiszünk abban, hogy az akadémiai, gyakorlati, szervezeti és vezetői képességek és tapasztalatok erős kombinációja teszi egyedülállóvá. Minden tanácsadói csapatunk és munkatársaink eddigi szakképzettséggel rendelkeznek a saját szakterületükön, és azonnal elvégezhetik az Ön igényeinek megfelelő coaching, képzési vagy vezetési tanácsadást. Minden termékünk és szolgáltatásunk versenyképes áron és hosszú távú megoldásokat kínál.

Képzési és Fejlesztési

Minőségi tréning megoldások az egyéni vagy csapatfejlesztési lehetőségek növelésére és új készségek fejlesztésére. A polcokon vagy a testre szabott oktatási megoldásokon.

Inspiráló, motiváló, szenvedélyes!

Susan LLOYD, ügyvezető tanácsadó

Susan a királyi haditengerészet megbízott tisztjét kezdte, MBA-t és pszichometriai vizsgákat kapott, és kiterjedt átmeneti karrierjét kezdte el, a központi kormányzat, a Whitehall, a Nato, a magán- és a közszféra, valamint a globális jótékonysági szervezetek körében. Tapasztalt szakember a képzési és fejlesztési, pszichometriai, kommunikációs képes kezét fordítani, hogy szinte mindent, szemmel, hogy milyen szervezetek akarnak a megfelelő áron.

Helyszínek

Portsmouth

Address
Churchill Square Consulting Ltd
Gatcombe House
Copnor Rd, Portsmouth

PO3 5EJ Portsmouth, Anglia, Egyesült Királyság

Programok

Az intézmény további kínálata: