City College Brighton & Hove

Bevezetés

Hivatalos Leírás

City College ígér kiváló tanulási tapasztalat, barátságos, támogató légkört egy nagy közösségi szellem és a kiváló lehetőség, amely újra létre igazi, működő környezetben.

City College központi campus Brighton nyüzsgő, divatos Észak-Laine negyedében, és minden évben körülbelül 7000 helyi és nemzetközi diákok választhatnak a főiskola, mint a következő lépés a karrier vagy rá egyetemen. A főiskola kínál több mint 700 tanfolyamokat, az alapvető szakmai képzés egyetemi szintű tanulmányi, valamint a széles körű angol nyelvi kurzusok.

A diákok élvezik egyedülálló tanulási környezet, ahol részévé váltak a tágabb közösség kollégium mellett UK diákok.

Megértjük, hogy kiválasztják, hogy hol tanulni fontos döntés, különösen a nemzetközi hallgatói tengerentúlról érkező.

Érv a City College Brighton - MINŐSÉG: Mi vagyunk a British Council akkreditált központ és a tagok English UK. - Megbízható: Mi egy UKVI jóváhagyott Tier 4 szponzor. - Alapított: Azt állapították meg több mint 100 évvel ezelőtt, és már régóta a barátságos nemzetközi diákok számára. - Dedikált: Az ajánlott szálláshelyek és jóléti szolgáltatások nemzetközi diákok számára. - Szakmai: Szakoktatókkal aki segít elérni a céljait. - Modern: Kiváló lehetőség, könyvtár és számítógépes központ, kávézó és ingyenes edzőterem. - Választás: Sokféle kurzus Általános angol révén az egyetemi szintig. - Inclusive: Immersion egy brit Főiskola környezetet, amely lehetővé teszi lehetőségeket, hogy befolyásolja a brit tanulók. - Móka: Rendszeres szociális rendezvényeken és diák interakció.

Helyszínek

Brighton

Address
City College Brighton and Hove
Pelham Street, Brighton

BN1 4FA Brighton, Anglia, Egyesült Királyság