Hivatalos Leírás

Augusztusban 2013-ban a College Ystrad Mynach és Coleg Morgannwg egyesült válni Coleg y Cymoedd ami azt jelenti, főiskolai a völgyekben. A College Ystrad Mynach szolgált a Caerphilly County Borough telephellyel rendelkező Abertridwr, Bargoed, Blackwood, Caerphilly, Rhymney és Ystrad Mynach.

Coleg Morgannwg szolgált a Rhondda Cynon Taff megyei telephellyel rendelkező Aberdare, Nantgarw és Rhondda. Egyesítésével, Coleg y Cymoedd Most az egyik legnagyobb továbbtanulási szolgáltató Walesben a becslések szerint 20.000 tanuló választotta, hogy tanulmányozzák és több mint 1000 munkavállalót foglalkoztat.

Helyszínek

A campus oldalak Aberdare, Nantgarw, Rhondda és Ystrad Mynach mi vagyunk az első választás a továbbtanulás Caerphilly megyében és Rhondda Cynon Taff.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd

Ez természetesen magában foglalja majd az összes alapvető eleme a walesi érettségi és azt is megadja a lehetőséget, hogy tanulmányozza a Btec Level 3 Extended Diploma IT. ... [+]

3. szint Extended Diploma in Computer Science

Ez természetesen magában foglalja majd az összes alapvető eleme a walesi érettségi és azt is megadja a lehetőséget, hogy tanulmányozza a Btec Level 3 Extended Diploma IT.

A Btec program felajánlja a lehetőséget, hogy tanulmányozza a számítástechnika mind elméleti, mind a gyakorlati alkalmazások.

Nevezési feltételek

Szüksége lesz egy 3. szintű diploma Informatika.

Lesz meghívást kapnak egy interjúban, és értékelést végez olvasási és számolási megállapítani semmilyen támogatás szükséges. A pályázóknak a megfelelő tapasztalattal, akik nem feltétlenül felelnek meg a tudományos képesítést lehet tekinteni... [-]

Egyesült Királyság Ystrad Mynach Aberdare Cardiff Tonypandy  + 1 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd

Ez a tanfolyam utat biztosítanak a felsőoktatási egy ifjúsági, közösségi, szociális munka vagy társadalomtudományok szakma. A cél a képzés az, hogy egy támogató és baráts ... [+]

A felsőoktatáshoz való hozzáférés Diploma (Szociális Gondozási és ifjúsági munka)

Ez a tanfolyam utat biztosítanak a felsőoktatási egy ifjúsági, közösségi, szociális munka vagy társadalomtudományok szakma.

A cél a képzés az, hogy egy támogató és barátságos környezet lehetővé teszi, hogy fejlessze a potenciális és felkészülni az egyetemi tanulmány.

Nevezési feltételek

Nem hivatalos egyetemi képesítés szükséges, de jó minőségű olvasási és számolási elengedhetetlen. Meg kell majd 19 éves év felett a szeptemberi, hogy elkezdi a tanfolyamot, és legalább egy éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen.

Lesz meghívást kapnak egy interjúban, és értékelést végez olvasási és számolási, hogy meghatározza azokat a szükséges támogatást.... [-]

Egyesült Királyság Ystrad Mynach Aberdare Cardiff Tonypandy  + 1 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd

Ez a tanfolyam alkalmas a tanulók egy alaptudás, a számítástechnikai vagy információtechnológiai akik szeretnének elérniük ezen a téren a foglalkoztatás vagy a megfelelő ... [+]

Alapítvány diploma információs és kommunikációs technológia

Ez a tanfolyam alkalmas a tanulók egy alaptudás, a számítástechnikai vagy információtechnológiai akik szeretnének elérniük ezen a téren a foglalkoztatás vagy a megfelelő végzettség. *Ez a kurzus által kínált egyetemek vezetőinek a völgyek Intézet (UHOVI), a stratégiai partnerség a University of South Wales.

Nevezési feltételek A Levels vagy Level 3 Diploma / Extended Diploma információs és kommunikációs technológia, valamint érettségi matematika és angol fokozat A * -C.

Lesz meghívást kapnak egy interjúban, és értékelést végez olvasási és számolási megállapítani semmilyen támogatás szükséges.... [-]

Egyesült Királyság Ystrad Mynach Aberdare Cardiff Tonypandy  + 1 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul