Conde Nast College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Condé Nast divat- és dizájnerkollégium


A Condé Nast divat- és dizájnerkollégium világszínvonalú divatképzést nyújt a hallgatóknak London szívében.

Tanfolyamjaink összekapcsolják az izgalmas és intenzív tudományos tanulást, és páratlan hozzáférést biztosítanak az iparág legjobb és legfényesebb elméihez, beleértve a Vogue, a LOVE, a Glamour, a GQ csapatát és a többi Condé Nast címet.

A Főiskola rendkívül kreatív tanfolyamokat kínál, szilárd alapokkal kombinálva az ipar üzleti oldalán. Tanfolyamunk célja, hogy felkészítse a hallgatókat sokféle munka elvégzésére; stílus, újságírás, divatvásárlás, marketing, márkajelzés, grafikai tervezés, PR, digitális stratégia, üzleti, események vállalkozói szellem, e-kereskedelem és még sok más karrierút.

Jelenleg a következő akkreditált tanfolyamokat kínáljuk - MA divatmédiastratégia, MA kreatív iránya a divatmédia számára, MA divatújságírás, MA divatkommunikáció, MA vállalkozás: divat- és kreatív iparágak, MA luxusmárka-menedzsment (a Richmond University-vel együttműködve), a BA (Hons) divatkommunikáció, az egyéves Vogue Alapítvány program és a tízhetes Vogue divatbizonyítvány.

Rövid kurzusaink között szerepel a négyhetes Vogue intenzív nyári kurzus, az egyhetes tanfolyamok: Divatformáló tanfolyam, Divatújságírás, Divat üzleti tanfolyam, Szépségápolás, Streetwear és Brand Drop kultúra, valamint a Vogue Teen hétvége, valamint hathetes tanfolyamok. Divat és kép online program.

Most elfogadjuk a jelentkezéseket, és örömmel várjuk Önt a Condé Nast családba.


A hallgatói tapasztalat


A Condé Nast Divat- és Tervezési Főiskolán történő tanulás izgalmas, magával ragadó és egyedülállóan gazdagító élmény.


Az üzleti élet legkiemelkedőbb kreatív gondolkodásával, intenzív, professzionális stílusú tanfolyamokkal és forgalmas ütemtervvel - mind az új, modern épületben, mind a galériákba, stúdiókba és így tovább - a diákok napjaikat a A Condé Nast College mind elfoglalt, mind jövedelmező. Úgy gondoljuk, hogy a barátságok, amelyeket a hallgatók egymással folytatnak, miközben velünk tanulnak, ugyanolyan fontosak, mint a hálózatépítési lehetőségek, amelyek óriási számú külső iparági szakemberrel rendelkeznek. Ennek eredményeként ösztönözzük a diákjaink gazdag, elkötelezett és kollégás hozzáállását, miközben itt vannak velünk, lehetővé téve számukra, hogy szilárd barátságokat alakítsanak ki, amelyekkel a számtalan és kétségtelenül csillagszemélyes karrierjükbe továbbjuthatnak az egész világon.


Karrier


A Condé Nast Főiskola olyan helyzetbe hozza hallgatóinkat, hogy álmaik karrierjét elérjék. A Főiskola kiváló ipari kapcsolatokat és partnerségeket kínál. A hallgatók nemcsak alapos felkészülést kapnak az üzleti életre, de már széles körű kapcsolatot tartottak a szakmai világgal, mielőtt elhagyták a Főiskolát. A Condé Nast munkatapasztalatát / gyakornoki lehetőségeit felkínálhatjuk a tehetséges hallgatók kiválasztott csoportjára. A Főiskola nem vállalhat vállalkozási gyakorlatokat más vállalatoknál, de bevezetéseket és ajánlásokat fog készíteni a csillag hallgatók számára.
A Főiskola karrier-tanácsadói útmutatást nyújthatnak a hallgatók számára az egyes hallgatók igényeihez igazodó további tanulmányokról, foglalkoztatási lehetőségekről, gyakornoki helyekről, gyakorlati helyekről és projektekről. Professzionális szolgáltatást kínálnak az egyéni igények kielégítésére.
A karrier-tanácsadók szemináriumokat tartanak az önéletrajzok írásáról, a portfólió bemutatásáról, az álláskeresési készségekről és az interjútechnikákról is.
Felhívjuk figyelmét, hogy az egyéni karrier-tanácsadás csak az akkreditált kurzusokon érhető el a hallgatók számára - az összes MA program, a BA (Hons) divatkommunikáció, a Vogue Alapítvány program és a Vogue divatbizonyítvány.


Főiskolai létesítmények

A Condé Nast Divat- és Tervezési Főiskola kiemelkedő lehetőségekkel rendelkezik, amelyeket a Főiskola és a hallgatók törekvéseinek szem előtt tartásával készítettek és építettek fel. Ezenkívül diákjainknak olyan modern tanulási környezetet kínálunk, amely inspiráló és provokatív is.

A Főiskola az egész világon az oktatási kiválóság központjaként ismertté vált - ahol a divatipar legjobb forgalmazói, PR-k, stylistek, szerkesztők, kiadók és újságírók új generációja kezd el pályájukat. A kollégium ezt úgy érzi el, hogy csúcsminőségű, diákközpontú, "bárhol és bármikor" tanulást valósít meg gyakorlatunk középpontjában. Annak érdekében, hogy a hallgatók maximálisan kihasználhassák a divatiparban és a történelmi környezetben betekintett egyedülálló betekintést, a Főiskola személyre szabott és rendkívül rugalmas megközelítést alkalmaz a tanulói tanuláshoz.


Tanulási környezet
Tanfolyamok gyakorlati módszereken alapulnak - nem csupán az elméletön. A tanítás intenzív és támogató jellegű, és nagy része a személyes szemináriumok összekapcsolódik az online tanulási lehetőségekkel. Ez a modern, vegyes tanulási megközelítés azt is lehetővé teszi, hogy az oktatók rendszeresen figyelemmel kísérjék a hallgatók előrehaladását, és hatékony és állandó visszajelzést nyújtsanak, amely elengedhetetlen a sikeres tanulási eredmények biztosításához. A hallgatók értékes, gyakorlati tapasztalatokat szereznek a vizuális prezentációk készítésében is. A Condé Nast Főiskola etoszusa az, hogy a diákokat a divatipar sokféle karrierjéhez megfelelő ismeretekkel és készségekkel biztosítsa a hallgatók számára, vagy pedig felkészítse őket a vonatkozó területek további tanulmányozására.

Könyvtár - Nyomtatás és Digitális
A diákok rengeteg nyomtatott és digitális médiumhoz férhetnek hozzá. A College központja London központjában azt is jelenti, hogy a hallgatók könnyen hozzáférhetnek számos fontos nyilvános könyvtárhoz és múzeumhoz, ideértve a Brit Könyvtárat, a V&A Nemzeti Művészeti Könyvtárat, a Design Múzeumot, a Westminster referenciakönyvtárat, a Tate könyvtárat és az archívum olvasótermeit.

Helyszínek

London

Conde Nast College Of Fashion & Design

Address
Condé Nast College of Fashion & Design
 Admissions

16-17 Greek Street
W1D 4DR London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket