Hivatalos Leírás

Amit csinálunk

Függetlenül attól, hogy javítania kell az alapvető készségeket vagy tanulmányokat felsőfokú végzettséggel, biztosítani tudjuk a legmagasabb szintű műszaki és szakmai képzést a siker érdekében.

Tanfolyamaink több száz potenciális Pathways fedeznek fel, amelyek célja a karrierlehetőségek javítása és az egyetemi és azon túlmenő fejlődés elősegítése.

Erőnk az ipar és a helyi munkaadók közötti szoros kapcsolatainkból származik, amelyek hozzájárulnak a tanfolyamaink kialakításához, annak érdekében, hogy azok továbbra is aktuálisak és relevánsak legyenek az igényeiknek megfelelően. Értékes munkatapasztalat-lehetőségeket, szakértői tanácsadást és vendégfelszolgáltatókat is biztosítanak, amelyek mindegyike növeli az esélyeit az álomhely biztosítására.

Dolgozunk veled, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy hozzáférhetsz az összes segítséghez és támogatáshoz, amelyre szükséged van, függetlenül attól, hogy személyes, oktatási vagy pénzügyi jellegű-e. Hisszük, hogy Coventry remek hely élni, dolgozni és nőni, és megünnepeljük hallgatóink eredményeit.

Miért a Coventry College ?

A képesítés és / vagy készségek nélküli jövő egyre nehezebbé válik. Coventry College azért van itt, hogy a Coventry népének támogatást, tájékoztatást, képzést, készségeket és ismereteket nyújtson ahhoz, hogy segítsen előrehaladni a karrierjében és megvalósítsa törekvéseit.

Büszke a kollégiumon, büszke a városban

Ez az új kollégium akkor jött létre, amikor a Coventry-i Városi Főiskola és a Coventry Henley Főiskola 2017. augusztus 1-jén egyesült. Két campusunk van, a City Campus és a Henley Campus, amelyek a korábbi főiskolák korábbi helyszínein találhatók. Mi vagyunk a legnagyobb továbbképző főiskola a városban és környékén. Küldetésünk, hogy szolgálja ezt a területet, javítja a készségeket, megtartja a kiválóságot és élvezi ezt a csodálatos várost.

Tanulás minden szakaszban és minden korosztály számára

A belépő szintű képzettségtől a fokozatos és a szakosodott szakmai tanfolyamokig itt van valami a diákok számára, akiknek kevés vagy semmilyen formális oktatása a karrierlehetőségekig.

Várjon egy élénk környezetet, ahol különböző háttérrel és kultúrával rendelkező emberek találkozhatnak.

Kiváló létesítmények

A City Campus 2008-ban fejeződött be, és könnyen megközelíthető a városközponttól és a buszjáratoktól. A kültéri építési területeken a médiához és a felvevő központokhoz fantasztikus lehetőségeket láthatsz. A táncstúdiók az IT-lakosztályok és a pihentető közös helyiségek mellett élnek. Helyek az étkezéshez, a tanuláshoz, a találkozásokhoz és a diákok számára minden kurzuson.

A Henley Campus új átépítése 2014 márciusában fejeződött be. A Henley 8 millió fontos létesítményei közé tartozik egy átrium, egy kiállítási térrel, amely bemutatja a hallgatói munkát, egy új blokkot, amely 14 nagy tanterem és modern konferenciaterem, négy új haj és szépségszalonok, élénk étterem, sport- és fitneszközpont, valamint óvoda.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Coventry College

A gyors oktatás elérése a felsőoktatás számára az egyetemen folytatódik, és a legtöbb brit egyetem széles körben elismert. Olyanok számára készült, akik elhagyták az isko ... [+]

Áttekintés

A gyors oktatás elérése a felsőoktatás számára az egyetemen folytatódik, és a legtöbb brit egyetem széles körben elismert. Olyanok számára készült, akik elhagyták az iskolát, és elég magas képesítést akarnak szerezni ahhoz, hogy belépjenek az egyetemi egyetemi tanulmányokba az Egyesült Királyságban. A Fast-Track tanfolyam január-június között tart, és csak 6 hónap alatt fejeződik be.

Tanórák

A tanulmányi órák 15 kötelező óraszámot tartalmaznak, 3 óra tanulmányi készséggel és angol nyelvű támogatással hetente. Önnek is el kell köteleznie magának az önálló tanulást az osztályidőn kívül.

Meg fog tanulni egy sor modul, amely fel fog térni 45 kredit. A következők lehetnek:... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Augusztus 2020
Angol
6 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Coventry College

Akár egyszerűen csak angolul tanulni szeretne, vagy egyszerűen felkészülni a készségekre, kiválaszthatja az Önnek megfelelő programot. Coventry College egy jól képzett, k ... [+]

Áttekintés

Akár egyszerűen csak angolul tanulni szeretne, vagy egyszerűen felkészülni a készségekre, kiválaszthatja az Önnek megfelelő programot. Coventry College egy jól képzett, kiváló minőségű, közoktatási kollégium, kiváló tanárokkal. Mi British Council akkreditált angol nyelvtanításra.

Tanuljon heti 15, 18 vagy 21 órányi angol nyelvre, és élvezze szabadidejét ebben a fantasztikus diákvárosban, és fedezze fel az Egyesült Királyságot az ünnepi időszakokban.

Angol nyelvünk EFL programjaink teljesen rugalmasak:

Minden hétfőn elindulnak a távollétbenÖn 15, 18 vagy 21 óra hány órát tanulhat hetenteÖn választja, hogy hány hétig szeretne tanulniMondja el nekünk, hogy mit akarsz, és küldünk egy ajánlatotÁrak mindössze 9 £ óránkéntProgram... [-]
Egyesült Királyság Coventry
Kérj Információt
Angol
Campus
Bővebben magyarul
Coventry College

Ha angolul akarsz tanulni, barátokat csábítani, élvezni és felfedezni az Egyesült Királyságot, jöjjön el és csatlakozzon hozzánk júliusban és / vagy augusztusban. ... [+]

Áttekintés

Ha angolul akarsz tanulni, barátokat csábítani, élvezni és felfedezni az Egyesült Királyságot, jöjjön el és csatlakozzon hozzánk júliusban és / vagy augusztusban.

Coventry College egy jól képzett, magas színvonalú köziskola Coventryben kiváló tanárokkal, kiváló nyári iskolákat kínálunk megfizethető áron. Mi British Council akkreditált angol nyelvtanításra.

Miután minden reggel megtanultuk az angol nyelvet magasan képzett oktatóinkkal, többet tudhat meg az Egyesült Királyságról és szórakozhat a délutáni tevékenység ütemezésével.

Leszállíthatunk olyan kulturális városokat, mint London, Oxford, Cambridge, Bath, Liverpool vagy Manchester, és látogasson el az Egyesült Királyság egyetemi campusaiba, hogy könnyebbé tegye a jövőbeli döntéseit.... [-]

Egyesült Királyság Coventry
Kérj Információt
Angol
Campus
Bővebben magyarul