DLD College London

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A DLD a legrégebbi és az egyik legrangosabb kollégium az Egyesült Királyságban, amely 1931-es alapítása óta erős hírnevet szerzett a diákok, a szülők, az iskolák és az egyetemek körében.London, United Kingdom - Palace of Westminster (Houses of Parliament). UNESCO World Heritage Site.

DLD College London központjában, a Westminsterre és a Temze-folyóra néző célpontból épült.

Minden hallgatóra mint egyénre összpontosítunk, és mindenkinek a legjobb tanítási és oktatási erőforrásokat kínáljuk. Célunk a diákjainkba vetett bizalom kiépítése, amely lehetővé teszi számukra, hogy a felsőfokú egyetemeken széles körű képzési kurzusokat érjenek el. Egy barátságos és informális kollégium vagyunk, és a diákjainkat fiatal felnőttként kezeljük.

Az Alpha Plus csoport részeként a DLD Főiskola célja, hogy fenntartsák az oktatási minőség „aranyszintjét”. Az osztályok kicsiek, lehetővé téve a diákok és a tanárok számára, hogy a tanulás leghatékonyabb módjaira koncentráljanak. Nyújtunk és kihívunk diákjainkat, motiváljuk őket, és saját maguk elvárásait emeljük ki, továbbá tanulási közösségünket egy e-learning platform támogatja.

A Főiskola kiváló, modern oktatási szállásokat és erőforrásokat kínál London egyik legbiztonságosabb és leginkább hozzáférhető területén, egy kőhajításnyira a Westminster-hídtól és a Parlament házától. Míg a főiskola minden tudományos területen erős, kreatív művészeteink átláthatóan sikeresek, színházi, művészeti és formatervezési, zenei és fotóművészeti stúdióink szcintilláló helyek.

A főiskolán mintegy 500 hallgató van , akik közül néhányan felkészülnek az A-szintekre, a GCSE-kre, és a BTEC-ek és a Nemzetközi Alapítványi programok tanulmányozására. Nagy hatodik formánk lehetővé teszi, hogy az Akadémia széles körű témákat kínáljon, melyet erős jóléti rendszer és magas színvonalú felsőoktatási és szakmai tanácsadás támogat. A lakóépületeket igénylő diákok számára a DLD Főiskola több mint 200 szobát kínál, amelyeket közvetlenül a főiskolai helyiségeink felett építettünk. A DLD-nek az osztályon kívüli, sportos, kulturális és társadalmi tevékenységek széles skálája van. Nyilvánvalóan úgy véljük, hogy itt van valami nagyon különleges dolog, amit csak meglátogathatsz hozzánk. Alig várom, hogy találkozzunk.

Irfan Latif, főnök

Helyszínek

London

Address
199 Westminster Bridge Road
London
SE1 7FX

SE1 7FX London, Anglia, Egyesült Királyság