ELITE FOOTBALL ACADEMY

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Akadémia egyedülálló, mivel célja, hogy a tehetséges játékosok hozzáférjenek a professzionális / nem liga játékhoz, valamint hozzáférjenek az amerikai egyetemekhez és klubokhoz. A játékosok Pathways :

  • UK Klub Linkek
  • Nemzetközi Klublinkek
  • Amerikai foci ösztöndíjak

Az akadémia versenyezni fog a BUCS bajnokságban, valamint verseng a különböző klubok ellen az Egyesült Királyságból és a tengerentúlon a "kirakat" mérkőzéseken. Továbbá az év végi táborok évente Európa különböző országaiban kerülnek megrendezésre, hogy a játékosok érezhessék az európai labdarúgást.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Labdarúgás diploma

Campus Nappali August 2019 Egyesült Királyság London

A Future Elite Sports nappali labdarúgó programot kínál a tehetséges férfi futballistáknak, miközben egyidejűleg diplomát tanul. A Football Academy egy teljes idejű futballprogram, amely tökéletes platformot kínál a játékosoknak, hogy továbbra is magas szintű képzésben és versenyben az Egyesült Királyságban. [+]

A Future Elite Sports nappali labdarúgó programot kínál a tehetséges férfi futballistáknak, miközben egyidejűleg diplomát tanul. A Football Academy egy teljes idejű futballprogram, amely tökéletes platformot kínál a játékosoknak, hogy továbbra is magas szintű képzésben és versenyben az Egyesült Királyságban.

Az amerikai Collegiate rendszer alapján a Future Elite Academy lehetővé teszi a játékosoknak, hogy továbbra is üldözhessék az álmot a professzionális játék mellett, miközben egy nemzetközileg elismert diplomát szereztek. A Northampton nyüzsgő városában található Akadémia fantasztikus tanulási területekkel kevert felső szintű képzési lehetőségeket kínál.... [-]