Read the Official Description

Az Akadémia egyedülálló, mivel célja, hogy a tehetséges játékosok hozzáférjenek a professzionális / nem liga játékhoz, valamint hozzáférjenek az amerikai egyetemekhez és klubokhoz. A játékosok Pathways :

  • UK Klub Linkek
  • Nemzetközi Klublinkek
  • Amerikai foci ösztöndíjak

Az akadémia versenyezni fog a BUCS bajnokságban, valamint verseng a különböző klubok ellen az Egyesült Királyságból és a tengerentúlon a "kirakat" mérkőzéseken. Továbbá az év végi táborok évente Európa különböző országaiban kerülnek megrendezésre, hogy a játékosok érezhessék az európai labdarúgást.

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

ELITE FOOTBALL ACADEMY

A Future Elite Sports nappali labdarúgó programot kínál a tehetséges férfi futballistáknak, miközben egyidejűleg diplomát tanul. A Football Academy egy teljes idejű futba ... [+]

A Future Elite Sports nappali labdarúgó programot kínál a tehetséges férfi futballistáknak, miközben egyidejűleg diplomát tanul. A Football Academy egy teljes idejű futballprogram, amely tökéletes platformot kínál a játékosoknak, hogy továbbra is magas szintű képzésben és versenyben az Egyesült Királyságban.

Az amerikai Collegiate rendszer alapján a Future Elite Academy lehetővé teszi a játékosoknak, hogy továbbra is üldözhessék az álmot a professzionális játék mellett, miközben egy nemzetközileg elismert diplomát szereztek. A Northampton nyüzsgő városában található Akadémia fantasztikus tanulási területekkel kevert felső szintű képzési lehetőségeket kínál.... [-]

Egyesült Királyság London
August 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul