Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Edinburgh-i School of Food & Wine (ESFW) Skócia legrégebbi független és díjnyertes szakács iskola, 1986-ban. ESFW található The Coach House a Newliston Estate, EH29 9EB.

Hol vagyunk:

  • Csak 25 percre a belvárostól
  • 5 percre Edinburgh Airport
  • Hozzáférés a fő közlekedési útvonalakon. (M8, M9, B800)

Tanfolyamok

Oktatási, Diploma, One Day főzőleckéket, Food & Wine Esték Masterclasses.

kívül Catering

Az iskola rendelkezik egy nagy a választék a vendéglátó-ipari szolgáltatások céges rendezvények, esküvők és különleges alkalmakra.

KÖVETNI

Az Edinburgh-i School of Food & Wine Skócia legrégebbi független és elismert szakácskönyv iskola, 1986-ban.

Tapasztalt séf tanítani a diákoknak széles körű ismereteket, technikákat és készségeket, hogy a teljes kezdő a feltörekvő profi.

Található The Coach House a Newliston Estate, az iskola biztosítja a tökéletes helyszínt széles körű Tanfolyamokat, One Day főzőleckéket, Food & Wine Esték, Mesterkurzusok, szabadidő és céges rendezvények.

Az iskola rendelkezik egy nagy választéka vendéglátó-ipari szolgáltatások közé tartozik a rendszeres esemény Newliston Estate Kirkliston, Dundas vár South Queensferry valamint a tartózkodási Bute House a hazai első Minster of Scotland.

Mi részt számos helyi közösségi esemény, illetve valamint a rendszeres road show a John Lewis és a Gyle bevásárlóközpont Edinburgh, így mindig van egy lehetőség, hogy megfeleljen a csapat, és kedvet kapjanak az élet az iskolában.

Az iskola teljes mértékben által akkreditált a Brit Akkreditációs Tanács és dolgozunk felé teljes SQA akkreditációt is. Dolgozunk egy sor üzleti partnerek és szervezetek, hogy az oktatási diákok, egy nap a főzés szerelmeseinek és az esemény kilépők a legjobb tapasztalat és tudás, miközben ők az iskolában.

Arra törekszünk, hogy tartsák be az összes skót, brit, európai és nemzetközi törvényeket, és mint ilyen, a 2013. február büszkék vagyunk, hogy azt mondják, mi vagyunk a Nulla hulladék lerakás szervezet. Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni.

Helyszínek

Edinburgh

Address
The Coach House Newliston Estate
EH29 9EB Edinburgh, Skócia, Egyesült Királyság
Telefonszám
undefined