Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Edinburgh-i School of Food & Wine (ESFW) Skócia legrégebbi független és díjnyertes szakács iskola, 1986-ban. ESFW található The Coach House a Newliston Estate, EH29 9EB.

Hol vagyunk:

  • Csak 25 percre a belvárostól
  • 5 percre Edinburgh Airport
  • Hozzáférés a fő közlekedési útvonalakon. (M8, M9, B800)

Tanfolyamok

Oktatási, Diploma, One Day főzőleckéket, Food & Wine Esték Masterclasses.

kívül Catering

Az iskola rendelkezik egy nagy a választék a vendéglátó-ipari szolgáltatások céges rendezvények, esküvők és különleges alkalmakra.

KÖVETNI

Az Edinburgh-i School of Food & Wine Skócia legrégebbi független és elismert szakácskönyv iskola, 1986-ban.

Tapasztalt séf tanítani a diákoknak széles körű ismereteket, technikákat és készségeket, hogy a teljes kezdő a feltörekvő profi.

Található The Coach House a Newliston Estate, az iskola biztosítja a tökéletes helyszínt széles körű Tanfolyamokat, One Day főzőleckéket, Food & Wine Esték, Mesterkurzusok, szabadidő és céges rendezvények.

Az iskola rendelkezik egy nagy választéka vendéglátó-ipari szolgáltatások közé tartozik a rendszeres esemény Newliston Estate Kirkliston, Dundas vár South Queensferry valamint a tartózkodási Bute House a hazai első Minster of Scotland.

Mi részt számos helyi közösségi esemény, illetve valamint a rendszeres road show a John Lewis és a Gyle bevásárlóközpont Edinburgh, így mindig van egy lehetőség, hogy megfeleljen a csapat, és kedvet kapjanak az élet az iskolában.

Az iskola teljes mértékben által akkreditált a Brit Akkreditációs Tanács és dolgozunk felé teljes SQA akkreditációt is. Dolgozunk egy sor üzleti partnerek és szervezetek, hogy az oktatási diákok, egy nap a főzés szerelmeseinek és az esemény kilépők a legjobb tapasztalat és tudás, miközben ők az iskolában.

Arra törekszünk, hogy tartsák be az összes skót, brit, európai és nemzetközi törvényeket, és mint ilyen, a 2013. február büszkék vagyunk, hogy azt mondják, mi vagyunk a Nulla hulladék lerakás szervezet. Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Oklevelek » Megjelenítés Diplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Diploma in Food and Wine

Campus Nappali 6 hónapok August 2019 Egyesült Királyság Edinburgh

[+]

Edinburgh Iskola Food & Wine elfogadja a diákok a világ minden tájáról, beleértve szakadék éves hallgatók, pályakezdők és karrier váltók. A keresztmetszet a diákok, hogy a diploma vonzza segít létrehozni egy sokszínű, amelyben a hangsúly fekszik határozottan egyre felbecsülhetetlen bevezetés ételek és borok.

Karrierlehetőségek

Edinburgh Iskola Food & Wine öregdiák mentek, hogy folytassa egy sor pályára a szakmai világban. Ezek közé tartoznak a hivatásos szakácsok, privát szakács, rendezvényszervezés, ételek írók. Mivel mi létrehozása 1986-ban, Edinburgh Iskola Food & Wine létrehozott és ápolni erős kapcsolatot szakemberek az Egyesült Királyságban és szerte a világon. Szorosan együttműködünk minden diák, hogy megteremtse a megfelelő lehetőséget az egyén számára.... [-]


Diploma in Professional Patisserie

Campus Nappali 3 hónapok September 2019 Egyesült Királyság Edinburgh

[+]

Ez egy készségek és technikák alapú kurzus, és úgy tervezték, hogy megadja a platform által megkövetelt modern cukrász.

A Diploma intenzív és professzionális szinten, amely támogatja az összes technikát lesz szüksége a sikerhez. Van egy jelenlegi kereslet a cukrász a vendéglátó világ keresnek minket, hogy a vonat a magas követelményeknek, és állítsa be a szakmai szakácskönyv iskolákban. A tanfolyam célja a széles körű egyének, azoktól szeretnének indítani a karrier, létrehozni kívánó saját vállalkozás, karrier váltók és azoknak, akik kiegészítik a jelenlegi szintre. Tartalmazza az egységes, személyes kés szett és minden recept.... [-]


Foundation in Practical Cookery

Campus Nappali 3 hónapok August 2019 Egyesült Királyság Edinburgh

[+]

Játszma, meccs A dohányzás, a gyógyító és megőrzése Főzés táplálkozás és allergiák Desszertek és pudingok Menü írás és költségszámítás bor Tanulmányok

A diploma, a diákok kapnak egy nap bevezetés ételek és borok megfelelő, tutored szakértő sommelier.

Ez ad a diákok egy alapítvány megértéséhez kapcsolatos smink borok és képességüket, hogy megfeleljen a különböző ízű és típusú élelmiszerek.

Ez a tanfolyam a diákokat egy jó megértése szőlőfajták, és lehetővé teszi a tájékozott bor és a szeszes választás.

Ez természetesen kiváló alapot a további tanulmányok folytatását az élelmiszer és a bor.... [-]


Oklevél

Intensive Certificate Course

Campus Nappali 4 hetek August 2019 Egyesült Királyság Edinburgh

[+]

Kenyér, péksütemény sütés & Menü tervezése és költségszámítás Főzés nagyobb számban

CV Building Workshop

Ennek része az intenzív Certificate pálya is kínálunk felbecsülhetetlen interjú és CV műhelymunka. Mentora tapasztalt HR és üzleti szakemberek, ez egy kiváló lehetőség, hogy tökéletes a CV és élesítésére interjú technikával való felkészülés, vagy a változások karrier vagy ásni a munka világába.

bor Tanulmányok

A képzés során a diákok kapnak egy nap bevezetés ételek és borok megfelelő, tutored szakértő sommelier.

Ez ad a diákok egy alapítvány megértéséhez kapcsolatos smink borok és képességüket, hogy megfeleljen a különböző ízű és típusú élelmiszerek.... [-]