Excel College Manchester

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Angolt tanulni Excel College! Mi egy barátságos nyelviskola kínál magas színvonalú angol nyelvtanfolyamok Manchester belvárosában.

Kínálunk Általános angol nyelvtanfolyamok minden szinten a kezdőtől a haladóig. Mi egy speciális szolgáltató IELTS felkészítő tanfolyamok, valamint segítik a diákokat, hogy felkészüljenek FCE és CAE vizsgát.

A Nemzetközi Alapítvány év során a hallgatók a szükséges készségeket, hogy tanulmányozza egy brit egyetemen. Excel College is szerepel SELT tanfolyam szolgáltatót. A tapasztalt tanárok létre osztályokat, amelynek középpontjában a kommunikáció. Az általuk használt sokféle anyagot, hogy javítsa a készségek minden szempontból az angol nyelvet. További Egy-egy osztályba, és egyetemi készségek osztályok tudjuk alakítani egy angol tanfolyam, hogy segítsen megfeleljen a célkitűzéseknek.

Ajánlunk Vendéglátó és tartózkodási szállás, naptár rendszeres szociális események, és a lehetőséget, hogy önként a Manchester közösségben. Ez azt jelenti, hogy sok a lehetőség, hogy új barátokat, és az angol nyelv gyakorlására az osztálytermen kívül is.

alkalmazzák ma! Vagy lépjen kapcsolatba velünk, hogy egy szint tesztelése, és próbálja meg az első angol órán ingyen!

Szociális tevékenységek Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen fontos az, hogy az angol nyelv gyakorlására az osztálytermen kívül.

Rendszeresen szervezünk kirándulásokat és tevékenységek és környékén Manchester, köztük gyalogos túrák, labdarúgó-mérkőzések és kirándulások a múzeumok. Azt is megmondja, minden csodálatos dolog történik a Manchester minden héten. Tevékenységünk minden hirdetett a mi eseménynaptár. Akkor is talál információt a hirdetőtáblán a főiskolán, a Facebook, Meetup és a Twitter. És ha azt szeretné, hogy segítse a helyi közösség, miközben az angol nyelv gyakorlására, vessen egy pillantást a mi önkéntes oldalon.

heti események

Kávé reggel - ingyen Beszélgetés Club - ingyenes Asztalitenisz - ingyen 5-a-side foci - £ 4.50 (becsült)

Egyéb események - Példa árak

Kirándulás John Ryland Könyvtár - ingyen Utat a Manchester Múzeum - ingyen Napos kirándulás Peak District - £ 25 Old Trafford Tour - £ 16 Napos kirándulás Liverpool - £ 23

Önkéntesség Az önkéntesség egy nagyszerű módja annak, hogy az angol nyelv gyakorlására, javítja a CV és többet szeretne megtudni a Manchester és az emberek, akik itt élnek.

Excel College érintkezik a különböző önkéntes szervezetek, beleértve a közösségi csoportok, ifjúsági központok, környezetvédelmi természetvédelmi szervezetek és a hajléktalan szeretet. Mindezek a szervezetek egy sor folyamatosan változó önkéntes lehetőségeket kínál, néhány tartó néhány hónaptól egy évig, némelyik csak egy napra. Akkor vessen egy pillantást a jelenlegi lehetőségeket ellátogat az Excel College blog.

Ha érdekel az önkéntesség, kérjük ossza meg velünk, amikor, hogy az alkalmazás. Kérni fogjuk, hogy töltsenek ki egy űrlapot kifejtve, hogy miért szeretné, hogy önként és mit remél elérni. Míg nem tudjuk garantálni egy önkéntes szerepe lesz elérhető a tanfolyam időpontok, mi mindent megteszünk, hogy megtaláljuk a megfelelő lehetőséget, amely megfelel az Ön érdekeit és köré illeszkedik a vizsgálatok.

Minden diák az EU önkéntes. A diákok, akiknek szükségük van vízumra, hogy tanulmányozza az Egyesült Királyságban az önkéntes amíg a vízum lehetővé teszi.

Egyéb követelmények

Felső középfokú angol vagy magasabb Tanulás egy folyamán legalább nyolchetes

Vendéglátó

Gyakorold az angol anyanyelvű Tapasztalat brit kultúra Minden számlák és a reggeli és esti étkezést tartalmazza

Nálunk élő Vendéglátó elhelyezés egy nagyszerű módja annak, hogy javítsa az angol, és kap egy kis ízelítőt a brit kultúra. A házigazdák gondosan kiválasztott és ellenőrizni kell, hogy boldog, biztonságos és kényelmes egész tartózkodása alatt. Minden Vendéglátó házigazdák beszélnek angolul, mint az anyanyelv, de fontos megjegyezni, hogy Nagy-Britannia a multi-kulturális ország és vendéglátóink egy sor kulturális és etnikai hátterű.

A tulajdonosok az épületben élnek különböző részein Manchester. Ezek általában él lakott területen, egy busz útra a College, minden 20 és 50 percre a testület. Néhány házigazdák kisgyermekek, néhány nyugdíjas párok és néhány egyedülálló, dolgozó emberek. Mindegyikben tárhely hallgatók és tanulás a különböző kultúrákban.

A diákok saját szoba és kezelik, mint egy további családtag. Ez azt jelenti, hogy várhatóan segít néhány házimunkát, mint a mosogatás, étkezés után, és tartsa a szoba rendben. Ez azt is jelenti, hogy kapsz felbecsülhetetlen gyakorlatban beszél angolul anyanyelvi és élményt a valós élet az Egyesült Királyságban.

Akkor nézd meg a hírleveleket interjúk néhány fogadó családok.

Tartózkodás

Élj a város központjában Megosztása sík más nemzetközi diákok Legyen a saját szoba fürdőszobás

Ha keres önellátó szállást kínál a város központjában, az Excel kollégiumként egy kiváló lehetőség. Mindössze 15 percnyi sétára található az Excel College és a város központjában, a diák szállás nagyon jó helyzetben van a szerzés az osztályba, és vizsgálja a Manchester a szabadidődben. Minden lakás hat egyágyas szoba (mindegyik fürdőszobás), és egy közös konyha és nappali. Van egy heti takarítást kommunális területeken, de a diákok várhatóan mosogatni, tiszta saját fürdőszoba, és folyamatosan a hálószobában rendezett.

Helyszínek

Manchester

Address
St. James' Building
89 Oxford Street
Manchester
M1 6FQ

M16FQ Manchester, Anglia, Egyesült Királyság