Exeter College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

RÓLUNK

Exeter College egy nagy, virágzó és növekvő felsőoktatási kollégium, amely elhelyezi a tanítás, tanulás és a hallgatók sikere a legfontosabb. Mi kiváló regionális hírnevét. A Kollégium ítélték kiemelkedő által Ofsted egy kísérleti "észre sem" vizsgálat 2012-ben, és újra a teljes felülvizsgálat 2014-ben. Is elnyerte a Times Educational Supplement "Kiváló Szolgáltató az év 2012-ben és Btec College of the Year 2014-ben.

Van magas elvárásokat a diákok és a személyzet, és minden évben együttes erőfeszítések eredményeként kiváló vizsga évfolyamon, kiemelkedő képzési sikerek és ragyogó zene, a művészet, a sport és a közösség eredményeket. Üdvözöljük diákok minden korosztály és képességeit, és a bemutató és tanuló támogatási program célja, hogy megfeleljen az igényeiknek, kihívást számukra, hogy elérjék teljes potenciáljukat.

Exeter College biztosít a felsőoktatási körülbelül 10.000 - 12.000 diák. A főiskola 1970-ben alakult, mint az első felsőfokú főiskolai, az Egyesült Királyságban, amely összehozza az egykori gimnáziumi "hatodik formák és Exeter Műszaki Főiskola.

Az utóbbi idők sikerei

Májusban 2016, Exeter College-ben elnyerte a Times Educational Supplement Továbbképzési Award 2016 gyakornoki program az év. Exeter College és Devon megyei tanács elismerte országosan az úttörő és innovatív Haven Banks Kültéri Oktatási Központ. A partnerség felismerte egy Szövetsége főiskolák (AOC) Beacon Innovációs Díjat 2015-16 a továbbtanulásra. Jan 2014 Ofsted elnyerte a kollégium Grade 1 "kiemelkedő" az eredmények A tanulók, tanítás, tanulás és értékelés, Vezetés és menedzsment és általános hatékonyságának ami Exeter College egyik legjobban teljesítő főiskolák az országban. Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni a mi Ofsted osztályozás. Kattintson ide, hogy olvassa el a Ofsted jelentést. 2012 novemberében, az Exeter College nyert két tekintélyes Times Educational Supplement Továbbképzési Awards Kiemelkedő Szolgáltató az Év kiemelkedő vezetői Oktatási és Szakképzési díjat. 2014 júliusában, Exeter College-ben elnyerte a Btec College of the Year.

Mit kínálunk?

A sikeres felsőfokú főiskolai most széles skáláját kínálja a tanfolyamok és a diákok választhatnak azok, amelyek tükrözik az egyéni képesség, törekvés és a kamatot. Ajánlunk:

40 AS és A2 tárgyak, A rangos nemzetközi érettségi, széles körű, több mint 90 szakmai és ipari led tanfolyamok (belépő szint, 3) A legnagyobb választék szakmai keretek Devon a fiatalok és a felnőttek Számos program célja, hogy támogassa azokat a fiatalok és felnőttek nem vesznek részt oktatásban, a foglalkoztatás és képzés felnőttoktatási tanfolyamot - az úton, a szakmailag akkreditált programok szabott képzési és fejlesztési tanfolyamok munkaadók és munkavállalók több mint 30 egyetemi szintű képzés, beleértve a Foundation Degrees, partnerségben az egyetemek a Plymouth, Exeter, Marjon és Kingston Btec.

A főiskola továbbra is szolgálja a város Exeter, de mi is vonzza a diákok szerte Devon, több mint 60% -a 16-18 tanuló érkező szerte Devon, és a dél-nyugati.

A főiskola büszkélkedhet számos speciális akadémiák számára képzést biztosító sport, vállalkozás, az újságírás, a zene, a tudományosan tehetséges és vendéglátóipari tanulók. Az általunk kifejlesztett nagyon erős munkáltatói kapcsolatok révén a tananyag és a Business Solutions, a főiskola dedikált munkáltató elkötelezettség csapat, a vezető hazai és nemzetközi munkaadók, mint a Flybe, Met Office, Michael Caines és sok kis-és középvállalkozások, biztosítva a szakmai képzések és szakmai képzést tükrök jelenlegi iparági trendek és kezdeményezések.

Tisztában vagyunk azzal, hogy fontos a szoros együttműködés a helyi hatóságok, a nemzeti, közösségi és munkáltatói csoportok támogatása érdekében a helyi közösség és a gazdaság, és mi szállítjuk fő kezdeményezések különösen Princes Trust, állás Dél-Nyugat és a helyi kereskedelmi kamarák.

Helyszínek

Exeter

Address
Hele Road
EX4 4JS Exeter, Anglia, Egyesült Királyság