Future London Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Future London Academy (FLA) egy oktatási szervezet alakult 2013-ban. Tanfolyamaink megfeleljenek szakemberek szerte a különböző iparágakban; Ezek közé tartozik a beszélgetések, előadások és műhelyek által végzett iparági szakértők. A programok célja, hogy ne merítse a résztvevők a kreatív, kereskedelmi és kulturális életének Londonban. A résztvevők exkluzív hozzáférést néhány felső nép; és a vállalkozások működnek itt ma a tanulás első kézből, hogyan működnek, valamint egyre mögötti jelenetek betekintést legsikeresebb projekteket. Hiszünk a gyakorlati tapasztalati tanulás, ahol megtanulják közvetlenül a forrásból, nem pedig egy tankönyv.

A résztvevők töltenek hét napot Londonban minden él egy házban, a kreatív város szívében. A beszélgetések és műhelyek lezajlik az iparág szakértői irodák, vagy izgalmas találkozó terek és úgy tervezték, hogy informatív és informális. Korábbi kurzusok szerepelnek látogatások vezető vállalatok, mint a Google, a Twitter és a BBC. A résztvevők lehetőséget kaptak arra, hogy üljön az asztal körül a legfontosabb az emberek ezeknek a szervezeteknek - kérdéseket, beszélgetéseket, és a tanulás szemtől-szembe arról, hogy a megközelítés és az ötleteket.

Eltekintve a nevelési szempontból a kurzus célja továbbá, hogy mutassa meg, London a több különböző szögből, minden nap tele van aktivitással. A résztvevők látogasson elismert kiállítások és kulturális rendezvények, valamint felfedezni néhány olyan titkos helyeken Londonban, hogy a legtöbb látogató nem fog tapasztalni.

Minden nap áll a különböző tevékenységek, hogy maximalizálják a résztvevők tanulási tapasztalatok, követjük a következőképpen épül fel:

Fellendítése reggeli: Az első tevékenység a napi foglalja az informális tevékenységek reggelizés aktiválja az agy és a test, hogy megkapja a kreatív ingerek a nap. A fellendítése reggelit, a résztvevők kölcsönhatásba más résztvevők megosszák egymással ötleteiket, tapasztalataikat, elvárásaikat a nap, és megfelelnek a helyi szakemberek, hogy többet megtudni a backstage a kreatív ipar. Délelőttjén: Ez az első ülésen a nap; ez lesz a formája egy előadás vagy egy gyakorlati workshop. Gyakorlati feladat: rövid feladat, hogy kövesse nyomon a délelőtti ülés, és mindenki kinyit agyuk teljes potenciálját Ebédszünet: Között a reggeli és délutáni ülések lesz egy rövid szünetet, ahol a résztvevők lehetőséget kap arra, hogy az ebéd és élvezze a környezet a délelőtti ülés helyét. Délutáni ülés: Ez a második ülésén a nap, ahol a résztvevők egy esélyt, hogy látogassa meg a másik top London ügynökség, és hallgatni a csapat felfedi a titkot használható a mindennapi munka.
Eligazítást és a város: Egy hosszú nap után a szűkítő új munkamódszereket, ötlet brainstorming és kreatív gyakorlatokat a résztvevők eligazítást a tartalom a nap, hogy jobban meg tudják szervezni az elméjükben. Ez a tevékenység rövid lesz, és magával ragadó, és ez kerül sor után közvetlenül a délutáni helyeken, hogy a résztvevők, majd látogatás a kulturális és társadalmi tevékenységek, mint a múzeumok, galériák és esemény terek. A hétvégén: a hétvégén lesz szentelt kulturális és társadalmi tevékenység, látogatás kiállítások és izgalmas hely Londonban.

Helyszínek

London

Future London Academy

Address
14 Grays Inn Road
WC1X 8HN London, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 758 128 1308