Hivatalos Leírás

Future London Academy (FLA) egy oktatási szervezet alakult 2013-ban. Tanfolyamaink megfeleljenek szakemberek szerte a különböző iparágakban; Ezek közé tartozik a beszélgetések, előadások és műhelyek által végzett iparági szakértők. A programok célja, hogy ne merítse a résztvevők a kreatív, kereskedelmi és kulturális életének Londonban. A résztvevők exkluzív hozzáférést néhány felső nép; és a vállalkozások működnek itt ma a tanulás első kézből, hogyan működnek, valamint egyre mögötti jelenetek betekintést legsikeresebb projekteket. Hiszünk a gyakorlati tapasztalati tanulás, ahol megtanulják közvetlenül a forrásból, nem pedig egy tankönyv.

A résztvevők töltenek hét napot Londonban minden él egy házban, a kreatív város szívében. A beszélgetések és műhelyek lezajlik az iparág szakértői irodák, vagy izgalmas találkozó terek és úgy tervezték, hogy informatív és informális. Korábbi kurzusok szerepelnek látogatások vezető vállalatok, mint a Google, a Twitter és a BBC. A résztvevők lehetőséget kaptak arra, hogy üljön az asztal körül a legfontosabb az emberek ezeknek a szervezeteknek - kérdéseket, beszélgetéseket, és a tanulás szemtől-szembe arról, hogy a megközelítés és az ötleteket.

Eltekintve a nevelési szempontból a kurzus célja továbbá, hogy mutassa meg, London a több különböző szögből, minden nap tele van aktivitással. A résztvevők látogasson elismert kiállítások és kulturális rendezvények, valamint felfedezni néhány olyan titkos helyeken Londonban, hogy a legtöbb látogató nem fog tapasztalni.

Minden nap áll a különböző tevékenységek, hogy maximalizálják a résztvevők tanulási tapasztalatok, követjük a következőképpen épül fel:

Fellendítése reggeli: Az első tevékenység a napi foglalja az informális tevékenységek reggelizés aktiválja az agy és a test, hogy megkapja a kreatív ingerek a nap. A fellendítése reggelit, a résztvevők kölcsönhatásba más résztvevők megosszák egymással ötleteiket, tapasztalataikat, elvárásaikat a nap, és megfelelnek a helyi szakemberek, hogy többet megtudni a backstage a kreatív ipar. Délelőttjén: Ez az első ülésen a nap; ez lesz a formája egy előadás vagy egy gyakorlati workshop. Gyakorlati feladat: rövid feladat, hogy kövesse nyomon a délelőtti ülés, és mindenki kinyit agyuk teljes potenciálját Ebédszünet: Között a reggeli és délutáni ülések lesz egy rövid szünetet, ahol a résztvevők lehetőséget kap arra, hogy az ebéd és élvezze a környezet a délelőtti ülés helyét. Délutáni ülés: Ez a második ülésén a nap, ahol a résztvevők egy esélyt, hogy látogassa meg a másik top London ügynökség, és hallgatni a csapat felfedi a titkot használható a mindennapi munka.
Eligazítást és a város: Egy hosszú nap után a szűkítő új munkamódszereket, ötlet brainstorming és kreatív gyakorlatokat a résztvevők eligazítást a tartalom a nap, hogy jobban meg tudják szervezni az elméjükben. Ez a tevékenység rövid lesz, és magával ragadó, és ez kerül sor után közvetlenül a délutáni helyeken, hogy a résztvevők, majd látogatás a kulturális és társadalmi tevékenységek, mint a múzeumok, galériák és esemény terek. A hétvégén: a hétvégén lesz szentelt kulturális és társadalmi tevékenység, látogatás kiállítások és izgalmas hely Londonban.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Future London Academy

A Future Future London Academy által létrehozott Future of Branding Week ötéves program, tárgyalásokkal, irodai látogatásokkal, mini workshopokkal, kerekasztal beszélgeté ... [+]

A Sonic Branding-ről a VR-re és az AR-ra - feltárja, hogy a vezető márkák hogyan zavarják az iparágat új csatornák és fejlődő technológiák használatával. Fedezze fel a márkastratégia leginnovatívabb megközelítését a világszínvonalú kreatív és hirdetési ügynökségektől.

Az egyhetes immersív tanulási expedíció összefogja a legfényesebb és leginkább előre gondolkodó CMO-kat, márkastratégákat, kreatív igazgatókat és marketingvezetőket, akik szeretnének lenni a verseny előtt, felderítik az új kereteket, amelyeket világszínvonalú ügynökségek használnak és találnak új módok a közönség elérésére.

A program magában foglalja a tárgyalásokat, kerekasztal-beszélgetéseket, fireside beszélgetéseket, mini-műhelyeket, stúdió látogatásokat és esettanulmány mély merüléseket. A trendelőrejelzéstől, a márkainnovációtól és az új tech-tól a személyre szabott tipográfia, az SMM és a formatervezési trendekig terjedő témákkal új perspektívát nyerhet a márkázással és új stratégiai eszközöket tanulhat. Önnek is egyedülálló lehetősége lesz arra, hogy a londoni legbefolyásosabb ügynökségek mögé nézzen, és egy hetet töltsön 25 inspiráló társaival a világ minden tájáról.... [-]

Egyesült Királyság London
Június 2020
Angol
Nappali
1 hét
Campus
Bővebben magyarul
Future London Academy

Egyedülálló program a szolgáltatás tervezőinek, a kreatív vállalkozóknak és a vállalkozóknak - bemutatva Önt London leginnovatívabb vállalkozásaihoz és feltárva a legújab ... [+]

Minden nap vitaindító előadásokból, esettanulmányokból, kerekasztal beszélgetésekből és látogatásokból áll, amelyek az emberközpontú megközelítést alkalmazó legfelsőbb vállalatokba látogatnak, ahol a legutóbbi kutatási és innovációs munkájuk során találkoznak a csapatokkal. Vannak, akik a formatervezést "design szafari" -nak nevezik, némelyek azt mondják, hogy ez a VIP a színfalak mögött vagy egy kutatói út során. A hét folyamán felfedezheti a legújabb trendeket és felfedezéseket a virtuális valóságban, a mesterséges intelligenciában, a fenntarthatóságban és a technológiák jövőjében. Megtanulja a legújabb innovációs módszertanokat, valamint a termék- és üzleti menedzsment legjobb eszközeit - és lehetősége nyílik arra, hogy bármilyen kérdéseket feltesszen informális légkörben.Minden előadást és workshopot a tényleges ügynökségeknél fognak meg, amelyek a résztvevők számára jobb kontextust adnak a témának. Ez a program célja, hogy inspirációt és eszközöket biztosítson a munkájához, hogy segítsen szakértői véleményének megismerésében az aktuális projektjeinél, és folyamatosan naprakészen tartja az ipar legújabb trendjeit.A hét alatt megtapasztalhatja:... [-]
Egyesült Királyság London
Március 2020
Angol
Nappali
1 hét
Campus
Bővebben magyarul
Future London Academy

UX ... [+]

Olyan élmények létrehozása, amelyekbe az emberek beleszeretnek. Légy inspirációt a jelenlegi projektjeiről és tanácsokról, hogyan készítsen álmai tervezőcsapatát. Ismerje meg, milyen sikereket produkál a termékek, és milyen hibákat követett el a vállalatok az új szolgáltatások építése során. Egy egész hét alatt lenyűgözheti magát a londoni technikai és kreatív iparágba, feltárva a legmelegebb trendeket és a legújabb találmányokat. Lehetősége lesz arra, hogy találkozzon a legmodernebb termékek mögött álló csapatokkal, és megtudja, hogyan közelednek a tervezéshez és az UX stratégiához, együttműködnek az ügyfelekkel és javítják szolgáltatásaikat. Ez a program főemlős prezentációkból, esettanulmányokból áll. Tűzoltó beszélgetések, kerekasztal-beszélgetések és mini-műhelyek, amelyek mindegyike a tényleges vállalati irodákban zajlott le - ez még jobb perspektívát nyújt arra, hogyan működnek és működnek együtt. Vannak, akik a formatervezést "design szafari" -nak nevezik, némelyek azt mondják, hogy ez a VIP a színfalak mögött vagy egy kutatói út során. Ez egy nagyon új módja annak, hogy megtanulják és felfedezzék az iparágat. És a legjobb rész - a héten a 25 hasonlóan gondolkodó vállalkozó, UX tervezők és termékmenedzserek egy kis csoportjának a részévé válik a világ minden tájáról.... [-]

Egyesült Királyság London
Augusztus 2020
Angol
Nappali
1 hét
Campus
Bővebben magyarul