Hivatalos Leírás

Gaia Education hozta létre egy csoport oktatók úgynevezett "liba" - Global Ecovillage Pedagógusok Fenntartható Föld-, aki már találkozott egy workshop-sorozat, hogy fogalmazzák meg transzdiszciplináris megközelítés a fenntarthatóságra nevelés.

A libák találkozott először 1998-ban Fjorvang, Dániában, ahol a közös alapot a fejlesztés a ecovillage tervezés tananyag alakult. Az első mérföldkő a fejlesztés a Gaia Education volt a dob az innovatív tantervet Ecovillage design oktatás során a 10. évfordulója konferencia a Global Network Ecovillage a Findhorn Ecovillage 2005 októberében.

2008-ban a Gaia Education Design for Sustainability (GEDS) online program indult közösen Open University of Catalonia (UOC). Kezdetben kínált spanyol és angol nyelven, a tanfolyam vonzott hallgatók mind a fejlett és a fejlődő országok vidéki és városi régiók, mind az öt kontinensen.

2011-ben a spanyol Gaia Education Design Fenntarthatóság lett a hivatalos posztgraduális, vonzza leginkább a spanyol és latin-amerikai versenyző. Azóta Gaia Education átalakította a GEDS posztgraduális spanyol tanfolyam egy diplomát.

2013-ban a Gaia Education kezdte meg GEDS portugál, saját online tanulási platform, ahol szintén lehetséges, hogy a GEDS természetesen angolul, mivel 2014-ben.

2014-ben az Oktatási Gaia fejlesztette ki az új folyam a tevékenység a projekt-alapú tanulás támogatása közösségi irányítású végrehajtása a fenntartható fejlesztési célok.

2006 óta Gaia Education sikeresen támogatta a szállítás több mint 180 program hat kontinensen. Nemzetközileg száma négy hetes intensives és más természetesen formátumok folyamatosan növekszik együtt megugrott a pályázók száma és a résztvevők ilyen tanfolyamok. Ezek szakmai tanfolyamok nyitva a sokszínű embercsoport széles körű szakmai és tudományos háttérrel, akik érdeklődnek aktív szerepet a fenntarthatósági átmenet.

Küldetés

Gaia Education egy élvonalbeli szolgáltató fenntarthatóság oktatás, amely elősegíti a virágzó közösségek planetáris határokat.

Gaia Education kezeli a három patakok tevékenységek

  1. Face-to-Face

Ecovillage design oktatás (EDE) programok zajlanak a világ 42 országában több mint 70 intézmény

  1. E-Learning

Design Fenntarthatóság globális tanterem angol, spanyol és portugál

  1. A projekt-alapú tanulás

Tevékenység zajlik a világ déli végrehajtásának támogatása a 2015 utáni fejlesztési menetrend

Jövőképünk

Dolgozunk felé egy rugalmas jövője planetáris határokat senki sem marad. A világ a biztonságos és tápláló élelmiszerek; A tiszta ivóvíz; az egyetemes hozzáférés fenntarthatóság oktatás A testi, lelki és szociális jólét állapota. A világ, amely felhasználja az energia és anyag nagyobb hatékonysággal, oszt le eléggé, és arra törekszik, hogy megszüntesse a hulladék fogalmát. A világ egyetemes emberi jogok tiszteletben tartása és az emberi méltóságot; az igazságosság és az egyenlőség; tiszteletben faji és etnikai; és az esélyegyenlőség lehetővé teszi a teljes körű megvalósítása az emberi potenciál elősegítve a közös jólét.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Spanyol
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Gaia Education

Ha az élénk Ecovillage Design Education (EDE) Face-to-Face program mélységébe merülsz egy olyan közösségben, amely valahol a világban van, akkor tudni fogja, hogy ez egy ... [+]

Egy életet megváltoztató élmény

Ha az élénk Ecovillage Design Education (EDE) Face-to-Face program mélységébe merülsz egy olyan közösségben, amely valahol a világban van, akkor tudni fogja, hogy ez egy életet megváltoztató élmény. Ezeken keresztül sokan mélyebb célt és jelentést találtak, és még azt is tették, hogy különbséget tesznek a közösségükben, életük munkájában. Mások olyan dolgokat láttak és tanultak meg, amelyek megmozdították őket, hogy hatékonyabbá váljanak a világ dolgozói. Ez igaz azok számára is, akik az online Fenntarthatósági Design (GEDS) programot tanulmányozták, és elmélyítették a fenntartható közösségi tervezés négy dimenziójának megértését.... [-]

Egyesült Királyság Forres Kanada Shawnigan-tó Thaiföld Prachuap Khiri Khan Brazília Rio de Janeiro  + 4 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul