Hivatalos Leírás

A 2014-ben alapított Gateway International egy szakképző intézmény, amely számos szépséget és holisztikus tanfolyamot kínál az Egyesült Királyságban.

Minden diákunk teljes mértékben elégedett a magasan képzett és tapasztalt oktatókkal, képzési lehetőségekkel és tanfolyam tartalmával, minden kurzussal, amely minden diáknak megfelel.

Barátságos és támogató tanulási környezetet kínálunk inspiráló, szenvedélyes előadókkal, akik készen állnak arra, hogy segítsenek a tanulási folyamat minden lépésén.

Gateway International College elhozza Önt arra a szintre, amellyel megváltoztathatja életét a szakmai tanulás és az új készségek elsajátítása révén.

Tanfolyamaink kiterjednek a szépség és a holisztikus terápiák széles skálájára, és posztgraduális támogatásunk célja, hogy megtalálja a szükséges munkát a megszerzett készségekkel.

Indulj el egy kurzust a Gateway International College és kezdj el egy új fejezetet az életedben.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Gateway International College

A teljes testmasszázs kezelés lehetőséget kínál Önnek, hogy pihentető és élvezetes élményt nyújtson ügyfeleinek, melynek célja, hogy ösztönözze a jólét érzését. Ez a tanf ... [+]

A világ, amelyben élünk, hihetetlenül elfoglalt hely. Mindannyiunknak megvan a feszültsége a munkának, a társadalmi szerepvállalásnak, és azokra az emberekre vigyázva, akiket szeretünk az életben, miközben telefonjaink, számítógépeink és televíziókunk értesüléseket küldünk arról a dolgokról, amelyeket elfelejtettünk, mielőtt megállapodtunk az előző héten ... néha jó, ha csak lazíthatunk.

A teljes testmasszázs kezelés lehetőséget kínál Önnek, hogy pihentető és élvezetes élményt nyújtson ügyfeleinek, melynek célja, hogy ösztönözze a jólét érzését. Ez a tanfolyam megtanítja mindazt, amire szükséged van a professzionális teljes testmasszázs felajánlására, és magában foglalja a gyakorlati képzést és értékelést.... [-]

Egyesült Királyság London
Nyílt Beiratkozás
Angol
30 órák
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul