Hivatalos Leírás

Global Banking iskola biztosítja Iparágelső alkalmazott banki és pénzügyi oktatás az egész világon. Mi ismert, elsősorban a befektetési banki képzés a vállalati, a bankok, a magántőke és fedezeti alapok top 20 pénzügyi fővárosokban.

Egyedülálló ajánlat az iparágban, hogy segítsen egy sikeres karrier a banki vagy pénzügyi szektor. Mi toborozni ambiciózus embereket, őket tanítani a kritikus gondolkodás és problémamegoldás; irányítani a karrierjét, hogy lesz sikeres személyiség ebben a globális világban.

Előadóink hogy nagy gazdagsága Ipari tapasztalat, szakmai oktatás és szenvedélyes tanítási készségek az osztályteremben.

Minden hallgató a Global Banking Iskola megy keresztül mi ingyenes karrierprogramunkat ahol kölcsönhatásba csoport vezető bankárok, hogy azonosítsa a megfelelő pálya magad, fejleszteni önéletrajzát konkrét szerepek és a hálózat az iparág.

Által tanul GBS diákok is automatikusan tagjai lesznek a 4000 + alumni a banki és pénzügyi ágazat. A diákok fogják kérni, hogy a számos hálózati események, ahol képes lesz arra, hogy megfeleljen a korábbi hallgatók és munkáltatók számára.

Innovatív tanítási módszerek által szállított tapasztalt befektetési bankárok. Mindig törekszünk, hogy törli a különbség a tudás közötti valós befektetési banki és pénzügyi gyakorlat és a hagyományos akadémiai tanulás. Mi megkönnyíti csoportos beszélgetések, mélyreható Q & Mint egy tapasztalt edző, vizuális megjelenítést és a tanulás a valós alkalmazások az Excel alapú pénzügyi modellek.

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Global Banking School

2 hónapos Elite Global Investment Banking Gyakorlat egy egyedülálló lehetőség arra, hogy az ügyfél-néző tapasztalat valós tranzakciók és szakmai ismeretek a befektetési b ... [+]

2 hónapos Elite Global Investment Banking Gyakorlat egy egyedülálló lehetőség arra, hogy az ügyfél-néző tapasztalat valós tranzakciók és szakmai ismeretek a befektetési banki, Private Equity és Hedge Fund pályára. Ez a gyakorlat az elhelyezés meg széles körű tranzakciós munkatapasztalat.

Az első hónapban (4 hét) program biztosítja a képzés a befektetési banki Ipari tapasztalatok:

Elemzés a londoni tőzsde és a New York-i tőzsdén jegyzett társaságok Előállítása vásárolni és eladni oldali tranzakciós gyanták, ugratások, és az írás bizalmas befektetési emlékeztető Excel pénzügyi modellezés és értékelési nyilvánosan működő társaságok segítségével "összehasonlítható tömörít" módszer Excel pénzügyi modellezés és értékelési nyilvános jegyzett társaságok által a "diszkontált cash flow" módszerrel Excel Pénzügyi modellezés és meghatározása által fizetendő biztosítási díj vevő üzleti felhasználásával "Tranzakció tömörít" módszer Excel pénzügyi modellezés és a tőkeáttételes kivásárlási a vállalat által Private Equity szponzor Előállítása M & A tranzakció kész modell Akkréciós / hígítása elemzése az üzlet Tábla bemutatása és záró befektetési banki tranzakció ... [-]
Egyesült Királyság London
Nyílt Beiratkozás
Nappali
1 - 2 hónapok
Campus
On-line
Bővebben magyarul