Hivatalos Leírás

Úgy tervezték, hogy megfeleljen az Ön igényeinek

Egy barátságos csomópont London központjában, az INTO Center egy barátságos és jól felszerelt tanösvény. A központ nagyszerű erőforrásokat, tanösvényeket, étkezési lehetőségeket és támogató szolgáltatásokat nyújt.

Ez a jól felszerelt terület lehetővé teszi, hogy a tanulmányaidra és az új kultúrához való alkalmazkodásra összpontosítson. Az első évet a lehető legegyszerűbbé tesszük. Támogatásunknak köszönhetően szabadon élvezheti idejét, és kihasználhatja nagyszerű környezetét.

Itt segíteni a célok elérésében

A londoni nyüzsgő pénzügyi negyed központjában található az INTO City, London Egyetem. Nem számít, mire van szüksége a tanulmányaidban, itt megtalálod.

Az oktatói munkatársak kiváló elhelyezkedéssel, ragyogó erőforrásokkal és modern tanulmányi területekkel ötvözve az INTO Center az élet- és tanulási élmény központja lesz, mindössze 15 perces buszútra az egyetemtől.

Az e-learning eszközökből a kiterjedt könyvtárakhoz és erőforrásokhoz, valamint a folyamatos támogatáshoz dinamikus tanulási környezet része lesz az első naptól kezdve.

Tanulási lehetőségek

INTO City, a University of London létesítményei rugalmas megközelítést kínálnak a tanuláshoz. Az intim beszélgetésen alapuló osztályoktól a szemináriumokig és az előadásokig, a kortárs környezetben. Erőforrások:

 • minden iskolai asztali számítógéppel összekapcsolt digitális táblák, amelyek valóban interaktívak lesznek
 • többfunkciós előadók
 • egy 120 férőhelyes, egyetemi stílusú előadószínház
 • flip-screen asztali számítógépek a legtöbb osztályteremben
 • a legkorszerűbb informatika és multimédia

Hozzáférhetsz a Moodle-hoz, egy virtuális tanulási környezethez, ahol letöltheted az előadásokat és a kurzus tartalmát.

Ezenkívül a Nemzetközi Alapítvány programot többnyire tabletta számítógépek (pl. IPad) használata révén oktatják, hogy fokozzák az osztálytermi élményeket a digitális tanuláson keresztül.

Tanulási erőforrásközpont

A Learning Resource Center a londoni egyetem INTO városának első emeletén található. Itt található olyan anyagok, amelyek segítik tanulmányait, beleértve a tankönyveket, DVD-ket, folyóiratokat, CD-ket, újságokat, nyomtatási és szkennelési lehetőségeket.

További tanulmányok esetén a könyvtár 30 percnyi sétára van a londoni tanulmányi központtól, és több mint 350 000 könyvet, 25 000 folyóiratot és speciális gyűjteményeket tartogat. Londonban van a Barbican Könyvtár és a City Business Library is, amelyek könnyen megközelíthetők az egyetemről.

Élelmiszer

Ha éhes vagy, van egy kávézó az egyetemen, ahol szendvicseket, italokat és harapnivalókat szolgálnak fel - ez a tökéletes hely a pihenésre az új barátaival a reggelin vagy az ebéden.

Van valami más? Londonban számos étterem, kávézó és szupermarket található, ahol mindent megtudhat a falafelről és a hamburgerről a burritosra és a sushiba.

Egyetemi épületek

Mint INTO város, a University of London diák, akkor is hozzáférhet az egyetem számos fantasztikus létesítmények:

 • A Tait épület - lenyűgöző mérnöki létesítmények közé tartozik a mozgásszimulátorok, a geotechnikai centrifuga és a repülésszimulátor.
 • A főiskolai épület - speciális létesítmények közé tartozik a TV-stúdió, a négy rádiós stúdió és a két digitális szerkesztési újság.
 • Rhind Building - számítógépes helyiségekkel, kísérleti laboratóriumokkal és interaktív előadótermekkel.
 • A Drysdale Building - a Careers Service, az Ön egyablakos ügyintézési helye, ahol megbeszélheti a karrierlehetőségeket és hozzáférést biztosít a foglalkoztathatóság növeléséhez.
 • CitySport - a legnagyobb hallgatói sportlétesítmény London központjában, az összes modern, csúcstechnikai felszereléssel, amelyet egy új sport- és fitneszközponttól várhat.

A legjobb kezdete az egyetemi tapasztalatnak

A világ minden tájáról érkező diákokat üdvözölve csatlakozik a nemzetközi közösséghez a City of London egyetemen. Pillanatok a londoni Square Mile-től, az egyetem fantasztikus helyzetben van a londoni legjobb látnivalók között.

Itt kezdődik az izgalmas utazás az álom karrierjéhez, nagy tanulási lehetőségekkel, kiterjedt erőforrásokkal, szórakoztató diákszövetséggel és nagy sporttevékenységekkel. És ez csak a kezdet - a város, a University of London annyira kínál a diákokat.

A felső 5% -os egyetem

Elkötelezett a tudományos kiválóság, City, University of London egy nemzetközi egyetem több mint 18.000 diák 150 országból.

Nemzetközi hallgatói élményt nyújt, fantasztikus foglalkoztathatósági kilátásokkal és kitűnő oktatási programokkal rendelkezik, amelyek arra szolgálnak, hogy felkészüljenek az Ön karrierjére. Valójában a City, a University of London rangsorolja a londoni felső egyetemet a diákok elégedettségéért (National Student Survey 2015).

Fantasztikus lehetőségeket kínál a tanulás, a csúcstechnológiájú előadótermek és laboratóriumok, a legmodernebb berendezések és az online tanulás elérése érdekében. És akkor is részesülhet a folyamatos támogatásban a tanulmányai során, mind az egyetemi, mind a személyesen.

Több mint 60 kutatóközponttal és egységgel, valamint sokéves tapasztalattal, az egyetem fontos szerepet játszik az úttörő kutatásokban. A legutóbbi kutatási kiválósági keretrendszer felmérésében a város beadványainak 75% -át a "világvezető" és a "nemzetközileg kiváló" minõség jellemezte.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapítás Éve

City University of London

... [+]

Angol nyelv: IELTS 5.0 - 5.5 vagy azzal egyenértékű

Nem felel meg a belépési követelményeknek? Akadémiai angol nyelvtanfolyamot is kínálunk

[-]
Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
City University of London

... [+]

a feltételes kínálat helyét az első év egy megfelelő egyetemi diploma a City, London Egyetem

[-]
Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
City University of London

... [+]

Extended International Foundation (4 fogalom) - ez az opció a kezdő nyelvet kiegészítő angol nyelvtudással rendelkezik, amely extra nyelvtámogatást biztosít

[-]
Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
City University of London

... [+]

korábban megfelelő fegyelmet folytatott;

[-]
Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
City University of London

Előkészítő egyetemi diploma a banki és a nemzetközi pénzügyek, közgazdaságtan, üzleti tanulmányok és menedzsment. A Nemzetközi Alapítvány egyesíti az egyetemi tanulmányok ... [+]

A Nemzetközi Alapítvány egyesíti az egyetemi tanulmányokat az angol nyelvű oktatással, hogy felkészüljenek az egyetemi tanulmányokra. Ez vezet az első évben egy egyetemi diploma üzleti, számviteli, pénzügyi vagy menedzsment a City University London.

Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára. Egy feltételes ajánlat egy helyszínre a megfelelő egyetemi diploma első évében a City, London Egyetemen. Minőségbiztos útvonal-program. Teljes egyetemi státusz az első naptól. Hozzáférés az egyetem támogatásához és létesítményeihez. Az egyetlen olyan nemzetközi alapítványi program, amely garantálhatja a Cass Business School előrehaladását. A személyes gondoskodás és az INTO támogatása. A Nemzetközi Alapítvány program jó nekem? ... [-]
Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
City University of London

Előkészítő egyetemi diploma olyan területeken, mint a repüléstechnika, biomedikai mérnöki, mérnöki menedzsment, vállalkozói és távközlési. A Nemzetközi Alapítvány egyesít ... [+]

Akadémiai tanulmányok, intenzív angolnyelv-tanítási és tanulmányi készségek, amelyek felkészítenek arra, hogy belépjenek az egyetemi diploma első évébe olyan területeken, mint a mérnöki és a matematikai tudomány.

Miért érdemes alkalmazni a Nemzetközi Alapítvány programot? garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára hozzáférést biztosít a város, a University of London támogatásához és a létesítményekhez többszörös kezdési időpontok

Két kurzus áll rendelkezésre:

Nemzetközi Alapítvány (3 kifejezés) - ez a szokásos lehetőség Extended International Foundation (4 fogalom) - ez az opció a kezdő nyelvet kiegészítő angol nyelvtudással rendelkezik, amely extra nyelvtámogatást biztosít Hol visz el? ... [-]
Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Mesterdiploma

City University of London

Mesterfokozat előkészítése olyan területeken, mint az információs tudomány, az emberközpontú rendszerek és a számítógépes játékok technológiája. A Graduate Diploma ötvözi ... [+]

Mesterfokozat előkészítése olyan területeken, mint az információs tudomány, az emberközpontú rendszerek és a számítógépes játékok technológiája.

Miért kell alkalmazni a Graduate Diploma programot? egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára egy minõségbiztos egyetemi program hozzáférést biztosít a város, a University of London támogatásához és a létesítményekhez Mi vezet ez ehhez?

Ez a kurzus a City, London Egyetem mesterképzéséhez vezet:

Mérnöki és matematikai tudományok

MSc Biomedical Engineering az Egészségügyi Technológia Menedzsment MSc Építőmérnöki Struktúrák MSc Építőmérnöki Szerkezetek (Atomerőmű) MSc Gépészmérnöki MSc Renewable Energy és Power Systems Management MSc Energia és Környezetvédelmi Technológia és Közgazdaságtan MSc Tengerészeti Műveletek és Menedzsment MSc Légbiztonsági Irányítás (P / T) MSc Légiforgalmi irányítás (P / T) MSc Repülőgép karbantartás (P / T) MSc Építésmenedzsment MSc Cyber ​​Security MSc Data Science MSc Projektmenedzsment, pénzügy és kockázat ... [-]
Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
City University of London

... [+]

Angol nyelv: IELTS 5.5 - 6.0 vagy azzal egyenértékű

Nem felel meg a belépési követelményeknek? Akadémiai angol nyelvtanfolyamot is kínálunk

[-]
Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
City University of London

Mesterfokozat előkészítése az üzleti közgazdaságtanban és a nemzetközi üzleti gazdaságtanban. A Graduate Diploma ötvözi tudományos tanulmány, intenzív angol nyelvtanítási ... [+]

Előkészület a mesterképzésre az üzleti gazdaságtan és a nemzetközi üzleti gazdaságtan területén.

Ön fejleszteni fogja a tanulmányi készségeket, az angol nyelvet és a tantárgyi ismereteket a választott mesterképzésre való felkészülés során.

Miért kell alkalmazni a Graduate Diploma programot? egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára egy minõségbiztos egyetemi program hozzáférést biztosít a város, a University of London támogatásához és a létesítményekhez Hol visz el?

Progresszió a városba, a University of London

Ha sikeresen befejezte a Graduate Diploma-t, és eleget tesz a meghatározott tanfolyam követelményeinek, akkor garantált helyet kap a mesterképzésen a város tanulmányi területén, a University of London-ban.... [-]

Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul