Hivatalos Leírás

Miért tanulhat a GCU-ban?

Glasgow Caledonian University (GCU) az Egyesült Királyság egyik legmodernebb és hallgatói központú egyeteme. 17 000 diák közössége van, és Skóciában az egyik legnagyobb egyetem. Az Egyetem büszke a létesítményeire és kiemelkedő hallgatói tapasztalata.

Ez az első Skóciai Egyetem, az Ashoka U "Changemaker Campus" státusza. Innovatív kutatás, tanítás és együttműködés révén a GCU életeket vált. Ez egy Egyetem, amely az oktatás fejlesztésére és az emberek világszerte történő segítésére szolgál. És te is részese lehetsz.

Egy nemzetközi campuson tanulsz. A hallgatói közösség több mint 100 országból származó embereket foglal össze. Ön részesülhet az egyetem partnerségéből az egész világon, többek között Kínával, Indiával, Észak- és Dél-Amerikával, Bangladeszel és Ománnal. Az egyetemek Glasgowban, Londonban és New Yorkban találhatók.

Tanulás az INTO Központban

Az INTO Center a campus központjában található. Belül talál egy előadó színházat, tantermeket és találkozótereket.

Szeretne beszélni valakivel? Gyere az INTO Centerbe. Minden támogatási szolgáltatást megtalál. A honvágy érezte magát? Aggódni a tanulmányaid miatt? Van valami a szállásaidban, nem igaz? Bármi legyen is a kérdés, itt vagyunk, amikor szükségünk van ránk.

Egy új országba való költöztetés nagy lépés, és segítünk bárhol is. Az Egyesült Királyság bankszámlájának megnyitása és az orvoshoz való regisztráció. Segítségre van szüksége a vízummal kapcsolatban? Nem probléma - mi segítünk abban, hogy rendezze az egyik vízummal foglalkozó workshopunkban.

A diákszállásban való tartózkodás azt jelenti, hogy barátságos leszel, amint megérkezik. A Központban mindenki örömmel találkozik veled! Mi szervezünk néhány szórakoztató tevékenységet és kirándulást az Ön számára, hogy minőségi időt kapj az új barátaival.

Ne felejtse el, hogy hozzáférhet az egyetem összes klubjához és társadalmához. Nagyszerű módja annak, hogy barátokkal barátkozzatok azokkal, akik ugyanazokat a dolgokat szeretik, mint te.

Mi teszi a GCU-t különlegessé?

Glasgow Caledonian University egy közösség. Több mint 20 000 diákkal nem kicsi, de intim.

Ön csatlakozik a világ minden tájáról érkező hallgatókhoz - valójában több mint 100 különböző országban. A campus közeli kapcsolatban áll, így könnyű barátkozni.

Keresi a helyet, hogy találkozzon más hallgatókkal és pihenjen? A Diákszövetség épülete a hely. Az első emeleten található a Student Bistro. Itt megoszthatja ételeit barátaival, és együtt játszhasson a medencével vagy az asztali labdarúgással.

A campus mindössze 10 perces sétára fekszik Glasgow városközpontjától. Akkor fognak elkényeztetni a választás, amikor az élelmiszer. Ha az egyetemen akarsz maradni, három kávézó van, hogy rágcsálnivalókat és kávét töltsön.

A GCU hallgatók 95% -a munkalehetőséget vagy további tanulmányokat talál a diploma megszerzésétől számított hat hónapon belül (DLHE 2015). Ez azért van, mert a fokok itt arra összpontosítanak, hogy felkészüljenek egy csodálatos karrierre, amit választottál. A legtöbb tanfolyamon munkatapasztalat érhető el, ami előnyt jelent más diplomások körében. És kapsz kézzel néhány speciális felszerelést, mint például:

  • egy sugárzási csomagot
  • egy virtuális kórház
  • klinikai szimulációs laboratóriumok
  • szemklinika

Felkészülés a jövőre

Az Egyesült Királyságban végzett tanulmányok meglehetősen eltérhetnek attól, amit szoktál. De ne aggódjon, barátságos tanári munkatársaink segítenek abban, hogy alkalmazkodni tudjanak a tanulási kultúrához.

Megmutatják neked, hogyan kell írni az akadémiai esszéket és hivatkozni a forrásaira. Rengeteg gyakorlatot és támogatást kapsz az írás, a kutatás és a bemutatók bemutatása mellett. Szóval, amikor eljön az idő, készen állsz a diplomádra.

A GCU képzési programjai karrier-központúak. Bármely munkát is szeretne tenni a jövőben, a GCU diplomája segít abban, hogy odaérj. A GCU diplomások több mint 95% -a munkát vagy további tanulmányokat talál a diploma megszerzésétől számított hat hónapon belül. A legtöbb diploma tartalmazza a munkatapasztalat elemeit, így egyedülálló betekintést nyerhet az iparágba és kapcsolatot létesíthet a jövővel.

A GCU fokozatot világszerte tekintik és tiszteletben tartják, így jó társaságban vagy. A GCU programjait olyan nagy globális márkák támogatják, mint a Santander, az FMC Technologies és a Marks

Tanulmány Glasgow szívében

Az egyetem campus helyszíne tökéletes a hallgatók számára. A város központjával, az egyetemtől mindössze öt perces sétára, minden izgalmat élvezhet egy mozgalmas kozmopolita városban. Glasgow átfogja a nemzetközi diákokat, és nagy diákközösséggel rendelkezik, így otthon érezheti magát.

Szerelem sportok? Ha több mint 50 sportklub csatlakozik, biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Hozzáférhet az Arc Sports Centre-hez, két kardió és súlyemelő berendezéssel. És részt vehetsz a fitnesz órákban, mint a jóga és a boxercise.

Ha szeretne tollaslabdázni vagy kosárlabdázni a barátaival, felveheti az egyik Arc két sportcsarnokát. Vagy élvezze a tenisz, a labdarúgás vagy a röplabda játékát a vadonatúj szabadidős tevékenység területén.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Mesterdiploma

Glasgow Caledonian University

Mi a speciális a programról? a legmagasabb szintű személyes ápolás és támogatás Ki pályázhat a Graduate Diploma programra? A Graduate Diploma alkalmas olyan nemzetközi ha ... [+]

Mi a speciális a programról? a legmagasabb szintű személyes ápolás és támogatás Ki pályázhat a Graduate Diploma programra?

A Graduate Diploma alkalmas olyan nemzetközi hallgatók számára, akik bevezetésre várnak egy olyan tantárgy tanulmányozására, amely előkészületben van a posztgraduális szinten való tanulmányozásra, vagy a képesítések korszerűsítésére, ha egy adott témában 3 éves oklevelet végzett. A Graduate Diploma is alkalmas azok számára, akik szeretnék növelni vagy frissíteni a tárgy ismereteit, vagy azokat, amelyek javítani kell az angol nyelvű tanulmányi készségek keretében a kiválasztott tárgyat.

Díj

A tanfolyam hossza: 3 év (9 hónap)... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University

Hol tart engem? A Graduate Diploma in Business és Menedzsment vezet számos üzleti kapcsolatos programok Glasgow Caledonian University: Könyvelés és Pénzügy MSc ... [+]

Hol tart engem?

A Graduate Diploma in Business és Menedzsment vezet számos üzleti kapcsolatos programok Glasgow Caledonian University:

Könyvelés és Pénzügy MSc msc menedzsment

GCU London

msc menedzsment Mi a speciális a programról? a legmagasabb szintű személyes ápolás és támogatás Ki pályázhat a Graduate Diploma programra?

[-]
Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University

Offering direct entry to a postgraduate degree within the School of Engineering and Computing at Glasgow Caledonian University. ... [+]

Improve your understanding of academic and English language abilities for entry to Master's degrees in computing at Glasgow Caledonian University.

Why apply for the Graduate Diploma programme? university placement for all successful students a quality assured university programme with accreditation in the Scottish Credit and Qualifications Framework (SCQF) full university status a campus-based programme with access to all facilities at Glasgow Caledonian University's award-winning, city centre campus Where will it take me?

The Graduate Diploma in Computing leads to the following postgraduate degrees:

School of Engineering and Computing

MA 3D Design for Virtual Environments MSc Advanced Computer Networking MSc Web Systems Development (.NET) MSc Network Security What is special about this programme? ... [-]
Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University

Ki pályázhat a Graduate Diploma programra? A Graduate Diploma alkalmas olyan nemzetközi hallgatók számára, akik bevezetésre várnak egy olyan tantárgy tanulmányozására, am ... [+]

Ki pályázhat a Graduate Diploma programra?

A Graduate Diploma alkalmas olyan nemzetközi hallgatók számára, akik bevezetésre várnak egy olyan tantárgy tanulmányozására, amely előkészületben van a posztgraduális szinten való tanulmányozásra, vagy a képesítések korszerűsítésére, ha egy adott témában 3 éves oklevelet végzett. A Graduate Diploma is alkalmas azok számára, akik szeretnék növelni vagy frissíteni a tárgy ismereteit, vagy azokat, amelyek javítani kell az angol nyelvű tanulmányi készségek keretében a kiválasztott tárgyat.

Díj

A tanfolyam hossza: 3 év (9 hónap)

Kor: 17 év felett

Nem felel meg a belépési követelményeknek? Akadémiai angol nyelvtanfolyamot is kínálunk... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Glasgow Caledonian University

Glasgow Caledonian University