Hivatalos Leírás

Egy üdvözlő tanösvény

 • Központja a multikulturális Londonnak, amelyet a közelmúltban az egyetemistáknak (QS Best Student Cities 2018) a világ legjobb városaként neveztek el.
 • A dedikált támogató csoportok segíthetnek bárkinek a nemzetközi diákok számára, beleértve az Egyesült Királyság lakhatási szabályait a bankszámlák létrehozása és a társadalomba való belépéshez
 • Tanárok, akik megértik a nemzetközi diákok számára leginkább megfelelő igényeket és tanulási környezetet
 • Csodálatos választási lehetőség a progresszió lehetőségével 110 angol és európai egyetemre, több ezer tanfolyamra
 • Csodálatos szálláslehetőségek catering vagy önellátó létesítményekkel. Plusz számos extrával, beleértve a mozik, karaoke szobák, játéktermek, tornatermek és így tovább
 • Az INTO London központja barátságos személyzettel és korszerű létesítményekkel várja kedves vendégeit.

Amikor meg kell tanulnod, a Központ a hely. Van egy Learning Resource Center, ahol privát tanulmányi területek, tananyagok és számítógépek vannak.

Lehetőséged van arra, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az előadások, szemináriumok és oktatóanyagok rugalmas tantermeibe. És ne felejtsd el kihasználni az ingyenes Wi-Fi-t a központban a tanuláshoz vagy a barátaid és a családod felkereséséhez.

Kell lazítani és lazítani egy egész napos tanulás után? Élvezze a harapnivalót, hogy enni vagy kávét tehet barátaival a kávézóban, vegyen részt a sok szociális tevékenység egyikében, vagy menjen az Olimpiai Parkba egy edzéshez.

A legmodernebb létesítmények

Számos különböző módon tanulhatunk az INTO központban egy sor tantermek és tantervek között.

tantermek

Bármi legyen is a tanulási stílusa, itt is tanulni fog tanulni. 28 tanösvény interaktív táblákkal, 2 előadószínházzal és 8 magán vitrinhellyel, egy tanéppal vagy egy magán tanuló foglalkozik.

A művészeti és tervezői stúdiónk is - egy modern, fényes stúdióterület, amely inspirálja a művészetet és a dizájn hallgatókat.

Nem biztos benne, hogy a tanára milyen feladatot végzett? Ellenőrizze a Moodle-t, a virtuális tanulási környezetet, ahol minden előadást, házi feladatot és leckéket feltöltöttek, hogy segítsenek az osztályteremben kívül elvégezni a munkát.

Tanulási erőforrásközpont

Ha meg kell vizsgálnod a legújabb feladatot, vagy kinyomtatod a tanulmányi jegyzeteket, menj a Learning Resource Centerbe. Könyveket, DVD-ket, folyóiratokat és újságokat találsz a tanulmányai, valamint a nyomtatási és szkennelési lehetőségek támogatására.

Nem találja meg, amit keres? Csak kérdezze meg a támogató személyzetet, akik kéznél vannak, hogy segítsen megtalálni az Ön számára szükséges információkat. Elfelejtette laptopját? Semmi gond, számítógépek is használhatók.

Élelmiszer

Szüksége van egy gyors harapásra, hogy enni az osztályok között? Menj a campus kávézóba, vagy a pizza vagy a sushi alsó szintjére. Vagy, miért nem szabad friss levegőt venni és sétálni a Petticoat Lane élelmiszerpiacra, ahol megtalálja a nemzetközi ételek széles választékát.

A választás világa

Kínálunk nemzetközi hallgatókat, ahogyan garantálta a 110 Egyesült Királyság és Európa egyetemének egyike. A felső 50 brit egyetem közül 30-ban elérhető a progresszió lehetősége.

Akkor több ezer fok közül választhat annak biztosításáért, hogy a pályaválasztás valósággá váljon.

Túl sok választás? Ne aggódjon, személyre szabott segítséget kap a diploma és az egyetem kiválasztásánál, valamint az Útmutató az UCAS alkalmazásban.

Tehát nincs nyomás. Segítünk az út minden lépésében.

Éves kihelyezési vásár

Minden évben tartunk egy kiállítói vásárot, hogy segítsen kiválasztani a tökéletes egyetemet. Az Egyesült Királyságban több mint 50 egyetem vesz részt a vásáron. Lehetősége lesz arra, hogy minden egyetem képviselőjét felkérje a hallgatói életről, a kurzus részleteiről, a szakmai előmenetelről, a belépési követelményekről és még sok másról.

Az alkalmazás támogatása

Annak érdekében, hogy Ön teljes körű támogatást kapjon a következő lépésként az Egyesült Királyság egyetemi végzettségének tanulmányozása érdekében, az INTO London számos ingyenes tanulói elhelyezést kínál. A célzott diákelhelyezési tisztviselő gyakorlati tanácsokkal szolgál az Ön rendelkezésére álló tanulmányi lehetőségekkel kapcsolatban, és segít Önnek az egyetemi alkalmazás befejezésében.

A rendelkezésére álló súgó és támogatás:

 • Egyedülálló tanulói tanácsadás, amely segít kiválasztani a legmegfelelőbb kurzust az akadémiai célok eléréséhez
 • Gyakorlati tanácsadás és segítségnyújtás az egyetemi pályázati folyamat minden szakaszában, ideértve a személyes nyilatkozat elkészítéséhez nyújtott segítséget
 • Felkészülés az egyetemi interjúkra, beleértve a gyakorlati interjúkat is
 • Lehetőségek az egyetemi felvételi oktatók előadásaira
 • Segítségnyújtás az egyetemi nyitvatartási napokon és a felsőoktatási vásárokon
 • Lehetőségek a korábbi INTO hallgatók által szervezett megbeszélésekre
 • Hozzáférés az egyetemi prospektusokhoz a tanulási erőforrás központban
Program oktatási nyelve:
 • Angol
Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: