INTO Manchester in partnership with Manchester Metropolitan University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Egyedülálló külföldi tanulmányi tapasztalat

Az INTO Study Center csak egy rövid sétára van a Manchester Metropolitan Egyetemtől (MMU), amely egy befogadó környezet, ahol lehetőséged lesz arra, hogy időt takaríts meg arra, hogy milyen életet lehet tanulni.

Számos modern tanulmányi és szociális létesítményt kínál, amelyek segítenek a külföldi tanulmányi tapasztalatok fejlesztésében.

Remek tapasztalat egy izgalmas városban

Az INTO Manchester Study Center közel van a város és a helyi egyetemi létesítményekhez. Lehetőséget kínál Önnek a világ egyik legizgalmasabb és kulturálisan különböző városainak tanulmányozására.

A Bridgewater Houseben, egy lenyűgöző edward-i épületben található a Centre a nyüzsgő Manchester szívében.

Soha nem messze a különböző kávézók, kávézók és éttermek, köztük Manchester híres Chinatown területén. A Manchester Egyetem és a Manchester Metropolitan Egyetem is csak egy rövid sétával elérhető.

A Központ létesítményeit úgy tervezték, mint a diákok, hogy Önt szem előtt tartsa. Kihasználhatja a modern osztálytermi és informatikai technológiákat.

Akadémiai programjaikat ugyanúgy tanítják, mint amit az egyetemen tapasztalni fognak, hogy segítsenek a bizalom megteremtésében, mielőtt felsőoktatási tanulmányaikat elkezdenék. Angol nyelvóráikat egy interaktív, inkluzív tantermi környezetben oktatják, hogy segítsék nyelvtudásukat az osztályteremben való részvétel révén.

A központ otthont ad a barátságos Student Services csapatnak, akik segítenek. Megértik a külföldi tanulással járó kihívásokat, és egy dedikált támogatási hálózatot biztosítanak. A vízum- és bevándorlási tanácsadással az Egyesült Királyság bankszámláinak megnyitásáig biztonságban vagy.

Az élet az osztályteremben kívül

Mint nemzetközi diák, élvezheti a dinamikus diákközösség részét a mi gondosan kiválasztott szálláshelyünkben, vagy élvezheti a valódi brit életet egy családi házban. Mindkét lehetőség biztonságos, kényelmes környezetet kínál, amelyben növekszik - akár egyetemi szinten, akár személyként.

Az INTO Manchester Welcome Desk minden lehetséges kérdésre rendelkezésre áll, és vészhelyzet esetén 24 órás telefonszámot is hívhat.

Kiemelkedő lehetőségek a kiemelkedő tanuláshoz

A Tanulmányi Központ legfrissebb tanulási technológiáit megtalálja.

Az osztálytermei digitális táblákat tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik tanárai számára, hogy online erőforrásokat használjanak, és arra törekedjenek, hogy ösztönözzék az interakciókat, és ügyeljenek arra, hogy részt vegyenek.

A Központ a következőket is tartalmazza:

  • számos jól felszerelt számítógépes lakosztály
  • ingyenes internet-hozzáférés és Wi-Fi
  • kényelmes out-out területek a privát tanulmányozáshoz és a barátokkal való pihenéshez
  • egy Welcome Desk és a barátságos Student Services csapatunk támogatásával

A Learning Resource Center számos tanulást támogató anyagot tartalmaz, többek között könyveket, CD-ket, DVD-ket, online folyóiratokat, újságokat, nyomtatási és szkennelési lehetőségeket.

A virtuális tanulási környezet 24/7-es napi hozzáférése letölthető előadásokkal és egyéb hasznos tananyagokkal. És Ön is részt vehet online megbeszéléseken a tanárokkal és az osztálytársakkal.

Befektetés a jövőjébe

Miután Ön az MMU-ba fejlődött, akkor profitálhat a kutatási és oktatási létesítményekben megvalósított 350 millió fontos beruházás eredményéből. Ez magában foglalja a 75 millió fontot a Business School és a Student Hub, valamint a 35 millió fontot kitevő épület a Manchester School of Art.

Az egyetem számos étel- és italhelyszínt tart, köztük egy nemrég felújított Diákegyetem épületét.

Egyéb egyetemi lehetőségek közé tartozik egy kiterjedt könyvtár nyitva tartása 24 órás időközönként és informatikai létesítmények, ahol kölcsönözhet netbookokat, laptopokat, videokamerákat, audiovizuális berendezéseket és kivetítőket - mindezt ingyenesen.

A jövőbeli egyetemi tanulási tapasztalat az ország legjobbjai közé tartozik. A minőségbiztosítási ügynökség az MMU-t az Egyesült Királyság 20 legjobb helyére helyezte be, és az egyetem díjnyertes üzleti iskolát kínál, amely az AACSB akkreditációjával a globális egyetemek 5% -ában helyezkedik el.

A második legrégebbi művészeti és formatervező iskolának is otthona Nagy-Britanniában.

Az Egyesült Királyság kormánya az egyetemi kutatások 65% -át "világviszonylatban" vagy "nemzetközileg kiválónak" minősítette (REF 2014). 260.000 alumni az egész világon már használta ezt a kiválóságot, hogy hatással legyen a társadalomra, a környezetre, a gazdaságra, a kultúrára és a közrendre.

Fókuszálva a foglalkoztathatóságra

Amikor előrehalad az MMU-ba, a tanulás előnyös lesz a foglalkoztathatóságra fókuszálva. Az egyetem volt az első, aki fizetett iparági elhelyezésű éveket (szendvics éveket) ajánlott fel kurzusaiban.

Több mint 1000 alapképzést és posztgraduális programot kínál, az egyetem pedig az Egyesült Királyság legmagasabb 20 országában 8 témakörben (a 2016. teljes egyetemi útmutató).

Az MMU is több szakmai akkreditációval és szövetséggel rendelkezik, mint bármelyik másik brit egyetem. Ez azt jelenti, hogy a képesítést széles körben ismerik fel, és segít a lehető legjobb kezdetnek a kiválasztott karrierben.

Helyszínek

Manchester

INTO Manchester in partnership with Manchester Metropolitan University

Address
Manchester Metropolitan University All Saints Building
M15 6BH Manchester, Anglia, Egyesült Királyság