INTO Manchester

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Remek tapasztalat egy izgalmas városban

A modern INTO Manchester Study Center közel van a város és a helyi egyetemi létesítményekhez. Lehetőséget kínál Önnek a világ egyik legizgalmasabb és kulturálisan különböző városainak tanulmányozására.

A Bridgewater Houseben található egy lenyűgöző Edward-i épület, mely a legmagasabb színvonalon felújított. A központ a nyüzsgő Manchester szívében található.

Soha nem messze a különböző kávézók, kávézók és éttermek, köztük Manchester híres Chinatown területén. A Manchester Egyetem és a Manchester Metropolitan Egyetem is csak egy rövid sétával elérhető.

A Központ létesítményeit úgy tervezték, mint a diákok, hogy Önt szem előtt tartsa. Kihasználhatja a legújabb osztálytermi és informatikai technológiákat. És az egyetemi típusú tanítás segít a bizalom kiépítésében.

A központ otthona a Barátságos Diákszolgálati csapatnak, aki biztosítja, hogy tapasztalatai mind jutalmazóak és aggodalomra adnak okot.

Megértik a külföldi tanulással járó kihívásokat, és egy dedikált támogatási hálózatot biztosítanak. A vízum- és bevándorlási tanácsadással az Egyesült Királyság bankszámláinak megnyitásáig biztonságban vagy.

Létrehozva a sikerhez

INTO Manchester Tanulmányi Központja mindent megtesz, hogy sikeresen éljen és tanuljon az Egyesült Királyságban.

Megtalálhatja a legújabb tanulási technológiákat. A 39 tanítási szobában digitális táblák vannak, amelyek lehetővé teszik tanárai számára, hogy online erőforrásokat használjanak, és hogy részt vegyenek.

A Központ a következőket is tartalmazza:

  • számos jól felszerelt számítógépes lakosztály
  • ingyenes internet-hozzáférés és Wi-Fi
  • kényelmes out-out területek a privát tanulmányozáshoz és a barátokkal való pihenéshez
  • egy Welcome Desk és a barátságos Student Services csapatunk támogatásával
  • A Learning Resource Center otthona 5000 tanulmányi támogató anyag, beleértve a könyveket, CD-ket, DVD-ket, online folyóiratokat, újságokat, valamint nyomtatási és szkennelési lehetőségeket.

Virtuális tanulási környezetünk 24 órás hozzáférést biztosít az előadások és más hasznos kurzusanyagok letöltéséhez. És Ön is részt vehet online megbeszéléseken a tanárokkal és az osztálytársakkal.

Nem tudod hova kezdeni? Barátságos, tapasztalt munkatársaink segítenek abban, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a rendelkezésre álló forrásokból.

Az élet az osztályteremben kívül

Mint nemzetközi diák, élénk diákközösségünk részévé válhat a mi célú lakóházainkban. Vagy miért nem élvezheti a valódi brit életet egy családi házban? Mindkét lehetőség biztonságos, kényelmes környezetet kínál, amelyben növekszik - akár egyetemi szinten, akár személyként.

Az INTO Manchester Welcome Desk minden lehetséges kérdésre rendelkezésre áll, és vészhelyzet esetén 24 órás telefonszámot is hívhat.

Szociális program az INTO Manchester szel

Az INTO Manchester szociális program megkönnyíti Önt, hogy új emberekkel találkozzon, és a legtöbbet hozza ki az új otthonából.

Ez magában foglalja a színház, mozik és egyéb érdekes helyszínek, például a Nemzeti Labdarúgó Múzeum és a Manchester United Football Club látogatását.

Élvezheti a távolabbi kirándulást is, többek között a gyönyörű Lake District, Stratford-upon-Avon (Shakespeare szülőhelye) és más kulturális célpontok Észak-Nyugat-Angliában.

Szeretne részt venni? A Diák Szociális Bizottság tagjává válhat, és az INTO Manchester személyzete támogatásával alakíthatja ki klubjait és társadalmainkat a saját hobbija és érdeklődései köré.

A Nemzetközi Társaság

A Nemzetközi Társaság Manchesterben egyedülálló nonprofit szervezet.

Az INTO központtól mindössze néhány percnyi sétára található, társadalmi és támogató környezetet nyújt közel 7000 nemzetközi diák számára több mint 120 országból, akik Manchesterben tanulnak.

A Társaság hétvégi kirándulásokat szervez az Egyesült Királyságban, hetente több mint 65 különböző osztályt kínál, és évente több mint 100 különböző társadalmi eseményt szervez.

Új barátok, új élmények

Megkönnyítjük Önt, hogy új emberekkel találkozzunk és új, szórakoztató dolgokat találjunk.

A kimenő személyzet rendszeres társadalmi tevékenységeket szervez, és segít Önnek leginkább Manchester élvezetében.

Élvezni fogja a színházak, mozik és egyéb érdekes helyszínek, például a Nemzeti Labdarúgó Múzeum és a Manchester United Football Club látogatását.

Ön is részt vehet szervezett utazások olyan helyeken, mint a gyönyörű Lake District, Stratford-upon-Avon (Shakespeare szülőhelye), és más kulturális hotspotok.

Helyszínek

Manchester

INTO Manchester

Address
Bridgewater House, 58/60 Whitworth Street
M1 6LT Manchester, Anglia, Egyesült Királyság