Hivatalos Leírás

Remek tapasztalat egy izgalmas városban

A modern INTO Manchester Study Center közel van a város és a helyi egyetemi létesítményekhez. Lehetőséget kínál Önnek a világ egyik legizgalmasabb és kulturálisan különböző városainak tanulmányozására.

A Bridgewater Houseben található egy lenyűgöző Edward-i épület, mely a legmagasabb színvonalon felújított. A központ a nyüzsgő Manchester szívében található.

Soha nem messze a különböző kávézók, kávézók és éttermek, köztük Manchester híres Chinatown területén. A Manchester Egyetem és a Manchester Metropolitan Egyetem is csak egy rövid sétával elérhető.

A Központ létesítményeit úgy tervezték, mint a diákok, hogy Önt szem előtt tartsa. Kihasználhatja a legújabb osztálytermi és informatikai technológiákat. És az egyetemi típusú tanítás segít a bizalom kiépítésében.

A központ otthona a Barátságos Diákszolgálati csapatnak, aki biztosítja, hogy tapasztalatai mind jutalmazóak és aggodalomra adnak okot.

Megértik a külföldi tanulással járó kihívásokat, és egy dedikált támogatási hálózatot biztosítanak. A vízum- és bevándorlási tanácsadással az Egyesült Királyság bankszámláinak megnyitásáig biztonságban vagy.

Létrehozva a sikerhez

INTO Manchester Tanulmányi Központja mindent megtesz, hogy sikeresen éljen és tanuljon az Egyesült Királyságban.

Megtalálhatja a legújabb tanulási technológiákat. A 39 tanítási szobában digitális táblák vannak, amelyek lehetővé teszik tanárai számára, hogy online erőforrásokat használjanak, és hogy részt vegyenek.

A Központ a következőket is tartalmazza:

  • számos jól felszerelt számítógépes lakosztály
  • ingyenes internet-hozzáférés és Wi-Fi
  • kényelmes out-out területek a privát tanulmányozáshoz és a barátokkal való pihenéshez
  • egy Welcome Desk és a barátságos Student Services csapatunk támogatásával
  • A Learning Resource Center otthona 5000 tanulmányi támogató anyag, beleértve a könyveket, CD-ket, DVD-ket, online folyóiratokat, újságokat, valamint nyomtatási és szkennelési lehetőségeket.

Virtuális tanulási környezetünk 24 órás hozzáférést biztosít az előadások és más hasznos kurzusanyagok letöltéséhez. És Ön is részt vehet online megbeszéléseken a tanárokkal és az osztálytársakkal.

Nem tudod hova kezdeni? Barátságos, tapasztalt munkatársaink segítenek abban, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a rendelkezésre álló forrásokból.

Az élet az osztályteremben kívül

Mint nemzetközi diák, élénk diákközösségünk részévé válhat a mi célú lakóházainkban. Vagy miért nem élvezheti a valódi brit életet egy családi házban? Mindkét lehetőség biztonságos, kényelmes környezetet kínál, amelyben növekszik - akár egyetemi szinten, akár személyként.

Az INTO Manchester Welcome Desk minden lehetséges kérdésre rendelkezésre áll, és vészhelyzet esetén 24 órás telefonszámot is hívhat.

Szociális program az INTO Manchester szel

Az INTO Manchester szociális program megkönnyíti Önt, hogy új emberekkel találkozzon, és a legtöbbet hozza ki az új otthonából.

Ez magában foglalja a színház, mozik és egyéb érdekes helyszínek, például a Nemzeti Labdarúgó Múzeum és a Manchester United Football Club látogatását.

Élvezheti a távolabbi kirándulást is, többek között a gyönyörű Lake District, Stratford-upon-Avon (Shakespeare szülőhelye) és más kulturális célpontok Észak-Nyugat-Angliában.

Szeretne részt venni? A Diák Szociális Bizottság tagjává válhat, és az INTO Manchester személyzete támogatásával alakíthatja ki klubjait és társadalmainkat a saját hobbija és érdeklődései köré.

A Nemzetközi Társaság

A Nemzetközi Társaság Manchesterben egyedülálló nonprofit szervezet.

Az INTO központtól mindössze néhány percnyi sétára található, társadalmi és támogató környezetet nyújt közel 7000 nemzetközi diák számára több mint 120 országból, akik Manchesterben tanulnak.

A Társaság hétvégi kirándulásokat szervez az Egyesült Királyságban, hetente több mint 65 különböző osztályt kínál, és évente több mint 100 különböző társadalmi eseményt szervez.

Új barátok, új élmények

Megkönnyítjük Önt, hogy új emberekkel találkozzunk és új, szórakoztató dolgokat találjunk.

A kimenő személyzet rendszeres társadalmi tevékenységeket szervez, és segít Önnek leginkább Manchester élvezetében.

Élvezni fogja a színházak, mozik és egyéb érdekes helyszínek, például a Nemzeti Labdarúgó Múzeum és a Manchester United Football Club látogatását.

Ön is részt vehet szervezett utazások olyan helyeken, mint a gyönyörű Lake District, Stratford-upon-Avon (Shakespeare szülőhelye), és más kulturális hotspotok.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapítás Éve

INTO Manchester

Miért érdemes alkalmazni a Nemzetközi Alapítvány programot? Elérhetőségi lehetőségek Nemzetközi Alapítvány (3 fogalom) - ez a standard lehetőség, amely a legtöbb hallgató ... [+]

Miért érdemes alkalmazni a Nemzetközi Alapítvány programot?

Elérhetőségi lehetőségek

Nemzetközi Alapítvány (3 fogalom) - ez a standard lehetőség, amely a legtöbb hallgató számára alkalmas. Headstart Alapítvány (3 fogalom) - ez további két hét tanulást tartalmaz, amely bemutatja a brit kultúrát és történelmet. Hol fog ez a program?

A Nemzetközi Alapítványi Program sikeres befejezése a Nemzetközi Alapítványi Tanúsítvány (RQF Level 3) odaítélését eredményezi az NCUK-tól.

A feltételes progresszió garanciája:

BA (Hons) üzleti és emberi erőforrás menedzsment

University of Salford

BSc (Hons) Pénzügyi és Számviteli ... [-]
Egyesült Királyság Manchester
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
INTO Manchester

A Manchester Egyetem Beng (Hons) Vegyészmérnöki Beng (Hons) Elektromos és elektronikai mérnöki beng (kitüntetéses) Gépészet képzett és tapasztalt tanárok magas é ... [+]

A Manchester Egyetem

Beng (Hons) Vegyészmérnöki Beng (Hons) Elektromos és elektronikai mérnöki beng (kitüntetéses) Gépészet képzett és tapasztalt tanárok magas érintkezési órák és kisebb osztályméretek

Tanácsok és visszajelzések kapnak szemináriumok és oktatóanyagok alatt. A rendszeres egyéni megbeszélések a személyes oktatóval segítenek a jövőbeli hatékony tanulmányok megtervezésében, és válaszolnak minden kérdésre az egyetemi siker érdekében.

Ki pályázhat a Nemzetközi Alapítvány programjára?

Ezt a kurzust akkor kell alkalmazni, ha Ön középiskolai végzettséggel rendelkezik otthonában.

A tanfolyam hossza: 3 - 4 félév (9 - 12 hónap)... [-]

Egyesült Királyság Manchester
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Graduate Pathway

INTO Manchester

Az előmester előkészíti a nemzetközi hallgatókat a mesterképzésre történő közvetlen bejutásra, az NCUK egyetemek üzleti és menedzsmentjével kapcsolatos témákban. ... [+]

A nemzetközi hallgatók felkészítése közvetlen bejutásra a mesterképzésre, garantált feltételes előrehaladással az NCUK egyik 16 egyetemére.

Az előmesterek fejlesztik az angol nyelvtudásukat, a tanulmányi készségek széles skáláját és a posztgraduális kutatói készségeket. Nem tárgyspecifikus, és olyan nemzetközi hallgatók számára készült, akik egy üzleti vagy vezetéshez kapcsolódó kurzust tanulnak.

Elérhetőségi lehetőségek

Pre-Master's (3 fogalom, szeptember bejegyzés) - ez egy további előkészítő kifejezés a Management Studies modul és az alacsonyabb angol nyelvű követelmény Pre-Master's (2 kifejezés, január bejegyzés) - ez a szokásos opció, amely a legtöbb hallgató számára alkalmas Hol fog ez a program? ... [-]
Egyesült Királyság Manchester
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 - 9 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

INTO Manchester

Intenzív angol nyelvtanfolyam, amely felkészíti Önt az Egyesült Királyság egyetemére vagy INTO akadémiai tanulmányaira. ... [+]

Az akadémiai angol nyelvtanfolyam a leggyorsabb és leghatékonyabb útvonalat biztosítja az előírt angol nyelv eléréséhez. A tanfolyam célja kifejezetten annak biztosítása, hogy megszerezzük a nyelvtudást és az egyetemi tudást.

Miért érdemes pályázni?Fejlessze angol készségeit mind a négy fő területenKulcsfontosságú tudományos nyelvtudás fejlesztéseTanulj meg hatékonyan angolulMi a speciális a programról?

Ez az intenzív tanfolyam heti 30 tanórát kínál, amely 25 órányi szemtől-szembe tanulást és 5 óra tanár által támogatott online nyelvi fejlesztést tartalmaz. A program személyre szabott az Ön egyedi szükségleteinek megfelelően, rendszeres értékelésekkel figyelemmel kísérheti az előrehaladást, és biztosítja, hogy a pályán maradjon.... [-]

Egyesült Királyság Manchester
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
INTO Manchester

Az NCUK Nemzetközi Számviteli és Pénzügyi Évben az első évben felkészül az üzleti vagy a kapcsolódó egyetemi diploma második évre való bejutására a vezető brit egyetemek ... [+]

Fejlessze matematikai, analitikai és pénzügyi készségeit a 2. évfolyam előkészítésében számviteli és pénzügyi témákban.

A Nemzetközi Év egyik a Számviteli és Pénzügyi egyenértékű tanulmánya az első évben egy egyetemi diploma.

Miért kérheti az Év One programot?Garantált feltételes előrehaladás a 10 NCUK egyetem egyikéhez (a progresszióra vonatkozó követelmények teljesítése esetén).Minőségbiztos, NCUK akkreditált program.Ezt elismerte számos más vezető brit egyetem.

Elérhetőségi lehetőségek

Nemzetközi év (3) - ez a szokásos opció, amely a legtöbb hallgató számára alkalmas.A meghosszabbított nemzetközi év (4 év) - ez az opció a kezdeti idõszakban további angol nyelvtudással rendelkezik, és az angol nyelvû belépési követelmények általában alacsonyabbak.Hol fog ez a program?... [-]
Egyesült Királyság Manchester
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul