Newcastle University London

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Csatlakozzon a top 10 egyetemre a diplomás foglalkoztatásért

A Newcastle-i egyetem hallgatója lesz, de él és tanul a londoni egyetemen. Ön részesülhet az egyetem kiváló hírnévért a diplomás foglalkoztathatóságért és a 3. világvárosban él a munkaadói tevékenységért (QS Best Student Cities 2016).

Hangzik, mint egy nagyszerű út a karriered megkezdéséhez? Ön is hozzáférhet a Newcastle Egyetem öregdiákhálózatához, az e-forrásokhoz, a kutatással kapcsolatos tanításhoz, a karrier-szolgálathoz és a diákegyesülethez.

Szeretne más diákokkal együtt élni? Nem probléma, választhat két diáklakás között, mindegyik könnyen elérhető a campus.

Úgy tervezték, hogy megfeleljen az Ön igényeinek

Az egyetemen találunk rugalmas tantermet, köztük két előadószínházat és szemináriumi szobákat interaktív táblákkal.

Van egy Learning Resource Center is, amely számos tananyagot kínál a modern informatikai létesítményekkel és ingyenes Wi-Fi-vel.

Éhes? Fogjon meg egy harapnivalót az egyetemi kávézóban, vagy a pizza vagy a sushi alsó szintjén.

A campus kicsi, ami azt jelenti, hogy hamarosan ismeri a diákjait, és hamarosan baráti kapcsolatban fog lenni.

Az üdvözlő pultnál találkozol a támogató csapattal. 24 órakor rendelkezésre állnak. A pénzt és az életmódot a bevándorlásig és az egészséged és boldogságod irányításáért segíteni tudják.

Egy globálisan rangsorolt ​​egyetem

A Newcastle Egyetem az egyetemek felső 1% -ában szerepel (QS World University Rankings 2015-2016). Newcastle University London a legmagasabb rangsorban a főváros mellett kiváló foglalkoztathatósággal rendelkezik, és a felsőoktatási karrierlehetőségek közül a 20 legmagasabb rangú (The Complete University Guide 2016).

Az egyetemek kiváló hírnévnek örvendenek a diplomás foglalkoztathatóság érdekében, és a világ 3. Városában élnek a munkáltatói tevékenységért (QS Best Student Cities 2016).

Newcastle University London tökéletes lehetőséget nyújt professzionális hálózatának fejlesztésére. A londoni pénzügyi negyedben a globális munkaadók székhelye lesz a küszöbön.

A fokozatokat a Newcastle Egyetem hármas akkreditált üzleti iskolája tervezte. Az üzleti iskoláknak csak 1% -a rendelkezik hármas akkreditációval, így Ön lesz a verseny előtt, amikor végzett. Teljesen felszerelt lesz ahhoz, hogy hatással legyen a globális üzleti életben.

Tanuljon egy hármas akkreditált üzleti iskola a londoni pénzügyi negyed szívében

Minden képzési programot a Newcastle University Business School tervez. A hármas akkreditált üzleti iskolák 1% -ában a gyorsabb személyes növekedésre összpontosítanak, és arra ösztönzik Önt, hogy versenyelőnyt alakítson ki.

A globális munkaadók a küszöbön állva a londoni egyetem tökéletes alapot nyújt professzionális hálózatának fejlesztéséhez és kapcsolatok építéséhez a vállalkozásokkal és az iparral.

Lehetősége lesz arra, hogy részt vegyen a hálózatépítő rendezvényeken mind a közelmúltban, mind a tapasztalt Newcastle-i egyetemistákkal, és a Graduate Connections adatbázis segítségével kapcsolatba léphet a világ minden tájáról érkező korábbi diákokkal, akik segíthetnek Önnek a kiválasztott karrierjében. És ha nem választottál pályára, akkor teljes mértékben kihasználhatod a Newcastle Egyetem pályafutásának szolgáltatását.

Ideges az új barátok létrehozásáért? Ne aggódjon, Newcastle Egyetem hallgatójaként tagja lesz a Diákegyetemnek. A campus rep szervez egy aktív naptári naptárt, így új barátokat fog készíteni.


Mi a hármas akkreditáció?

Egy üzleti iskola hármas akkreditációnak minősül, amikor a három nemzetközi akkreditáló testület - az Advance Collegiate School of Business (AASCB), az MBA (Association of MBAs) és az Európai Minőségfejlesztési Rendszer (EQUIS) - elnyerte az intézmény akkreditációját.

Ez a rangos cím az üzleti oktatásban alkalmazott aranyszínvonal, amelyet világszerte csak az üzleti vállalkozások 1% -a ér el. 2014-ben nyerte el a Newcastle University Business School-ot.

Globális kapcsolatok

Több mint 110 országból több mint 122 000 diplomás munkatársat fogsz csatlakozni.

Lehetőséged lesz arra, hogy részt vegyen a hálózati eseményekről mind a közelmúltban, mind a tapasztalt Newcastle-i egyetemistákon. Az iskola Graduate Connections adatbázisában pedig kapcsolatba léphet a világ minden tájáról érkezett korábbi diákokkal, akik segíthetnek Önnek a kiválasztott karrierjében.

Ismerje meg a szakértőket

Szeretne hallani a szakértőktől, hogy hogyan indíthatnak el vállalkozást vagy építhetnek karriert? Minden szerdán lehetőséged lesz arra, hogy részt vegyen a Newcastle Egyetem üzleti partnereinek egy mesterkurzusán.

Hallgassa meg az AES International COO munkatársaitól, a Thomas Eggar partnerétől, a Capita Learning MD igazgatóságától, az FTS Global vezérigazgatójától, a Santander tanácsadójától stb.

Helyszínek

London

INTO Newcastle University London

Address
102 Middlesex St
E17EZ London, Anglia, Egyesült Királyság