Hivatalos Leírás

Mi teszi a királynő különlegesjét?

Queen's University Belfast első helyezett az Egyesült Királyságban a nemzetközi hallgatók általános tanulási tapasztalataihoz a Nemzetközi Student Barometer 2015-ben.

Elhelyezkedése modern design és a történelmi építészet keveréke. Ez az Egyesült Királyság 9. legöregebb egyeteme, de az egyik legmodernebb egyetem. Csendes, nyugodt és biztonságos campus, melyet lombos külvárosok vesznek körül. De tartson egy 15 perces sétát, és a forgalmas Belfast belvárosának szívében lesz.

Több mint 100 különböző országból több mint 17 000 diák közösségéhez csatlakozik. A Diákegyetem összességében hozza őket össze. Több mint 190 klub és társadalom van, hogy csatlakozzon, így nincs probléma barátkozni.

Az egyetem egyike azon kevesek közül, akik az Egyesült Királyságban vannak, egy különálló nemzetközi és posztgraduális hallgatói központtal. A Központ edzéseket, rendezvényeket és workshopokat szervez, és támogatja a nemzetközi diákokat.

A Russell-csoport tagjaként az egyetem elkötelezett a kutatásban. A tudósok tanítják a mezőik tetején. És egyedi eszközöket talál, mint például:

  • Queen's Filmszínház
  • Virtuális valóság színház
  • Robotikai laboratórium
  • Rákkutató és Cell Biológiai Központ
  • Koncertterek
  • Zene stúdiók
  • Filmstúdió (újonnan épült)

Az Ön igényeihez igazított tanfolyamok

Aggódik az angol nyelvtanulásban? Ne légy. Queen's University Belfast megérti, hogy egy másik nyelven történő tanulás nagy lépés, és ott vannak, hogy támogassák az utat minden lépésnél.

Megértik, hogy a tanítási stílus egy kicsit más lehet, mint amit szoktál. Ez rendben van, segítenek abban, hogy alkalmazkodjanak a dolgokhoz az Egyesült Királyságban. Megkapja a szemináriumok és előadások, az esszéírás és a bemutatók tapasztalatát. Mire elkészültél, teljesen felkészült az egyetemre.

Felszereltség az Ön számára

Queen's University Belfast elkötelezett amellett, hogy növelje a nemzetközi hallgatói élményt az Ön számára. Az elmúlt 10 évben az egyetem 350 millió fontot fektetett be a campus létesítményeibe. Ami azt jelenti, hogy az Egyesült Királyság egyik legmodernebb egyetemén tanul.

Az INTO királynő központját az Ön számára tervezték. Az egyetem szívében található, csak egy rövid sétára van mindentől, amire szüksége lesz. Ez a biztonságos menedék, amely a nap 24 órájában elérhető.

Nagyszerű lehetőségek vannak arra, hogy megtanulják tanulni a mulatságot. Fénymásolhat, nyomtathat és szkennelhet a Learning Resource Centerben. Tanulmányi tankönyveket, számítógépeket és nyelvi szótárakat is találsz. Pénzt is feltölthet a hallgatói kártyájára, amelyet fel lehet használni az élelmiszerboltok beszerzésére az egyetemen.

Ha szüksége van egy csendes helyre tanulmányozásra, nyugodt, kényelmes tanulási helyeket talál a Központban, Wi-Fi-hálózaton keresztül. Ha meg kell szünetet tartanod, kávét és snacket kaphatsz a Center kávézóban.

A diákszolgálati csapat azért van, hogy segítsen, amikor csak szüksége van rájuk. Segítenek abban, hogy belépjen új életébe Belfastban. Akár bankszámlát nyit, akár valahol egy utazást tervez, segíteni fognak.

Tapasztalat az egyetemen

A Queen's több mint 350 millió fontot fektetett be az elmúlt 10 évben, hogy javítsa nemzetközi diákjainak tapasztalatát. Azt szeretnék, hogy az egyetemi tapasztalat a legjobb legyen.

A McClay Könyvtár a nap 24 órájában nyitva tart, és több mint 1,2 millió könyvet és folyóiratot tartalmaz, valamint 2 200 tanulmányi teret.

Amikor pihenni szeretne, a Diákegyetem épületéhez vezethet, amely pihenést és tanulmányi területet tartalmaz, a "The Space" néven. Találsz egy bankot, kávézókat, egy élelmiszerboltot és egy tárgyalótermet is, így mindent megtalálsz, amire szüksége van az ujjhegyeden.

Az Unió több mint 170 klubot és társadalmat is magában foglal. Képes leszek csatlakozni mindenkinek, amennyit csak akar. Az origamitól a trampoliningig biztosan megtalálja az Ön számára tökéleteset. Szerelem sportok? Válasszon több mint 50 különböző sportklubból, hogy csatlakozzon, és soha nem leszel rövidebb barátaival játszani.

INTO Queen's University Belfast : Az utazás itt kezdődik

A központ lesz az első hely, ahol meglátogat, amikor megérkezik, és a tanfolyamokat itt tartják, közvetlenül az egyetem szívében. Ha szüksége van egy csendes helyre tanulmányozásra, megtalálja itt. Ha együtt szeretnél dolgozni az osztálytársaiddal, rengeteg csoportos tanulási területet is találsz.

Minden a kezünkben van a központban. Ez a tanulási csomópont.


Tantermek a központban

Meg fogja tanulni a modern tantermekben, amelyek közül néhányan interaktív táblákkal és síkképernyős televízióval vannak felszerelve. Mindent úgy terveztek veled, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek.

Szüksége van egy csendes helyre olvasni? Vagy egy táblázatot a csoportod számára, hogy elmozduljon? Gyere a központba. Megtalálható a tanulási helyek és a Wi-Fi az egész Központban, így dolgozni, ahol a legjobban illik hozzád.


Tanulási erőforrásközpont

A Learning Resource Center könyvekkel és tananyagokkal rendelkezik, hogy elinduljon. Akár be kell írnia jegyzeteit, fénymásolnia kell egy könyvet, vagy ki kell nyomtatnia az esszét, mindezt megteheti.

Plusz, mint INTO királynő diákja, a Queen's díjnyertes McClay könyvtárában is teljes körű hozzáférést biztosít a tananyagokhoz, a Learning Resource Center olvasmányain kívül.


Tanulás az osztályteremben kívül

A tanulmányai során hozzáférhet a Queen's Online (QOL), az egyetem virtuális tanulási környezetéhez. Bármelyik számítógépen hozzáférhet az előadásokhoz és a kurzus tartalmához. A témákat a tanárok és az osztálytársak között is meg lehet vitatni.

A McClay könyvtár több mint 1,2 millió könyvet és folyóiratot kínál Önnek. Csendes tereket és tanösvényeket is biztosítanak, amelyek késő éjszakai számítógépes hozzáférést biztosítanak. Segítségre van szüksége a Wi-Fi csatlakozáshoz? Nem probléma, az IT Service Desk szívesen segít.


Töltsön fel üzemanyagot a Center Café-ban

Éhes? Szomjas? Szünetet a Café Carberry-ban. Ez a kis kávézó az INTO Központban ül, így soha nem messze a faluból. Nagyszerű hely a kikapcsolódásra pihenni ebéd közben, vagy egy kávéval foglalkozni. Vásárolhatsz szendvicseket, levest, süteményeket és meleg vagy hideg italokat. Van egy különleges étrendje? Nem probléma, vegetáriánus, vegán és halálos lehetőségek állnak rendelkezésre.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapítás Éve

Queen's University Belfast

Készülj fel a Queen's University Belfast Építészetében vagy Tervezésében, Környezetében és Fejlődésében egy professzionálisan akkreditált egyetemi diploma 1. évfolyamához ... [+]

Készülj fel a Queen's University Belfast Építészetében vagy Tervezésében, Környezetében és Fejlődésében egy professzionálisan akkreditált egyetemi diploma 1. évfolyamához való közvetlen bejutáshoz.

A tanfolyam jellemzőiFejlessze tudását és készségeit a kiválasztott fokozaton keresztül egy speciális Pathway .Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára. Tudjon meg többet a pénzvisszafizetési garanciáról.Kisebb osztályméretekben részesüljenek, mint az egyetemen, vagyis több időt fordíthat a tanáraival.Alkalmazkodjunk a tanuláshoz az Egyesült Királyságban, köszönhetően az egyetemi szintű tanításnak a tantárgyi modulok számára.Útmutató az egyetemi alkalmazásokhoz, így a legjobb diplomát választja az Ön számára.Főbb tényekA tantárgy hossza: 3-5 FeltételekKezdési időpontok: 2018: szeptember; 2019: január, március, június, szeptember; 2020: januárDíjak: £ 16,635-tólOsztály óra: minimum 20 óraOsztályméret: 16Osztály időtartama:Angol órák hetente: 8 óra (beleértve az 1 órás oktatóanyagot is)Hétköznap modulok száma: 8-10 óra (2-4 óra egyéni célzott tanulmány az órarenden kívül)... [-]
Egyesült Királyság Belfast
Január 2020
Angol
Nappali
9 - 15 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Queen's University Belfast

Készülj fel a Queen's University Belfast számviteli, közgazdasági, bölcsészettudományi, társadalomtudományi és törvényhez kapcsolódó témakörébe történő közvetlen belépésr ... [+]

Készülj fel a Queen's University Belfast számviteli, közgazdasági, bölcsészettudományi, társadalomtudományi és törvényhez kapcsolódó témakörébe történő közvetlen belépésre az 1. évre.

A tanfolyam jellemzőiFejlessze tudását és készségeit a kiválasztott fokozaton keresztül egy speciális Pathway .Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára. Tudjon meg többet a pénzvisszafizetési garanciáról.Kisebb osztályméretekben részesüljenek, mint az egyetemen, vagyis több időt fordíthat a tanáraival.Alkalmazkodjunk a tanuláshoz az Egyesült Királyságban, köszönhetően az egyetemi szintű tanításnak a tantárgyi modulok számára.Útmutató az egyetemi alkalmazásokhoz, így a legjobb diplomát választja az Ön számára.Főbb tényekA tantárgy hossza: 3-5 FeltételekKezdési időpontok: 2018: szeptember; 2019: január, március, június, szeptember; 2020: januárDíjak: £ 16,115tólOsztály óra: minimum 20 óraOsztályméret: 16Osztály időtartama:Angol órák hetente: 8 óra (beleértve az 1 órás oktatóanyagot is)Tárgyi modulórák hetente: 12 óra... [-]
Egyesült Királyság Belfast
Január 2020
Angol
Nappali
9 - 15 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Queen's University Belfast

Készüljön fel a közvetlen belépésre az 1. évfolyamon egy alapképzésre számos témában, beleértve a biomedical sciences, számítástechnika, mérnöki képzés, ápolás és tudomán ... [+]

Készüljön fel a közvetlen belépésre az 1. évfolyamon egy alapképzésre számos témában, beleértve a biomedical sciences, számítástechnika, mérnöki képzés, ápolás és tudomány a Queen's University Belfast .

A tanfolyam jellemzőiFejlessze tudását és készségeit a kiválasztott fokozaton keresztül egy speciális Pathway .Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára. Tudjon meg többet a pénzvisszafizetési garanciáról.Kisebb osztályméretekben részesüljenek, mint az egyetemen, vagyis több időt fordíthat a tanáraival.Alkalmazkodjunk a tanuláshoz az Egyesült Királyságban, köszönhetően az egyetemi szintű tanításnak a tantárgyi modulok számára.Útmutató az egyetemi alkalmazásokhoz, így a legjobb diplomát választja az Ön számára.Főbb tényekA tantárgy hossza: 3-5 FeltételekKezdési időpontok: 2018: szeptember; 2019: január, február, március, június, szeptember; 2020: január, februárDíjak: £ 16,115tólOsztály óra: minimum 20 óraOsztályméret: 16Osztály időtartama:Angol órák hetente: 8 óra (beleértve az 1 órás oktatóanyagot is)Tárgyi modulórák hetente: 12 óraA tipikus heti munkaórák száma: 20 A gyorsított 2-es programot választó hallgatók:Félév 1Angol órák hetente: 6 óra, valamint 6 óra online tanulásTárgyi modulok hetente: 18 óra, plusz 6 óra online tanulásA tipikus heti munkaórák száma: 322. szemeszterAngol órák hetente: 8 óra (beleértve az 1 órás oktatóanyagot is)Tárgyi modulórák hetente: 12 óraA tipikus heti munkaórák száma: 20... [-]
Egyesült Királyság Belfast
Január 2020
Angol
Nappali
9 - 15 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Mesterdiploma

Queen's University Belfast

Készüljön fel a posztgraduális fokozatra, például történelemre, törvényre, politikára és fordításra a Queen's University Belfast . ... [+]

Készüljön fel a posztgraduális fokozatra, például történelemre, törvényre, politikára és fordításra a Queen's University Belfast .

A tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodni az Egyesült Királyságban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Főbb tényekA tantárgy hossza: 3-4 FeltételekKezdési időpontok: 2018: szeptember; 2019: január, június, szeptember; 2020: januárDíjak: £ 16,115tólOsztály óra: átlagosan 20 óraOsztályméret: 16Osztály időtartama:Angol órák heti: 12 óraTárgymutató osztályok hetente: 8 óra... [-]
Egyesült Királyság Belfast
Január 2020
Angol
Nappali
9 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Queen's University Belfast

Készüljön fel a posztgraduális fokozatba való közvetlen bejutásra, például a Bingfordi Queen's University Belfast Számviteli és Pénzügyi, Közgazdasági, valamint kockázatk ... [+]

Készüljön fel a posztgraduális fokozatba való közvetlen bejutásra, például a Bingfordi Queen's University Belfast Számviteli és Pénzügyi, Közgazdasági, valamint kockázatkezelési és befektetési menedzsmentjeire.

A tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodni az Egyesült Királyságban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Főbb tényekA tantárgy hossza: 3-4 FeltételekKezdési időpontok: 2018: szeptember; 2019: január, június, szeptember; 2020: januárDíjak: £ 16,115tólOsztály óra: átlagosan 20 óraOsztályméret: 16Osztály időtartama:Angol órák heti: 12 óraTárgymutató osztályok hetente: 8 óra... [-]
Egyesült Királyság Belfast
Január 2020
Angol
Nappali
9 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Queen's University Belfast

Készüljön fel a posztgraduális fokozatba való közvetlen bejutásra, például a Bingfordi Queen's University Belfast Számviteli és Pénzügyi, Közgazdasági, valamint kockázatk ... [+]

Készüljön fel a posztgraduális fokozatba való közvetlen bejutásra, például a Bingfordi Queen's University Belfast Számviteli és Pénzügyi, Közgazdasági, valamint kockázatkezelési és befektetési menedzsmentjeire.

A tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodni az Egyesült Királyságban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Főbb tényekA tantárgy hossza: 3-4 FeltételekKezdési időpontok: 2018: szeptember; 2019: január, június, szeptember; 2020: januárDíjak: £ 16,115tólOsztály óra: átlagosan 20 óraOsztályméret: 16Osztály időtartama:Angol órák heti: 12 óraTárgymutató osztályok hetente: 8 óra... [-]
Egyesült Királyság Belfast
Január 2020
Angol
Nappali
9 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Queen's University Belfast

Ez a kurzus a leggyorsabb és leghatékonyabb útvonalat biztosítja az előírt angol nyelv eléréséhez. Kifejezetten úgy tervezték, hogy megfeleljen az egyéni tanulási igényei ... [+]

Ez a kurzus a leggyorsabb és leghatékonyabb útvonalat biztosítja az előírt angol nyelv eléréséhez. Kifejezetten úgy tervezték, hogy megfeleljen az egyéni tanulási igényeinek, öt testreszabott tanulmányi szinten, hogy biztosítsa a nyelvtudást és az ahhoz szükséges tudást.

A tanfolyam jellemzői

Nagyon elkötelezett és keményen dolgozó hallgatóként számíthat arra, hogy ezen az intenzív tanfolyamon gyorsan eljusson egy IELTS pontig. Azok a diákok, akik 2017 decemberében befejezték az egyetemi angol nyelvet, átlagosan 0,8-at tettek az IELTS zenekar fejlődésének.Tanulmány 30 tanulási órát, 25 óra személyes találkozást és 5 óra tanár által támogatott online nyelvi fejlesztést.A Cambridge Assessment-szel partnerségben kifejlesztett, személyre szabott online felmérés lehetővé teszi, hogy pontosan figyelemmel kísérjék a fejlődést.Használja ki az interaktív órákat és a kisebb osztályméreteket.Ingyenes INTO "Get Ready for English" tanfolyam elérhető online érkezés előtt.... [-]
Egyesült Királyság Belfast
Január 2020
Angol
Nappali
3 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Undergraduate Pathway

Queen's University Belfast

Készülj fel a Queen's University Belfast számviteli, vagy közgazdasági és számviteli szintű 2. évfolyamára történő közvetlen belépésre. ... [+]

Készülj fel a Queen's University Belfast számviteli, vagy közgazdasági és számviteli szintű 2. évfolyamára történő közvetlen belépésre.

A tanfolyam jellemzőiFejlessze tudását és készségeit a kiválasztott fokozaton keresztül egy speciális Pathway .Tanulmányozza az egyetemi modulokat, amelyek tükrözik a kiválasztott fokozat első évét.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Kisebb osztályméretekben részesüljenek, mint az egyetemen, vagyis több időt fordíthat a tanáraival.Alkalmazkodjunk a tanuláshoz az Egyesült Királyságban, köszönhetően az egyetemi szintű tanításnak a tantárgyi modulok számára.Útmutató az egyetemi alkalmazáshoz, biztosítva, hogy Ön a lehető legjobb minőséget választja Önnek.Főbb tényekA tantárgy hossza: 3-5 FeltételekKezdési időpontok: 2018: szeptember; 2019: január, március, június, szeptember; 2020: januárDíjak: £ 16,115tólOsztály óra: átlagosan 24 óraOsztályméret: 16Osztály időtartama:Angol órák hetente: 5 óra (beleértve egy 1 órás oktatóanyagot)Tárgyi modulok hetente: 17-20 óra... [-]
Egyesült Királyság Belfast
Január 2020
Angol
Nappali
9 - 15 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Queen's University Belfast

Készüljön elő a 2. évfolyamra való közvetlen belépéshez a Queen's University Belfast üzleti, közgazdasági és pénzügyi Queen's University Belfast . ... [+]

Készüljön elő a 2. évfolyamra való közvetlen belépéshez a Queen's University Belfast üzleti, közgazdasági és pénzügyi Queen's University Belfast .

A tanfolyam jellemzőiFejlessze tudását és készségeit a kiválasztott fokozaton keresztül egy speciális Pathway .Tanulmányozza az egyetemi modulokat, amelyek tükrözik a kiválasztott fokozat első évét.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Kisebb osztályméretekben részesüljenek, mint az egyetemen, vagyis több időt fordíthat a tanáraival.Alkalmazkodjunk a tanuláshoz az Egyesült Királyságban, köszönhetően az egyetemi szintű tanításnak a tantárgyi modulok számára.Útmutató az egyetemi alkalmazáshoz, biztosítva, hogy Ön a lehető legjobb minőséget választja Önnek.Főbb tényekA tantárgy hossza: 3-5 FeltételekKezdési időpontok: 2018: szeptember; 2019: január, március, június, szeptember; 2020: januárDíjak: £ 16,115tólOsztály óra: átlagosan 24 óraOsztályméret: 16Osztály időtartama:Angol órák hetente: 5 óra (beleértve egy 1 órás oktatóanyagot)Tárgyi modulok hetente: 17-20 óra... [-]
Egyesült Királyság Belfast
Január 2020
Angol
Nappali
9 - 15 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Queen's University Belfast

Készülj fel a Queen's University Belfast i Queen's University Belfast Műszaki Főiskolájának 2. évfolyamára történő közvetlen belépésre. Öt speciális Pathways közül válasz ... [+]

Készülj fel a Queen's University Belfast i Queen's University Belfast Műszaki Főiskolájának 2. évfolyamára történő közvetlen belépésre. Öt speciális Pathways közül választhat: Aerospace Engineering, Építőmérnöki, Vegyészmérnöki, Villamosmérnöki és Elektronikai Mérnöki, Mechanikai és Gyártástechnika.

A tanfolyam jellemzőiFejlessze tudását és készségeit a kiválasztott fokozaton keresztül egy speciális Pathway .Tanulmányozza az egyetemi modulokat, amelyek tükrözik a kiválasztott fokozat első évét.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Kisebb osztályméretekben részesüljenek, mint az egyetemen, vagyis több időt fordíthat a tanáraival.Alkalmazkodjunk a tanuláshoz az Egyesült Királyságban, köszönhetően az egyetemi szintű tanításnak a tantárgyi modulok számára.Útmutató az egyetemi alkalmazáshoz, biztosítva, hogy Ön a lehető legjobb minőséget választja Önnek.Főbb tényekA tantárgy hossza: 3-5 FeltételekKezdési időpontok: 2018: szeptember; 2019: január, március, június, szeptember; 2020: januárDíjak: £ 16,115tólOsztály óra: átlagosan 24 óraOsztályméret: 16Osztály időtartama:Angol órák hetente: 5 óra (beleértve egy 1 órás oktatóanyagot)Tárgyi modulok hetente: 17-20 óra... [-]
Egyesült Királyság Belfast
Január 2020
Angol
Nappali
9 - 15 hónap
Campus
Bővebben magyarul