University of East Anglia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

UEA - remek tanulmányi és élettapasztalatok

A University of East Anglia otthona mindazoknak, amire szüksége van egy nagy élménnyel és tanulással.

És mint INTO diák, teljes hozzáférést kap mindent ahhoz, amit az UEA diákjai élveznek.

Kihasználhatja az UEA fantasztikus könyvtárát, a díjnyertes sport- és szabadidős lehetőségeket, valamint az Egyesült Királyság egyik legjobb diákszövetségét.

Tanulmányi helyiségeket is foglalhat, részt vehet a vendégelőadásokon, hozzáférhet karrier-beszélgetésekhez, csatlakozhat a hallgatói klubokhoz és társadalmakhoz, és hozzáférhet az UEA hallgatók számára nyitva álló összes lehetőséghez.

INTO UEA - az otthona otthona

Az Ön INTO UEA Tanulmányi Központja az egyetem campusának szívében található. A barátságos nemzetközi tanulói csapatunk otthona, aki támogatni fogja Önt az UEA tanulmányi útján.

Segítenek abban, hogy az idejét itt élvezze. Bármilyen igényt is igénybe vehet, támogatást is kaphat, beleértve a nyelvi tanácsadókat is, ha az angol nem az első nyelv.

A Tanulmányi Központ a fantasztikus nemzetközi diákszállásokhoz is kapcsolódik, így soha nem lesz messze bárminektől, amire szüksége van.

Egyáltalán nem fogsz pihentetni barátaiddal a sok kényelmes társas helyünk egyikében, új ételeket kipróbálhatunk az INTO étteremben, vagy Norwich városát felfedezhetjük.

Kiváló létesítmények az UEA campus szívében

Célunkra épített tanulmányi központunk az, ahol a legújabb technológiák támogatják az innovatív tanulást. Ez egy modern környezet, amely az egyetem kiváló szolgáltatásaihoz közel helyezkedik el.

Az egyetemi tanítás az első naptól kezdődik, ami az Egyesült Királyság tanulmányainak legjobb előkészülete.

A rugalmas tanulási területek segítenek megismerni a tanítási stílusok széles skáláját, beleértve az előadást, a gyakorlati laboratóriumi munkát, a szemináriumokat, az oktatóanyagokat, a magánoktatást és az e-tanulást.

Az INTO család részévé válik, köszönhetően barátságos légkörünkkel és barátságos csapatunkkal. Súgó áll rendelkezésre minden olyan kihívásra, amellyel találkozhat, beleértve a bizalmas tanácsadást bármely tanulmányi vagy nem tudományos jellegű kérdés esetén.

Azért vagyunk itt, hogy megkönnyítsük Önt, hogy a legmagasabb brit egyetem felé haladhasson, és lendítsék ki inspiráló karrierjük kilátásait.

Kis osztályméretek, magas a diákok elégedettsége

Az INTO Centernek mindent meg kell tudnia biztosítani a University of East Anglia a University of East Anglia .

Az osztályok kicsiek maradnak a maximális tanár-diák közötti kölcsönhatás érdekében. És a 2015-ös INTO Exit Survey azt mutatta, hogy a hallgatók 93% -a elégedett tapasztalataival.

38 millió font sterling befektetés a legújabb létesítményekben

Megtalálhatja a legjobb tanárokat és kényelmi lehetőségeket a siker érdekében. Az INTO 38 millió fontot fektetett be a legújabb létesítményekbe, többek között:

 • két informatikai laboratórium
 • három modern tudományos laboratórium
 • a legmodernebb nyelvi laborok
 • egy többcélú előadószínház
 • tágas oktatótermek interaktív táblákkal és érintőképernyős intelligens párnákkal
 • kényelmes szociális terek pihenni a barátokkal
 • ingyenes nagy sebességű vezeték nélküli internet egész
 • Az UEA 800 000 kötetes könyvtárához is hozzáférhet.

Tanulási erőforrásközpont

A Learning Resource Center olyan anyagokat, mint könyvek, CD-k, DVD-k, folyóiratok és újságok találhatók. Itt kinyomtathat tanulmányi jegyzeteket és beolvashat tanulási anyagokat. A legmodernebb érintőképernyős számítógépek pedig hozzáférést biztosítanak az egyetem online szolgáltatásaihoz és e-folyóiratokhoz.

Nem találja meg, amit keres? Barátságos személyzetünk tanácsot és tréninget nyújt Önnek, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a rendelkezésre álló lehetőségek közül:

 • számítógépek önálló tanuláshoz
 • nyelvi erőforrások
 • a nemzeti és helyi folyóiratok hetente feltöltődtek
 • laptopok kölcsönkérhetnek egy éjszakát

Az UEA virtuális tanulási környezetéről előadási jegyzeteket és egyéb hasznos kurzusokat letölthet, valamint részt vehet az online megbeszéléseken a tanárok és az osztálytársak között. A Learning Resource Center minden nap 7.30 és 23 óra között tart nyitva.

A világ vezető kutatása

Az UEA úttörő brit kutatóegyetem, amely az éghajlatváltozás, a nemzetközi fejlődés, az élelmiszer-tudomány és még sok más területén olyan különböző területeken vezet.

Az egyetem a legjobb kutatási kiválóság (CWTS Leiden Ranking 2016) és az Egyesült Királyságban a kutatási minőség (Research Excellence Framework 2014) tekintetében a világ első 1% -ában szerepel.

A legújabb kutatási értékelési gyakorlat során az egyetem kutatási tevékenységének több mint 50% -át "világvezetőnek" vagy "nemzetközileg kiválónak" tekintették, és közel 90% -át "nemzetközi státusznak" tekintették.

Ez az áttörő gondolkodás minden osztályán meg fog tapasztalni, így a lehető legjobban felkészülhet a jövőbeli karrieredre.

Az UEA része a Norwich Research Parknak is, amely Európa egyik legnagyobb, az egészségügyi, élelmiszeripari és környezeti tudományokban végzett egyetlen kutatási koncentrációja. Ez az egyik leginkább idézett kutatóközpont Oxbridge-en és Londonon kívül, és két Nobel-díjat nyert.

A park számos tudományos és technológiai vállalkozás számára is otthont ad. Együttesen biztosítanak sok lehetőséget a kutatás és foglalkoztatás számára az UEA hallgatóknak és a diplomások számára.

Tanulás a valós világ számára

Az UEA akadémiai gondolkodása híres a megkülönböztető "különféle" fókuszról. Ez tükröződik az Egyetem társadalmi tudatosságának, a globális tudatosságnak és a környezettudatosságnak és a fenntarthatóságnak az értékeiben.

Amikor az UEA-n tanulsz, az aktív kutatók tanítják őket a tudományuk élvonalában. Sok tanára tanácsot ad a valós politikákról, és segít a legmodernebb tanulásban és gondolkodásban az osztályteremben.

Ennek a valós világfókusznak az eredményei világosak - az UEA nemzetközi hallgatók 96% -át szakmai vagy vezetői munkában, vagy további tanulmányokban alkalmazzák az érettségi után hat hónapon belül.

Diákegyetem

A Diákszövetség rendszeresen bemutatja a filmeket, divatbemutatókat, és évente több mint 60 zenei rendezvényt. Ez magában foglalja az éves "Go Globális" eseményt, amely bemutatja a diákok különböző kultúráit különböző ételekkel, ruhákkal és szokásokkal.

Fedezd fel a közelgő koncerteket, klubnapokat, különleges eseményeket és még sok másat az UEA Student Union weboldalán, vagy nézd meg azokat a nagynevű zenekarokat, akik már játszottak az LCR-n.

Az egyetemnek van egy belvárosi helyszíne, a The Waterfront, egy élő zenei helyszín és szórakozóhely, amely három szobát és egy eklektikus DJ és élő zenekar keverékét tartalmazza.

Ön részt vehet a hallgatói klubok és társadalmak széles skálájával az egyetemen. Ezek közé tartozik a művészet, a társastánc és a viták, a törvények, a nyelvek és a fotózás. Vagy segíteni tudsz a diákújság, magazin, rádióműsor vagy televíziós csatorna elkészítésében?

Művészi inspiráció, közvetlenül a küszöbön

Az UEA campusa a nemzetközileg elismert Sainsbury Vizuális Művészeti Központ otthona.

Szabadon beléphet az inspiráló állandó gyűjteményekbe, amelyek több mint 5000 éves emberi kreativitást fedeznek fel, a kiemelkedő múzeum és művészeti galéria pedig évek óta számos jelentős művészeti kiállítást szervez.

Pablo Picasso, Edgar Degas, Francis Bacon, Jacob Epstein, Henry Moore, Alberto Giacometti és Amedeo Modigliani mind képviseltek.

És csatlakozhat a díjnyertes galériakapcsolatokhoz, előadásokhoz és workshopokhoz egy díjnyertes tanulási programhoz, hogy még jobban táplálja művészi inspirációját.

Egy csodálatos hallgatói élmény

A University of East Anglia egy fantasztikus egyetem, ahol a diákok élvezhetik a virágzó közösségi légkört és rengeteg csodálatos élményt.

A diákok 2005-ben értékelték az UEA-t a 2005-ös országos hallgatói felmérés "Top 5 hallgatói tapasztalatára". 2016-ban a Times Higher Education Student Experience Survey-ban első helyen szerepelt a "jó környezetben az egyetemen" .

Az UEA gyönyörű parkföldje sok lehetőséget kínál a tanulmányok közötti kikapcsolódásra. A nyulakat egy természetben sétálhatja meg, élvezheti a tó partján a grillezést, vagy a tiszta, friss levegőben veszi fel a füvet.

Az on-campus létesítményei közé tartozik egy 24 órás nyitott könyvtár, egy médiakészlet, egy film és TV stúdió, a díjnyertes Sportspark komplexum, tizenkét egyedi kávézó és étterem, valamint egy mini-szupermarket, bank és posta.

Helyszínek

Norwich

INTO University of East Anglia

Address
University Dr
NR4 7TJ Norwich, Anglia, Egyesült Királyság