Hivatalos Leírás

Egy magas rangú egyetem

Szeretne tanulmányozni egy felső brit egyetemen, amely fantasztikus hallgatói élményt nyújt? Az University of Exeter kiváló oktatást és kiváló tanulási környezetet nyújt Önnek a legjobb karrierjével.

Tehát mi különbözteti meg ezt az egyetemet? A nemzetközi kategóriában, a WhatUni Diákválasztási Díjainak 2015-ben, több mint 20 000 diák vett részt. Ez az egyetemek felső 1% -a az egész világon (THE World University Rankings 2014-15), és a negyedik helyet kapja az Egyesült Királyságban a diákok elégedettségéért a 2014-es országos hallgatói felmérés minőségének javítása.

Az Egyesült Királyság egyik legmagasabb 10-ben, az University of Exeter az Egyesült Királyság egyik leggyorsabban növekvő egyeteme. A 2016-os Szavazott Sportegyetem, a University of Exeter is tagja a tekintélyes Russell Csoportnak, és a világ 100 legjobb egyetemén található.

Minden, amire szüksége van egy helyen

Az INTO Centernek mindent meg kell tudnia tartani, hogy sikeres legyen a tanulás az Egyesült Királyságban. Az első tanítási éved mindent megtesz, amire reménykedtél.

Nézze meg a legkorszerűbb létesítményeket - multimédiás központokat, nyelvi és tudományos laborokat, valamint egy kiterjedt Learning Resource Centert. Könnyen megkönnyítjük, hogy élvezhesse a brit kultúrát és az életet, mindent a nyelvtámogatástól az elkötelezett munkatársakig, akik biztosítják, hogy minden jól megy.

A tanulás és a szocializáció alapja

Meg fogja találni az INTO Exeter Központot a Streatham Campuson. Üdvözlő, barátságos és stílusos szoba több mint 100 elkötelezett személyzettel és kiváló létesítményekkel. Minden, amire szüksége van, itt van.

Amikor meg kell tanulnod, a Központ a hely. Van egy kiterjedt Learning Resource Center, ahol magán tanulási területek, tananyagok és számítógépek, valamint egy tudományos laboratórium és két multimédiás szoba található. Lehetőséged van arra, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az előadások, szemináriumok és oktatóanyagok rugalmas tantermeibe.

És amikor pihentető, INTO fedezel - lazítson barátaival a 10 változatos kávézóban és étteremben, bővítse érdeklődését és csatlakozzon a társadalomhoz a diákok céhjéhez, vagy menjen a helyszíni edzőterembe és a sportparkba.

tantermek

Számos különböző módja van az INTO központban tanulni 22 osztályteremben és számos tanulási térben. Akár egy csoportos vitát folytat az előadói színházban, akár egy egyéni tutorial ülést tart, a központnak mindannak van szüksége, amire szüksége van.

Tantermi szolgáltatásaink:

 • Többcélú előadószínház
 • Oktatótermek és osztálytermek
 • A legkorszerűbb IT
 • Nyelvi laboratóriumok
 • Tudományos laboratóriumok
 • Két multimédiás szoba osztályokhoz vagy önálló tanuláshoz

Szeretne tanulmányozni a kampusztól? Az e-tanulás is nagy része lehet a tanulmányainak. Hozzáférhet az egyetem virtuális tanulási környezetéhez. Innen elolvashatja az előadási jegyzeteket, átmegy az előző vizsgaeredményeken, és böngészhet más hasznos tartalmakat, hogy segítsen neked. Ez egy nagyszerű hely is, hogy online beszélgetéseket folytasson tanáraival és más hallgatókkal.

Tanulási erőforrásközpont

Menj a Learning Resource Centerbe az osztálytermi feladatok elvégzéséhez - hasznos könyvek és tananyagok gyűjteményét találod, amelyek segítenek az INTO tanfolyamon. Heti magazinok és folyóiratok is rendelkezésre állnak, hogy segítsenek lépést tartani az aktuális eseményekkel, és vannak olyan számítógépek is, amelyek segítséget nyújtanak Önnek a tanulmányaival.

A Learning Resource Center egyik szolgáltatása:

 • Nyelvi források
 • Fénymásolás és szkennelés
 • Segítség az IT-vel

A Learning Resource Center hétfőtől péntekig nyitva tart 8: 30-17: 30 között, és ideális helyszín a független tanulmányokhoz.

Ne felejtse el használni az egyetem hét könyvtárát is. A University of Exeter három egyetemén összesen több mint 1,2 millió könyv és folyóirat található. A fő egyetemi könyvtár közvetlenül az INTO központtal szemben helyezkedik el, és a nap 24 órájában nyitva tart nyitva.

Tanulói támogatás

Ha úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, az INTO Center számos támogatási szolgáltatást nyújt.

Az utazás minden szakaszában támogatást talál, attól, hogy döntést hoz arról, hogy melyik programot választja az Egyesült Királyságba érkező repülőtérre, és 24 órás segélyhívószámot. INTO a University of Exeter elérte a 91% -os diákelégedettséget a támogatásukért (INTO Exit Survey 2015).

Néhány szolgáltatás:

 • 24 órás segélyhívószám
 • Orientációs program az Exeter diákéletéről
 • Airport pickup szolgáltatás
 • Nyelvi tanácsadók, hogy segítsék a hallgatók alacsony szintű angol kommunikálni
 • Lakóhelyi asszisztensek a hallgatói rezidenciákon belül
 • A vízum és a bevándorlás támogatása
 • A fogyatékkal élő tanulók támogatása

Ne feledje, hogy a diákok lakóhelyein lakóingatlanok lesznek, hogy segítsenek válaszolni bármely kérdésre, és részt vehetnek egy orientációs programban, amely segít abban, hogy az Exeter diákéletébe települjön.

Élelmiszer

Egy snack vagy egy forró italt keres? A kávézó az INTO központ szívében helyezkedik el, és remek hely egy kávéra a barátaival, vagy egyszerűen egy gyors falatot vegyen fel az osztályok között.

Ha valami mást keresel, az egyetem campusában éttermek és kávézók vannak, amelyek csak annyit kívánnak, amennyit csak akar. És rengeteg élelmiszerboltot találsz a campus közelében.

Tanulmány az egyik legnépszerűbb egyetem egyikében

Hozzáférést kap University of Exeter csodálatos létesítményeihez. Ez magában foglalja azokat a szolgáltatásokat, amelyek segítséget nyújtanak Önnek a tanulmányaival és a sportolási és szabadidős létesítményekkel az egyetemen.

Itt talál egy hihetetlenül sokféle olvasási anyagot, hogy segítsen tanulmányozni. Az Exeter virtuális tanulási lehetőségeihez is hozzáférhet, ahol letöltheti az előadások jegyzeteit, hogy segítsen lépést tartani az óráival.

Keresek valami mulatságot? Az egyetem új edzőtermet és sportpályát, valamint számos éttermet és kávézót kínál, hogy jól táplálhasson, és segítsen új barátokkal társulni.

Inspiráló egyetemek és fantasztikus létesítmények

Az University of Exeter hallgatójaként élvezheti az esélyt arra, hogy éljen és tanuljon az egyik legszebb brit egyetemen, hozzáférést biztosítva verhetetlen eszközökhöz és forrásokhoz.

2012-ben az Egyetem létrehozta a Forum-ot - a Streatham Campus gyönyörű 48 millió font középpontját, amely egy Student Services Center-t, egy felújított könyvtárat, kiskereskedelmi és vendéglátó üzleteket és egy 400 férőhelyes előadói színházat tartalmaz. A parkosított helyszínek tökéletes helyszínt biztosítanak a diákoknak, hogy találkozzanak, és olyan eseményekhez, mint a Nemzetközi Sport Hónap.

Az University of Exeter kiváló tanulási forrásokat biztosít ahhoz, hogy mindent megkapjon, amire szüksége van, beleértve a hét egyetemre épülő könyvtárt, amelyek több mint 1,2 millió könyvet és folyóiratot tartalmaznak. Hozzáférhet több mint 19.500 e-folyóirathoz, újságokhoz és referencia munkához a tanulmányok fejlesztése érdekében.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapítás Éve

University of Exeter

BA (Hons) szociológia BA (Hons) Klasszikus Tanulmányok és Filozófia BA (Hons) Filozófia és történelem BA (Hons) filozófia és politika BA (Hons) Filozófia és szociológia ... [+]

BA (Hons) szociológia BA (Hons) Klasszikus Tanulmányok és Filozófia BA (Hons) Filozófia és történelem BA (Hons) filozófia és politika BA (Hons) Filozófia és szociológia BA (Hons) Politika és szociológia BA (Hons) Politika, filozófia és közgazdaságtan BA (Hons) szociológia és antropológia BA (Hons) szociológia és kriminológia MArabic (az arab és az iszlám szakok mestere) BSc (Hons) Régészet forensikus tudományokkal BA (Hons) Régészet és antropológia

[-]
Egyesült Királyság Exeter
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Exeter

Előkészületek az egyetemista Exeter Business School-ban. ... [+]

Előkészületek az egyetemista Exeter Business School-ban.

Miért érdemes alkalmazni a Nemzetközi Alapítvány programot? egy campus alapú program, amely hozzáférést biztosít az egyetemi létesítményekhez többszörös kezdési időpontok

Két kurzus áll rendelkezésre:

Nemzetközi Alapítvány (3 kifejezés) - ez a szokásos lehetőség Extended International Foundation (4 fogalom) - ez az opció a kezdő nyelvet kiegészítő angol nyelvtudással rendelkezik, amely extra nyelvtámogatást biztosít Hol tart engem?

A progresszió garanciája:

Garantáljuk, hogy megfelelő helyen és egyetemen szerezzen helyet, ha sikeresen befejezi a nemzetközi alapítványi programot, követi az INTO munkatársai által nyújtott szakmai tanácsadást és megfelel a minimális részvételi követelményeknek.... [-]

Egyesült Királyság Exeter
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Exeter

Közvetlen belépést biztosít az Exeter Egyetem matematika-, közgazdaságtani, pénzügyi és menedzsment témaköreihez. ... [+]

Közvetlen belépést kínál az Exeter Egyetem matematika-, közgazdaságtani, pénzügyi és menedzsment témaköreihez.

Miért érdemes alkalmazni a Nemzetközi Alapítvány programot? egy campus alapú program, amely hozzáférést biztosít az egyetemi létesítményekhez többszörös kezdési időpontok

Két kurzus áll rendelkezésre:

Nemzetközi Alapítvány (3 kifejezés) - ez a szokásos lehetőség Extended International Foundation (4 fogalom) - ez az opció a kezdő nyelvet kiegészítő angol nyelvtudással rendelkezik, amely extra nyelvtámogatást biztosít

[-]
Egyesült Királyság Exeter
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Exeter

Közvetlen belépést kínál az egyetemi diploma első évébe olyan témákban, mint a mérnöki, a matematika, az alkalmazott geológia, a megújuló energia és a fizika. ... [+]

Közvetlen belépést kínál az egyetemi diploma első évébe olyan témákban, mint a mérnöki, a matematika, az alkalmazott geológia, a megújuló energia és a fizika.

Miért érdemes alkalmazni a Nemzetközi Alapítvány programot? egy campus alapú program, amely hozzáférést biztosít az egyetemi létesítményekhez többszörös kezdési időpontok

Két kurzus áll rendelkezésre:

Nemzetközi Alapítvány (3 kifejezés) - ez a szokásos lehetőség Extended International Foundation (4 fogalom) - ez az opció a kezdő nyelvet kiegészítő angol nyelvtudással rendelkezik, amely extra nyelvtámogatást biztosít Hol tart engem?

A progresszió garanciája:

Garantáljuk, hogy megfelelő helyen és egyetemen szerezzen helyet, ha sikeresen befejezi a nemzetközi alapítványi programot, követi az INTO munkatársai által nyújtott szakmai tanácsadást és megfelel a minimális részvételi követelményeknek.... [-]

Egyesült Királyság Exeter
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Exeter

Egy olyan minőségbiztosítási kurzus, amely közvetlen bejutást biztosít a vezető egyetem bachelor-fokozatának első évébe. ... [+]

Egy olyan minőségbiztosítási kurzus, amely közvetlen bejutást biztosít a vezető egyetem bachelor-fokozatának első évébe.

Miért érdemes alkalmazni a Nemzetközi Alapítvány programot? egy campus alapú program, amely hozzáférést biztosít az egyetemi létesítményekhez többszörös kezdési időpontok

Két kurzus áll rendelkezésre:

Nemzetközi Alapítvány (3 kifejezés) - ez a szokásos lehetőség Extended International Foundation (4 fogalom) - ez az opció a kezdő nyelvet kiegészítő angol nyelvtudással rendelkezik, amely extra nyelvtámogatást biztosít Hol tart engem?

A progresszió garanciája:

Garantáljuk, hogy megfelelő helyen és egyetemen szerezzen helyet, ha sikeresen befejezi a nemzetközi alapítványi programot, követi az INTO munkatársai által nyújtott szakmai tanácsadást és megfelel a minimális részvételi követelményeknek.... [-]

Egyesült Királyság Exeter
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Mesterdiploma

University of Exeter

Készüljön ki az Exeter Egyetem pénzügyminiszterére. Ön fejleszteni fogja a tanulmányi készségeket, az angol nyelvet és a tárgyi ismereteket a posztgraduális tanulmányok e ... [+]

Készüljön ki az Exeter Egyetem pénzügyminiszterére.

Ön fejleszteni fogja a tanulmányi készségeket, az angol nyelvet és a tárgyi ismereteket a posztgraduális tanulmányok előkészítésében.

Miért kell alkalmazni a Graduate Diploma programot? egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára egy campus alapú program, amely hozzáférést biztosít az egyetemi létesítményekhez egy nagyon támogató tanulmányi környezet Hol tart engem?

Ez a kurzus az Exeter Egyetemnek a következő mesterképzéséhez vezet:

A University of Exeter Business School

MSc Pénzügyi és Befektetési MSc Finance és menedzsment MSc Pénzügyi elemzés és alapkezelés MSc Marketing és pénzügyi szolgáltatások msc pénzügyi matematika Mi a speciális a programról? ... [-]
Egyesült Királyság Exeter
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Exeter

... [+]

Ahhoz, hogy jogosult legyen erre a lehetőségre, az 1. ciklusban legalább a pénzügyi irányítási modulban legalább 65% -ot kell elérnie.

Az Egy bolygó MBA MSc Nemzetközi Ellátási Lánc Menedzsment

Akadémiai: Első egyetemi diploma vagy azzal egyenértékű vagy diploma (3-5 év)

Angol nyelv: IELTS 5.5 vagy azzal egyenértékű

[-]
Egyesült Királyság Exeter
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Undergraduate Pathway

University of Exeter

Közvetlen belépést kínál a 2. évfolyamon alapképzéshez olyan témákban, mint a számvitel és a pénzügy az Exeter-i Egyetemen. ... [+]

[-]
Egyesült Királyság Exeter
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Exeter

... [+]

A vizsgák és a tanfolyam kombinációján keresztül értékelik, amely a következőket foglalhatja magában:

esszék

[-]
Egyesült Királyság Exeter
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Exeter

Akadémiai előkészületek az egyetemi diploma második évéhez történő közvetlen bejutásra olyan témákban, mint az üzleti, a közgazdasági és a marketing. ... [+]

Akadémiai előkészületek az egyetemi diploma második évéhez történő közvetlen bejutásra olyan témákban, mint az üzleti, a közgazdasági és a marketing.

Miért kéri a Nemzetközi Év One programot? egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára egy campus alapú program, amely hozzáférést biztosít az egyetemi létesítményekhez rugalmas kezdési időpontok Hol tart engem?

Ez a kurzus a következő egyetemi diploma második évfolyamához vezet az Exeter Egyetemen:

University of Exeter Üzleti Iskola

BSc (Hons) üzleti gazdaságtan BA (Hons) menedzsment marketinggel

A 13-as közös az Egyesült Királyságban a Business Studies számára

... [-]
Egyesült Királyság Exeter
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul

University of Exeter

University of Exeter