Hivatalos Leírás

Tanulmány a sikerre és a boldogságra

Élvezni szeretné az életet az Egyesült Királyságban, de a tanulmányaira is összpontosítania kell. Megkaptuk.

Rugalmas tanulási terek vannak az INTO Center és az egyetem körül. Plusz, van a történelmi város Cheltenham és a lenyűgöző Cotswolds a küszöbön. Akkor lesz a területen kiemelkedő természeti szépség.

Fókuszáljon a tanulmányaira, és vigyázzunk mindenre.

Gazdag örökség és fényes jövő

Az egyetem három egyetemen működik, amelyek különböző tanulmányi iskolákat szerveznek, és mindegyiknek egyedi érzése van. A Park Campus, egykori botanikus kert, otthont ad az INTO Centernek.

Park Campus

Cheltenham déli részén található Park Campus egy idilli tanulási környezet. A város központja és minden kényelmi szolgáltatása 15 perces sétával elérhető. A 24 hektáros parkosított területen, a kertben és a játéktérben található. De több, mint egy szép kilátás. A campus szolgáltatásai közé tartozik egy étkezde, mosoda, teniszpálya, diákegyetem kávézó, orvosi központ és tananyagközpont.

Fontos rangsorolás

A University of Gloucestershire területeken helyezkedik el, amelyek valóban különbséget tesznek, mint a hallgatói támogatás, a foglalkoztathatóság és a tanítás. Ők is rangsorolják a top 20 öt témában.

Tapasztalt előadók részesülnek az iparági tapasztalatokkal. Lehetőséged lesz arra, hogy tanulmányai során munkatapasztalatot szerezzen az egyetem Degreeplus kezdeményezésén keresztül. A munkáltatók keresik a diplomások munkatapasztalatot. Ezért a Gloucestershire diplomások 94% -a munkát vagy további tanulmányokat talál a diploma megszerzésétől számított hat hónapon belül.

Nemzetközi közösség

Csatlakozzon több mint 60 ország 10 000 hallgatójának közösségéhez. Tanulni fogsz egy támogató környezetben - az egyetem az első helyen van az Egyesült Királyságban támogatási szolgáltatásaikért (ISB, 2015).

Gyorsan követheti tanulmányait az Egyetem egyedülálló, kétéves intenzív főiskolai diplomájával. Az üzleti és jogi témákban kínált alkalmak nagyszerű eséllyel pénzt megtakarítani és gyorsabb diplomázni.

Valami mindenkinek

Az UNIversal Sport mindenkinek lehetőséget kínál arra, hogy részt vegyen a sporttal. Bármit is élvezhet, a rögbi és az evezés között, megtalálja itt Gloucestershire-ben. Ha több mint 35 sportcsapat csatlakozik, és több mint 80 olyan tevékenység közül választhat, biztosan találsz valamit szeretsz.

Az egyetemi társadalomba való bekapcsolódás remek módja annak, hogy új barátokat hozzanak létre, és találkozzanak az érdeklődőket. Az egyetemnek több mint 50 társadalma van ahhoz, hogy részt vegyen, és mindent lefedve játsszon az ukulele és a paintballing között.

A tanulás első évének központja

Az INTO Center a bázisod mindazért, amire szüksége van. Ez a hely, ahol dolgozni és szocializálódni fog, modern tantermekkel, kiváló IT-létesítményekkel és egy kávézóval, amely lehetőséget kínál arra, hogy új barátokkal beszélgetjen, vagy informális csoportos tanulást szervezzen.

Megtalálja a hallgatói élményt és a szálláshivatalt a központban, amely egyszeri boltot biztosít a nem akadémiai kérdésekkel kapcsolatban. Van egy egész hálózata, akik elkötelezték magukat a tanulmányaik során.

Egy új országhoz való alkalmazkodás nehéz lehet, de a Központnak minden olyan dolga van, amire szüksége van az Egyesült Királyság boldog életére. Az osztálytársaid és tanáraid nem tudnak várni, hogy találkozzanak veled!


Meg fogja találni az INTO központot a Park campusban. Ez egy idilli tanulási környezet, mely 24 hektáros parkosított területen és kertekben található.

Mi van itt? Minden, amire szüksége van egy boldog és sikeres első évben. A tantermek és a hallgatói támogató csapat a központon belül található. És a szállás egy rövid sétával elérhető.

Amikor tanulmányoznia kell, a Központnak van szóköz a csendes olvasásra és a csoportmunkára. A campus könyvtár mellett a központ munkaállomásai és nyomdai rendszerei is használhatók.

INTO University of Gloucestershire szolgáltatások

Oktatási lehetőségek

A teljesen felszerelt, modern tanteremben előadásokra és szemináriumokra jár. Az egyetem virtuális tanulási környezete (VLE) támogatja a tanulmányait a tananyag tartalmának és előadásainak letöltésével. A VLE segítségével online megbeszéléseket tehet az osztálytársaival és tanáraival. És a valós világban a barátságos tanárok személyesen is kaphatnak támogatást. Csak kérdezned kell.


Támogatni

Külföldre költözés. Tanulás az Egyesült Királyságban. Olyan izgalmasnak tűnik, de a valóság egy kicsit ijesztő is lehet. Rendben van. Nem te vagy az első, és az INTO University of Gloucestershire van az Ön számára. 10 éves tapasztalattal rendelkezik arra, hogy segítsen a diákoknak, mint te, és veletek vannak minden lépésben.

Biztosodnak arról, hogy teljesen készen állsz, mielőtt otthonról távozol. Megtalálja őket a ragyogó piros pólók a repülőtéren, hogy vegye fel. Elintézik a szórakoztató első héten, hogy segítsenek barátainak, körbejárni az egyetemen és bemutatni a helyi várost.

És még mindig ott vannak, miután letelepedtek, segítve a tanfolyam kiválasztásában vagy a vízum és a bevándorlási alkalmazások támogatásában.

A nyelvtanácsosok segíthetnek abban az esetben, ha az angol szint alacsony, amikor először érkezik. A támogató személyzet magában foglalja a hallgatói lakóhelyeken lakóingatlan asszisztenseket is. Sürgősségi telefonszámunk van, amely 24 órás hozzáférést biztosít a segítségünkhöz. Soha nem vagy messze a barátságos hallgatói csapatunk tagjaitól.


Élelmiszer

A reggelit, az ebédet és a vacsorát megragadhatja a fő egyetemi főzőfülkében, és nagyszerű hely az osztályok között, és találkozhat más hallgatókkal. Ezenkívül minden hétköznap nyitva van az on-campus Starbucks kávézó, valamint a diákok egysége.

A tájékozódási hét részeként megmutatják Önt a helyi város környékén és a legjobb helyeken, ahol otthoni főzésre vásárolnak ételt.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapítás Éve

University of Gloucestershire

Készülj fel az egyetemi fokozat 1. évfolyamához való közvetlen bejutásra számos témában, beleértve a Reklámozás, Számítógépes Játékok Design, Grafikai Tervezés, Tájépítés ... [+]

Készülj fel az egyetemi fokozat 1. évfolyamához való közvetlen bejutásra számos témában, beleértve a Reklámozás, Számítógépes Játékok Design, Grafikai Tervezés, Tájépítészet és Médiatermelést University of Gloucestershire .

A tanfolyam jellemzőiFejlessze tudását és készségeit a kiválasztott fokozaton keresztül egy speciális Pathway .Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára. Tudjon meg többet a pénzvisszafizetési garanciáról.Kisebb osztályméretekben részesüljenek, mint az egyetemen, vagyis több időt fordíthat a tanáraival.Alkalmazkodjunk a tanuláshoz az Egyesült Királyságban, köszönhetően az egyetemi szintű tanításnak a tantárgyi modulok számára.Útmutató az egyetemi alkalmazásokhoz, így a legjobb diplomát választja az Ön számára.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 2-4 FeltételekKezdési időpontok: 2018: szeptember; 2019: január, július, szeptember; 2020: januárDíjak: £ 12,995-tólÓraszám: minimum 18 óraOsztályméret: 16Osztály időtartama:Angol órák hetente: 6 óraTárgyi modulórák hetente: 12 óraÁtlagos heti összesen: 18 óra... [-]
Egyesült Királyság Cheltenham
July 2019
Nappali
9 - 12 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
University of Gloucestershire

Készüljön fel az egyetemi diploma 1. évfolyamához való közvetlen bejutásra számos témában, beleértve a számviteli és pénzügyeket, a számítástechnikát, az események menedz ... [+]

Készüljön fel az egyetemi diploma 1. évfolyamához való közvetlen bejutásra számos témában, beleértve a számviteli és pénzügyeket, a számítástechnikát, az események menedzselését, a földrajzot, a jogot és a fizikai oktatást a University of Gloucestershire .

A tanfolyam jellemzőiFejlessze tudását és készségeit a kiválasztott fokozaton keresztül egy speciális Pathway .Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára. Tudjon meg többet a pénzvisszafizetési garanciáról.Kisebb osztályméretekben részesüljenek, mint az egyetemen, vagyis több időt fordíthat a tanáraival.Alkalmazkodjunk a tanuláshoz az Egyesült Királyságban, köszönhetően az egyetemi szintű tanításnak a tantárgyi modulok számára.Útmutató az egyetemi alkalmazásokhoz, így a legjobb diplomát választja az Ön számára.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 2-4 FeltételekKezdési időpontok: 2018: szeptember; 2019: január, július, szeptember; 2020: januárDíjak: £ 7,880-tólÓraszám: minimum 18 óraOsztályméret: 16Osztály időtartama:Alapértelmezett: Angol órák hetente: 6 óraTárgyi modulórák hetente: 12 óraÁtlagos heti összesen: 18 óra6 hónap: Angol órák hetente: 9 óraTárgyi modulórák hetente: 15 óraÁtlagos heti összeg: 24 óraIntegrált:Tárgyi modulórák hetente: 12 óraÁtlagos heti összesen: 18 óra... [-]
Egyesült Királyság Cheltenham
July 2019
Nappali
6 - 12 hónapok
Campus
Bővebben magyarul

Mesterdiploma

University of Gloucestershire

Készüljön fel University of Gloucestershire kapcsolódó üzleti posztgraduális fokozatra történő közvetlen belépésre. ... [+]

Készüljön fel University of Gloucestershire kapcsolódó üzleti posztgraduális fokozatra történő közvetlen belépésre.

A tanfolyam jellemzőiFejlessze ismereteit és készségeit aktív tanulással a kiválasztott tématerületen.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Alkalmazkodni az Egyesült Királyságban való tanulmányozáshoz, amely nagy hangsúlyt fektet a tanulmányi és kutatási készségekre.Javítani kell angol nyelvű szintjét, és fejleszteni kell a választott szakterület szókincsét.Főbb tényekA tantárgy hossza: 3-4 FeltételekKezdési időpontok: 2018: szeptember; 2019: január, július, szeptember; 2020: januárDíjak: £ 12,995-tólÓraszám: minimum 18 óraOsztályméret: 16Osztály időtartama:Angol órák hetente: 6 óraTárgyi modulórák hetente: 12 óraÁtlagos heti összesen: 18 óra... [-]
Egyesült Királyság Cheltenham
July 2019
Nappali
9 - 12 hónapok
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

University of Gloucestershire

Ez a kurzus a leggyorsabb és leghatékonyabb útvonalat biztosítja az előírt angol nyelv eléréséhez. Kifejezetten úgy tervezték, hogy megfeleljen az egyéni tanulási igényei ... [+]

Ez a kurzus a leggyorsabb és leghatékonyabb útvonalat biztosítja az előírt angol nyelv eléréséhez. Kifejezetten úgy tervezték, hogy megfeleljen az egyéni tanulási igényeinek, öt testreszabott tanulmányi szinten, hogy biztosítsa a nyelvtudást és az ahhoz szükséges tudást.

A tanfolyam jellemzőiNagyon elkötelezett és keményen dolgozó hallgatóként számíthat arra, hogy ezen az intenzív tanfolyamon gyorsan eljusson egy IELTS pontig. Azok a diákok, akik 2017 decemberében befejezték az egyetemi angol nyelvet, átlagosan 0,8-at tettek az IELTS zenekar fejlődésének.Tanulmány 30 tanulási órát, 25 óra személyes találkozást és 5 óra tanár által támogatott online nyelvi fejlesztést.A Cambridge Assessment-szel partnerségben kifejlesztett, személyre szabott online felmérés lehetővé teszi, hogy pontosan figyelemmel kísérjék a fejlődést.Használja ki az interaktív órákat és a kisebb osztályméreteket.Ingyenes INTO "Get Ready for English" tanfolyam elérhető online érkezés előtt.... [-]
Egyesült Királyság Cheltenham
July 2019
Nappali
3 - 12 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
University of Gloucestershire

Kombinálja az angol nyelvű tanulmányt azzal a lehetőséggel, hogy a University of Gloucestershire egyetemi modulokat vegyen igénybe. Az angol nyelvtanulás ideális az angol ... [+]

Kombinálja az angol nyelvű tanulmányt azzal a lehetőséggel, hogy a University of Gloucestershire egyetemi modulokat vegyen igénybe. Az angol nyelvtanulás ideális az angol nyelvtanuláshoz, ha angol nyelvtudásod fejlesztését szeretné eltölteni az egyetem hitelével.

A tanfolyam jellemzőiFejlessze ki a nemzetközi kommunikációhoz szükséges ismereteket.Akadémiai kreditek elérése egy hazai országos alapképzésre.Növelje karrierlehetőségeit a magasan képzett akadémiai környezet igényeinek kielégítésére irányuló bizalom kialakításával, ezáltal hozzáadva az önéletrajzát.Gyakorolj gyakorlati tapasztalatot az egyetemi oktatási és tanulmányi módszerekről, miközben új barátokat hozol.Főbb tényekA tanfolyam hossza: 2-4 FeltételekKezdési időpontok: 2018: szeptember; 2019: Április, júliusDíjak: £ 9,305-tólTanfolyam lehetőségek: Tanulás külföldön Angol Egyesült Királyságban (2-4 szó)Belépési követelményekTanulmányi követelmények: egy éves egyetemi / főiskolai tanulmányok a tengerentúlon.Angol nyelvi követelmények: Az IELTS 4.5-től vagy azzal egyenértékű... [-]
Egyesült Királyság Cheltenham
July 2019
Nappali
6 - 12 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
University of Gloucestershire

A Brit Tanács által az angol nyelvtanulásért felelős akkreditált brit tanfolyam rugalmas tanfolyam, amelynek célja az Ön számára az angol nyelvtudás készítése az élet, a ... [+]

A Brit Tanács által az angol nyelvtanulásért felelős akkreditált brit tanfolyam rugalmas tanfolyam, amelynek célja az Ön számára az angol nyelvtudás készítése az élet, a munka, a szocializáció és az utazás érdekében. Tanulmányozza a gyönyörű Park Campust a történelmi festői fürdővárosban, Cheltenhamban.

A tanfolyam jellemzőiÉvforduló tanfolyamok rugalmas kezdési időpontokkal és tanfolyamokkal.Fejlessze a hallgatást, a beszédet, a szókincset, az olvasást, az írást és a nyelvtant.Építsen bizalmat az angol nyelv segítségével a mindennapi helyzetekben.A tapasztalt munkatársak végigvezeti Önt tanulmányaival.Vegyen részt egy sor olyan tevékenységben, amely a világ minden tájáról érkező diákokkal szocializálódik, hogy építsen nyelvtanulmányaira.Főbb tényekA tanfolyam hossza 1-48 hétKezdési időpontok: 2018: szeptember, október, november; 2019: JanuárDíjak: A £ 238-tólOsztályméret: 16Tanfolyam lehetőségek: Szabványos (a tanfolyam hosszának változata)Belépési követelményekAngol nyelvi követelmények: minden szint kezdettől fogva haladóig. Abszolút kezdőknek egy-egy leckét kell felvenniük, felár ellenében, mielőtt csatlakoznának egy csoporthoz.Korhatár: 16 év felett.... [-]
Egyesült Királyság Cheltenham
September 2019
Nappali
1 - 48 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Undergraduate Pathway

University of Gloucestershire

Készüljön fel a kreatív egyetemi fokozatok 2. évfolyamára való közvetlen bejutásra University of Gloucestershire médiatermelés, reklámozás, számítástechnika, grafika és f ... [+]

Készüljön fel a kreatív egyetemi fokozatok 2. évfolyamára való közvetlen bejutásra University of Gloucestershire médiatermelés, reklámozás, számítástechnika, grafika és fotózás területén.

A tanfolyam jellemzőiFejlessze tudását és készségeit a kiválasztott fokozaton keresztül egy speciális Pathway .Tanulmányozza az egyetemi modulokat, amelyek tükrözik a kiválasztott fokozat első évét.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Kisebb osztályméretekben részesüljenek, mint az egyetemen, vagyis több időt fordíthat a tanáraival.Alkalmazkodjunk a tanuláshoz az Egyesült Királyságban, köszönhetően az egyetemi szintű tanításnak a tantárgyi modulok számára.Útmutató az egyetemi alkalmazáshoz, biztosítva, hogy Ön a lehető legjobb minőséget választja Önnek.Főbb tényekA tantárgy hossza: 3-4 FeltételekKezdési időpontok: 2018: szeptember; 2019: Július, szeptemberDíjak: £ 12,995-tólÓraszám: minimum 18 óraOsztályméret: 16Osztály időtartama:Angol órák hetente: 6 óraTárgyi modulórák hetente: 12 óraÁtlagos heti összesen: 18 óra... [-]
Egyesült Királyság Cheltenham
July 2019
Nappali
9 - 12 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
University of Gloucestershire

Készülj fel a 2. évre való közvetlen belépésre számos olyan egyetemi képzésben, mint például University of Gloucestershire vendéglátás, rendezvények és turizmus. ... [+]

Készülj fel a 2. évre való közvetlen belépésre számos olyan egyetemi képzésben, mint például University of Gloucestershire vendéglátás, rendezvények és turizmus.

A tanfolyam jellemzőiFejlessze tudását és készségeit a kiválasztott fokozaton keresztül egy speciális Pathway .Tanulmányozza az egyetemi modulokat, amelyek tükrözik a kiválasztott fokozat első évét.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Kisebb osztályméretekben részesüljenek, mint az egyetemen, vagyis több időt fordíthat a tanáraival.Alkalmazkodjunk a tanuláshoz az Egyesült Királyságban, köszönhetően az egyetemi szintű tanításnak a tantárgyi modulok számára.Útmutató az egyetemi alkalmazáshoz, biztosítva, hogy Ön a lehető legjobb minőséget választja Önnek.Főbb tényekA tantárgy hossza: 3-4 FeltételekKezdési időpontok: 2018: szeptember; 2019: Július, szeptemberDíjak: £ 12,995-tólÓraszám: minimum 18 óraOsztályméret: 16Osztály időtartama:Angol órák hetente: 6 óraTárgyi modulórák hetente: 12 óraÁtlagos heti összesen: 18 óra... [-]
Egyesült Királyság Cheltenham
July 2019
Nappali
9 - 12 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
University of Gloucestershire

Készülj fel a 2. évre történő közvetlen belépésre számos olyan egyetemi képzésben, mint például University of Gloucestershire Számviteli, Üzleti és Marketingi. ... [+]

Készülj fel a 2. évre történő közvetlen belépésre számos olyan egyetemi képzésben, mint például University of Gloucestershire Számviteli, Üzleti és Marketingi.

A tanfolyam jellemzőiFejlessze tudását és készségeit a kiválasztott fokozaton keresztül egy speciális Pathway .Tanulmányozza az egyetemi modulokat, amelyek tükrözik a kiválasztott fokozat első évét.Garantált egyetemi elhelyezkedés minden sikeres diák számára.Kisebb osztályméretekben részesüljenek, mint az egyetemen, vagyis több időt fordíthat a tanáraival.Alkalmazkodjunk a tanuláshoz az Egyesült Királyságban, köszönhetően az egyetemi szintű tanításnak a tantárgyi modulok számára.Útmutató az egyetemi alkalmazáshoz, biztosítva, hogy Ön a lehető legjobb minőséget választja Önnek.Főbb tényekA tantárgy hossza: 3-4 FeltételekKezdési időpontok: 2018: szeptember; 2019: január, július, szeptember; 2020: januárDíjak: £ 12,995-tólÓraszám: minimum 18 óraOsztályméret: 16Osztály időtartama:Angol órák hetente: 6 óraTárgyi modulórák hetente: 12 óraÁtlagos heti összesen: 18 óra... [-]
Egyesült Királyság Cheltenham
July 2019
Nappali
9 - 12 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
INTO University of Gloucestershire
Address
University of Gloucestershire The Park, Cheltenham
GL50 2RH Cheltenham, England, Egyesült Királyság
Honlap