University of Stirling

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mi különleges az egyetemen?

Gyakran az Egyesült Királyság egyik legszebb kollégiumaként írják le, a University of Stirling campus egyedülálló. A 330 hektáros birtokon egy saját kavics és kastély található, melyet a gyönyörű skót vidék veszi körül. Ez nyugodt, nyugodt légkört teremt. És 11 000 diákkal a nagyközönség nagy része ott érezheti magát.

A MacRobert Művészeti Központ a campus kulturális központja. Saját nyilvános művészeti gyűjteményével és színházával, ahol élő komédia és táncelőadásokat nézhet. Van egy mozi, amely indie és hollywoodi filmeket mutat be.

Keresi a szórakoztató helyet, hogy találkozzon barátaival az egyetemen? Három kávézó és tíz étterem és bár közül választhat. Élvezze a házias ételeket - válasszon olasz, amerikai, brit és hagyományos skót ételekből. Élvezze az élő sportokat, vegyen részt egy pub kvízben, vagy énekelje a karaoke zenéjét!

Nem reggel? Nem probléma. A 24 órás hozzáférést az egyetemeken található számítógépekhez a lehető legjobb időben tanulhatja meg. Minden kávézó WiFi hozzáféréssel rendelkezik, így hordozhatja laptopját és tanulmányozhatja is ott.

Az egyetemi könyvtár több mint 300.000 könyvet, 46.000 e-könyvt és 45.000 e-folyóiratot tartalmaz. A Tanulya Zóna 24 órás hozzáférést biztosít a tantermi helyekhez, PC-khez és nyomtatási lehetőségekhez - mindazért, amire a sikeres tanulmányokra szükség van! A Karrier és Foglalkoztathatósági Szolgálat szakirányú tanácsadást nyújt a karoktudatos karriert és foglalkoztathatósági tanácsadókat illetően.

A rendszeres edzés jó módja annak, hogy boldog és egészséges legyen a tanulmányaid során. 50 méteres medencével, edzőteremmel és teljesen felszerelt fitneszteremmel, szabadtéri pályákkal és fedett squash- és teniszpályákkal várja vendégeit. Szeretné kipróbálni a kezét a golfban? Egy vezetési körzet és egy kilenc lyukú golfpálya veszi körül a Airthery várat. Több mint 50 sportklubot és társadalmat talál, hogy csatlakozzon a Stirlinghez.

Kell vásárolni egy könyvet? Rendezzen egy járatot? Gyűjtse össze a receptet? Minden lehet az egyetemen. A bevásárlóközpontban van egy bank, utazási iroda, könyvesbolt, szupermarket és gyógyszertár.

Felkészülés a sikerre

Találhat tanulni az Egyesült Királyságban, attól eltérően, amire szoktál. Ne aggódjon, a barátságos tanári személyzet segít abban, hogy alkalmazkodni tudjon. Megmutatják neked, hogyan kell elvégezni a kutatást és hivatkozni a forrásaira.

Sok gyakorlatot és támogatást kapsz az akadémiai esszék megírásával és prezentációkkal. Amikor eljön az idő, készen állsz a diplomádra.

Nagyszerű hely a tanulásra

Csatlakozzon a 115 országból származó diákok közösségéhez. Mivel ez egy campus-alapú Egyetem, a hangulat barátságos, társaságkedvelő és szoros kapcsolatban áll. Stirling lett az első helyen a "jó hely" (ISB 2012).

Az egyetem elkötelezett amellett, hogy gondoskodjon arról, hogy a legjobb hallgatói tapasztalattal rendelkezzen az Egyesült Királyságban. A hallgatók szorosan együttműködnek a lehető legjobb szolgáltatási és képzési programok megvalósításában. Ezért szerezte meg az 5 csillagos kiválósági díjat a tanítás, a létesítmények és a befogadás terén a 2014-es QS Stars University Ratings-ben.

Egy tanulmányi központ, amelyet az Ön számára terveztek

Az INTO központ az egyetem központjában található, pár percre a fő University of Stirling , a sportközpont és a diákegyesület University of Stirling .

Aggódni, hogy távol van otthonról? Nincs szükség rá. Ha valaki szeretne beszélni, menjen az INTO Centerbe. A támogató szolgáltatások ott vannak. A honvágy érezte magát? Probléma a szállással? Bármi is legyen a kérdés, ott vannak az Ön számára, amikor szüksége van rájuk.

Egy új országba való költöztetés nagy lépés, de segítenek abban, hogy beléphessenek. A barátságos alkalmazottak segítenek megnyitni az Egyesült Királyság bankszámláját és regisztrálni az orvoshoz. Segítségre van szüksége a vízummal kapcsolatban? Jöjjön el az egyik vízumműhelybe, és rendezni fogja őket.

Mi van a barátokkal? A diákszállásban való tartózkodás azt jelenti, hogy mindig a cselekvés középpontjában állsz. Barátokat szerezhet attól a pillanattól, amikor megérkezik az egyetemre. Diákjai nem várják, hogy találkozzanak veled!

Az INTO Center néhány szórakoztató tevékenységet és kirándulást szervez Önnek és új barátainak. Ez nagyszerű kötési időt biztosít az osztályteremben kívül. Ne felejtse el, hogy csatlakozhat az egyetem 100 klubjához és társadalmához. Ők egy csodálatos módja annak, hogy barátait, akik osztoznak az Ön érdekeivel.

INTO University of Stirling Services

A vadonatúj oktatási létesítmény 2017 szeptemberében nyílt meg. A Központban rendelkezésre álló létesítmények a következők:

  • Welcome Desk - nyitva tart hétfőtől péntekig 8.30-tól 17.30-ig.
  • Előadói színház - nagy, többcélú terem, ahol előadói stílussal rendelkeznek.
  • Tanítási helyiségek - 10 oktatási szoba, amelyek mindegyike interaktív elektronikus képernyővel rendelkezik.
  • Szociális terek - sok hely a Központban, ahol pihenhet és lóghat barátaival.
  • Learning Resource Center (LRC) - hozzáférést biztosít a tanulmányi anyagokhoz, például könyvekhez, folyóiratokhoz és újságokhoz, valamint számítógépekhez és nyomdákhoz.
  • INTO kávézó és étterem - számos frissítőt szolgálnak fel nemzetközi diákokkal.


Modern, interaktív osztálytermek

Minden tanterem rendelkezik a legújabb tanulási technológiával. Az asztalok beépített számítógépei az interaktív táblákhoz kapcsolódnak, így könnyű belépni. Nem csak ülsz és hallgatsz valaki beszélni - megtanulod csinálni. Szeretsz mindenütt kölcsönhatni.


Tanulás az osztályteremen túl

Ön is hozzáférhet a sikerhez, az egyetem virtuális tanulási környezetéhez. Ez azt jelenti, hogy az előadásjegyeket és a kurzus tartalmát letöltheti. És részt vehetsz online megbeszéléseken az osztálytársakkal és a tanároddal.

A Learning Resource Center egy dedikált tanulási terület, amely a tanulmányi területeket és a kölcsönzendő tárgyakat tartalmazza. Könyveket, DVD-ket, folyóiratokat, CD-ket és újságokat találsz. Kell nyomtatni vagy szkennelni valamit? Gyere végig a Learning Resource Centerben.


Kávézók az egyetemen

Fontos, hogy rendszeresen szünetet tartson tanulás közben. Azokban az időkben, amikor tankolnia kell, három különböző kávézót és tíz különböző helyet talál a campusban.

Könnyű ételeket, például szendvicseket, salátákat és levest találsz a campus egész területén. Ha valami több töltésre van szüksége, vannak hamburgerek, pizzák, nachók és shawarma csomagolások. Soha nem túl messzire a frissen főzött kávé, ebéd vagy snack.

Helyszínek

Stirling

INTO University of Stirling

Address
University of Stirling INTO University of Stirling Airthrey Castle
FK9 4LA Stirling, Skócia, Egyesült Királyság