ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Bevezetés

Hivatalos Leírás

15 éve vagyunk üzleti tevékenységben, és a 13-18 éveseknek kiegyensúlyozott nyári élményt kínálunk a tanulás, a szórakozás és a kultúra terén, ahol a diákok bátorító és támogató környezetben növekedhetnek, miközben szórakozhatnak és új barátokat szerezhetnek a világ minden tájáról. világ.

Az ISSOS-t egyetlen egyértelmű feladat szem előtt tartásával hozták létre: Biztonságos hely megteremtése az emberek számára a tanuláshoz és a növekedéshez. Mint ilyen, kiegyensúlyozott, felügyelt nyári programot biztosítunk, ahol a hallgatók az akadémiai és választható osztályokat választják igényeik és szélesebb érdeklődésük szerint. A hallgatóknak lehetőséget kínálunk egy életen át tartó nyári kalandra, ahol a hangsúly a személyes biztonságra és a jólétre, a minőségi egyéni oktatásra és az egyedülálló nemzetközi tapasztalatokra koncentrál.

Nyári iskoláink helyszíneit gondosan választottuk ki biztonságos, ösztönző és inspiráló campusaik számára. St Andrews és Yale történelmi és kulturális helyszínei lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy megtapasztalják az életet ezeken az exkluzív egyetemeken, biztonságos környezetben. Az ISSOS-on való részvétellel a hallgatóknak lehetőségük van megtapasztalni az Egyesült Királyságot és az Egyesült Államokat, ahol élhetnek, tanulhatnak és dolgozhatnak. A 2021-es cambridge-i ülésszak véglegesítésének elkerülhetetlen késedelmei miatt (a Covid-19 járvány okozta) ez az egyetem 2022 nyarán tér vissza.

Az ISSOS egy értékvezérelt vállalat, amely értékvezérelt oktatást kínál, ahol arra törekszünk, hogy a legmagasabb színvonalú programokat nyújtsuk a legbiztonságosabb helyeken, egy inspiráló csapat vezetésével. Üdvözöljük a több mint 80 nemzetiségű diákokat, akik olyan nemzetközi családot hoznak létre, ahol a barátságok átfogják a világot, és jóval a nyáron túl is tartanak.

Mi különbözik ISSOS-tól?

  • Kiváló minőségű programok, amelyek közül néhány kizárólag az ISSOS-ra vonatkozik
  • Üdvözöljük a több mint 80 nemzetiségű hallgatókat
  • A hallgatók 40% -a évről évre tér vissza
  • Csak az összes nemzetiség 10% -át fogadjuk el, ami igazán nemzetközi élményt nyújt
  • A nyári munkatársak a területük szakértői, a teljesen képzett angol nyelvtanároktól kezdve a PGA Golf Pros-ig
  • Value-Led vállalkozás vagyunk, amelynek középpontjában 9 érték van, amely mindent átfed, amit csinálunk

Emberek és ISSOS

Az ISSOS-nál büszkék vagyunk arra, hogy csak magasan képzett és motivált személyzetet alkalmazunk. Minden tanárunkat gondosan megválasztották képesítésük, szakértelem és tapasztalatuk alapján, és energiát és lelkesedést hoznak magukkal a fiatalokkal való tanításhoz és a fiatalokkal való kapcsolattartáshoz mind a tudományos, mind a tanórán kívüli programjainkon belül. A személyzet és a hallgató aránya 1: 5, és az osztályokat szándékosan kicsiben tartják az egyéni figyelem és a személyre szabott oktatás érdekében.

Amellett, hogy magas színvonalú tanulmányi követelményeket biztosítanak nyári hallgatóink számára, tanáraink kollégiumi lakosok is, akiket tanácsadók támogatnak, akik példaképként szolgálnak és gondoskodnak hallgatóink jólétéről. Nyári programjaink sikere tanáraink és tanácsadóink elkötelezettségén és lelkesedésén, valamint azon közös céljukon nyugszik, hogy az ISSOS minden hallgató számára valóban egyedi és izgalmas élmény legyen.

Helyszínek

Saint Andrews

Address
University of St Andrews
St Katharine’s West
16 The Scores

KY16 9AX Saint Andrews, Skócia, Egyesült Királyság

Cambridge

Address
The Old Schools, Trinity Ln
CB2 1TN Cambridge, Anglia, Egyesült Királyság

New Haven

Address
Yale University
06520 New Haven, Connecticut, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket