ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kínálunk a 13-18 éves korosztálynak kiegyensúlyozott nyári tapasztalatait az akadémia, a szórakozás és a kultúra területén, ahol a hallgatók ösztönző és támogató környezetben tanulhatnak, miközben szórakozhatnak és új barátokat szerezhetnek a világ minden tájáról.

Az ISSOS-t egyetlen egyértelmű feladat szem előtt tartásával hozták létre: Biztonságos hely megteremtése az emberek számára a tanuláshoz és a növekedéshez. Mint ilyen, kiegyensúlyozott, felügyelt nyári programot biztosítunk, ahol a hallgatók az akadémiai és választható osztályokat választják igényeik és szélesebb érdeklődésük szerint. A hallgatóknak lehetőséget kínálunk egy életen át tartó nyári kalandra, ahol a hangsúly a személyes biztonságra és a jólétre, a minőségi egyéni oktatásra és az egyedülálló nemzetközi tapasztalatokra koncentrál.

Nyári iskoláink helyét gondosan választottuk meg biztonságos, ösztönző és inspiráló campusuk alapján. Cambridge, St Andrews és Yale történelmi és kulturális helyszínei lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy megtapasztalják az életüket ezen exkluzív egyetemeken, biztonságos környezetben. Az ISSOS-n való részvétellel a hallgatóknak lehetősége nyílik megtapasztalni az Egyesült Királyságot és az Egyesült Államokat, mint élési , tanulási és munkahelyet.

Az ISSOS egy értékközpontú vállalat, amely értékközpontú oktatást kínál, és igyekszünk a legmagasabb színvonalú programokat a legbiztonságosabb helyeken megvalósítani, inspiráló csapat vezetésével. Üdvözöljük a több mint 80 nemzetiségű hallgatókat, akik olyan nemzetközi családot hoznak létre, ahol a barátságok átfedik a világot, és sokáig tartanak a nyár után.

Mi különbözik ISSOS-tól?

  • Kiváló minőségű programok, amelyek közül néhány kizárólag az ISSOS-ra vonatkozik
  • Üdvözöljük a több mint 80 nemzetiségű hallgatókat
  • A hallgatók 40% -a évről évre tér vissza
  • Csak az összes nemzetiség 10% -át fogadjuk el, ami igazán nemzetközi élményt nyújt
  • A nyári munkatársak a területük szakértői, a teljesen képzett angol nyelvtanároktól kezdve a PGA Golf Pros-ig
  • Value-Led vállalkozás vagyunk, amelynek középpontjában 9 érték van, amely mindent átfed, amit csinálunk

Emberek és ISSOS

Az ISSOS-nál büszkék vagyunk arra, hogy csak magasan képzett és motivált személyzetet alkalmazunk. Minden tanárunkat gondosan kiválasztottuk a tudományos intézményekből a világ minden tájáról képesítésük, szakértelmük és tapasztalataik alapján, és energiát és lelkesedést hoznak magukkal a fiatalok oktatására és interakciójára mind az akadémiai, mind az oktatáson kívüli programokon belül. A személyzet és a hallgatók aránya 1: 5, és az osztályokat szándékosan kismértékben tartják az egyéni figyelem és személyre szabott oktatás biztosítása érdekében.

Amellett, hogy magas színvonalú akadémiai követelményeket biztosítunk nyári hallgatóink számára, tanáraink egyben kollégiumi lakosok is, akiket példaképeként szolgáló és lelkipásztori ellátást nyújtó tanácsadók támogatnak. Nyári programjaink sikere tanáraink és tanácsadóink elkötelezettségén és lelkesedésén, valamint közös céljukon alapul, hogy az ISSOS minden hallgató számára valóban egyedi és izgalmas élmény legyen.

Helyszínek

Saint Andrews

Address
University of St Andrews
St Katharine’s West
16 The Scores

KY16 9AX Saint Andrews, Skócia, Egyesült Királyság

Cambridge

Address
The Old Schools, Trinity Ln
CB2 1TN Cambridge, Anglia, Egyesült Királyság

New Haven

Address
Yale University
06520 New Haven, Connecticut, Amerikai Egyesült Államok