Hivatalos Leírás

Welcome - Inchbald School of Design

A Inchbald School of Design, a londoni székhelyű, független iskola belső design, belsőépítészeti és Garden Design, amely online és a házon belüli tanfolyamok kezdve Master of Arts Program a rövid bevezető kurzusokat. 1960-ban alapított és az első belsőépítészeti iskolát Európában, Inchbald biztosítja a széles alapú képzés a tervezők számára, hogy szakosodott high-end lakossági és kereskedelmi munka.

A globális hírnevét kiváló és több évtizedes tapasztalat, tanul Inchbald lehetővé teszi a hallgatók, hogy élesíteni tehetségüket, és hogy ki az egyéni hozzáállás tervezni, a beállítás, hogy határozottan az út a sikerhez. Az iskola egy régóta hírnevét komoly, gyakorlati képzés, amely célja, hogy felkészítse a diplomások, hogy adja meg a tervezési szakma, és a számok körében alumni néhány legelismertebb kert és belsőépítészek a világon.

Inchbald elősegíti a folyamatos kapcsolatot, többek között diplomás portfolió konzultáció, szakmai, a szakmai gyakorlatok és a karrier tanácsadás, mind során és a szakmai életbe.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Inchbald School of Design

A Inchbald School of Design úttörő kerttervezés képzés az Egyesült Királyságban, amely tanfolyamokat, amelyek középpontjában a kert kialakítása a hazai környezetben. Ez t ... [+]

Tanfolyamok Garden Design

A Inchbald School of Design úttörő kerttervezés képzés az Egyesült Királyságban, amely tanfolyamokat, amelyek középpontjában a kert kialakítása a hazai környezetben. Ez továbbra is specialitásunk, de bővítettük és finomított a kerttervezés kurzusok elhelyezésére a megnövekedett kereslet a szakmaiság.

A kert kialakítása iskola fenntartja erős kapcsolatot a kerttervezés szakma, amely lehetővé teszi számunkra, hogy tegye a hallgatók létrehozott tervezők. Továbbra is büszkék vagyunk a siker a mi diákok a piacon. Élenjárók a világon a kert tervezése során Inchbald kerttervezés diplomások.

A Garden Design tanfolyamok ... [-]
Egyesült Királyság London
Szeptember 2019
Nappali
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Inchbald School of Design

A minőségi belsőépítészeti tanfolyamok Inchbald elismerik az egész belső kialakítás szakma. Között a diplomások sok "első bajnoki tervezői jelenleg dolgozik a hazai vagy ... [+]

Tanfolyamok Interior Design

A minőségi belsőépítészeti tanfolyamok Inchbald elismerik az egész belső kialakítás szakma. Között a diplomások sok "első bajnoki tervezői jelenleg dolgozik a hazai vagy kereskedelmi lakberendezés. Tanulás egy belsőépítészeti természetesen a Inchbald School of Design, szinttől függetlenül vagy időtartama, egy kihívást és élvezetes.

A teljes munkaidőben egy tanév alapvető Diploma kurzus Építészeti Lakberendezés készít a sikeres diplomásokat a szakmai gyakorlat, a fejlesztés gyakorlati és esztétikai tulajdonságok, amelyek tájékoztatást megbecsülésére mi tervezési szól együtt a rajz és bemutatása a szakértelem. Ha szüksége van további intellektuális mélység a tanulmányok akkor lehet alkalmazni, a Posztgraduális vagy kurzusok Építészeti Interior Design.... [-]

Egyesült Királyság London
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul