International Football Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Stamford-i székhelyű FCV International Football Academy akadémiai labdarúgó tanfolyamokat kínál a 14 éves és idősebb játékosok számára.

A korábbi diákok az Egyesült Királyságban , Európában , az USA-ban hivatásos labdarúgó klubok, vagy a hazájuk jelentősen magasabb szintjén találták meg a Pathways ot, mivel sokan közülük képviselik nemzeti csapataikat. A tanfolyamok egy hetetől három évig terjednek, amelyek mindegyike ötvözi a labdarúgást és az oktatást.

Amit ajánlunk

Az FCV International Football Academy lakóhelyi jellegű, helyszíni szállással, étkezéssel és tanulói jólétgel rendelkezik, és magasan felügyelt, és egy professzionális labdarúgó klub és főiskolai szabvány szerint fut.

A labdarúgó-akadémia közé tartozik a stadiontábor, a kiváló minőségű kiképzési pályák használata, a tanulmányi központ, az edzőterem és a beltéri létesítmények, ahol a cél a további tehetségek felfedezése intenzív coaching után, amely minden egyes játékot javít, valamint egy az Ön igényeinek megfelelően.

Az FCV International Football Academy számos tanfolyamot kínál, beleértve a kétéves BTEC Sports Studies kurzust, melyet a világhírű Loughborough College, a sport-kiválóság központja szállított ki, az Akadémia egyik oktatási partnere.

1909-ben alakult, a Loughborough College büszke, régóta fennálló hírnevet szerzett kiváló színvonalú képzés biztosítására szerte az Egyesült Királyságban.

A labdarúgó akadémia most tanfolyamokat kínál a nappali tagozatos hallgatóknak, akik minden év januárjában és szeptemberben kezdődnek velünk, és részmunkaidős tanfolyamokat kínálnak rövid kurzusaink számára is.

Angol nyelv, "A" szintek és fokok is tanulmányozható, míg az Akadémián.

Minden alkalmazott rendelkezik a vonatkozó képesítési és gyermekvédelmi politikákkal. Vannak szemináriumok, workshopok, labdarúgó-mérkőzések, vendégfesztiválok, köztük néhány nagy nevek a labdarúgásban, esti szórakoztatás, csapatépítő gyakorlatok és sok más olyan tevékenység, amelyek a labdarúgás fejlődésének előnyeit szolgálják, és élvezetessé teszik a pályát.

Ha úgy érzed, hogy te vagy a fiadnak van képessége, tehetsége és vágya, hogy professzionálisan játsszon a játékban, akkor az FCV International Football Academy való csatlakozása bizonyulhat életének legfontosabb döntéseinek.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k »

Képzések

Az intézmény további kínálata: