King Edward VI College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Van egy bizonyos egyediség a King Edward VI College-ról - olyan minőségről, amely érdeklődő és elkötelezett hallgatókat vonz, ami arra ösztönzi a személyzetet, hogy ne maradjon tovább, hanem mindannyiunkat, hallgatóikat és munkatársainkat meghallgassa, együttműködjön és tanuljon minden egyes más. Mint leendő hallgató, tudni akarod, mi ez a minőség. Ezt mérni kívánja az Ön törekvéseivel szemben és az Ön 16 év utáni oktatására vonatkozó elvárásaival kapcsolatban, amelyek a legjobban szolgálják majd Önt az oktatás és fejlesztés következő lépésében. Ezzel a bizonyos, egyedülálló minõséggel megismerkedhetsz a tájékoztatóval.

Ahhoz, hogy elinduljon, hadd próbáljak röviden összefoglalni, hogy mi teszi ezt a főiskolát olyan különlegesnek:

Nagy diákok

Természetesen nincs "tipikus" King Ed diákja, és éppen ezért a diákjaink olyan figyelemre méltóak. Diákjaink sokféleképpen különböznek a szó minden értelemben: etnikai, ideológiai és személyes. Ezt a sokszínűséget ünnepeljük, tudván, hogy hozzájárul egy élénk közösséghez, amelyben minden egyes embert értékelni fognak. Igen, közös a föld - a diákok jönnek erre a kollégiumra a szomjúság a tanulás és a vágy, hogy elérje, akár az osztályban, a művészeti teljesítmény, a versenyképes sport vagy a főiskolai viták. Diákjaink akadémikusan, kreatívan és személyesen fejlődnek, és tisztelik és értékelik egymás eredményeit, és büszkék saját magukra. Nagy diákok teszik ezt a főiskolát annyira megkülönböztetőnek.

Nagyszerű személyzet

Főnökként óriási büszkeséget keltek a King Ed munkatársainak kemény munkájában, elkötelezettségében és szorgalmában. Kiváltságos, hogy ilyen kivételes kollégákkal dolgozzon. Hogyan tudom legjobban leírni tanárainkat? Szenvedélyes az alanyok, inspiráló az osztályteremben, és hajlandó segíteni és támogatni a diákok minden lépését az út, a tanárok összehasonlíthatatlan. A dedikált támogató munkatársak csapatai lehetővé teszik tanáraink munkáját; barátságos, elszállásolható és egyformán keményen dolgozik, a személyzet minden támogatási funkción keresztül biztosítja a kollégium zökkenőmentes működését, és a diákok minden lehetséges módon támogatottak. A kiváló személyzet elengedhetetlen a kiválósághoz.

Nagy egyetem

Két új state-of-the-art épület hozzájárul az egyre javuló fizikai oldalunkhoz. Azonban nem az épületek alkotják a főiskolát. Ez az emberek. Az oktatásnak transformatívnak kell lennie, és a King Ed-nél is. Mind a diákok, mind a személyzet alkotják az ilyen élénk, átalakuló tanulási közösséget. Ed az Ed King emberei, akik a sikertörténet mögött állnak, amely országunkon az egyik legelső tíz hatodik kollégium egyikének számít. Tényleg az emberek teszik ezt az egyetemet nagyszerűvé.

Ethos és értékek

A jövőre vonatkozó összes tervünk középpontjában egyetlen kiemelt prioritás van: diákjaink jóléte és folyamatos sikere. Ez az, ami főiskolai küldetésünk és értékeink középpontjában áll.

Küldetésünk

Az egyes hallgatók kihívása, hogy elérjék a személyes és a tudományos kiválóságot, ami jobb életet és karrierlehetőségeket eredményez.

Egyenlőség és sokszínűség

A kollégium elkötelezett egy olyan inkluzív tanulási közösség létrehozása és előmozdítása mellett, amelyben a sokszínűséget ünneplik, ahol az egyenlőtlenség és a sztereotípiák kihívást jelentenek, és ahol minden embert méltósággal és tisztelettel kezelnek.

Ez nem csak üres kijelentés: az esélyegyenlőség előmozdítása a kollégiumi missziós nyilatkozat középpontjában áll, és az etika áthatja a kollégiumi értékeket.

Helyszínek

Stourbridge

Address
Stourbridge, West Midlands
DY8 1TD Stourbridge, Anglia, Egyesült Királyság

Programok