Kingston College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kingston College fontos szerepet tölt be a teljes munkaidős, részmunkaidős és egyetemi kurzusok Kingston upon Thames. Található South West London, közel a Temze egy virágzó város központjában, a College kínál a felsőoktatási és szakmai kurzusok szintek 1-6 és biztosít a hallgatók egy barátságos, ösztönző környezetet tanulmány.

A történelmi mezőváros tele van csodálatos üzletek, éttermek, kávézók, szabadidős klubok és a multiplex mozi. Azt is kiváló közlekedési kapcsolatokat, és London központja mindössze 25 perc alatt elérhető vonattal. Kingston maga következetesen szavaztak, mint az egyik legboldogabb hely élni Londonban.

Mivel a szolgáltatók gyakornoki Számos iparágban, dolgoztunk együtt a nagy és jól ismert a munkaadók, mint a British Airways, a L'Oreal és a South West Trains sok éven át.

A nemzetközi diákok által támogatott magasan képzett csapat, aki olyan bizalmas tanácsadást és útmutatást minden területen és szervez társadalmi események, hogy segítsen nekik, hogy a barátok és a kapcsolatok.

Kingston Főiskola Felsőoktatási rendelkezésnek egyetemisták egy életképes alternatívája a University tanfolyamok. Szemben a hagyományos egyetemek, kínálunk alacsonyabb tandíj, kis osztálylétszám, egy-egy támogatás és kiváló foglalkoztatási kilátások.

Helyszínek

Kingston upon Thames

Kingston College

Address
Kingston College,
Kingston Hall Road,
Kingston Upon Thames


KT1 2AQ Kingston upon Thames, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 20 8546 2151